Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6401353 Napisano: 09.09.2017 10:54:57 w Paragony na trwające konkursy
Cocio z Żabki kupię lub wymienię na dwa moje paragony Crunchips (za jeden Cocio) Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401299 Napisano: 09.09.2017 01:00:16 w Wkurza mnie...
Już pierwsza w nocy, a ja dopiero idę spać... a rano trzeba wstać emotka  Już widzę rano te wory pod oczami emotka

edit: i jeszcze musiała mi na forum wyskoczyć reklama kremu Dr Irena Eris Neometric... teraz zamiast się położyć spać to przeczesuję internet w poszukiwaniu opinie i najkorzystniejszej ceny tego kosmetyku emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6401295 Napisano: 09.09.2017 00:27:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie Tesco Velvet na plakacie kody nagród są podane w formie 1,2,3... a w regulaminie 01,02,03... i jak niby ma być poprawnie? Bez różnicy? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401240 Napisano: 08.09.2017 21:25:04 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Pamiętam jak w szkole filmowej oglądaliśmy jakiś film Polańskiego, w którym rzucili małemu kociakowi rybkę, a potem zaczęli rzucać w niego chyba jabłkami czy gruszkami aż go zabili. Wyszłam z zajęć z płaczem, do dziś ta scena mnie prześladuje, a Polańskiego znienawidziłam do końca życia. Na jego widok robi mi się niedobrze. 

Nie, no proszę Cię emotka , jak tak lubię jego niektóre filmy, za "Niestraszonych ..." dałabym się pociąć, "Dziecko... " też jest rewelacyjne, a tu taka wiadomość... emotka  Mam nadzieję (i będę to sobie ciągle wmawiała), że ten kot jednak nie zginął wtedy. emotka

Co prawda prowadzący przewinął w pewnym momencie ten fragment, ale potem nas poinformował, że kotek niestety zginął. Możliwe, że to nawet jest pokazane na tym filmie, bo zdążyliśmy zobaczyć dosyć brutalny początek, kiedy mały kotek chce zjeść rzuconą mu rybkę, a obrywa w głowę czymś, potem głodny wraca do tej rybki i rzucają w niego jeszcze mocniej, a Polański jest wśród nich, bo akurat grał w tym... To była jego etiuda jeszcze z czasów studenckich. Oczywiście wielokrotnie nagradzana i chwalona emotka  Pamiętam, że przed tym był moim wielkim idolem i bardzo chciałam go poznać, a po tym incydencie straciłam do niego całą sympatię. Taką sztukę, gdzie się niewinne zwierzęta bestialsko morduje, to ja nie powiem w czym mam... Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

Niebieska_Laguna

#6401235 Napisano: 08.09.2017 21:15:53 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Dopiero dziś na to trafiłam, ale od rana to za mną chodzi... Że wkurza to mało powiedziane... Jak można tak okaleczyć biedne zwierzę? Nie rozumiem tego. Obciąć uszy, uszkodzić oczy. Nie mogę znieść myśli, że pewnie gdzieś teraz znowu coś takiego się dzieje, że ktoś ma z tego satysfakcje, a mnie dręczy bezradność  emotka https://fakty.tvn...nia-kota,769449.html

Kilkanaście miesięcy temu znajomi na FB podali mi filmik obcojęzyczny-dokument, który ja też udostępniłam - bestialskie znęcanie się nad powiązanym i powieszonym w jakimś worze skamlącym psem: czterech facetów okłada go pałami, bawiąc się przy tym setnie. emotka emotka  Nie dało się obejrzeć do końca. emotka  Myślę, że to typowe dla zwyrodnialców wszelkiej maści (tamci akurat byli ze Wschodu, ale to w sumie bez znaczenia) - znęcanie się nad słabszym, pokazywanie swej siły, często - stawanie się tyranem, kiedy wcześniej było się ofiarą innego tyrana. Z własnego doświadczenia życiowego wiem, że tego schorzenia uleczyć się nie da. emotka

To prawda - wszędzie są ludzie źli i dobrzy. Niestety u nas nie brakuje zwyrodnialców, którzy nie mają serca dla zwierząt. Pamiętam jak w szkole filmowej oglądaliśmy jakiś film Polańskiego, w którym rzucili małemu kociakowi rybkę, a potem zaczęli rzucać w niego chyba jabłkami czy gruszkami aż go zabili. Wyszłam z zajęć z płaczem, do dziś ta scena mnie prześladuje, a Polańskiego znienawidziłam do końca życia. Na jego widok robi mi się niedobrze.  Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

Niebieska_Laguna

#6401234 Napisano: 08.09.2017 21:12:50 w Paragony na trwające konkursy
Będę jutro w Kauflandzie, mogę kupić komuś paragon na loterię "Na którą Toyote masz ochote od Nestle?'"  emotka

2 moje paragony Crunchips wymienię na jeden paragon BIC Intermarche emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401232 Napisano: 08.09.2017 21:03:52 w Wkurza mnie...
Dopiero dziś na to trafiłam, ale od rana to za mną chodzi... Że wkurza to mało powiedziane... Jak można tak okaleczyć biedne zwierzę? Nie rozumiem tego. Obciąć uszy, uszkodzić oczy. Nie mogę znieść myśli, że pewnie gdzieś teraz znowu coś takiego się dzieje, że ktoś ma z tego satysfakcje, a mnie dręczy bezradność  emotka

https://fakty.tvn...nia-kota,769449.html Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6401108 Napisano: 08.09.2017 16:27:00 w Paragony na trwające konkursy
Paragony na Śniadaniową emotka  kupię emotka  lub wymienię na Crunchips
lub

dwa moje paragony na Chrunchips wymienię na jeden Cocio z Żabki Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401088 Napisano: 08.09.2017 16:01:21 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że zamiast po czekoladę (która wołała mnie z szafki) sięgnęłam po suszoną morwę, żeby ugasić pragnienie czegoś słodkiego  emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6400942 Napisano: 08.09.2017 12:21:25 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

Byłam na policji, spisali dane, wzięli ten numer IMEI, ale po jakimś czasie dostałam tylko pismo, że sprawa umożona ze względu na brak dowodów... a przecież w sklepie był monitoring emotka

Policja pewnie nawet się sprawą nie zajęła i na monitoring nie popatrzyła. Moją kumpelę potrącił samochód jak ta jechała na rowerze. facet odjechał, a przechodnie ją zbierali z ulicy. Zawiadomili policję, jak przyjechali to coś tam spisali i tyle. Kumpela po tygodniu czy dwóch poszła na komisariat z zapytaniem co z jej sprawą. Okazało się, że w ogóle nie mają takiego zgłoszenia, dopiero jak narobiła szumu doszli który to policjant spisywał i okazało się że jeszcze nie zgłosił tego.... No to już wiedziała ze policja nic nie zrobi, więc sama zaczęła szukać po okolicznych budynkach i nieruchomościach monitoringu (jak się okazało policja do żadnego z nich nawet nie zajrzała...). W każdym razie udało jej się znaleźć odpowiedni zapis z kamer, faceta znaleźli i dostał zawiasy. Ale chodzi o to, że w większości spraw mniejszych niż np. morderstwo niestety trzeba samemu chodzić załatwiać czy to dowody, czy się przypominać by ktoś coś zrobił...

Niestety, ale z perspektywy czasu też uważam, że zrobiłam z siebie idiotkę, idąc na policję o ten telefon. Bo komu by się chciało tego szukać. Pewnie nawet nie pojechali sprawdzić tego monitoringu emotka  Co mnie jednak smuci i odbiera poczucie bezpieczeństwa. Najważniejsze, że drugi policjant podczas przesłuchania miał czas sprawdzać facebooka, zajadać jogurt i co chwile wtrącać jakieś prywatne sprawy do tego, który spisywał zeznania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6400898 Napisano: 08.09.2017 11:01:50 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

Czy informowali z Danio w Carrefour?

No właśnie... Chyba do 7 września mieli czas? :> 

Ta agencja ma w nosie terminy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6400771 Napisano: 07.09.2017 23:16:39 w Wkurza mnie...
inter81 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Byłam dziś w Kauflandzie na zakupach.Po odejściu od kasy,ukucnęłam ,żeby poukładać sobie w torbie zakupy,(a miałam ich sporo),więc położyłam parasol obok.Zapomniałam go zabrać,uszłam,może z 10m i skojarzyłam ,że nie mam parasola.Cofnęłam do kasy i pytam kasjerkę,czy nie został parasol? Kasjerka i klienci powiedzieli, że jakaś starsza pani podniosła go , więc kasjerka mówi mi, że mam iść zobaczyć do informacji, może pani zostawiła.Oczywiście, poszłam i co?baba nie zostawiła,tylko sobie zabrała.Jeżeli ja cofnęłam się ,to ona musiała mnie mijać !!! Złodziejstwo w biały dzień emotka Parasol kupiłam tydzień temu, fajny składany, taki podręczny.Całe szczęście,że nie padało, jak wracałam,bo jeszcze więcej bym była wkurzona emotka

Ja tak w ubiegłym roku straciłam telefon... nie zdążyłam wyjść ze sklepu, trwało to minuty, dzwonię z drugiego telefonu i już wyłączony. Musiał zabrać go ktoś kto stał tuż za mną w kolejce... Masakra. Żeby to jeszcze był jakiś iPhone za 3 tysiaki, a to był badziew kupiony 3 lata wcześniej za 300 zł i jeszcze całą szybkę miał stłuczoną.... ludzie są okropni. 

teraz to pikuś, wystarczy miec spisane IMEI telefonu i zgłosić na policję, nie muszą nic robić więc wykrywalność bez problemu jeśli się ktoś zaloguje wiadomo kto(teraz wszystkie nr zarejestrowane) kilka lat temu kolega kupił tel z szemranego źródła ale spadł mu z klatki schodowej 4 piętro na sam dół za 2 godziny byli u niego panowie z wizytą powiedział że kupił od cyganów na dworcu i nie jest w stanie wskazać kto mu go sprzedał

Byłam na policji, spisali dane, wzięli ten numer IMEI, ale po jakimś czasie dostałam tylko pismo, że sprawa umożona ze względu na brak dowodów... a przecież w sklepie był monitoring emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6400608 Napisano: 07.09.2017 16:31:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Maile z orlen były czy tylko lista? Bo widze mamę na liście emotka

Były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6400596 Napisano: 07.09.2017 16:18:12 w Lay's
luko922 napisał(a):

Wygrywacie ciągle na te same nazwiska? Bo ja mam takie wrażenie co jakiś czas, że jednak Lidka sobie zapamiętuje niektóre i ogranicza ich nagradzanie emotka . Ale to tylko moje luźne dywagacje, ciekaw jestem jak u Was to wygląda? :> 

Tak emotka  Z poprzednich mam od Lidki nawet nie odesłane dane na te jej piłki i kominy, a teraz dalej nagradza mi te same nazwiska, tylko, że na bony już odsyłam emotka  I nawet daje dwie nagrody w jednym etapie na to samo nazwisko. Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

Niebieska_Laguna

#6400563 Napisano: 07.09.2017 15:47:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie zrobiła Lidka mnie w balona, dała na Orlena "bona" emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6400548 Napisano: 07.09.2017 15:24:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie mogę przebrnąć przez regulamin loterii Kinder Bueno - jak wygrałam bilety, to mogę wygrać jeszcze kartę? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6400546 Napisano: 07.09.2017 15:23:30 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Byłam dziś w Kauflandzie na zakupach.Po odejściu od kasy,ukucnęłam ,żeby poukładać sobie w torbie zakupy,(a miałam ich sporo),więc położyłam parasol obok.Zapomniałam go zabrać,uszłam,może z 10m i skojarzyłam ,że nie mam parasola.Cofnęłam do kasy i pytam kasjerkę,czy nie został parasol? Kasjerka i klienci powiedzieli, że jakaś starsza pani podniosła go , więc kasjerka mówi mi, że mam iść zobaczyć do informacji, może pani zostawiła.Oczywiście, poszłam i co?baba nie zostawiła,tylko sobie zabrała.Jeżeli ja cofnęłam się ,to ona musiała mnie mijać !!! Złodziejstwo w biały dzień emotka Parasol kupiłam tydzień temu, fajny składany, taki podręczny.Całe szczęście,że nie padało, jak wracałam,bo jeszcze więcej bym była wkurzona emotka

Ja tak w ubiegłym roku straciłam telefon... nie zdążyłam wyjść ze sklepu, trwało to minuty, dzwonię z drugiego telefonu i już wyłączony. Musiał zabrać go ktoś kto stał tuż za mną w kolejce... Masakra. Żeby to jeszcze był jakiś iPhone za 3 tysiaki, a to był badziew kupiony 3 lata wcześniej za 300 zł i jeszcze całą szybkę miał stłuczoną.... ludzie są okropni.  Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

Niebieska_Laguna

#6400540 Napisano: 07.09.2017 15:16:44 w Informują
Kinder Bueno bilety z 05.09 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6400519 Napisano: 07.09.2017 14:23:28 w PLAGIATY
bruce napisał(a):

Weszłam tylko na krótko w ten link i zobaczyłam te fotki oraz wiadomości o plagiatach poparte konkretnymi dowodami i... . Czuję taki jakiś niesmak i wstyd. Normalnie szok potworny: są konkretne linki do stron z netu albo podani prawdziwi autorzy, którzy mają do tych plagiatów prawa autorskie i inni je po prostu ukradli... No, żeby nawet wspomnienia wakacyjne musieli plagiatować, to już jest moim zdaniem szczyt szczytów. emotka emotka emotka

Ludzie dla paru groszy potrafią pobić/zabić drugiego człowieka... więc co to dla niektórych zdjęcie ukraść emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6400517 Napisano: 07.09.2017 14:20:02 w Czy informują/ informowali?
bethan napisał(a):

Czy było info od Albedo SPH Palette?

Też na nie czekam, termin już dawno minął. Nikt się nie chwalił, ale nagród było tylko 5... więc może już pozamiatane emotka   Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0