Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6377315 Napisano: 08.07.2017 15:17:32 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

naiwność organizatorów... tyle się mówi, tyle się pisze, tyle jest dowodów "jak wygrywają" i kolejna gierka dla hakerów?!  emotka  https://www.e-kon...zl.html#.WWC2q_mLSpo

I to jakie nagrody emotka A na pisemne, z numerem paragonu rzucą jakieś gadżety po kilka złotych... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6376906 Napisano: 07.07.2017 10:01:26 w Informują
Teraz SMS drogerie Jasmin Pantene - nie podają rodzaju nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6376880 Napisano: 07.07.2017 08:51:14 w Dziś cieszę się z.....
Ostatnio mam mało czasu i dużo stresu. Przez to wszystko zaczęłam żywić się niezdrowym, śmieciowym jedzeniem. Chociaż wiem, że  źle na mnie wpływa, to nie mogłam przestać się tym opychać. To jak błędne koło jak raz się wciągnie we frytki, pizze, chipsy i słodycze, to ciężko z tego wyjść. Aż do dziś, kiedy to znów na śniadanie kupiłam sobie ogromny kawał Wuzetki z puszystym biszkoptem i mnóstwem słodkiego kremu, otworzyłam z pudełka, skosztowała kawałek i była pyszne. Już chciałam wyłożyć na talerzyk, gdy ciasto upadło mi na podłogę i się rozpłaszczyło emotka Cieszę się z tego, bo to był dla mnie znak, żebym się opętała i przestała tak jeść... emotka Wiedziałam, że źle robię kupując je, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby nie zjeść... Na szczęście podłoga mnie uratowała emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6376486 Napisano: 06.07.2017 09:48:40 w Wkurza mnie...
Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych emotka To ja już wolę bez grania kupić sobie te sztućce, taniej wyjdzie i mam pewność, że je dostanę, bo zawsze można nie wygrać. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6376248 Napisano: 05.07.2017 14:48:24 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ludzie z mojego sąsiedztwa... Taka piękna, zielona, spokojna okolica, a powoli jest niszczona. Zaczęło się od trucia i usypiania bezpańskich kotów. Bo podobno brudzą, przeszkadzają... Wiele ludzi dba o te koty - dokarmiają je, sterylizują. Ale "elicie" przeszkadzają. Teściowa mi opowiadała, że ta elita to byli pracownicy Pegeerów. Kiedyś chodzili w brudnych gumofilcach, żyli bez bieżącej wody, a teraz mieszkają w trzy piętrowych blokach i są wielkim "Państwem". Tak nie może być, żeby w piwnicach ich pałaców koty zimowały... Jak ktoś normalny wystawi jedzenie dla kotów, to potrafią wyrzucać. A jeszcze niedawno był płacz, bo im szczury po rurach biegały. Nie doceniają tego, że to koty wybawiły ich z tej plagi. Druga sprawa to dzikich jezior i stawów. Wysypują tam piasek i robią sobie "plaże". No i już zaczęło się przeganianie łabędzi i kaczek, które tam naturalnie żyją... Bo w piasku i krzakach pojawiły się odchody ptaków i jak dzieci mają się w tym bawić? No kurcze... Może to nie jest odpowiednie miejsca na zabawy dla dzieci? Można tam iść na cichy spacer, a nie robić sobie place zabaw i unicestwiać mieszkające tam zwierzęta. Oczywiście burdel jaki po sobie tam zostawiają: papierki, puszki, butelki, itp... to już nie jest zagrożeniem. Głowa boli co Ci ludzie wyprawiają. Nawet były przypadki niszczenia uli z pszczołami, bo za blisko działek emotka Zero szacunku dla przyrody...

A może obie te sprawy dałoby się załatwić, wywieszając ostrzeżenia na klatkach? W sprawie bytowania kotów wolno żyjących widziałam sporo pism w necie, natomiast niszczenie siedlisk ptaków też na pewno jest nielegalne. Tylko ważne jest, do kogo należy teren emotka

Sprawą kotów zajmuje się miejscowy oddział towarzystwa opieki nad zwierzętami, był też artykuł w lokalnej gazecie, ale nie wiele to pomogło na zawziętość ludzi... To niestety trochę walka z wiatrakami. Chociaż ja sama nie odpuszczę, ale ludzie  i tak po kryjomu trują. Z tego co mi wiadomo to chyba gmina usypała tam ten piasek dla ludzi. No i zaczęły się grille, ogniska i skargi do gminy, że ptaki zrobiły sobie kuwetę w piasku i rodzice boją się o dzieci. Już się stamtąd łabędzie wyniosły, a teraz kaczki im wadzą emotka Ciężko jest z tym walczyć, bo ludzie traktują tam zwierzęta przedmiotowo. Jak ktoś staje w obronie, to mają za eko oszołoma. Bo przecież oni ważniejsi, niż jakieś tam kaczki. Niestety, od znajomej z towarzystwa opieki nad zwierzętami wiem, że większość spraw zgłaszanych prokuraturze o znęcanie się nad zwierzętami jest umarzana emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6376136 Napisano: 05.07.2017 12:26:13 w Wkurza mnie...
Ludzie z mojego sąsiedztwa... Taka piękna, zielona, spokojna okolica, a powoli jest niszczona. Zaczęło się od trucia i usypiania bezpańskich kotów. Bo podobno brudzą, przeszkadzają... Wiele ludzi dba o te koty - dokarmiają je, sterylizują. Ale "elicie" przeszkadzają. Teściowa mi opowiadała, że ta elita to byli pracownicy Pegeerów. Kiedyś chodzili w brudnych gumofilcach, żyli bez bieżącej wody, a teraz mieszkają w trzy piętrowych blokach i są wielkim "Państwem". Tak nie może być, żeby w piwnicach ich pałaców koty zimowały... Jak ktoś normalny wystawi jedzenie dla kotów, to potrafią wyrzucać. A jeszcze niedawno był płacz, bo im szczury po rurach biegały. Nie doceniają tego, że to koty wybawiły ich z tej plagi. Druga sprawa to dzikich jezior i stawów. Wysypują tam piasek i robią sobie "plaże". No i już zaczęło się przeganianie łabędzi i kaczek, które tam naturalnie żyją... Bo w piasku i krzakach pojawiły się odchody ptaków i jak dzieci mają się w tym bawić? No kurcze... Może to nie jest odpowiednie miejsca na zabawy dla dzieci? Można tam iść na cichy spacer, a nie robić sobie place zabaw i unicestwiać mieszkające tam zwierzęta. Oczywiście burdel jaki po sobie tam zostawiają: papierki, puszki, butelki, itp... to już nie jest zagrożeniem. Głowa boli co Ci ludzie wyprawiają. Nawet były przypadki niszczenia uli z pszczołami, bo za blisko działek emotka Zero szacunku dla przyrody... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6375863 Napisano: 04.07.2017 17:29:50 w Paragony na trwające konkursy
Mam paragon na konkurs "Wedel, wakacje na wypasie". Sklep z konkursowej listy, opisany jako PTASIE MLECZ 13980.
Wymienię na równowartość (15 zł) w paragonach na konkurs Milko - weź na drogę i wygraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6375569 Napisano: 04.07.2017 08:47:23 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie wysyp konkursów fotograficznych. Już nawet Graf się za nie wziął emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6374683 Napisano: 01.07.2017 10:06:30 w Wkurza mnie...
Moja ostatnia rozmowa ze znajomą: jej marudzenie, że w Polsce źle się żyje, że ma biedę, że musi żyć za tysiąc złotych miesięcznie, a powinna mieć przynajmniej trzy, żeby godnie żyć. A co znajoma robi? Nic! Prawie 30 lat na karku, nigdy nie pracowała, żyje na garnuszku matki. A matka? Matka żyje od kilkunastu lat z renty po zmarłym mężu (wcześniej z jego pensji). Sama niewiele się w życiu napracowała. Dopiero teraz ima się dorywczych zajęć, żeby córka miała na ubrania emotka A znajomej żadna oferta zatrudnienia nie odpowiada: w sklepie nie będzie dotykać mięsa, w fabryce nie będzie na trzy zmiany harować, sprzątać po kimś też nie będzie... Bo przecież ma, aż wykształcenie podstawowe emotka

Paniom nie podoba się Polska rzeczywistość, bo chciałyby dostawać co miesiąc kilka tysięcy, żeby im starczało na wszystko: ładne mieszkanie, nowe ciuchy i zamawianie jedzenia z restauracji. Ale za co mają te pieniądze dostawać? No za nic... I tak powinny być wdzięczne, że przez tyle lat żyły na garnuszku Państwa nie musząc pracować. Tylko pobierając rentę po mężu/ojcu i świadczenia dla samotnej matki. Naprawdę wkurza mnie taka postawa... Żeby żyć na socjalu i jeszcze domagać się, aby był wyższy. Też bym chciała nie pracować i zgarniać trzy tysiące miesięcznie.... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6374294 Napisano: 30.06.2017 11:57:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak oceniacie wiarygodność tego konkursu? https://www.e-kon...ie.html#.WVYfVtxpzIU Czy tylko mi się wydaje, że to zbieranie danych osobowych? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6372740 Napisano: 27.06.2017 16:43:04 w Informują
Tel 509.. Mokate kosmetyki. Nie pamiętam etapu emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6372563 Napisano: 27.06.2017 13:17:53 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś podróżuje pociągami InterCity?
Czy tam jest bezpiecznie na nocnych kursach? Bo mnie znajoma nastraszyła, że w nocy grasują tam bandyci, a obsługa się zamyka w swoim wagonie i nic ją nie obchodzi.

Plus (wiem, ze to głupie emotka ), ale czy tam są jakieś bagażniki na walizki, itp? Czy bierze się je do przedziału ze sobą? Pierwszy raz jadę pociągiem z bagażem i się nie orientuję, a trochę mi głupio z takim czymś dzwonić na infolinię, może ktoś bardziej obyty wie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6372391 Napisano: 27.06.2017 09:22:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś byłby tak miły, żeby podać mi listę produktów z konkursu Tchibo w Tesco? Niestety, regulamin mi się nie otwiera, a tylko dziś mam możliwość być w Tesco. Nie wiem, czy to problem z moim telefonem, czy ogólnie plik wadliwy. http://www.incubi...romocje.php?kod=8wrh Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6372108 Napisano: 26.06.2017 15:32:56 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurzył mnie odbiór roweru z konkursu BelVity w E.Leclerc... Czas na odbiór się kończył, żadnego kontaktu z ich strony, więc postanowiłam zgłosić się do agencji... Po ich dochodzeniu okazało się, że podobno sklep próbował się ze mną skontaktować, ale nie było jak. To dziwne, bo nikt do mnie nie dzwonił, a numer podany prawidłowo. No, ale okej. W końcu umówiliśmy się na odbiór, co nie było prosto, bo w sklepie robili straszne problemy, co do godziny odbioru. Kiedy już w końcu po niego pojechaliśmy to Panie z punktu obsługi były tym faktem bardzo zdziwione, że pojawiliśmy się po rower. Były niemiłe, zachowały się jakby robił wielką łaskę, że mają ten rower wydać, a jedna wprost powiedziała, że przecież "ten rower miał być dla niej, to ona miała go sobie wziąć". I nie, nie było to powiedziane w żartach... No, i oczywiście zaczęło się szukanie dziury w całym, poprosiły o paragon i stwierdziły, że jest on nieprawidłowy, bo waga ciastek jest za mała emotka Wpierały mi, że trzeba było większe opakowania kupić. Co z tego, że agencja pozytywnie zweryfikowała paragon. Musiał pójść regulamin w ruch i w końcu niechętnie przyznały mi rację... i wreszcie doszło do wydania nagrody.

emotka To się nadaje do wątku KONKURSY TO CIĘŻKA PRACA!!Ależ chamstwo i buractwo, bleee emotka emotka

No, niestety emotka Ja czekałam na kontakt, rower czekał na mnie w sklepie, a Pani ze sklepu na to, aż to ona go sobie przywłaszczy... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6372099 Napisano: 26.06.2017 15:23:01 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

Wkurzył mnie odbiór roweru z konkursu BelVity w E.Leclerc... Czas na odbiór się kończył, żadnego kontaktu z ich strony, więc postanowiłam zgłosić się do agencji... Po ich dochodzeniu okazało się, że podobno sklep próbował się ze mną skontaktować, ale nie było jak. To dziwne, bo nikt do mnie nie dzwonił, a numer podany prawidłowo. No, ale okej. W końcu umówiliśmy się na odbiór, co nie było prosto, bo w sklepie robili straszne problemy, co do godziny odbioru. Kiedy już w końcu po niego pojechaliśmy to Panie z punktu obsługi były tym faktem bardzo zdziwione, że pojawiliśmy się po rower. Były niemiłe, zachowały się jakby robił wielką łaskę, że mają ten rower wydać, a jedna wprost powiedziała, że przecież "ten rower miał być dla niej, to ona miała go sobie wziąć". I nie, nie było to powiedziane w żartach... No, i oczywiście zaczęło się szukanie dziury w całym, poprosiły o paragon i stwierdziły, że jest on nieprawidłowy, bo waga ciastek jest za mała emotka Wpierały mi, że trzeba było większe opakowania kupić. Co z tego, że agencja pozytywnie zweryfikowała paragon. Musiał pójść regulamin w ruch i w końcu niechętnie przyznały mi rację... i wreszcie doszło do wydania nagrody.

Współczuję Ci... Ja odbierałam z Auchan od miłej Pani, która nie była pracownikiem sklepu (mówiła coś o organizowaniu hostess itd.), a na koniec grzecznie zapytała, czy może mi zrobić zdjęcie z rowerem do dokumentacji, żeby nikt nie miał podejrzeń, że zabierają je dla siebie. No i super, tak powinno być emotka  Nie dość, że wygrałaś, starałaś się, to jeszcze sama musiałaś się z nimi kontaktować, bo może liczyli na to, że się nie odezwiesz i nagroda wpadnie w ich łapska. Obrzydliwe emotka  Nic, tylko omijać ten sklep szerokim łukiem.

Te kobiety z punktu obsługi też w końcu zadzwoniły po inną (już miłą), która rower wręczyła i zrobiła zdjęcie. Ale przejście przez te kobiety było naprawdę trudne. Rower praktycznie odebrany w ostatnich dniach i to tylko dzięki interwencji agencji. Niestety, to nie pierwsza moja przygoda w tym sklepie. W konkursie ze zmywarkami nie chciano przyjąć moich zgłoszeń, bo twierdzono, że konkurs się zakończył (chociaż według regulaminu jeszcze trwał). Jak trwał konkurs BelVity to dosłownie każda paczka ciastek była pokruszona na drobny wiór. Jak kupowałam 1 dnia konkursu to były normalne opakowania, a potem już zdewastowane (o czym też pisałam wcześniej w tym wątku). Dziś sprawdziłam i wszystkie BelVity są ta w idealnym stanie emotka A znowu esencje z Pudliszek, przy których wisiała informacja o konkursie zniknęły w kilka godzin. Rano jak kupowałam pełna półka, po południu ostatni słoiczek. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6372079 Napisano: 26.06.2017 15:01:13 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie odbiór roweru z konkursu BelVity w E.Leclerc... Czas na odbiór się kończył, żadnego kontaktu z ich strony, więc postanowiłam zgłosić się do agencji... Po ich dochodzeniu okazało się, że podobno sklep próbował się ze mną skontaktować, ale nie było jak. To dziwne, bo nikt do mnie nie dzwonił, a numer podany prawidłowo. No, ale okej. W końcu umówiliśmy się na odbiór, co nie było prosto, bo w sklepie robili straszne problemy, co do godziny odbioru. Kiedy już w końcu po niego pojechaliśmy to Panie z punktu obsługi były tym faktem bardzo zdziwione, że pojawiliśmy się po rower. Były niemiłe, zachowały się jakby robił wielką łaskę, że mają ten rower wydać, a jedna wprost powiedziała, że przecież "ten rower miał być dla niej, to ona miała go sobie wziąć". I nie, nie było to powiedziane w żartach... No, i oczywiście zaczęło się szukanie dziury w całym, poprosiły o paragon i stwierdziły, że jest on nieprawidłowy, bo waga ciastek jest za mała emotka Wpierały mi, że trzeba było większe opakowania kupić. Co z tego, że agencja pozytywnie zweryfikowała paragon. Musiał pójść regulamin w ruch i w końcu niechętnie przyznały mi rację... i wreszcie doszło do wydania nagrody. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

Niebieska_Laguna

#6369757 Napisano: 20.06.2017 10:57:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bony z Nestle dziś to te z loterii czy z tego pisemnego Kauflandu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6369047 Napisano: 18.06.2017 12:00:01 w Wkurza mnie...
Śpię po 4 godziny na dobę, jestem mega zmęczona, niby daję z siebie wszystko, a efektów nie widać. Czasem wyślę jakąś odpowiedź konkursową, ale i tak większość paragonów się kurzy aż żal, a terminy uciekają... Na sesję niby coś tam dłubię, ale ostatecznie żaden projekt nieskończony, żadne zagadnięcia nieogarnięte. W pracy zaległości, które ciągle obiecuję nadrobić. Wieczne prośby, czy mogę wyjść wcześniej, zrobić coś w domu, kiedy indziej... Aż mnie w końcu wyleją za to. W dodatku pełno niepozałatwianych spraw prywatnych, w domu bałagan, kot złamała łapkę i tylko pierwszy etap leczenia kosztował 400 złotych... Niby robię wszystko, a mam wrażenie, że nie robię nic. Stres, nerwy, pośpiech. Niech to się już unormuje jakoś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6368593 Napisano: 16.06.2017 12:15:32 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

Teściowa mnie wkurza emotka Stwierdziła, że zgrywamy bogaczy, bo na dwu dniowy wyjazd do innego miasta dla dwóch osób wynajęłam mieszkanie za 360 złotych (42m zwane hucznie apartamentem). To naprawdę tak dużo na wielkie miasto oblegane przez turystów i to jeszcze teraz w sezonie letnim? Inne kwatery miały nieporównywalnie niższy standard, a tańsze tylko kilkadziesiąt złotych. To ja już wolałam to dopłacić i spędzić ten czas komfortowo, a nie w jakiejś norze podrzędnej...

hmmm. a po co sie z nia dzielic informacją ZA ILE?

wkurza mnie dzisiejsza duchota....

To wyszło zupełnie przypadkiem. Musiałam ją poinformować o wyjeździe, bo będzie piekę nad moimi kotami sprawować emotka Zaczęła podpytywać, gdzie się zatrzymamy, itp... więc jej powiedziałam, i tak od słowa do słowa powiedziałam też ile zapłaciłam.  Nie mam zamiaru się z niczym kryć, ale mnie wkurza jej marudzenie, nawet jeśli go do siebie nie biorę. Ot, po prostu życie mi zatruwa swoim biadoleniem emotka

A ja Ci zazdroszczę duchoty, bo wywiesiłam pranie i lunął deszcz emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

Niebieska_Laguna

#6368572 Napisano: 16.06.2017 11:21:57 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

Teściowa mnie wkurza emotka Stwierdziła, że zgrywamy bogaczy, bo na dwu dniowy wyjazd do innego miasta dla dwóch osób wynajęłam mieszkanie za 360 złotych (42m zwane hucznie apartamentem). To naprawdę tak dużo na wielkie miasto oblegane przez turystów i to jeszcze teraz w sezonie letnim? Inne kwatery miały nieporównywalnie niższy standard, a tańsze tylko kilkadziesiąt złotych. To ja już wolałam to dopłacić i spędzić ten czas komfortowo, a nie w jakiejś norze podrzędnej...

i prawidłowo zrobiłaś. moja ciotka niedawno obraziła się, bo dostała na imieniny prezent za 200zł.. a uważała, że skoro psuje się jej TV - to dostanie TV  emotka
tyle, że ja raz w życiu wpadł TV... a jej się wydaje, że skoro mój brat Mirek coś tam wygrywa lepszego i częściej, to ja też

kilka mies  temu prosiłem ją o paragony z Wedla... ale 100x pytała mnie- czy jak wygram- to nagroda będzie jej, i czy jej nie zamienię, że wygram gorsza a na jej dane lepszą i zamienię... to był konkurs w carrefour.. nic tam nie wygraliśmy,, ale i 100x domagała się aby jej wyniki pokazać.. bo na co ona tyle na raz tego wedla kupowała az na 2 paragony 40 zł!!!!!!!!!!!!

Ja swoją rodzinkę mogę na dwie grupy podzielić: jedni sami oferują paragony, nawet jak coś to chętnie odbiorą nagrodę. I nawet czekoladę im za to ciężko wcisnąć, a co dopiero mówić o tym, żeby domagali się nagrody o.O A drugiej części to nawet nie mówię, że gram i coś tam wgrywam, bo zaraz by na mnie jakieś kontrole ze skarbówki nasłali emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, darog 0