Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6399362 Napisano: 05.09.2017 09:00:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mayteq napisał(a):

Powiedzcie mi proszę czy ta Kiora z Lidla to w końcu poinformowała wszystkich laureatów? Ktoś pisał że w poniedziałek miały być smsy - ale nie widziałem aby ktoś się chwalił.

Esemeski mają być w poniedziałek, ale 11 emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

Niebieska_Laguna

#6399244 Napisano: 04.09.2017 20:53:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

Jaki jest @ zeby napisać w sprawie kokursu kaufland bo źle wyslalam paragony tzn nie z tego konkursu co trzeba.

Jak chodzi o budżet: biuro@tqg.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6399164 Napisano: 04.09.2017 18:15:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nie ma to jak za ostatnie pieniądze kupić produkt konkursowy  emotka

Ja zawsze za ostatnie pieniądze wydam na kosmetyk emotka  Ale jak tu się oprzeć, gdy akurat Twój ulubiony sklep ma - 40% i to tylko przez 4 godziny... Wychodzę z założenia, że każdy rachunek da się opłacić po terminie, a czasu nie cofnę emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6399131 Napisano: 04.09.2017 17:19:22 w Wkurza mnie...
Ktoś w mojej okolicy wyrzucił 4 kocięta w reklamówce do kosza na śmiecie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6398977 Napisano: 04.09.2017 13:16:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

Ale czaderska główna nagroda... https://www.e-kon...-kinder-bueno.html  emotka ...mmm...
...ale się rozmarzyłam... Ja z mężem na gali Oscarowej, na czerwonym dywanie, foto, kiecki, szampan, przechadzający się gdzieś obok Brad Pitt lub Bradley Cooper... emotka

Czekam tylko na artykuł w Fakcie, że jakaś młoda polska aktorka została przyłapana na masowym wykupowaniu Kinder Bueno, żeby znaleźć się na Oscarach emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

Niebieska_Laguna

#6398928 Napisano: 04.09.2017 12:20:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hehatka31 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wygrałam wyciskarkę w konkursie na instagramie i nie wiem co dalej... oni mi wyślą jakąś wiadomość? Nie umiem tego obsługiwać, nie wiem nawet gdzie tam jest skrzynka odbiorcza... korzystam z insta tylko na komputerze, ktoś obeznany w tym może mi podpowiedzieć?https://www.e-kon...li.html#.Wa0nA8irTIU

Też się nad tym zastanawiam... trzeba napisać adres w wiadomości,ale jak to nie wiem

Kurcze chyba trzeba mieść insta na telefonie, wtedy się coś tam w  rogu wyświetla do wysyłania wiadomości. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6398920 Napisano: 04.09.2017 12:14:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygrałam wyciskarkę w konkursie na instagramie i nie wiem co dalej... oni mi wyślą jakąś wiadomość? Nie umiem tego obsługiwać, nie wiem nawet gdzie tam jest skrzynka odbiorcza... korzystam z insta tylko na komputerze, ktoś obeznany w tym może mi podpowiedzieć?

https://www.e-kon...li.html#.Wa0nA8irTIU Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6398638 Napisano: 03.09.2017 16:21:10 w Wkurza mnie...
Przeglądam dzisiaj zgłoszenia do pewnego konkursu i co widzę? Ktoś dla uatrakcyjnienia konkursowego "dzieła" postanowił sfotografować je z roznegliżowanym dzieckiem leżącym na podłodze emotka  Konkurs nawet nic z dziećmi nie miał wspólnego. Ktoś napisze, że dzieci latają bez koszulki na plaży, ale czy to powód, żeby cykać im takie fotki i wrzucać na publiczne strony? Wszystko dla nagrody wartej mniej niż 100 złotych. Pomijając fakt, że to słabe wykorzystywać dziecko do takiego konkursu, to jeszcze zero wyobraźni jakie to zagrożenie... Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

Niebieska_Laguna

#6398637 Napisano: 03.09.2017 16:14:28 w PLAGIATY
mayteq napisał(a):

Taka ciekawostka, nie wiem czy plagiat czy mega inspiracja  emotka Znajdz 3 różnice: 
http://www.fakt.p...ndall-to-hit/dsprdlx

Konkurs Grześków na FB:
https://www.faceb...2tn%22%3A%22R9%22%7D

Widzę, że jeszcze się im to nie znudziło. Ten pomysł był tak często przerabiany jak mięso na parówki emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6398618 Napisano: 03.09.2017 15:08:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy ktoś wie kiedy mają przyjść bony z konkursu "Wakacje z Tchibo" (Tesco, InCubi)? Nie ma już regulaminu na stronie emotka

Nagrody zostaną wydane, po spełnieniu wszystkich przewidzianych niniejszym Regulaminem warunków, najpóźniej do 14 dni roboczych od momentu ogłoszenia wyników Konkursu na stronie www.incubi.pl/promocje. Nagrody zostaną przesłane za pośrednictwem Poczty Polskiej lub kuriera.  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6398617 Napisano: 03.09.2017 15:05:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

w ramach inspiracji na konkursy foto https://www.faceb...p;type=3&theater ....

Tak kawa ma wiele twarzy emotka  Ostatnio była kawą Grycan emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6398532 Napisano: 03.09.2017 10:49:25 w SZUKAM....
Jak zrobię w Biedrze zakupy na 40 złotych to dostanę jakąś naklejkę na świeżaki? Koleżanka mnie prosiła o zbierania, a nie do końca zrozumiałam, jak to działa? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6398460 Napisano: 02.09.2017 22:33:58 w Paragony na trwające konkursy
Mam paragon na loterię Lindt, wymienię go na paragon z ITM aktywni z uśmiechem

Nieaktualne emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6398431 Napisano: 02.09.2017 20:29:51 w Czy informują/ informowali?
Kiora jeszcze dzwoni? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6398343 Napisano: 02.09.2017 15:57:03 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

defed napisał(a):

A Hochland POLO z lampkami i latarkami minionkowymi to co?  emotka

wg regulaminu 5 dni roboczych od zakończenia czyli losowanie 29.08 losowanie i 3 dni na ogłoszenie minęło 1.09 i nikt nic  emotka

Tak mało nagród było, że może nikt nie trafił emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6398311 Napisano: 02.09.2017 14:45:58 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

Śpiewacie swoim dzieciom czasami "Była sobie żabka mała"? Właśnie zdałam sobie sprawę, jaka ona tragiczna w słowach jest.... Śpiewanie o matce, której dziecko zostało zjedzone. Masakra. Dobrze, że moja córka nie rozumie jeszcze wszystkiego.

Mi babcia opowiadała rosyjską rymowankę, która strasznie mi się podobała. Zawsze ją prosiłam, żeby ją powtórzyła, bo wydawała mi się bardzo śmieszna (pewnie przez język rosyjski). Dopiero jak podrosłam to zrozumiałam o czym ona jest - o psie, który ukradł ze stołu właściciela słoninę i kawałek chleba, za co ten właściciel skatował psa na śmierć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6398273 Napisano: 02.09.2017 12:24:40 w Wkurza mnie...
@@gnieszk@ napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

Wkurzam mnie że jestem na diecie przedslubnej... A tu kolejna smaczna loteria. Trzeba się poświęcić....

A mnie wkurzyło, że to dopiero za miesiąc, bo już się cieszyłam, że będę miała dzisiaj wymówkę, żeby sobie kupić wafelka, bo przecież tak to ja nie jem słodyczy  emotka

Możesz kupić i nawet zjeść. Tam chyba tylko kod jest potrzebny z opakowania emotka A zgłosisz w październiku.

Właśnie w tamtej edycji chcieli paragon, a w tej jeszcze nie ma regulaminu, więc wolę nie ryzykować. Jak już mam jeść to nie na marne - mniejsze wyrzuty sumienia emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6398271 Napisano: 02.09.2017 12:23:42 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

Wkurzam mnie że jestem na diecie przedslubnej... A tu kolejna smaczna loteria. Trzeba się poświęcić....

A mnie wkurzyło, że to dopiero za miesiąc, bo już się cieszyłam, że będę miała dzisiaj wymówkę, żeby sobie kupić wafelka, bo przecież tak to ja nie jem słodyczy  emotka

dzis z rana pobiegłam do maszyny ze słodyczami (jestem w pracy) i rzuciłam sie na prince polo emotka  po czym pobiegłam zarejestrowac kod, a tu info, że od przyszłego miesiąca dopiero rusza konkurs  emotka  i znów parę gram pójdzie w boczki  emotka

Ja już kilka dni temu miałam je w ręku w Kauflandzie, ale z bólem serca odłożyłam na półkę, gdy doczytałam datę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6398270 Napisano: 02.09.2017 12:20:19 w Paragony na trwające konkursy
Szukam zaufanej osoby, która kupi mi większą ilość (ale nie hurtową) Crunchipsów (najmniejsze paczki 140 g) na nową loterię, która zaczyna się od 04.09. Najlepiej jednego dnia i pierwszego loterii emotka  Tam potrzebne są paragony, chipsów nie trzeba otwierać, więc pozostają do dyspozycji kupującego emotka   Zapraszam na pw emotka  
edit: nieaktualne, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

Niebieska_Laguna

#6398264 Napisano: 02.09.2017 12:14:31 w Wkurza mnie...
tadziuuu napisał(a):

A mnie wkurzyło, że to dopiero za miesiąc, bo już się cieszyłam, że będę miała dzisiaj wymówkę, żeby sobie kupić wafelka, bo przecież tak to ja nie jem słodyczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0