Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6386715 Napisano: 06.08.2017 10:38:56 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Co tam jakiś smalec z psa wobec sadła z niedźwiedzia, czy bobrowego skromu...

E, tam. Ja się smaruję olejem z konia za 180 złotych emotka   Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

Niebieska_Laguna

#6386538 Napisano: 05.08.2017 13:38:14 w Wkurza mnie...
Dziś rano w sklepie zastanawiałam się: kupić czy nie kupić Rafaello? Jak kupię to zjem, jak nie kupię to nie zagram. W końcu zdecydowałam, że kupię i nie zjem. Po powrocie do domu stwierdziłam jednak, że otworzę i zjem tylko jedną kuleczkę, żeby przypomnieć sobie jego smak, a resztę komuś oddam. Ale po 10 minutach nie było już czego oddawać. Dobrze, że chociaż paragonu nie zjadłam emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6386397 Napisano: 04.08.2017 18:59:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy po wysłaniu danych na gillette żabka też dostaliście info - dziękujemy za złożenie podania?

Tak emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6386321 Napisano: 04.08.2017 15:39:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Słuchawki z Viscoplastu emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

Niebieska_Laguna

#6386257 Napisano: 04.08.2017 12:54:37 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

zubi napisał(a):

barszcz napisał(a):

A możecie wysłać ten formularz na Żabkę ,bo ja nie mogę:-(

https://www.e-kup...on.info/freshmarket/

Dziękuję, ale po wypełnieniu jest komunikat,że coś poszło nie tak!

A wielkość zdjęcia/skanu? Mi ciągle wyskakiwało po angielsku, że oops something went wrong, czy jakoś tak, aż nie zmniejszyłam wielkości pliku. Ale nie wiem, czy to pomogło, czy przypadek emotka   Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

Niebieska_Laguna

#6386203 Napisano: 04.08.2017 11:22:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
andziulka21 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Farba do testów z Wizażu (Pocztex), a Perfum od Naomi nadal brak,  a ten konkurs wcześniej rozwiązany. Ktoś też ma taką sytuację?

A sprawdzalas czy jestes na liscie zwycięzców? Bo były nowe listy podane. U mnie z party.pl perfumy wlasnie dotarly, pp

Tak, patrzyłam na prawidłową listę. A perfumy dotarły dzisiaj? Bo one akurat do mojej mamy miały przyjść, więc możliwe, że listonosz nie dotarł jeszcze do niej. A myślałam, że może wcześniej je rozesłali, jak już farby idą. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6386194 Napisano: 04.08.2017 11:03:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Farba do testów z Wizażu (Pocztex), a Perfum od Naomi nadal brak,  a ten konkurs wcześniej rozwiązany. Ktoś też ma taką sytuację? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6386073 Napisano: 03.08.2017 20:08:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

dlaczego jak odsyłam oświadczenie na żabka wygrywaj z gillette wyskakuje mi komunikat,że ten numer telefonu nie został nagrodzony???

Kilka osób ma dokładnie ten sam problem, w tym ja. Jeśli do jutra się nie zmieni nic, to trzeba do nich zadzwonić albo napisać. Być może mają jakiś błąd na stronce z formularzem. Może jutro się czegoś dowiemy.

Ja do nich dziś dzwoniłam, ale już nikogo nie było. Będę dzwonić jutro rano. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6386028 Napisano: 03.08.2017 18:36:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

Czy w SMS-ie informującym o wygranej Gillette Fresh/Żabka  osoby, które grały i wygrały w Żabce mają SMS-a rozpoczynajacego sie słowem Żabka?

Tak:
Zabka Wygrywaj z Gilette do 8 sierpnia... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6385769 Napisano: 03.08.2017 09:50:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Niebieska_Laguna napisał(a):

Coś musiałaś źle zrozumieć, bo ja nie lamentuje nad losem tego konkursu, a już bardziej nad praktykami agencji. Skoro coś mi się nie podoba, to poświęcam swój czas i daję znać agencji, co mi nie odpowiada. Dla mnie nie jest to robienie na złość, a zwykła, pomocna wiadomość zwrotna. Skoro stwierdziłaś, że pralkę można ładnie zapakować, to i ze zmywarką by sobie inna firma poradziła. Nie robiłbym zamieszania w sklepie wtedy, a bił gdzieś wyżej. Tylko po co? Skoro innym pasuje nawet dostać nagrodę "w czystym worku na śmieci". 

Ale to Twój punkt widzenia. Nie jesteś przecież pępkiem świata, żeby agencje dostosowały do Ciebie wszystkie konkursy, bo Tobie się coś nie podoba. To nie są nieprawidłowości jak w BelVicie, że nagradzają zdjęcia z poprzednich edycji. Na to trzeba reagować, ale co ma z tym wspólnego długość konkursu? Agencja może dostać setki takich informacji, że dla Ciebie za długo, a dla innego za krótko. I co niby mają zrobić w takiej sytuacji? Wyliczyć średnią i na jej podstawie organizować kolejny konkurs. Regulamin to regulamin. Albo go akceptujesz albo nie grasz. Jak są od niego odstępstwa to wtedy zgłaszasz problem. A sam napisałeś, że wiedziałeś ile trzeba trzymać paragon.

Co do drugiej kwestii, miałam dzwonić do centrali E.Lecler, że zmywarka nie była na palecie? Tylko po co. Nowa, nieuszkodzona, żadnej ryski. Wyświetlacz, pokrętła zapieczętowane. Dotarła bezpiecznie do domu, potem do klienta. Szkoda nerwów i czasu, bo to przecież niczego nie zmienia. Ani produkt nie jest uszkodzony, ani używany, ani nie obniża to jego wartości. Z Albedo zestaw śniadaniowy przyszedł w oryginalnych pudełkach, które nie były nawet zaklejone taśmą. W środku wszystko w najlepszym porządku, w foliach, w styropianowych formach. I miałam zwracać nagrodę z powodu braku jakiegoś zapieczętowania, które w tym przypadku jest zbędne? Tyle już takich rzeczy sprzedałam i nikt nigdy nie miał z tym problemu. I zdecydowanie popadasz w skrajność. Bo co innego dostać ewentualnie otwarte opakowanie, z którego ktoś wyciągał nagrodę i nawet jej nie włożył na miejsce tak jak powinien. A co innego jak rozsyłają nagrody tak jak dostają od producentów/sklepów. Sama pracuję w miejscu, gdzie nie mam wpływu na to jak wyglądają usługi i produkty, które dostarczam klientom, a ludzie i tak tego nie rozumieją. Domagają się rzeczy, których nie ma w ofercie. I skargi też płyną, ale na szczęście nikt nie bierze ich na poważnie. Bo co mam zrobić? Pojechać do Chin do fabryki i stworzyć komuś model telefonu na jego specjalne życzenie? Przecież bez problemu mógłbyś korzystać z tego głośnika albo go sprzedać. Więc po co kłócić się o jakąś taśmę? Nikt jej po złości nie odkleił, widocznie tak zapakował producent, a w agencji pewnie nikt nie używał tego głośnika emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6385725 Napisano: 03.08.2017 07:30:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

asantesana napisał(a):

nikopl napisał(a):

Rozumiem, że wygrałaś głośnik. Znasz całą resztę laureatów, skoro odpowiadasz za nich? Ja nie miałem żadnego problemu z tym dostaniem się do środka, tym bardziej, że nie było na nim żadnego zabezpieczenia. Problem dla mnie jest w tym, że to podchodzi pod jakąś paranoję. Wyobrażam sobie tutaj ludzi, którzy nie biorą wyłącznie udziału w jednym konkursie i w przypadku kilku takich regulaminów są "zawaleni" papierkami. To jest normalne? Burza jest za kobietę z kartonem na głowie, ale za robienie śmietnika w domu już nie, wtf? 

Wiesz co, czytam co piszesz i zastanawiam co podchodzi pod paranoję? Bo wg mnie Twoje wydziwianie.Nie wiem czy wiesz, ale gdy prowadzisz firmę całą dokumentacje musisz trzymać 5 lat, nierzadko dziesiątki segregatorów, jeśli adres firmy jest domowy, to w domu. Czym wobec tego jest trzymanie kilku paragonów przez kilka miesięcy, bo dla mnie błahostką - zajmuje mi to miejsce w jednej małej kopercie i każdy paragon trzymam pół roku. Pytałeś czy przesadzasz. Tak, przesadzasz i ja na miejscu agencji nie posłałabym Ci drugi raz głośnika, który był zgodny z regulaminem, ponieważ odmówiłeś przyjęcia nagrody. Nikt w regulaminie nie pisał, ze będzie zaklejony taśmą "stop, do rąk nikpola". Jeszcze jedno - pytasz czy wydziwiasz, ktoś odpisuje że wydziwiasz - obrażasz się. A potem gdy mówi w jakim stanie dostał głośnik naskakujesz, że odpowiada za wszystkich laureatów. Zdecyduj się chłopie.
Ps. Zmień "zawód" skoro warunki konkursowania Ci nie pasują. 

a czy wspomniany przez Ciebie obowiązek trzymania nierzadko wyblakłych już paragonów przez pięć lat w firmie na wypadek kontroli państwa nie jest wspomnianą paranoją? i przesadą? ;>

ps do ps. na warunki "konkursowania" wpływ mają też konkursowicze. w końcu to nie niewolnicy, tylko podmioty całej tej gry.

Konkursowiczom nigdy się nie dogodzi. Jak wyniki pojawiają się szybko, to jest marudzenie, że nie czytali, że wszystko zrobili byle jak, że nie było rezerwy z rezerwy. A jak powiadamiają nawet po miesiącu, bo dalej chcą rozdać pozostałe nagrody, to też się ludziom nie podoba, bo za długo to trwa. Nie rozumiem takiego zachowania. Ktoś czyta regulamin, jest świadomy ile czasu będzie musiał przechowywać paragony, nie odpowiada mu to, a mimo to bierze udział i potem wyrzuca wcześniej paragony. A na końcu ma jeszcze pretensje, że poinformowali go w regulaminowym terminie. I czemu miało służyć takie zachowanie? Żeby utrzeć nosa agencji? O, patrzcie... zmuszacie mnie do trzymania paragonów miesiąc, to ja wyrzucę paragony przed czasem, zrobię Wam po złości, utrudnię Wam pracę. Tylko na takim zachowaniu traci sam zainteresowany, bo jemu przepada nagroda. Agencje święte nie są. Przy pewnych organizacjach aż się prosi o solidarność konkursowiczów i postawienie się nierzetelnej agencji, która nie potrafi nawet dokładnie określić ile przyzna nagród, kiedy i za co. Ale bez przesady. Jeśli agencja podaje przejrzyste terminy, a komuś nie podoba się ich długość, to jego problem. I żaden powód do nękanie agencji. Co do opakowań... gram w konkursach już wiele lat, dłużej niż jestem na forum, i nagrody zawsze przychodziły w różnych opakowaniach. Czasem w perfekcyjnie ofoliowanych, a czasem w lekko pogniecionych kartonach. Ta tendencja się nie zmienia. Pewnie zależy to też od produktu, np. smartfony są wycackane i wychuchane. Nigdy jednak nie było problemu z oryginalnością produktów, ich zgodnością z opisem czy nowością. Użytkuję takie rzeczy, sprzedaję je, i nikt nie ma pretensji o zagnieciony róg kartonu czy brak jakichś specjalnych taśm o.O Nawet w sklepach niektóre rzeczy są tak pakowane, że otwiera się je bez zrywania żadnych zabezpieczeń. Jak kupiłam ostatnio nowego laptopa w sklepie, to był zaklejony zwykłą, przezroczystą taśmą. Czy był to powód do robienia awantury w sklepie i domaganie się czegoś, czego w sumie nie ma? Skoro producent wypuszcza towar w taki sposób, to albo to akceptujesz i kupujesz, albo wybierasz coś innego, co ma milion tasiemek z logo producenta. Jak wygrałam pralkę w konkursie Bosch to przyszła pięknie zabezpieczona: na palecie, otulona styropianem. A jak wygrałam zmywarkę w E.Leclerc to była jedynie pozaklejana jakąś folią. Taką dostali od sklepu. Zmywarkę przyjęłam i sprzedałam. Nie było problemu. A oczywiście mogłam się upierać, że jej nie przyjmuję, bo nie ma dziewiczych zabezpieczeń. Ale to ja bym na tym straciła. Zmywarka była ewidentnie nowa i nieużywana. Co innego jeśli widać byłoby, że używana. Bo w komorach są resztki proszku, a ze środka ktoś zapomniał swojej szklanki. Wtedy trzeba interweniować. Myślę, że we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek i tyle. Trzymać agencje w ryzach, ale też być dla nich ludzkimi. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6385634 Napisano: 02.08.2017 21:26:14 w Udane wymiany - polecane nicki:)
tomasz3
Polecam serdecznie. Błyskawiczna wymiana w sympatycznej atmosferze. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6385385 Napisano: 02.08.2017 11:52:00 w Czy informują/ informowali?
Czy z Pudliszek do wygrania za dwa dania były esemeski za okres 24-30? Wybór miał być 31 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6385229 Napisano: 02.08.2017 06:47:12 w Paragony na trwające konkursy
Poszukuję osoby, która zrobi mi zakupy w Stokrotce emotka  Zapraszam na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6385228 Napisano: 02.08.2017 06:40:49 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

nagrodzone (niektore) zdjecia z Belvity emotka

Mnie przeraża to z tą lalką emotka  Jest w tym zdjęciu coś niepokojącego. Jak z jakiegoś horroru. Facet robi podwieczorek z herbatką i ciasteczkami dla lalek i z nimi rozmawia emotka  Ewentualnie ktoś pomyślał: kurde, dzieci tak dobrze sprzedają się w konkursach, ja nie mam swoich, znajomi nie pożyczą, to chociaż lalkę postawię, może nikt się nie zorientuje.  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6384855 Napisano: 01.08.2017 10:00:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

Czy taki paragon przeszedłby u Smolara? Czy mogę go wyrzucić do kosza? Numer paragonu czytelny.

U mnie co 2 kasa w Biedronkach ma takie rachunki, nie było problemu

Dzięki. Czyli jednak mogę zgłosić. Bo trochę się bałam, że w przypadku ewentualnej wygranej odmówią jej wydania za mało wyraźny paragon. Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

Niebieska_Laguna

#6384849 Napisano: 01.08.2017 09:57:04 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Nowe konkursy:Colgate w Tesco - 1 wartościowa nagroda + 50 zestawów past do zębów   emotka Be Cool At School - 6 wartościowych nagród + 470 biletów i zeszytów  emotka

Nie zauważyłaś tej tendencji? Już dawno konkursy ewoluowały w kierunku, który nie odpowiada konkursomaniakom. emotka Główny cel - promocja marki, a nie frajda dla grających. Nagrody są bardziej symboliczne, niż atrakcyjne dla wielu.

Zauważyłam i wciąż mnie to wkurza emotka Z utęsknieniem czekam na konkurs warty zaangażowania. Każdego dnia sprawdzam nowe konkursy z nadzieją na coś ciekawego. A spotyka mnie tylko rozczarowanie.  emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6384847 Napisano: 01.08.2017 09:55:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy taki paragon przeszedłby u Smolara? Czy mogę go wyrzucić do kosza? Numer paragonu czytelny. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6384839 Napisano: 01.08.2017 09:45:08 w Wkurza mnie...
Nowe konkursy:
Colgate w Tesco - 1 wartościowa nagroda + 50 zestawów past do zębów  emotka
Be Cool At School - 6 wartościowych nagród + 470 biletów i zeszytów emotka Wyświetl w wątku >>
1 madzia1-s 0