Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6364046 Napisano: 05.06.2017 12:35:34 w Wkurza mnie...
Moja znajoma musiała zamknąć swój wymarzony sklep z ekologiczną żywnością emotka Prowadziła go przez kilka lat, to była jej wielka pasja, ludzie często wpadali po jakąś głupią, drobną rzecz, aby tylko z nią porozmawiać. Taka z niej miła i ciepła osoba... Niestety, ale to za mało w dzisiejszych czasach. I mały, klimatyczny sklepik padł przez markety. Teraz w każdym dyskoncie można kupić ekologiczną żywność, przez to, że zamawiają ogromne ilości, to dostają niższe ceny od producentów i hurtowników. Małe sklepy nie mają na co liczyć. A ludzie idą tam, gdzie taniej. No i trudno ich za to winić. Ale szkoda, że teraz większość przejmują koncerny... Wszędzie tylko te sieciówki... Wyświetl w wątku >>
2 defed, kalka 0

Niebieska_Laguna

#6363510 Napisano: 03.06.2017 10:05:39 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na esencję z Pudliszek emotka U mnie nie ma tego dziadostwa. Wszystkie sklepy przeszukane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6363104 Napisano: 02.06.2017 09:11:10 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że wygrałam rower w E.Leclerc. Ale wcale nie przez to, że dostanę nagrodę... Grałam o ten rower dla mojej mamy, która o nim marzyła. Kiedy jej powiedziałam, że mi się udało, to mama ucieszyła się jak małe dziecko. Dawno jej takiej wesołej nie widziałam. Jej radość była dla mnie cenniejsza od wartości materialnej nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6362866 Napisano: 01.06.2017 14:55:15 w SZUKAM....
Gdzie kupię esencję Pudliszki? W C4, Tesco i Biedrze nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6362721 Napisano: 01.06.2017 11:23:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wiadomo coś o wynikach z Natury? Tego konkursu Albedo na dzień matki? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6362569 Napisano: 31.05.2017 21:55:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

cleopatra napisał(a):

jokan napisał(a):

cleopatra napisał(a):

wróciła....
https://www.faceb...p;type=3&theater

że też musiałaś... emotka

przepraszam

nie ma za co....chyba muszę się zainspirować, bo ostatnio kartony górą w konkursach

Kartonowa inspiracja dla Ciebie. Wystarczy tylko dokleić kartkę z rymem:D Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6362551 Napisano: 31.05.2017 21:16:10 w Kaufland konkursy
cb656 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi emotka Mi się regulamin ze strony nie otwiera.

Ty to mnie chyba mocno nie lubisz emotka
P.S. A jak działa takie życzenie dodatkowo w przypadku niewierzących? Na siłę? emotka

No co Ty - lubię Cię i dobrze Ci życzę. Przecież każde dziecko warte dziś 500 złotych miesięcznie emotka To takie jakby karty podarunkowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6362514 Napisano: 31.05.2017 20:19:14 w Czy informują/ informowali?
Albedo słało @ z tego konkursu na dzień matki w Naturze? Do dziś chyba był termin. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6362454 Napisano: 31.05.2017 17:48:04 w Kaufland konkursy
cb656 napisał(a):

Czy ktoś ma regulamin tego konkursu? Bardzo bym prosił ze strony się nie otwiera. A nie pamiętam już co tam było do wygrania emotka

Paragraf siódmy:

W Konkursie do zdobycia jest jeden ze stu zestawów nagród, zwany dalej „Zestawem Nagród”, składający się z:
a) jednej nagrody w postaci vouchera o wartości do 2000 (słownie: dwóch tysięcy) zł każdy, z przeznaczeniem na weekendowy pobyt dla dwóch osób do ośrodka SPA znajdującego się na terenie Polski, który może być wykorzystany najpóźniej do 31 grudnia 2017 r., zwanego dalej „Nagrodą”. Nagroda nie obejmuje kosztów dojazdu oraz organizacji środka transportu przez Organizatora do wybranego kurortu spa.
b) jednej pieniężnej nagrody dodatkowej w postaci podatku dochodowego od osób fizycznych od wygranej w Konkursie opisanego w § 7 ust. 4.
2. Komisja przyzna Zestawy Nagród łącznie stu Uczestnikom. Uczestnicy, którym Komisja przyzna nagrody, zwani dalej będą „Zwycięzcami”.
3. Dany Uczestnik może wygrać tylko jeden Zestaw Nagród w Konkursie.

Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi emotka Mi się regulamin ze strony nie otwiera. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6362448 Napisano: 31.05.2017 17:42:30 w Kaufland konkursy
Czy ktoś ma regulamin tego konkursu? Bardzo bym prosił ze strony się nie otwiera. A nie pamiętam już co tam było do wygrania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6362265 Napisano: 31.05.2017 13:09:04 w Połączenia nieodebrane
146467490 Nie ma w internecie Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6361582 Napisano: 30.05.2017 10:14:30 w Czy informują/ informowali?
Kozunia1982 napisał(a):

belvita z eclerca, ktoś coś?? emotka

Dopiero w niedziele się konkurs skończył. Mają czas chyba do 8, żeby przebrnąć przez zgłoszenia z 45 sklepów emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6361233 Napisano: 29.05.2017 15:25:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Z konkursu Belvita juz wszyscy odebrali rowery??,u Mnie weryfikacja pozytywna,ale. aby uzgodnic odbior roweru jeszcze nie dzwonili emotka

Ja odebrałam w zeszłym tygodniu, ale rozmawiałam z babką, która go wydawała i oni się zajmują wieloma sprawami poza nagrodami (hostessami itd.).  Poczekaj jeszcze kilka dni, a jak nikt nie zadzwoni, to może zadzwoń do kierownika Twojego Auchan (babka od roweru musiała wszystko uzgadniać z kierownikami, więc pewnie mają ze sobą kontakt).

Te rowery są do złożenia czy już złożone?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6361164 Napisano: 29.05.2017 12:47:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

I znowu wygrana...https://www.faceb...p;type=3&theater

Ups, chyba głowę źle założyła emotka Albo to jakiś futurystyczny kartonowy robot nowej generacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6361114 Napisano: 29.05.2017 11:32:31 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie i to bardzo, że agencje reklamowe mogę zapominać, mylić się, popełniać błędy, mieć awarie, itp... Ale graczowi już niczego nie wybaczą. Zero zrozumienia. Zupełnie jak w czasach szkolnych i na studiach. Nauczyciel czy wykładowca może źle się poczuć, zachorować, wziąć zwolnienie, mieć ważną sprawę rodzinną. Ale uczeń czy student już nie. Bo oczywiście na pewno kombinuje, a zwolnienie lewe. emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6361047 Napisano: 29.05.2017 09:49:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam przed chwilą mejla od InCubi, że strona promocyjna już działa emotka Znów można zaleźć tam oświadczenie na Pudliszki emotka www.incubi.pl/promocje - jakby ktoś jeszcze potrzebował.

edit: a działam Wam ten formularz? Bo u mnie nie chce się otwierać o.O Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6360339 Napisano: 26.05.2017 10:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy udało się komuś dotrzeć do oświadczenia na Pudliszki z C4? Według regulaminu powinno być na http://incubi.pl/index.php?p=promocje - ale nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6359580 Napisano: 24.05.2017 13:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Dzisiaj mija termin informowania z konkursu Pudliszki w Carrefour, myślicie, że puszczą smsy? Nie kojarzę tej agencji emotka

W tamtym roku robili też konkurs chyba Tchibo w ITM. I informowali w ostatni dzień lub nawet z drobnym opóźnieniem emotka

Z moich archiwalnych zapisków wynika, że wówczas ich deadline opiewał na 24 października, a informacje o nagrodach dotarły do mnie 21.10  emotka

Aż przeszukałam forum i w wątku "Na co czekamy" znalazłam datę, że na 21 miały być wyniki emotka

Tchibo ITM- 18.10+ 3dr= 21.10

Skoro konkurs trwał do 5 października i zgodnie z regulaminem https://intermarc...bo_Regulamin_ITM.pdf mieli 2 tygodnie na wybranie + 3 dni robocze na info...to jakim cudem miałby to być 21.10? Na to, co ludzie piszą w NA CO CZEKAMY trzeba brać poprawkę i to wielokrotną emotka

Ja miałam datę z tamtego wątku i tak mi utkwiło, że były powiadomienia z ostatniego dnia. Niestety, zbyt łatwo daję wiarę słowu pisanemu w internecie emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

Niebieska_Laguna

#6359571 Napisano: 24.05.2017 13:42:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Dzisiaj mija termin informowania z konkursu Pudliszki w Carrefour, myślicie, że puszczą smsy? Nie kojarzę tej agencji emotka

W tamtym roku robili też konkurs chyba Tchibo w ITM. I informowali w ostatni dzień lub nawet z drobnym opóźnieniem emotka

Z moich archiwalnych zapisków wynika, że wówczas ich deadline opiewał na 24 października, a informacje o nagrodach dotarły do mnie 21.10  emotka

Aż przeszukałam forum i w wątku "Na co czekamy" znalazłam datę, że na 21 miały być wyniki emotka

Tchibo ITM- 18.10+ 3dr= 21.10

Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6359559 Napisano: 24.05.2017 13:24:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

W tamtym roku robili też konkurs chyba Tchibo w ITM. I informowali w ostatni dzień lub nawet z drobnym opóźnieniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0