Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6381124 Napisano: 20.07.2017 12:27:24 w Wkurza mnie...
Vouchery z Kauflandu jednak okazały się imienne emotka  A tak liczyłam, że sobie budżet podreperuję, bo to mi bardziej teraz potrzebne niż wożenie się po hotelach emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6381059 Napisano: 20.07.2017 09:58:51 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ignorancja i głupota konkursowiczów z Facebooka. Pod regulaminami piszą komentarze "akceptuję regulamin", chociaż wcale go nie przeczytali. Bo gdyby przeczytali, to wiedzieliby, że nie muszą tego pisać, gdyż zamieszczając swoje zgłoszenie, automatycznie akceptują regulamin emotka  Nawet nie mają pojęcia, co akceptują. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6381050 Napisano: 20.07.2017 09:41:21 w Kaufland konkursy
W tym nowym konkursie "Poczuj lato z Schwarzkopf & Henkel" na loterię trzeba kupić produkty za 10 złotych, a na konkurs z bonami i odpowiedzią też za 10 złotych? Bo regulamin mi się nie otwiera. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6380863 Napisano: 19.07.2017 15:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy maskary do testu z Wizaż przychodzą poleconym? I czy ktoś jeszcze nie dostał? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6380761 Napisano: 19.07.2017 13:00:38 w Informują
wrrrryyy napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Pudliszki 2 dania sms

Z którego dnia powiadamiają?

Niestety, nie pamiętam którego dnia wysyłane zgłoszenie, bo usunęłam je z telefonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6380758 Napisano: 19.07.2017 12:56:23 w Informują

Niebieska_Laguna

#6379399 Napisano: 14.07.2017 19:31:48 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Jestem raczej zła sama na siebie, że taka w gorącej wodzie kompana

Łapka w dół za ortografię. Fuj emotka

Już poprawiłam, lżej? emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6379385 Napisano: 14.07.2017 18:47:05 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Dziś wkurza mnie, że...- Rano zamówiłam kosmetyki za 180 złotych, a kilka godzin później sklep ogłosił promocję - 20% na cały asortyment. Niestety, ale moje zamówienie zostało już wysłane...- Koleżanka obraziła się na mnie z zazdrości o to, że wygrałam na Wizażu jakiś głupi tusz do rzęs za 30 złotych...
- Młodsza siostra nie potrafi gospodarować pieniędzmi i znów były dzisiaj prośby o pożyczkę. Zrobiłam jej niezły wykład, ale uległam i pożyczyłam...

A z poważniejszych spraw to wkurzają mnie kolejne ataki terrorystyczne na całym świecie, podczas gdy prezydenci krajów spotykają się w ekskluzywnych restauracjach i udają, że jest fajnie i miło.

Każda Promocja ma Regulamin . Sprawdz godzine rozpoczecia promocji.

Jestem raczej zła sama na siebie, że taka w gorącej wodzie kąpana emotka  Zamówienie błyskawicznie wysłali, więc nie chcę się teraz u nich dopominać o ten 20 %.  W końcu sama nie wpisałam kodu, moja wina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6379370 Napisano: 14.07.2017 17:51:16 w Wkurza mnie...
Dziś wkurza mnie, że...
- Rano zamówiłam kosmetyki za 180 złotych, a kilka godzin później sklep ogłosił promocję - 20% na cały asortyment. Niestety, ale moje zamówienie zostało już wysłane...
- Koleżanka obraziła się na mnie z zazdrości o to, że wygrałam na Wizażu jakiś głupi tusz do rzęs za 30 złotych...
- Młodsza siostra nie potrafi gospodarować pieniędzmi i znów były dzisiaj prośby o pożyczkę. Zrobiłam jej niezły wykład, ale uległam i pożyczyłam...

A z poważniejszych spraw to wkurzają mnie kolejne ataki terrorystyczne na całym świecie, podczas gdy prezydenci krajów spotykają się w ekskluzywnych restauracjach i udają, że jest fajnie i miło. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6379013 Napisano: 13.07.2017 14:30:15 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cb656 napisał(a):

położę tego robala na trawie. Ubiorę go w czerwone gacie albo doczepię włosy i ułożę  z nich serduszka, a w photoshopie wkleję zdjęcie płatków.

Uważam, że "czerwone gacie" są po prostu przereklamowane. Są démodé, passe i fuj. Okropieństwo, proszę państwa. emotka

Obawiam się, że jurorzy mają inne zdanie na temat tych słynnych "gaci".

No dobrze. Widzę, że po prostu jesteś w nastroju do kłótni. Dobrze, dobrze - nie zjem Ci tych gaci, użyj ich, proszę bardzo, jak tak chcesz! emotka

Niestety, ale zawiodła Cię intuicja emotka  Akurat humor mi się poprawił, bo dziś zadzwoniła do mnie dawno niesłyszana znajoma z Karlsbad emotka  Więc kłócić mi się nie chce. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6379002 Napisano: 13.07.2017 14:13:20 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

położę tego robala na trawie. Ubiorę go w czerwone gacie albo doczepię włosy i ułożę  z nich serduszka, a w photoshopie wkleję zdjęcie płatków.

Uważam, że "czerwone gacie" są po prostu przereklamowane. Są démodé, passe i fuj. Okropieństwo, proszę państwa. emotka

Obawiam się, że jurorzy mają inne zdanie na temat tych słynnych "gaci". Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

Niebieska_Laguna

#6378983 Napisano: 13.07.2017 13:33:00 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Kupiłam sobie rano bezglutenowe płatki owsiane. 9,99 zł za 500 gram... Otwieram je przed chwilą, wsypuję do miseczki w celu przygotowania zdrowego i smacznego śniadania, a tu mi z płatkami wypada jakiś zasuszony robal. Fuj. W całej swej obrzydliwej okazałości, tylko ususzony. Dobrze, że nie był żywy, bo bym zawału dostała. Nie mam już ochoty na jedzenie emotka

emotka Co do zdjęć, doradzałabym jednak ostrożność: prawa autorskie ma w tym wypadku producent, ochronę danych osobowych posiada natomiast sam Pan Robal.   emotka

Może jeszcze położę tego robala na trawie. Ubiorę go w czerwone gacie albo doczepię włosy i ułożę  z nich serduszka, a w photoshopie wkleję zdjęcie płatków. To wtedy do kolekcji oskarżą mnie jeszcze o plagiat emotka  Ale może takim zdjęciem wygrałabym coś w końcu w konkursach foto emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6378921 Napisano: 13.07.2017 11:35:05 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Kupiłam sobie rano bezglutenowe płatki owsiane. 9,99 zł za 500 gram... Otwieram je przed chwilą, wsypuję do miseczki w celu przygotowania zdrowego i smacznego śniadania, a tu mi z płatkami wypada jakiś zasuszony robal. Fuj. W całej swej obrzydliwej okazałości, tylko ususzony. Dobrze, że nie był żywy, bo bym zawału dostała. Nie mam już ochoty na jedzenie emotka

To teraz sweet focia z robalem i numerem seryjnym opakowania emotka reklamacja  emotka

Oj, napiszę im, napiszę emotka  Ale niesmak i tak pozostał emotka  Teraz przez dłuższy czas niczego nie zjem spokojnie, bo będę dopatrywać się robali emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6378910 Napisano: 13.07.2017 11:30:25 w Wkurza mnie...
Kupiłam sobie rano bezglutenowe płatki owsiane. 9,99 zł za 500 gram... Otwieram je przed chwilą, wsypuję do miseczki w celu przygotowania zdrowego i smacznego śniadania, a tu mi z płatkami wypada jakiś zasuszony robal. Fuj. W całej swej obrzydliwej okazałości, tylko ususzony. Dobrze, że nie był żywy, bo bym zawału dostała. Nie mam już ochoty na jedzenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6378670 Napisano: 12.07.2017 18:14:37 w Pomocy!!!!
Kupiłam na szybko laptopa, bo w starym padło mi parę literek na klawiaturze. I chyba jakiegoś felernego mi przysłali (Media Expert). Szwankuje mi na nim internet. W pierwszy dzień podłączyłam modem i nawet gogle się nie otwierało, zabrałam do pracy, tam lepszy zasięg i wszystko fajnie śmigało. Po powrocie do domu do modemu podłączyłam taką antenkę, z której kiedyś korzystaliśmy dla wzmocnienia sygnału. No i na początku fajnie chodziło. Ale dziś znów się zacina. Niby prędkość jest super, a strony nie chcą się otwierać. Chwilę pochodzi fajnie ten internet, potem się zacina, muszę odłączać modem i tak w kółko. Czasami też jakoś z opóźnieniem reaguje na klikanie w linki. Nie wiem, co robić. Mąż jest na wyjeździe i nie ma jak do niego zajrzeć, wścieka się i mówi, że mam go zwrócić póki na to czas... A ja nie wiem, czy to faktycznie wina laptopa, czy coś z tym modemem? Zasięgiem? No, ale niby prędkość jest i na starym laptopie wciąż działa internet bez zarzutu. Ktoś się zna na komputerach i doradzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6378595 Napisano: 12.07.2017 16:02:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysłałam zgłoszenia, pokazała mi się informacja, że numer odebrał esemesa, ale zwrotka nie dotarła. Zaraz potem wysłałam drugie zgłoszenie na ten sam numer, ale już na inny konkurs. Pokazała się informacja o odbiorze wiadomości i zaraz przyszła zwrotka. I teraz zastanawiam się, czy to pierwsze zgłoszenie dotarło? Czy wysłać je ponownie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6377652 Napisano: 10.07.2017 10:37:13 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

Wkurza mnie, że znów muszę się tu wpisać, ale dowiedziałam się, że zbiórka prowadzona na rzecz Antosia Rudzkiego (dziecka chorego na raka) była oszustwem, a taki chłopczyk nie istnieje emotka Ktoś po prostu chciał wyłudzić pół miliona złotych. Nawet jakiś piłkarz dał 100 tysięcy. Ja też się na to nabrałam emotka Teraz ucierpią osoby, które naprawdę potrzebują takiej pomocy...

wynika z tego, ze wszelka dokumentacja byla podrobiona...moze powinni zadac oryginalego aktu urodzenia dziecka...i potem to sprawdzac w USC...ale z kolei kto mialby czas na to wszystko, zeby tak posprawdzac?

Ktoś wykorzystał ludzką dobroć, co jest bardzo przykre... Historia przedstawiona bardzo realnie, więc pierwszym odruchem była chęć pomocy. Jest tyle potrzebujących dzieci, a ktoś na tym żeruje. Nowotwór to taka okropna choroba. Szkoda. Teraz te zbiórki stracą na wiarygodności. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6377645 Napisano: 10.07.2017 10:20:08 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że znów muszę się tu wpisać, ale dowiedziałam się, że zbiórka prowadzona na rzecz Antosia Rudzkiego (dziecka chorego na raka) była oszustwem, a taki chłopczyk nie istnieje emotka Ktoś po prostu chciał wyłudzić pół miliona złotych. Nawet jakiś piłkarz dał 100 tysięcy. Ja też się na to nabrałam emotka Teraz ucierpią osoby, które naprawdę potrzebują takiej pomocy... Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

Niebieska_Laguna

#6377595 Napisano: 09.07.2017 23:21:30 w Wkurza mnie...
Ten konkurs trwa do dziś https://www.e-kon...ia.html#.WWKeB1FpzIV a już zakończone przyjmowanie zgłoszeń. Na marne się napracowałam... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6377532 Napisano: 09.07.2017 17:11:31 w Wkurza mnie...
Konkurs Milko - można dodać opcjonalnie zdjęcie, które niby ma nie być brane pod uwagę przy ocenianiu pracy emotka A ludzie już dodają same filmy bez grama tekstu emotka Ciekawe jak to będą oceniać. Abo wóz, abo przewóz... Wkurza mnie brak zdecydowania, czy to konkurs na foto, czy na zdjęcie. Potem takie kwiatki, że jury wybierze filmik i będą mieli w 4 literach własny regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0