Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6401901 Napisano: 11.09.2017 12:39:39 w Wkurza mnie...
Słyszę, że mój telefon daje o sobie znać... Patrzę - sms... wchodzę we wiadomości - wielki napis GRATULACJE! Serce mi szybciej bije, już cieszę się, że jakaś nagroda wpadła emotka  Czytam dalej, a to jakaś karta wiecznego zdrowia i błogosławieństwo aniołów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401880 Napisano: 11.09.2017 12:12:35 w NA CO CZEKAMY?
18.08 - loteria Perwoll (?) + 2 etap, Albedo (?)
05.09 - SPH Luksus na co dzień (wybór do 25.08+ 7 dni rob. tel) ???

13.09 - Vidaron 08.09 + 3 dni robocze @ i tel dla głównych nagród 
13.09 - „MIESIĄC UŚMIECHU Z ŻABKĄ” Colgate (14 dni komisja + 3dr sms)
15.09 - Hairmilk - Pierwszy Mleczny Szampon od NIVEA e-mail
17.09 - Tornister Marzeń, Topaz
18.09 - Słoneczny uśmiech, Piotr i Paweł 12.09-13.09 komisja + 5 dni na powiadomienie sms/tel
19.09 - Konkurs z wakacyjnymi nagrodami (Raffaello) (Komisja 15.09 + 2 dni rob. na powiadomienie)
21.09 - Syoss " „Dziękujemy, że jesteście z nami” (12.09 komisja + 7 dr) @
22.09 - Dlaczego czytanie książek jest ważne? Leclerc
22.09 - Ngine, Żabka (maks 10 dni rob. od zakończenia przyjmowania zgłoszeń)
25.09 - Aktywni z uśmiechem, ITM
30.09 - Konkurs Lingo Biedronka
30.09 - Kaufland / THE WORLD GAMES - GRA O TV 
05.10 - tel -Jedź z rodziną w stronę słońca! Kaufland- 26.09+ 7dr
06.10 - Bajkowy konkurs, Tesco

Trochę się bałagan zrobił, więc postarałam się to uporządkować, ale dalej nie wiem, czy wszystko gra? Jakby coś się nie zgadzało to poprawcie. Luksus na co dzień już sporo po terminie, więc możliwe, że rozwiązany, bo tylko 5 nagród było. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6401813 Napisano: 11.09.2017 10:34:50 w Pomocy!!!!
jokan napisał(a):

nkba napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

Mam kartę z Biedronki na 50 zł- wygrana jakiś czas temu w konkursie Zott. W trzech najbliższych Biedronkach panie, ba nawet kierowniczki nie wiedzą jak jej użyć... Ktoś może pamięta?

Oj przerabiałam to niedawno emotka kilkanaście wizyt w sklepie emotka Muszą to zrobić na kasie dotykowej (przynajmniej u mnie tak poszło). Ja zrobisz zakupy to najpierw muszą nabić kwotę powyżej 50 zł jako zapłata gotówką, a dopiero później resztę jako karta podarunkowa. Te instrukcje co z centrali dostają to o kant d... rozbić!

jaki jest sens grac o takie karty, jak pozniej wiecej to nas kosztuje nerwow i stresow...to samo mialam z bonami do Żabki, aż dwa po 50 zł....w wielu mi nie chcieli przyjac, dopiero u siebie przyjeli i to po interwencji u kierowniczki bo nimfa-kasjerka  nie miala zielonego pojecia jak to wbic....

To i tak lepsze niż bycie braną za oszustkę/złodziejkę. Bo mnie tak właśnie traktują w moim Intermarche. Robię tam regularnie zakupy tylko za bony (wygrane lub odkupione tu na forum). I pracownicy wychodzą z siebie, żeby się dowiedzieć skąd je posiadam. Mimo że oglądają dokładnie każdy bon, a przecież są one podpisane "konkurs taki i owaki", a plakaty o konkursach z informacjami jak byk po całym sklepie wiszą. Jednak przy każdym płaceniu musi zebrać się komisja. Kasjerka woła drugą, potem tamta woła trzecią i debatują nad tymi bonami - przyjąć czy nie przyjąć? Ostatnio zyskałam ta przydomek "Pani, która płaci bonami" emotka  i niestety słyszę też pytania "Pani drukuje te bony?", "To są fałszywki"? Coraz więcej tego wywracania oczami, wzdychania, sugerowania, że bony są fałszywe. Rozumiem, że muszą sprawdzić autentyczność, ale powinni mieć do tego jakiś system, żeby zrobić to dyskretnie, a nie takie cyrki urządzać. Jeśli atmosfera w tym sklepie się nie zmieni, to poważnie myślę o wystosowaniu długiej i dosadnej skargi na taką sytuację, bo złodziejką i oszustką nie jestem. Bony zdobywam uczciwie, a zachowanie pracowników sklepu przekracza powoli pewne granice...

Dodam tylko, że ITM jest jedynym sklepem, w którym kwestionują mi oryginalność bonów. Auchan, Tesco, C4, nawet Chata Polska nie ma z tym problemu... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

Niebieska_Laguna

#6401766 Napisano: 11.09.2017 08:43:24 w skojarzenia
Tkactwo/włókiennictwo - pająk Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6401740 Napisano: 11.09.2017 06:42:04 w Paragony na trwające konkursy
Niebieska_Laguna napisał(a):

Paragony na loterię Crunchips wymienię na:2 Crunchipsy za 1 Cocio z Żaby
4 Crunchipsy za 1 Nivea Kaufland
4 Crunchipsy za 1 Kup i wygraj Intermarche

Mogę wymienić też na konkurs Calgona i NIVEA w Tesco, ale nie wiem po ile wychodzą tam paragony. Ich wartość wymienię na odpowiednik wartości w Crunchipsach emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401722 Napisano: 10.09.2017 23:04:08 w Czy informują/ informowali?
ladyinred napisał(a):

superloser napisał(a):

Czy ktos jest 1 z 10  emotka  z Danio / Danonki z C4?

Oni mają takie opóźnienia? 

Odpowiedź 0:10emotka
Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6401691 Napisano: 10.09.2017 21:19:41 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

3 miesiące temu kupiłam aparat na raty, 2 miesiące temu odesłałam go na serwis po padł wyświetlacz, dziś przyszła odpowiedź w sprawie tego czy naprawa będzie na ich czy mój koszt. Diagnoza: uszkodzenie mechaniczne. Koszt naprawy 600 zł.  emotka

Pamiętam jak zaniosłam ostatnio zepsuty modem do Cyfrowego Polsatu, to uczciwy Pan od razu powiedział, że może mi odesłać do serwisu, ale uznają, że wina jest po mojej stronie i za naprawę zapłacę kilkaset złotych, i żebym sobie lepiej kupiła nowy modem na Allegro za stówkę. I tak też zrobiłam emotka  Strasznie tam ludzi naciągają w tych serwisach... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401678 Napisano: 10.09.2017 20:20:10 w Pomocy!!!!
nkba napisał(a):

Czy zdarzyło się komuś przegapić termin wykorzystania bonu ITM? Zbierałam na większy zakup w Brico i teraz patrzę, ze kilka z nich maiło termin ważności, który upłynął w sierpniu emotka Czy istnieje jakaś możliwość, żeby ten termin hmmm... wydłużyć? Miał ktoś taki przypadek? Jest jeszcze jakaś szansa na ich wykorzystanie czy już dooopa? emotka

Może skontaktuj się ze SCA PR Polska to Ci jakoś przebiją tę datę albo wymienią na nowe, bo to oni wydają bony. W sklepie wątpię, żeby przyjęli, bo mi zawsze sprawdzają daty ważności. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

Niebieska_Laguna

#6401668 Napisano: 10.09.2017 19:44:09 w Pomoc potrzebującym!
Kochani, jeśli posiadacie nadmiar pieniążków na swoich starterach to proszę o esemsy dla fundacji Koty SOS. Robią naprawdę kawał dobrej roboty. Was to praktycznie nic nie kosztuje, takie pieniądze zbierają się tylko w nadmiarze na starterach, a dla nich to ogromne wsparcie!

SMS dla kotów:
numer - 72365
treść - S5157
koszt 2,46 brutto (w tym VAT)
Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

Niebieska_Laguna

#6401645 Napisano: 10.09.2017 16:26:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja z plusa wysylalam i brak potwierdzen ze śniadaniowej

U mnie w Play-u też brak emotka

to jest numer telefonu więc zwrotki nie będzie chyba. bo gdyby było 4 cyfrowe to była by odpowiedź

Ja jednej zwrotki uświadczyłam, ale przyszła z innego numeru niż się wysyła.  Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

Niebieska_Laguna

#6401616 Napisano: 10.09.2017 13:55:58 w Kupię...
Kupię bony do Intermarche, mogą być z krótką datą do wykorzystania emotka  Cenę z wysyłką proszę na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401568 Napisano: 10.09.2017 11:07:24 w Paragony na trwające konkursy
Paragony na loterię Crunchips wymienię na:

2 Crunchipsy za 1 Cocio z Żaby
4 Crunchipsy za 1 Nivea Kaufland
4 Crunchipsy za 1 Kup i wygraj Intermarche

Mogę wymienić też na konkurs Calgona i NIVEA w Tesco, ale nie wiem po ile wychodzą tam paragony. Ich wartość wymienię na odpowiednik wartości w Crunchipsach emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6401560 Napisano: 10.09.2017 10:47:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Ja nie miałam potwierdzenia sms z magnat a wygrałam emotka

Ja kiedyś dzwoniłam do agencji, że nie mam potwierdzenia, a oni mi, że zgłoszenie w bazie jest emotka  Tylko tak sobie myślę ile ja straciłam nagród przez esemesy, które do mnie nie dotarły... Ostatnio moje zgłoszenie było na liście zwycięzców z Garniera, a ja na ten numer nie dostałam informacji o wygranej. I blender przepadł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401418 Napisano: 09.09.2017 14:03:05 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

:] Mylisz się. Ja życzę ludziom tylko dobrze. Nieba bym każdemu przychylił. Przykre, że tak krzywdząco właśnie mnie oceniłaś. 

I guess I wish you well,
Mmm a little bit of heaven,
But a little bit of hell

Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401391 Napisano: 09.09.2017 12:30:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

Czy z margaryny śniadaniowej przyszło Wam potwierdzenie? Wyslałałam zgłoszenie 2 godz temu i nadal nie mam potwierdzenia

Nie, ani jedno... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401383 Napisano: 09.09.2017 12:07:09 w Kupię...
Kupię w okazyjnej cenie (do 40 zł z wysyłką) bluzę z konkursu Wedel, w rozmiarze XS lub S emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401369 Napisano: 09.09.2017 11:19:24 w Wkurza mnie...
tsubasa napisał(a):

Oficjalna strona to http://www.lotto.pl/eurojackpot Tamto to oszustwo emotka Można dodać do bazy poza tym ten konek od Lotto:
http://eurojackpotpolska.pl/

Wiedziałam, że cb656 jednak nie może mi dobrze życzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401361 Napisano: 09.09.2017 11:11:48 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Potraktuję Twój komentarz jak przepowiednię Cyganki i zagram emotka   Tylko niech mi ktoś powie, jak i gdzie  emotka

Wszystkie szczegóły już w bazie: LOTERIA "EuroJackpot" emotka

Jednak nie mi pisana ta wygrana emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6401357 Napisano: 09.09.2017 11:01:55 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Już widzę rano te wory pod oczami  emotka jeszcze musiała mi na forum wyskoczyć reklama kremu Dr Irena Eris Neometric... teraz zamiast się położyć spać, to przeczesuję internet w poszukiwaniu opinii i najkorzystniejszej ceny tego kosmetyku  emotka

Pomyśl sobie, że to zwiastuje duuuże wygrane - stąd te wory, byś miała gdzie je wszystkie zapakować emotka
Taki powiedzmy "ZNAK" od losu emotka Zagraj dziś w europejską loterię - może wygrasz 80 milionów Euro emotka
...no, ale to chyba wory musiałabyś hodować tak przez kilka nocy, bo jednodobowe mogą być za małe emotka

A wiesz, że potraktuję Twój komentarz jak przepowiednię cyganki i zagram emotka  Tylko niech mi ktoś powiem jak i gdzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 1mariusz 0