Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6389059 Napisano: 12.08.2017 13:47:55 w Polecam
Jak będziecie w Kauflandzie po budżet, to polecam wam ich pastę z linii "Take it veggie", która weszła do sprzedaży całkiem niedawno. Super smarowidełko na bazie słonecznika z ananasem i curry. No i świetny skład bez cukru, konserwantów i wypełniaczy emotka  Nawet jakieś certyfikaty ekologiczne. Kupujcie, bo nie chcę, żeby wycofali - za dobre emotka
Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6389056 Napisano: 12.08.2017 13:39:33 w Wkurza mnie...
Dzisiaj takie rześkie powietrze, a ja muszę zamknąć okno, bo sąsiad znów dyskotekę w rytmach disco-polo sobie urządza. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6389022 Napisano: 12.08.2017 10:36:29 w Czy informują/ informowali?
Czyżby InCubi chciało zatuszować swoją niekompetencję? emotka  Na wszelki wypadek zrobiłam sobie zrzut tego komentarza. I jak jeszcze poinformują, to zapytam jakim cudem w czasie podróżują, bo też bym chciała emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6388847 Napisano: 11.08.2017 14:58:48 w Wkurza mnie...
izkak napisał(a):

Wkurza mnie moje nierozgarnięcie w sklepie... i lista produktów z konkursu Nestle w ITM. Chciałam kupić zwykłe płatki, patrzę na listę i co? I nie ma.  emotka Przechodziłam obok słodyczy, napakowałam więc batonów Kit Kat, bo pamiętałam, że były na liście w regulaminie. Teraz patrzę, że kupiłam 4 batony orzechowe, które nie są objęte konkursem. Brawo ja! emotka  

Ja poluję na After Eight Classic, ale u mnie w żadnym ITM tego nie uświadczysz emotka na galaretki też porobili jakieś dziwne promocje, że nie mogę się doliczyć ile ich kupić, żeby nie zapłacić za mało lub za dużo...

A w temacie: InCubi mnie wkurza, znowu chcą rozesłać wyniki przed północą? emotka O, ludu! Oni przecież nie ciągną tyle konkursów co Smolar czy Albedo. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6388800 Napisano: 11.08.2017 13:34:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

a maszynki gilette z konkursu jasmin to juz wysylali?

Ktoś wczoraj pisał, że dostał, ale ja nadal czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6388376 Napisano: 10.08.2017 13:46:24 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy za bony konkursowe do Intermarche można kupować alkohol? Bo wiem, że z Auchana nie można było, ale przy Intermarche nie widzę informacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6388362 Napisano: 10.08.2017 13:21:43 w Paragony na trwające konkursy
Będę dziś obok Kauflandu (ok. godziny17) , mogę wstąpić po zakupy na ten konkurs https://www.e-kon...nd.html#.WYxAZVFpzIU Paragon 20-25 zł, w zależności jaki znajdę najtańszy produkt Persil emotka Osobiście nie biorę tam udziału, więc konkurencja na bon mniejsza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6388161 Napisano: 10.08.2017 07:30:10 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

dzieki, bo ma zaupelna pustke z tymi Alwaysami emotka - tez wymyslili zadanie emotka

Ty przynajmniej możesz wiedzieć coś z autopsji... A co ja mam napisać?  emotka

to samo co my o goleniu zarostu na twarzy z Gillette  emotka

No co ty... Wiele kobiet goli wąsika emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6387863 Napisano: 09.08.2017 14:19:29 w SZUKAM....
Szukam informacji, gdzie kupię dobrą, stabilną i tanią torbę na laptopa emotka ? Najlepiej stacjonarnie, bo ostatnio zamówiłam z Allegro i przyszło straszne badziewie. Niczym jakiś worek emotka  Chyba że macie coś sprawdzonego z internetu emotka  To proszę o polecenie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6387850 Napisano: 09.08.2017 13:44:55 w Czy informują/ informowali?
Pudliszki dwa dania za 07.31-08.06 były już esemeski? Bo wybór był w poniedziałek, a tak chyba zazwyczaj w środę informowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6387840 Napisano: 09.08.2017 13:19:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wizaż rozdał 300 odżywek, a dla mnie zabrakło jednej emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6387789 Napisano: 09.08.2017 11:50:04 w Wkurza mnie...
Wczoraj wieczorem kupiłam połówkę arbuza (ponad 4 kg) i zapomniałam zabezpieczyć emotka  Dzisiaj nie nadaje się już do zjedzenia. Nie dość, że śmierdzi jak tanie wino, to jeszcze oblazły go te muszki owocówki. Nie wiem skąd się ich tyle bierze emotka  Latają nawet po sklepach. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6387409 Napisano: 08.08.2017 12:10:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

jokan napisał(a):

monisss napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

bluegirl napisał(a):

W Calgon szykuje się chyba duża konkurencja, w moim Rossmanie w ciągu jednego dnia, ostał się z tyłu półki ostatni proszek, a wcześniej był cały szereg emotka

a w końcu wysyła się z nr paragonu czy bez? emotka

zzzz emotka no i dobrze, bo bez numeru paragonu to ciezko wygrac . ja tam planuje kupic tylko 1 emotka jak mam wygrac to 1 , wiecej mi nie potrzeba emotka    

hmmm mam podobne wrazenia z surfa w biedrze, wczoraj chcialam kupic, lazilam, szukalam i nic nie znalazlam, ani 1..... emotka

Mi się udało kupić jednego Surfa, a jak na drugi dzień pojechałam do sklepu, to już nie było. Znalazłam w sklepie moją koleżankę, która tam pracuje i pytam, czy mają jeszcze na magazynie. A ona powiedziała, że dostali odgórny nakaz, aby spakować wszystko z Surfa i wysłać na inny sklep emotka Nie wiem, czy to ma coś wspólnego z konkursem, ale taka dziwna historia...

a u mnie pełno surf...:D

Może właśnie do Ciebie ode mnie wywieźli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6387391 Napisano: 08.08.2017 11:31:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

monisss napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

bluegirl napisał(a):

W Calgon szykuje się chyba duża konkurencja, w moim Rossmanie w ciągu jednego dnia, ostał się z tyłu półki ostatni proszek, a wcześniej był cały szereg emotka

a w końcu wysyła się z nr paragonu czy bez? emotka

zzzz emotka no i dobrze, bo bez numeru paragonu to ciezko wygrac . ja tam planuje kupic tylko 1 emotka jak mam wygrac to 1 , wiecej mi nie potrzeba emotka    

hmmm mam podobne wrazenia z surfa w biedrze, wczoraj chcialam kupic, lazilam, szukalam i nic nie znalazlam, ani 1..... emotka

Mi się udało kupić jednego Surfa, a jak na drugi dzień pojechałam do sklepu, to już nie było. Znalazłam w sklepie moją koleżankę, która tam pracuje i pytam, czy mają jeszcze na magazynie. A ona powiedziała, że dostali odgórny nakaz, aby spakować wszystko z Surfa i wysłać na inny sklep emotka Nie wiem, czy to ma coś wspólnego z konkursem, ale taka dziwna historia... Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

Niebieska_Laguna

#6387380 Napisano: 08.08.2017 11:09:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Książka z przepisami z konkursu Świeżość razem z Amicą emotka  A miał być blender, haha. emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6387048 Napisano: 07.08.2017 13:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Brawo Redheads  emotka Organizujecie konkurs w jednej sieci i piszecie w esemesie z informacją o nagrodzie, żeby polecieć po pieczątkę do sklepu, że to produkt Pudliszki... faktycznie, ciężko jest wziąć z tego sklepu wykazu produktów... Już widzę jak w moim zapyziałym Intermarche, gdzie stawiają na nogi całą swoją załogę, kiedy chcę zapłacić bonem, ochoczo przybijają mi stempelek... 

Przynajmniej coś wygrałaś...  emotka emotka

O, tak... Starcie z potworną kierowniczką z mojego Intermarche, która już i tak od dawna ma mnie za jakąś oszustkę, która drukuje sobie bony i wywozi towar z jej sklepu emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6387044 Napisano: 07.08.2017 13:40:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Brawo Redheads emotka Organizujecie konkurs w jednej sieci i piszecie w esemesie z informacją o nagrodzie, żeby polecieć po pieczątkę do sklepu, że to produkt Pudliszki... faktycznie, ciężko jest wziąć z tego sklepu wykazu produktów... Już widzę jak w moim zapyziałym Intermarche, gdzie stawiają na nogi całą swoją załogę, kiedy chcę zapłacić bonem, ochoczo przybijają mi stempelek...  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6386998 Napisano: 07.08.2017 11:54:46 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

Dziś rano w sklepie zastanawiałam się: kupić czy nie kupić Rafaello? Jak kupię to zjem, jak nie kupię to nie zagram. W końcu zdecydowałam, że kupię i nie zjem. Po powrocie do domu stwierdziłam jednak, że otworzę i zjem tylko jedną kuleczkę, żeby przypomnieć sobie jego smak, a resztę komuś oddam. Ale po 10 minutach nie było już czego oddawać. Dobrze, że chociaż paragonu nie zjadłam emotka

emotka emotka emotka emotka aż się popłakałam emotka emotka emotka emotka Cała ja kiedyś emotka emotka emotka Poprawiłaś mi humor emotka

Teraz to mam mniejsze wyrzuty sumienia, że nie jadałm tego na marne emotka Chociaż komuś tym humor poprawiłam emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6386784 Napisano: 06.08.2017 15:36:49 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wiem, że dla niektórych to kontrowersyjne - krem z konia. Ale myślę, że każdy ma tutaj coś na sumieniu - rosół, ciasto z galaretką, skórzany fotel... emotka  

Nie, no tym rosołem to sobie nagrabiłaś emotka Dobrze, że nie wspominasz o okradaniu krów z mleka, grabieży jajek kurom, żuciu pszczół dla miodu i innych podobnych okrucieństwach, jakich dopuszczają się te bestie zwane ludźmi wobec harmonijnych stworzeń na Ziemi... emotka

Jakbym wspomniała to wyszłabym na totalną hipokrytkę. Ale chciałabym doczekać tego dnia, w którym będę żyła w opisanej przez Ciebie harmonii. I nie skusi mnie już kosmetyk, który był okupiony cierpieniem zwierzęcia. Na razie jeszcze przegrywam ze swoimi słabościami, ale już mam nauczkę, bo krem jest kiepski. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6386777 Napisano: 06.08.2017 15:19:32 w Wkurza mnie...
Wiem, że dla niektórych to kontrowersyjne - krem z konia. Ale myślę, że każdy ma tutaj coś na sumieniu - rosół, ciasto z galaretką, skórzany fotel. Ja niestety pod tym względem idealna nie jestem, chociaż bardzo bym chciała. Mięsa już nie jem, ale czasami przegrywam ze zwykłą kobiecą próżnością i obok certyfikowanych kosmetyków wegańskich stawiam krem ze zwierzęcia. Wiem... wstyd. Ale mam nadzieję, że w końcu nawrócę się w 100% i będę żyć z czystym sumieniem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0