Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6407157 Napisano: 24.09.2017 22:59:34 w Kaufland konkursy
ameryka napisał(a):

Szukam osoby która korzystała z Vouchera SPA z Kauflandu. Jaką ofertę Wam przedstawiono?? Koniec roku się zbliża a czas wykorzystać voucher

Ja... realizację bonu oceniam na żenująco niskim poziomie... Zadzwoniłam do Pani odpowiedzialnej za wszystko, powiedziała mi, że mogę wybrać dowolny hotel (minimum 4 gwiazdki). Więc wybrałam w mojej okolicy, to mi napisała, że nie oferują wolnych terminów. Sprawdziłam ponownie na stronie hotelu i miejsca były, więc piszę do niej znów, a ta, że dalej brak wolnych miejsc. Dzwonię do hotelu, a w hotelu mówią, że miejsca są. Piszę do babki od vouchera, a ta wtedy mi mówi, że w ich ofercie ten hotel nie ma wolnych pokoi, a jak chcę poza ich ofertą to będzie prowizja (chyba 2 stówy). Niestety, ale ich oferta tak uboga, że nic nie znalazłam i przystałam na tę prowizję. Pokój przez nas wybrany kosztował 700 (w tym śniadania), po doliczeniu prowizji i obiadokolacji powinno zostać nam jakieś 750 na spa, a po kontakcie z hotelem okazało się, że zostało nam zaledwie na masaż (po jednym dla mnie i męża). Próbowałyśmy to jakoś rozliczyć, ale kobieta z hotelu mi powiedziała, że babka od realizacji vouchera strasznie to chaotycznie przedstawiła i nie może się w tym połapać. Ale te masaże w karcie kosztowały o wiele mniej. Więc jakieś 300 zł się rozpłynęło... Ogólnie tragedia z tą organizacją. Hotel, gdzie byliśmy za 1500 zł oferuje na 2 noclegi (tyle co my mieliśmy z Kauflandu za 2 tyś.): pokój o podwyższonym standardzie (my za 2 tyś. mieliśmy zwykły pokój), powitalną butelkę wina (my nie mieliśmy za 2 tyś.), romantyczną kolację przy świecach (my tylko zwykłe obiado-kolacje za 2 tyś.), 2 podwójne zabiegi (my mieliśmy 1 podwójny zabieg za 2 tyś.), dostęp do wszystkich stref spa, itp... (no to też mieliśmy za 2 tyś.). Ale ogólnie jak widać już gotowa oferta hotelu za 1500 zł oferuje dużo więcej niż realizacja tej firmy za 2 tysiące. Nie wiem od czego ta babka jest... W sumie ja sama szukałam hotelu, wolnych terminów, a potem sama już z hotelem wybierałam zabiegi, itp... Jej rola sprowadziła się do tego, że podałam jej wybrany termin i hotel, a ona kliknęła rezerwację i przekazała im voucher... taką rezerwację mogłabym kliknąć sobie sama w minutę bez jej pomocy... W ogóle jako pośrednicy nie wyszukają ciekawszych, tańszych ofert, tylko zgarniają dużą prowizję za nic. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6406798 Napisano: 23.09.2017 10:51:43 w Paragony na trwające konkursy
2 kody Lay's Maxx wymienię na:
Cocio w Żabce
lub
Colgate w C4

NIEAKTUALNE Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6406674 Napisano: 22.09.2017 19:27:24 w Paragony na trwające konkursy
2 kody z Lay;s Maxx wymienię na paragon Almette z Polomarket Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6406445 Napisano: 22.09.2017 12:28:05 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Moja paczka dotarła o 6:00 na pocztę i już jej nie wydali do doręczenia, więc weekend spędzi na poczcie, a to produkty spożywcze, na które tak czekałam i miały być dzisiaj na kolację  emotka

W takich sytuacjach zdarza mi się jechać na pocztę i odebrać osobiście emotka  tylko nie zawsze chcą wydać...

Mi ostatnio tak wydali, ale jaka afera była emotka  i Pani zapowiedziała, że to ostatni raz tak mi wydaje, bo przecież musi paczkę wprowadzać do systemu, co trwa minutę emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6406435 Napisano: 22.09.2017 12:04:00 w Wkurza mnie...
Moja paczka dotarła o 6:00 na pocztę i już jej nie wydali do doręczenia, więc weekend spędzi na poczcie, a to produkty spożywcze, na które tak czekałam i miały być dzisiaj na kolację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6406418 Napisano: 22.09.2017 11:38:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw plastrów Viscoplast od Albedo. 9 opakowań plastrów i to chyba pozostałości po jakiejś innej promocji, bo mają naklejki "gratis" emotka emotka  Poczta Polska Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6406167 Napisano: 21.09.2017 17:29:28 w Czy informują/ informowali?
delvitto napisał(a):

czy TQG z Intermarche informował już? chodzi mi o ten podobny do budżetowego.

Chyba ostatnie co TQG robiło w ITM to ten konkurs: https://www.e-kon...he.html#.WcPaiMirTIU ale już dawno rozwiązany. Nie przypominam sobie, żeby coś innego ostatnio robili w ITM emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6406003 Napisano: 21.09.2017 12:06:36 w Paragony na trwające konkursy
3 kody na Lasy Maxx wymienię na Cocio z Żabki

Nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
1 michal5 0

Niebieska_Laguna

#6405991 Napisano: 21.09.2017 11:40:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Activia koszyki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6405760 Napisano: 20.09.2017 18:57:35 w SZUKAM....
violinv napisał(a):

Szukam informacji jakie dane podawało się w konkursie Super Pharm "Luksus na co dzień" Ktoś pamięta? Imię nazwisko czy tylko mail i nr.tel.?http://luksusnacodzien.pl/ ,
https://www.e-kon...rm.html#.WcKbJDVpE1k

Tylko mejl i numer telefonu Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6405285 Napisano: 19.09.2017 19:46:23 w Paragony na trwające konkursy
Moje dwa paragony (jeden na loterię Lipton, drugi na loterię Crunchips) wymienię na jeden paragon na zaczynający się jutro konkurs Colgate w C4 https://www.e-kon...ur.html#.WcFXmsirTIU

(Nieaktualne emotka  ) Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6405280 Napisano: 19.09.2017 19:33:10 w Auchan
joasiajulia napisał(a):

Ale jestem wsciekła emotka emotka Była dzisiaj odebrać bon z konkursu "Skarbobranie" a oni bonu już nie ma dla Pani emotka Pokazałam e-maila o wygranej że mam według regulaminu 14 dni roboczych ,a oni że za późno emotka emotka
Bon z ostatniej rundy powinien na Mnie czekać u nich do 21.09 a to ZONK emotka

Pisz do agencji emotka  U mnie to podobno wcale ja nie wygrałam, chociaż mejl był, dopiero po interwencji u agencji okazało się, że jednak to dla mnie bonik był przeznaczony.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6404709 Napisano: 18.09.2017 16:32:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

Ktoś mnie poratuje i podpowie skąd mam wiedzieć, który numer paragonu wygrał w Śniadaniowej, jeśli wysłałam więcej niż jedno zgłoszenie na ten sam numer telefonu? emotka

Możesz do nich napisać - odpisują z numerem paragonu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 madlette 0

Niebieska_Laguna

#6404707 Napisano: 18.09.2017 16:28:36 w Paragony na trwające konkursy
Zrobię zakupy w Netto, mogę kupić komuś paragon na konkurs kawy Dallmayr https://www.e-kon...yr.html#.Wb-iYcirTIU Paragon - 16 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6404649 Napisano: 18.09.2017 14:26:44 w Dziś cieszę się z.....
Bony do Tesco ważne 10 lat - to się ceni emotka  A nie Intermarche 2 miesiące emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6404644 Napisano: 18.09.2017 14:14:52 w Dyskusje o wynikach konkursu

wiesz, przejrzyj pierwsza lepsza galerie konkursową - połowa zdjęć to "stare" patenty. Nie będę wymieniać, ale chyba każdy kto chwilkę gra to już wie...Tylko czy to cos złego? Jeśli ktoś wpadł na jakiś pomysł, włożył w to energię i wysiłek, dorobił sam jakieś elementy na kartonie etc - to dlaczego nie może tego powtórzyć?

Ale ja nie mówię, że to źle... emotka  Nikomu w interes konkursowy się nie wtrącam, ale jak dla mnie ona tak samo kombinuje jak inni.  Więc trochę śmieszy mnie, że ktoś ją daje za przykład uczciwości konkursowej. Śledzę na bieżąco konkursy na facebooku i często widzę jej prace w różnych konkursach. Potrafi jednego dnia wrzucić zdjęcie tej samej kawy na różne konkursy i wszędzie pisze, że to ta konkursowa - raz taka, a raz siaka. To jej sprawa, nigdy jej żadnych komentarzy nie dawałam, ani nie leciałam na skargę do organizatora. Tylko śmieszy mnie, że niektórzy jej to wybaczają, bo robi słabe prace i gra o gadżety. A jak ktoś zrobi to profesjonalnie, w photoshopie doklei jakiś produkt, to jest afera i skargi do organizatora, bo zgarnął bon za kilka tysięcy. Niech sobie kobiecina gra i inni też, ja nikomu nagród nie żałuję emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6404578 Napisano: 18.09.2017 11:55:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

joan napisał(a):

jokan napisał(a):

zglaszacie sie do testowania Tefala?

Nie - tam nie ma szansy na "wygranie" testowanego sprzętu, a w dodatku jest na tyle drogi, że lepiej nie przechowywać go prawie miesiąc w swoim domu. Jeśli uległby uszkodzeniu, zwracasz im 4000 zł i zostajesz z zepsutym gratem; a wiesz Ty, czy go dziecko nie strąci z blatu kuchennego albo czy go zwarcie w instalacji elektrycznej nie spali?

dzieki emotka generalnie jestem ciekawa takiego sprzetu czy faktycznie jest fajny, pomaga oszczedzac czas...zapisalam sie tezn na FB do grupy Thermimoxa, aby podpatrzec opinie odnosnie takiego sprzetu....ludzie sobie chwala...a moze ktos cos poleci alternatywnego, sluszalam, ze tak sprzet w Lidla tez daje rade, czytalam pozytywne opinie....

generalnie sprzetow mam sporo w kuchni, fajnie by bylo sie pozbyc i zamienic na cos jednego, ale podobno jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego.... emotka , ale to tylko podobno....

Obawiam się, że o tego z Lidla to musiałabyś stoczyć najpierw krwawą bitwę emotka
Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6404573 Napisano: 18.09.2017 11:50:12 w Czy informują/ informowali?
Do której rundy Auchan rozesłał mejle? Bo na stronie są wyniki tylko za pierwszy etap. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6404550 Napisano: 18.09.2017 11:16:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cip cip "drogie" nagrody... chodźcie do mej zagrody emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6404491 Napisano: 18.09.2017 09:01:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
kermit napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

Zastanawiam się czy to szkalowanie tej Pani podpada pod internetowy hejt...W formie heheszków, ale pomyślcie co ona może poczuc jak tu wejdzie i osobie poczyta?? Dzis widziałam reportaż o 14-latku, który się zabił bo rówieśnicy się z niego śmiali...Eh. Ja wiem, że jej prace są koszmarne, może ona jest jakaś chora czy coś - ale myślę, że takie równe "jeżdżenie" po niej nie powinno mieć tu miejsca.

Zgadzam się. Ta pani nikogo nie krzywdzi, nie plagiatuje, gra po swojemu i sobie te drobne rzeczy wygrywa. Jakiekolwiek te jej prace nie są to ona gra fair. To organizatorzy decydują kto wygra, a każdy ma prawo zgłaszać takie prace jakie uważa. Czym innym jest krytykowanie plagiatów czy prac niezgodnych z regulaminem, a czymś zupełnie innym wyśmiewanie do znudzenia jednej osoby. Mam nadzieję, że nie zagląda na to forum. Nie jestem święta, o ile pamiętam też komentowałam kiedyś jedną z jej prac Też sobie pomyślałam, że może to ktoś chory, a nawet jeśli nie ma prawo zgłaszać takie prace jakie jej się podobają.

Zgadzam się, że nie powinno się nikogo prześladować, dokuczać, itp... Ale ta Pani tak średnio gra fair emotka  W sensie potrafi zaparzyć pierwszą lepszą kawę, przebrać się za karton, cyknąć sobie kilka zdjęć pod rząd, potem wrzucić to na różne konkursy, za każdym razem podpisując, że to kawa konkursowej marki. Albo w zależności kto robi konkurs, to tym posmarowane są te same kanapki tej Pani. Myślę, że bardziej z tego wynika negatywny stosunek do jej prac, a nie bezpośrednio do osoby tej Pani. Jak ktoś zamówi w cukierni wypasione ciasto, potem cyknie mu full wypas fotkę w profesjonalnym studiu, a następnie w zależności od potrzeb będzie doklejał w photoshopie margaryny, dżemy, itp... żeby zgarniać za to auta, wycieczki, pralki, to pewnie zostanie uznany za oszusta i cwaniaka. Ale jak ta Pani kupi w sklepie drożdżówki, potem zrobi sobie z nimi kilka zdjęć i będzie pisała, że raz upiekła je z Kasią, a potem z Palmą, a potem z Delmą, to już jest spoko emotka  Ja tam nic do niej nie mam. Niech sobie gra i wygrywa jak najwięcej emotka  Ale myślę, że krytyka jej twórczości jest własnie spowodowana takimi zagrywkami, a nie poziomem prac. No bo wiadomo, że nie każdy może pozwolić sobie na super sprzęt, a jak ma fajny, kreatywny pomysł, to może go pokazać też na fotce gorszej rozdzielczości. Ale robienie hurtowo zdjęć tego samego i kłamanie, że to produkt konkursowy to już inna bajka. Więc pewnie bardziej tym drażni pewne osoby. Dla jednych jej zdjęcia będą urocze przez swoją nieporadność. A dla innych będą niechlujne, robione bezrefleksyjnie, żeby tylko powstała jak największa ich ilość. To takie moje skromne przemyślenie. Dla mnie każdy może grać jak chce, a tej Pani życzę jak najlepiej emotka Wyświetl w wątku >>