Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6368570 Napisano: 16.06.2017 11:19:19 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Teściowa mnie wkurza emotka Stwierdziła, że zgrywamy bogaczy, bo na dwu dniowy wyjazd do innego miasta dla dwóch osób wynajęłam mieszkanie za 360 złotych (42m zwane hucznie apartamentem). To naprawdę tak dużo na wielkie miasto oblegane przez turystów i to jeszcze teraz w sezonie letnim? Inne kwatery miały nieporównywalnie niższy standard, a tańsze tylko kilkadziesiąt złotych. To ja już wolałam to dopłacić i spędzić ten czas komfortowo, a nie w jakiejś norze podrzędnej...

A ile to noclegów? Dwa czy jeden?

Fajne apartamenty do 4. osób kosztują w okolicach OD 200 zł/noc - wiem, bo siedzę w temacie i zawsze to ja organizuję wyjazdy dla ekipy. Przy czym dla mnie również przede wszystkim liczy się standard, a przy 4. osobach apartament wychodzi taniej, niż zwykły pokój z łazienką, więc każdemu polecam takie właśnie rozwiązanie. Poza tym dostęp do zmywarki, własna kuchnia i lodówka... zawsze pichcimy żarcie samodzielnie, wegejedzenie kosztuje grosze, a jesteśmy niezależni od lokalnych knajpek emotka

PS: Twoja teściowa pewnie nie rozumie, że popularne miasto + sezon letni + dwie osoby oznacza droższy nocleg od standardowego emotka

Dwa noclegi emotka Uważam, że to dobra cena za taki standard. Samodzielne mieszkanie w nowym, strzeżonym apartamentowcu. Dwa pokoje, łazienka, kuchnia - wszystko elegancko wykończone, dobrze wyposażone. Bardzo przytulnie. I na pewno wygodniej niż w hotelu, gdzie do dyspozycji jest tylko jeden pokój, a dwa noclegi dla dwóch osób to grubo ponad 200 złotych.  Nie sądzę, żeby to był luksus. Jak dla mnie normalne godne warunki. Nie szaleję z jakimiś apartamentami hotelowymi z jacuzzi i sauną, które kosztują 700 zł za dobę emotka Ale teściowa uważa, że najlepiej wynająć jakiś pokój robotniczy i dzielić łazienkę z innymi gośćmi emotka Ale to niestety nie dla mnie, cenię sobie komfort.  Wyświetl w wątku >>
2 donia7, darog 0

Niebieska_Laguna

#6368553 Napisano: 16.06.2017 10:41:52 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

Teściowa mnie wkurza emotka Stwierdziła, że zgrywamy bogaczy, bo na dwu dniowy wyjazd do innego miasta dla dwóch osób wynajęłam mieszkanie za 360 złotych (42m zwane hucznie apartamentem). To naprawdę tak dużo na wielkie miasto oblegane przez turystów i to jeszcze teraz w sezonie letnim? Inne kwatery miały nieporównywalnie niższy standard, a tańsze tylko kilkadziesiąt złotych. To ja już wolałam to dopłacić i spędzić ten czas komfortowo, a nie w jakiejś norze podrzędnej...

moja teściowa jak zaczęła kiedyś tematów naszych finansów usłyszała ode mnie krótko "na chleb mi nie dajesz"...i mam teraz spokój emotka  olej ją i tyle....takie są czasami te teściowe, a że ja mam cięty język i wszystkim wygarniam co myślę bez owijania w bawełnę mam spokój emotka   emotka

Do mojej to jak grochem o ścianę. Wie, że nie ma wpływu na moje decyzję, ale ona i tak zawsze musi swoje zdanie wtrącić. Jak nie mi prosto w oczy, to mojemu mężowi za moimi plecami emotka Oczywiście według niej to zawsze ja coś robię źle, a nie jej syn emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6368545 Napisano: 16.06.2017 10:25:13 w Wkurza mnie...
Teściowa mnie wkurza emotka Stwierdziła, że zgrywamy bogaczy, bo na dwu dniowy wyjazd do innego miasta dla dwóch osób wynajęłam mieszkanie za 360 złotych (42m zwane hucznie apartamentem). To naprawdę tak dużo na wielkie miasto oblegane przez turystów i to jeszcze teraz w sezonie letnim? Inne kwatery miały nieporównywalnie niższy standard, a tańsze tylko kilkadziesiąt złotych. To ja już wolałam to dopłacić i spędzić ten czas komfortowo, a nie w jakiejś norze podrzędnej... Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

Niebieska_Laguna

#6368365 Napisano: 15.06.2017 15:03:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Knorr smak dopisuje - muszę odsyłać tę umowę na publikację zgłoszenia? Czy to tylko dla chętnych? Wystarcz im odesłać dane i skan paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6368079 Napisano: 14.06.2017 20:54:12 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie instytucja małżeństwa emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, darog 0

Niebieska_Laguna

#6367233 Napisano: 13.06.2017 09:16:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że zachciało mi się kolejnego stopnia studiów i teraz się męczę z egzaminami emotka emotka 70 zagadnień z jednego przedmiotu... Jak to ogarnąć z dnia na dzień emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6366617 Napisano: 11.06.2017 16:18:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na telefon od E.Leclerc w sprawie odbioru roweru z belVity emotka ?

ja czekam emotka  

Uff, to kamień z serca emotka Już myślałam, że o mnie zapomnieli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6366582 Napisano: 11.06.2017 13:34:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś jeszcze czeka na telefon od E.Leclerc w sprawie odbioru roweru z belVity emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6366160 Napisano: 09.06.2017 16:32:43 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Przy kupowaniu konkursowego Kasztelana w ITM Pani nawet mnie o dowód nie zapytała emotka A tyle inwestuję w kosmetyki emotka Niech mi teraz starty moralne chociaż bonem wynagrodzą, bo muszę na botoks oszczędzać emotka

A masz już dowód? emotka

Też jestem w szoku, ale tak - mam już od wielu, wielu lat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6365962 Napisano: 09.06.2017 10:42:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

W innych konkursach gdy jest 10 nagród zawsze są 2-3 wpisy o wygranych. Albo przynajmniej wpis "koleżanka koleżanki wygrała". Albedo zapomniało o konkursie, albo... nie wiem co...

Nawet zaufane osoby z zamkniętej fejsbuczowej grupy paragonowej są zdezorientowane, czyli albo zrobiły siebie wzajemnie w bambuko, albo AM nie poinformowało jeszcze laureatów, albo wygrali wyłącznie mugole.

Mejle poszły dzisiaj o 9:49 emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6365953 Napisano: 09.06.2017 10:38:36 w Udane wymiany - polecane nicki:)
katrin1
Zdecydowanie polecam! Konkretna i bardzo sympatyczna osoba emotka Takie wymiany to czysta przyjemność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6365950 Napisano: 09.06.2017 10:34:20 w Informują
Dzisiaj o 9:49 mejl od Albedo - konkurs na dzień matki w Naturze. Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

Niebieska_Laguna

#6365898 Napisano: 09.06.2017 07:56:23 w Wkurza mnie...
Przy kupowaniu konkursowego Kasztelana w ITM Pani nawet mnie o dowód nie zapytała emotka A tyle inwestuję w kosmetyki emotka Niech mi teraz starty moralne chociaż bonem wynagrodzą, bo muszę na botoks oszczędzać emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6365418 Napisano: 08.06.2017 09:11:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs z Nivea i Intermarche
Wyniki dostępne tutaj: https://www.nivea...ntermarche-66/wyniki

Nie brałam udziału, a widzę, że całkiem normalne, rzeczowe oraz treściwe, nie udziwniane i nie szokująco głupie (jak często bywa) zgłoszenia wygrały - brawa! emotka

Może zgłaszanie im plagiatów z konkursu z biletami coś pomogło emotka I tym razem postarali się, żeby nie zaliczyć wtopy emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6365400 Napisano: 08.06.2017 08:14:16 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka emotka
Przez ostatni miesiąc we wszystkich internetowych zgłoszeniach do konkursów... podawałem Z BŁĘDEM swój numer telefonu emotka
Czeski błąd, przestawiona kolejność cyferek emotka i nigdy nie dowiem się, co straciłem z własnej woli, a co przeciw sobie, co wyliczę, to wyliczę, ale zawsze wtedy powiem, że najbardziej mi żal... straconych szans emotka

emotka  Nie mów!? Ty? Jesteś tego pewien? Może to teraz się pomyliłeś i nie wszystko jeszcze stracone... emotka

To karma za to ciągłe i bezlitosne wytykanie błędów innym emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6365386 Napisano: 08.06.2017 06:51:44 w Informują
Wczoraj był mejl z konkursu Nivea w ITM. 
https://www.e-kon...he.html#.WTk526VavqA

Ale dopiero dziś go odczytałam. Nie widziałam, żeby ktoś w tym wątku o tym pisał, więc informuję emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6365259 Napisano: 07.06.2017 18:10:51 w Czy informują/ informowali?
Albedziaki zapomniały o konkursie na Dzień Matki z Natury, czy nikt się nie pochwalił jedną z 10 nagród emotka W sumie dziś mija termin i chyba wieczorem nie puszczą? A oni raczej się nie spóźniają. Potrafią się z wynikami nawet w kilka godzin po zakończeniu konkursu uwinąć emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

Niebieska_Laguna

#6365255 Napisano: 07.06.2017 18:05:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

mattadore napisał(a):

Belvita Leclerc rower to teraz trzeba czekać na kontakt ze sklepu na odbiór czy jak??

Tak. Ja już wczoraj odebrałam.

To szybko... do mnie nikt jeszcze nie dzwonił nawet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6365221 Napisano: 07.06.2017 15:45:24 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Kolejny raz zazdrość ludzka emotka  Urodziło się w rodzinie 2 dziecko i życzliwie mówię ,że teraz Wam troszkę będzie lepiej bo 500+ dojdzie na drugie dziecko  emotka  Odpowiedż : A co tam nasze 500+ jak Ty ciągle wygrywasz i tak mamy mniej od Ciebie...przykre to tym bardziej ,że ostatnio parę konkursow na ktorych mi zależalo przeszło obok nosa... emotka

Ludzie zapominają jaką często drogę trzeba przejść, żeby mieć jakieś zyski z konkursów. Znajdź konkurs, zrób zakupy, wymyśl zgłoszenie, wyślij je, wygraj, odeślij dane, odbierz nagrodę, wystaw ją na portalu z ogłoszeniami, sprzedaj, dostarcz i dopiero masz kasę.  Zakupy kosztują, utrzymanie telefonu, odsyłanie danych pocztą, prowizje allegro, obniżka cen także. Nie wspomnę o pracy nad zgłoszeniami i ujadaniu się z "klientami" z OLX.  Ale niektórym się wydaje, że wystarczy włożyć promocyjne ciastka do koszyka, a na koncie już pojawia się 10 tysięcy złotych... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6365011 Napisano: 07.06.2017 09:46:07 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

http://wiadomosci...sce.-Beda-zwolnienia emotka

Pewnie w tym miejscu powstanie kolejny Lidl lub Biedronka emotka  Tylko od ITM łapy precz, bo tam fajne konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0