Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6332660 Napisano: 14.03.2017 10:38:51 w Wkurza mnie...
Byłam dziś zmuszona robić zakupy w sklepie, którego nie lubię, bo wciąż wieje tam straszną komuną. Ale co zrobić, kiedy nie ma innego sklepu promocyjnego w pobliżu. No i oczywiście nie obyło się bez niespodzianek. Naburmuszona kasjerko ledwo oderwała paragon od kasy i od razu go zgniotła i do kosza... Jak się upomniałam to miała  wielkie pretensje, że musi w koszu grzebać, bo to tylko kilka złotych... ehhh chyba nie wie, że to jej obowiązek wydać paragon, już chciałam ją uświadomić, ale może niech kiedyś zapłaci karę i dostanie nauczkę...

A poza tym czeka mnie dziś konfrontacja z promotorem, chociaż nie mam nic przygotowanego dla niego emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6332622 Napisano: 14.03.2017 09:11:55 w Carrefour konkursy
thysdrus napisał(a):

Dlaczego konkursy w carrefour ograniczaja sie przewaznie do wybranych sklepow? Przez wlasna glupote zrobilam zakupy na garnier loreal mixa  nie tam gdzie trzeba, zgloszenie wyslalam a paragon moge sobie wsadzic w ... 

Najlepsze, że w niektórych konkursach, np. Nestle inna lista sklepów jest w regulaminie agencji, a inna na stronie C4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6331904 Napisano: 12.03.2017 11:33:00 w Carrefour konkursy
W konkursie Jordan jest jakiś limit znaków? W regulaminie nie ma żadnej informacji na ten temat emotka I nie wiem, czy ma być 160, czy może być więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6331446 Napisano: 10.03.2017 14:01:28 w Informują
Activia sms ABC emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6331400 Napisano: 10.03.2017 13:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

smacznego emotka
https://www.faceb...p;type=3&theater

Ona chyba te kartony nie tylko na głowę zakłada, ale też robi nimi zdjęcia... taka jakość powalająca emotka Mogłaby chociaż ten misiaa do zdjęcia odsunąć...

Mrs. Nanna i Mrs.Line bo firma Apetina z cudownych kobiet słynie

O co chodzi z tymi kobietami emotka

Aż sprawdziłam... To są "kulinarne ekspertki" z "taste-teamu" Apetiny... Ja zawsze czytam poematy, nie mogę się oprzeć, i zauważyłam, że Pani jest zawsze bardzo dobrze przygotowana "z produktu"

Może ona naprawdę jest jakiś kartonowym robotem, stworzonym przez zapalonego konkursowicza. Ma w tej kartonowej głowie bazę danych i na jej podstawie tworzy automatycznie teksty. Stąd te wszystkie szczegóły. Tylko to dopiero taki prototyp i dlatego te zdjęcia, potrawy i teksty takie słabe emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6331360 Napisano: 10.03.2017 12:32:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

asantesana napisał(a):

Co z wynikami z Activii abc? emotka  Ktoś coś wie? Wkurza mnie Graf. 

Pisałam do nich maila dwa dni temu i nawet nie raczą odpisać. Może ktoś na ochotnika zadzwoni? emotka

Potem znowu będzie gadanie na forum, że przez dzwonienie wylosowali na szybkiego emotka emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6331352 Napisano: 10.03.2017 12:25:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Activia... Oficjalnie przestaję się łudzić, że mają opóźnienie i jeszcze się odezwą emotka emotka emotka A tak liczyłam na ekstra 500 złotych, żeby zaszaleć i kupić sobie wymarzone kosmetyki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6331316 Napisano: 10.03.2017 11:38:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

A Soraya to kiedy nam powie co się wygrało.
Trzeba czekać na jakąś listę na stronie?
Ktoś powie jak było osttanio u nich?

Z dużym opóźnieniem opublikowali listę na facebooku Lidla, a dopiero potem wysyłali nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6331290 Napisano: 10.03.2017 10:37:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

smacznego emotka
https://www.faceb...p;type=3&theater

Ona chyba te kartony nie tylko na głowę zakłada, ale też robi nimi zdjęcia... taka jakość powalająca emotka Mogłaby chociaż ten misiaa do zdjęcia odsunąć...

Mrs. Nanna i Mrs.Line bo firma Apetina z cudownych kobiet słynie

O co chodzi z tymi kobietami emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6329945 Napisano: 07.03.2017 18:54:53 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

Jak robili Sorayę w Lidlu to esemesy puszczali parę minut po 19, więc może jeszcze dziś dadzą.

Wtedy mejle były dużo wcześniej, bo po południu. A teraz zgłoszenia były mejlowo.
Plus zastanawiam się czy z nagrodami zrobią jak wtedy i podadzą jaki stopień dopiero po weryfikacji.

Ale zdjęcia można było wysyłać też przez telefon i po mejlach po 19 rozesłali jeszcze esemesy, więc możliwe, że pracują czasami do późna emotka Chociaż w przypadku agencji to mnie nie zdziwi żadne opóźnienie emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6329942 Napisano: 07.03.2017 18:47:48 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

agicho napisał(a):

donia7 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

donia7 napisał(a):

soraya itm? emotka

Na e-konkach cisza.

myślałam, że może tym wpisem wywołam kogoś, kto np. dostał mejla o głównej emotka

ani głównych ani pobocznych emotka soraya w d...ma gości . Nadal czekamy.

wychodzi na to, że to jest ta agencja cedderoth od Jordana...Tylko zmieniła bodajże nazwę. Oni zawsze informowali w terminie emotka

Jak robili Sorayę w Lidlu to esemesy puszczali parę minut po 19, więc może jeszcze dziś dadzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6328544 Napisano: 03.03.2017 20:05:54 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jak się w końcu zebrałam, żeby nabazgrać coś na konkurs Almette w Spar (a pisanie tego zgłoszenia doprowadzało mnie do frustracji...) to po wysłaniu esemesa nie przyszła mi zwrotka emotka I teraz nie wiem czy moje zgłoszenie ię zapisało w bazie czy nie emotka Eh... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6327759 Napisano: 02.03.2017 10:41:41 w Lay's
tadziuuu napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Nie ma mnie na liście z kominami, a dostałam mejla z informacją o wygranej emotka Oczywiście mejla przegapiłam, bo skoro nie była mnie wśród laureatów, to nawet nie wchodziłam na pocztę, a tu niespodzianka. Ale nawet mi nie żal tego komina.

Ja odesłałam oświadczenie po prawie 4 tygodniach i uwzględnili emotka  Po prostu przegapiłam a potem masa innych rzeczy zaprzątała głowę że na myśl o konkursach nie było czasu.

Dzięki, może jednak jeszcze odeślę te dane. Co będzie to będzie emotka

Odsyłaj. Walka o telefon przecież będzie;)

Telefon jak zwykle mi przepadł, bo wyniki I stopnia za ten etap podali  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6327706 Napisano: 02.03.2017 09:35:56 w Wkurza mnie...
Czy olej Wielkopolski poda w końcu wyniki za V etap emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6327695 Napisano: 02.03.2017 09:17:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

madlette napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

donia7 napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie dodałam do bazy konkurs na FB:
https://www.faceb...%85/1306436559438975
I po drodze natknęłam się na to... https://www.faceb...p;type=3&theater emotka
Mieszkający między Rzeszowem a Jasłem, łączcie się! emotka

ja się muszę w tamte strony przejechać emotka

Ne jedź tam! Może to zaraźliwe! 

wg fb ta dziewczyna jest po szkole wyższej praw ai administracji... jestem w szoku emotka

jak to mawia moja znajoma - wykształcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencją emotka

TRAGEDIA, aż mnie oczy pieką od patrzenia na ten "twórczy opis"...

powiedzcie mi czy te kartony naprawdę wygrywają czy ona tak je wkleja na każdy konkurs ale efektów nie ma?
bo jak tak to u mnie w piwnicy kartonów pod dostatkiem , to może bym się przebrała? tylko najpierw musialabym zmienić imię i nazwisko by znajomi na mój widok nie pękali ze śmiechu.....

Ostatnio jej kartony doceniła firma, która zaopatruje rolników i za "twórczość własną" przyznali jej dodatkową nagrodę w formie gadżetów firmowych, czyli pewnie jakieś długopisy i próbki nasion emotka  Ona gra o same badziewia jakieś makarony, torebki tureckie, przyprawy czy herbaty. Mi by było szkoda czasu pisać codziennie te eseje, żeby wygrać jakiś notes czy darmową margarynę. Według mnie to osoba, która ma jakieś zaburzenia. I nie piszę tego po złości. Nawet na komentarze organizatorów odpowiada głupimi rymami, a gdy trzeba oznaczyć znajomych, to ona oznacza Dymną, Fitkau i jakiegoś kolesia co chyba śpiewa. Normalny, kartonowy stalking.  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6327391 Napisano: 01.03.2017 16:18:45 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na Activię ABC emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6327359 Napisano: 01.03.2017 15:14:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
andziulka21 napisał(a):

Zastanawiam się czy nie pisać reklamacji.. skoro mają regulamin to niech go przestrzegaja..  emotka

Ja tam nie brałam udziału, ale na waszym miejscu bym pisała. Nie słyszałam jeszcze, żeby w konkursie foto wygrał opis... A najlepiej pisać do przełożonych. Ja tak "odgórnie" załatwiłam kiedyś sprawę w Edi press. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6326978 Napisano: 28.02.2017 22:09:59 w Lay's
lena5_1985 napisał(a):

Nie ma mnie na liście z kominami, a dostałam mejla z informacją o wygranej emotka Oczywiście mejla przegapiłam, bo skoro nie była mnie wśród laureatów, to nawet nie wchodziłam na pocztę, a tu niespodzianka. Ale nawet mi nie żal tego komina.

Ja odesłałam oświadczenie po prawie 4 tygodniach i uwzględnili emotka  Po prostu przegapiłam a potem masa innych rzeczy zaprzątała głowę że na myśl o konkursach nie było czasu.

Dzięki, może jednak jeszcze odeślę te dane. Co będzie to będzie emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6326920 Napisano: 28.02.2017 20:02:16 w Lay's

pewnie rezerwa emotka

Wątpię, bo to z ostatniego tygodnia. Mejl przyszedł w pierwszej turze, więc nie mieli kiedy zweryfikować. Chyba, że nie wybrali mnie tego ostatniego tygodnia, a dali rezerwę z jakichś poprzednich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6326918 Napisano: 28.02.2017 19:59:04 w Lay's
Nie ma mnie na liście z kominami, a dostałam mejla z informacją o wygranej emotka Oczywiście mejla przegapiłam, bo skoro nie była mnie wśród laureatów, to nawet nie wchodziłam na pocztę, a tu niespodzianka. Ale nawet mi nie żal tego komina. Wyświetl w wątku >>
0 0