Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6358991 Napisano: 23.05.2017 09:39:03 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

...i jedź tu człowieku gdzieś się zabawić, zrealizować swoją wygraną wejściówkę na stadion, koncert czy po prostu w znane miejsce publiczne na świecie - znów od wybuchu zginęli ludzie emotka emotka

Ariana Grande zawiesza trasę. Koncerty Dangerous Woman Tour ODWOŁANE!
...wychodzi na to, że główne założenie terrorystów, by stworzyć poczucie totalnego zagrożenia, zostało osiągnięte emotka

A niektórzy dalej uważają, że trzeba przyjmować uchodźców, Islamiści to nie problem, a każdy, kto powie to głośno  jest neonazistą emotka  Nawet Polscy Tatarzy ich nie chcą, chociaż to też muzułmanie.  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6358559 Napisano: 22.05.2017 13:09:13 w Wkurza mnie...
Masakra BelVity w moim sklepie E.Leclerc. Ja byłam pierwszego dnia z samego rana, to wszystko jeszcze stało na swoim miejscu. Dziś nie było z czego wybierać. Ludzie ryją w tych ciastkach jak dziki w żołędziach. Smaki pomieszane, ktoś chyba w poszukiwaniu niezniszczonego opakowania przerzucił bakaliowe do kakaowych. Niektóre paczki pootwierane, a praktycznie wszystkie inne pogniecione. Czuć, że nie ma tam całych ciastek tylko jakiś wiór. Jak otworzyłam swoje paczki w domu to wysypałam same okruszki. Nie wiem... To jakaś taktyka, żeby konkurencję odstraszyć? emotka Niemożna kulturalniej? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6358224 Napisano: 20.05.2017 20:20:34 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Pomysłu na prezent na dzień mamy emotka Czegoś od serca, ciekawego emotka Teraz tyle super gadżetów,ale jakoś się w tym nie orientuję emotka Kosmetyki, perfumy, bombonierki, kwiaty, itp... odpadają emotka

Mam dokładnie ten sam problem i dość wybredną i wymagającą Mamę emotka Ptasie mleczko nie wystarczy emotka

Moja niestety wie, że jest aktualnie Wedlowski konkurs, więc głupio jej to tak opchnąć w prezencie emotka Kiedy zazwyczaj i tak rozdaje po rodzinie takie konkursowe słodycze. Kolejnych perfum czy kremu też nie mam sensu kupować, bo ma tego pełno. Kubki i inne gadżety z jej zdjęciem też już dawałam, to nie chcę się powtarzać. 26 już tak blisko, a ja nie mam pomysłu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6358167 Napisano: 20.05.2017 13:31:27 w SZUKAM....
Pomysłu na prezent na dzień mamy emotka Czegoś od serca, ciekawego emotka Teraz tyle super gadżetów,ale jakoś się w tym nie orientuję emotka Kosmetyki, perfumy, bombonierki, kwiaty, itp... odpadają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6358166 Napisano: 20.05.2017 13:22:43 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

Wkurza Mnie. Moja glupota,tak bardzo chcialam wczoraj posprzatac podworko,pokosic trawke,kwiaty posadzic i powiekszyc swoj ogrodek,ze zapomnialam aby ochronic cialo przed sloncem...teraz cala noc nie spalam,jestem jak rak i piecze jak ch....a emotka emotka emotka

Polecam wodę różaną i żel z aloesu na poparzenia i podrażnienia po słońcu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6357877 Napisano: 19.05.2017 11:55:49 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Jeszcze nie zagoiło mi się na twarzy podrapanie przez kota, a już uderzyłam się czołem o kant drzwiczek od szafki i znów polała się krew... Wyglądam jakby mnie mąż bił regularnie emotka

przepraszam powinnam współczuć  emotka  ale Twój wpis mnie rozbawił 

Nic nie szkodzi emotka Bo cóż innego sąsiedzi mogą sobie pomyśleć, widząc mnie co chwilę z nową raną na twarzy emotka Ale chociaż tyle dobrego, że komuś humor poprawiłam. 

biedni sąsiedzi, współczuję im aż tak ograniczonej wyobraźni. emotka

Po prostu są głodni plotek i sensacji emotka Jak ostatnio jechaliśmy odebrać ze sklepu zmywarkę, to poprosiłam o podwózkę siostrę, bo ma samochód z dużym bagażnikiem. Jak wyjeżdżaliśmy, to widziała nas sąsiadka, która koleguje się z teściową mojej siostry. Nie przejechaliśmy kilkunastu minut, a siostra już dostała telefon od teściowej, czy mi się samochód zepsuł, że mnie wiezie, haha emotka No, ale też im tego współczuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

Niebieska_Laguna

#6357875 Napisano: 19.05.2017 11:50:35 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Jeszcze nie zagoiło mi się na twarzy podrapanie przez kota, a już uderzyłam się czołem o kant drzwiczek od szafki i znów polała się krew... Wyglądam jakby mnie mąż bił regularnie emotka

Też mam coś ostatnio szczęście do urazów emotka Ostatnio jak wychodziłam z pracy, przydzwoniłam nosem i czołem prosto w zamknięte szklane drzwi. Widziało to kilkanaście osób, wstyd jak nie wiem co. Oczywiście obróciłam wszystko w żart, jaka to ja niby gapowata jestem, ale jak wyszłam, to myślałam że się poryczę z bólu emotka A wszystko przez co? Konkursy, bo akurat gapiłam się w telefon i czytałam jakieś wyniki... emotka

Oj, ja też mam zły nawyk patrzenia w telefon, kiedy chodzę emotka Ile razy już na latarnie przez to wpadłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6357873 Napisano: 19.05.2017 11:48:41 w Informują
Super Pharm wygrywaj z Pantene - esemes. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6357714 Napisano: 18.05.2017 20:34:42 w Wkurza mnie...
niunia-k napisał(a):

przepraszam powinnam współczuć  emotka  ale Twój wpis mnie rozbawił 

Nic nie szkodzi emotka Bo cóż innego sąsiedzi mogą sobie pomyśleć, widząc mnie co chwilę z nową raną na twarzy emotka Ale chociaż tyle dobrego, że komuś humor poprawiłam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6357706 Napisano: 18.05.2017 20:17:42 w Wkurza mnie...
Jeszcze nie zagoiło mi się na twarzy podrapanie przez kota, a już uderzyłam się czołem o kant drzwiczek od szafki i znów polała się krew... Wyglądam jakby mnie mąż bił regularnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6357585 Napisano: 18.05.2017 14:40:18 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Dziewczyny, pijcie chlorofil, po nim włosy odrastają w naturalnym kolorze emotka

Serio? czy sobie żartujesz emotka  bo mam chloerelle, a raczej chollerę! wstrętne to, ale wypiję jakby miało skutkować.

Mówię serio. Ja piję profilaktycznie, ale podobno niektórym osobom udało się odzyskać naturalny kolor czy powstrzymać postępujące siwienie. Można wyciskać codziennie soki z zielonych warzyw lub też kupić chlorofil w płynie i pić rozrobiony np. w wodzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 katrin22 0

Niebieska_Laguna

#6357508 Napisano: 18.05.2017 11:23:37 w Wkurza mnie...
Dziewczyny, pijcie chlorofil, po nim włosy odrastają w naturalnym kolorze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6357109 Napisano: 17.05.2017 11:27:26 w Czy informują/ informowali?
Bo musiałam do nich oddzwonić i się zdziwiłam, że linia już wolna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6357106 Napisano: 17.05.2017 11:25:07 w Czy informują/ informowali?
Czy "Albedziaki" skończyły już informować Kamis ITM? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6357088 Napisano: 17.05.2017 11:05:04 w Albedo Marketing
W tym Albedo robią sobie co chcą. Ja dziś oddzwaniałam i nie było problemu. A ciekawe, czy jeszcze informują z bonami z ITM? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6357026 Napisano: 17.05.2017 10:03:00 w Informują
Kamis ITM stół piłkarzyki tel przed chwilą 618.... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6356961 Napisano: 16.05.2017 22:08:12 w Wkurza mnie...
Mieszkam w małej miejscowości, gdzie większość ludzi się zna, chociażby z widzenia. Pewien mężczyzna popełnił samobójstwo - powiesił się. Jego żona była akurat w pracy (w popularnym dyskoncie). I wyobraźcie sobie, że jakiś facet podszedł do jej kasy i powiedział jej - Pani tak tu sobie siedzi, a Pani mąż się powiesił... Kobieta doznała szoku, wzywano pogotowie... Ludzie nie mają w ogóle taktu. Bardzo żal mi tej kobiety emotka Dowiedzieć się o takiej rzeczy w taki sposób emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6356115 Napisano: 15.05.2017 09:59:46 w Wkurza mnie...
Sąsiad, który od rana słucha disco polo na całą okolicę. Nawet okna otworzyć nie można spokojnie... Czy ludzie nie wiedzą o istnieniu słuchawek? emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

Niebieska_Laguna

#6356114 Napisano: 15.05.2017 09:54:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co dziś może wozić DHL od firmy ROYAL HOME RAF? Czyżby Soraya z ITM? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6355366 Napisano: 12.05.2017 09:45:28 w Udane wymiany - polecane nicki:)
petunija1
Bardzo dziękuję za udaną wymianę oraz sympatyczny kontakt! Szczerze polecam wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0