Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6392158 Napisano: 20.08.2017 13:17:36 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że mysz, która wprowadziła się do mojego domu, złapała się na "żywołapkę". Bez trucia i brutalnego zabijania w tradycyjnej łapce. Uniknęła też bliższego spotkania z moimi kotami, wypuściłam ją całą i zdrową na wolność. Bo niestety w moim domu nie ma miejsca dla nas obu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6391845 Napisano: 19.08.2017 14:59:42 w skojarzenia
mieszkanie-ciepło Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6391578 Napisano: 18.08.2017 19:10:46 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Dzień jak co dzień ostatnio... Atak nożownika w moim ukochanym Turku w Finlandii emotka

Świat pada na naszych oczach.

Dosłownie, bo właśnie czytam o kolejnym ataku nożownika, tym razem w Niemczech. To raczej nie zbieg okoliczności. Strach nawet robić zakupy w centrach handlowych czy czekać gdzieś na dworcu. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6391567 Napisano: 18.08.2017 18:44:54 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Dzień jak co dzień ostatnio... Atak nożownika w moim ukochanym Turku w Finlandii emotka

A, tak - Turek w Finlandii jest obcy. Znaczy - Finowie są ksenofobami, skoro atakują u siebie Turków. Czy jakoś tak... emotka

Oj, nawet takiej sytuacji nie przepuściszemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6391530 Napisano: 18.08.2017 17:39:51 w Wkurza mnie...
Dzień jak co dzień ostatnio... Atak nożownika w moim ukochanym Turku w Finlandii emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6391358 Napisano: 18.08.2017 13:26:35 w skojarzenia
0 0

Niebieska_Laguna

#6391275 Napisano: 18.08.2017 11:24:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Och, Smolarze, o nowej pralce marzę, dajże wyniki, bo mam już nerwowe tiki. Wygrałam czy przegrałam? Dowiedzieć się chciałam. Czasem szybko publikujesz, a dziś mnie denerwujesz. Bo wciąż tylko zwlekasz i przed wynikami uciekasz... emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6391054 Napisano: 17.08.2017 20:11:21 w SZUKAM....
Czy ktoś z Was użytkuje świece Yankee Candle i może potwierdzić, że są warte "świeczki" emotka  czyli swojej wysokiej ceny?
Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6391023 Napisano: 17.08.2017 19:16:16 w Wkurza mnie...
Zamach w Barcelonie... Na popularnej ulicy uczęszczanej przez turystów. W dodatku zakładnicy wzięci w restauracji. Okropne. Strach jechać na wakacje do cywilizowanych krajów. Intensywność zamachów terrorystycznych w ostatnim czasie mnie przeraża. Wyświetl w wątku >>
3 brucee, nkba, jokan 0

Niebieska_Laguna

#6390949 Napisano: 17.08.2017 16:45:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Black napędza do działania jest ograniczenie na gospodarstwo domowe? Dzwoniłam do agencji, a Pani powiedziała, że nie wie... Kazała odesłać dane i że wtedy odpiszą mi, czy akceptują. No, ale jak nie zaakceptują to stracę nagrodę, bo już nie odeślę na inną osobę. emotka  Więc czy ktoś  z Was wysyłał więcej niż jedną nagrodę na gospodarstwo domowe i dostał pozytywną odpowiedź? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6390759 Napisano: 17.08.2017 11:17:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
Claudia77 napisał(a):

nie mogę doczytać w regulaminie, czy w Milko jest ograniczenie na osobę lub gospodarstwo domowe? 

Też jestem ciekawa, tam jest zapis, że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę w danej rundzie. Czyli, że w każdej rundzie mogę coś wygrać albo ktoś z moich domowników? Potwierdzi ktoś taką wersję, bo nie mam doświadczenia z tą agencją. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6390688 Napisano: 17.08.2017 10:03:27 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że każdy coś ode mnie chce. I tak ostatnio poprawiłam swoją asertywność, ale dalej znajomi i rodzina przychodzą do mnie po prośbie. Kuzynka pożyczyła telefon na kilka dni, a nie oddaje już ponad miesiąc. Jak jej go dawałam to kręciła nosem, że brzydki i wstyd będzie go pokazywać. Ale jakoś się z nim nosi już tyle czasu, jak zapytałam, kiedy odda, to tylko się głupio zaśmiała i powiedziała, że na dniach kupuje nowy, lepszy... Od tamtego czasu mnie unika. I oczywiście telefonu nie oddała. Znajoma już dawno pożyczyła 300 złotych i też dalej nie oddaje, jak się upominam, to przeprasza, ale co mi po przeprosinach... Stwierdziła, że będzie mi w ratach po 20 złotych oddawać, a i tego nie widzę... A koleżanka nie ma jakiejś tragicznej sytuacji finansowej.  O mojej siostrze to już nie wspominam. Przychodzi tylko jak czegoś potrzebuje. Ma u mnie spory dług, wiele razy pomogłam jej finansowo, ale jak w końcu powiedziałam "dość", to się obraziła. No, ale ile mogę jej życie ponad stan finansować? Czas dorosnąć i skończyć z imprezami. A jak ja ją poprosiłam o przypilnowanie numeru konkursowego, bo wyjeżdżam na parę dni, to mi zaprzepaściła nagrodę, bo nie odebrała telefonu... Zawsze wszystkim chętnie pomagałam, ale odkąd widzę, że ja nie mam na kogo liczyć, to tracę swoje dobre chęci. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6390248 Napisano: 16.08.2017 12:18:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wysyłał dane do Redheads na lato pełne nagród w ITM i nie dostał jeszcze odpowiedzi, co wygrał? Dane odsyłane w piątek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6389469 Napisano: 14.08.2017 10:22:55 w Informują
Monika11 napisał(a):

Tauron @

Możesz napisać, który konkurs Taurona? Czujniki, Ekogroszek czy klimatyzacje? Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6389332 Napisano: 13.08.2017 21:17:45 w Polecam
awi napisał(a):

U mnie w kaufie po tej paście zostało puste miejsce i cena (coś miedzy 7 a 8zł). Panie w boku nie mają pojęcia ani o paście ani o tej marce ani o ew. dostawie. Muszę oblizać się smakiem

Panie z biura obsługi klienta w Kaufie zawsze mnie rozbrajają emotka  Nigdy nie wiedzą, co jest na sklepie, a przecież Takie it veggie to marka własna Kauflandu... Wielka szkoda, że nie mogłaś kupić, bo warto spróbować. Ale może jeszcze dowiozą emotka  U mnie tego pod dostatkiem. Wyświetl w wątku >>
1 awi 0

Niebieska_Laguna

#6389300 Napisano: 13.08.2017 19:09:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

barbarka3@o2.pl 

poszło emotka

Bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6389295 Napisano: 13.08.2017 18:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mógłby napisać mi do kiedy trzeba odesłać dane do InCubi na Tchibo, bo nie mam takiej informacje w esemesie emotka  A nie otwiera mi się regulamin... Podobnie jak formularz emotka  może ktoś mógłby mi podesłać formularz ne mejla? Byłabym wdzięczna emotka  barbarka3@o2.pl  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6389209 Napisano: 13.08.2017 10:47:10 w Czy informują/ informowali?
apoccalipsa napisał(a):

Niezła burza zrobiła się na profilu InCubi emotka  Ciekawe, co teraz poczną zapędzeni w kozi róg. Może wcale nikogo nie nagrodzą emotka  albo puszczą jako rezerwę emotka

na ich miejscu puścilabym eski w poniedziałek o 6.00 emotka  

Może i tak mieli w planach, ale ten komentarz mógł im je pokrzyżować:

Dlatego pozwoliłam sobie zrobić screeny Pana wypowiedzi, drogi CEO - dołączę je do screenów faktycznego czasu wysyłki SMS`ów z info o wygranej. Państwa niekompetencja zostanie przekazana w odpowiednie miejsca.

swoją drogą ciekawe, czy to ktoś z forum emotka  No cóż, czekajmy na rozwój sytuacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6389206 Napisano: 13.08.2017 10:38:08 w Czy informują/ informowali?
Niezła burza zrobiła się na profilu InCubi emotka  Ciekawe, co teraz poczną zapędzeni w kozi róg. Może wcale nikogo nie nagrodzą emotka  albo puszczą jako rezerwę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6389150 Napisano: 12.08.2017 21:59:08 w Polecam
Ja dwa dni temu płaciłam 7,99 zł, trochę drogo, ale według mnie warto. Często są promocje i wtedy kosztuje tak ok. 6 złotych. Nie wiem tylko jak to schodzi, bo ludzie chyba dalej wolą kupować tablicę Mendelejewa zmieloną z mięsnymi odpadkami za 1,99 zł emotka  A ta pasta ma naprawdę czyściutki skład, nie ma się do czego przyczepić, no i ten smak... oj, uzależnia.

A i dodam, że jak w Jogobelli są ekstra duże kawałki ananasa emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0