Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6413775 Napisano: 09.10.2017 13:44:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
southlander napisał(a):

wysoki włoski renesans. gdzie było nastawienie na proste formy i ułatwianie sobie żcie nowymi mechanizmami. odrodzenie sztuki, chęci odnawiania tego
co juz znane nowymi, lepszymi modelami. uwaga skupiona na materiale i
wykończeniu.Inspiracja byłob świetne dopasowanie kolorów do mocy, którą
dają kazdemu czowiekowi okulary

Brzmi jakby przepisała fragment notatek z jakiegoś wykładu o historii sztuki emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6413529 Napisano: 08.10.2017 20:31:33 w Biedronka
mia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

tonyclayton dzięki za zdjęcie emotka ja byłam dziś po kropkę, to mi kobietka teletydzień pokazuje i mówi, że kropek to już nie ma i nie będzie emotka mia laurki na świeżaki? nie wierzę, że komuś się będzie chciało. dla mnie mail, to już za dużo.

Osobiście mnie konkurs strzyka i świeżaki też, choć owszem ładne są.Pytasz, czy się komuś będzie chciało laurkę (miałam na myśli nie żadne grające przestrzenne cuda, ale zwykłą wyklejankę czy malunek z wierszem w kopertę)? Dżizaz... emotka
A co powiesz na to?  emotka
http://www.rmf.fm...5-lat-wiezienia.html

Chciałam zagrać o Świeżaka dla siostrzenicy, ale jak ma być lista zwycięzców publikowana, to się boję, że jakąś mafię na mnie wyślą jak wygram i sprzątnę komuś Świeżaka sprzed nosa emotka
Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6413304 Napisano: 08.10.2017 08:42:25 w Kupię...
Kupię bony do Netto oraz Intermarche, ceny z wysyłką proszę na pw emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6413178 Napisano: 07.10.2017 17:16:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mn112 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

superloser napisał(a):

claudia napisał(a):

Na te zeszyty z Oxfordu to paragon z Tesco jest ok? Nie zagłębiałam się wcześniej, jest mowa o sieciach handlowych i wyznaczonych sklepach, ale czy ja dobrze myślę?

I miała być "chwila" z pupilem a nie zdjęcie pupila.  

A jak to odróżniasz  emotka  Jak ktoś bierze psa nad jezioro i cyka mu fotkę, to już nie jest chwila spędzona z pupilem? Albo jak kot sobie leży, a ja siedzę obok i słucham jego mruczenia, to też nie jest chwila z pupilem? Muszę koniecznie wziąć psa na tor dla zwierząt i pokazać w kadrze jak przeciskam się z nim przez tunel? To zaraz byłoby, że ktoś sprzedaje twarz i godność za suchą karmę dla psa  emotka

Jak przeczytacie regulamin Chwila z pupilem to tam jest napisane, ze zdjęcia nie mogą przedstawiać właściciela zwierzaka, ani też więcej niż jednego zwierzaka. Mi cofnęli zdjęcie, ponieważ nie przeczytałam regulaminu i umieściłam foto, na którym były dwa zwierzaki jednocześnie. 

Jaki rygor u Smoalara  emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 andzia65

Niebieska_Laguna

#6413175 Napisano: 07.10.2017 17:09:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

claudia napisał(a):

Na te zeszyty z Oxfordu to paragon z Tesco jest ok? Nie zagłębiałam się wcześniej, jest mowa o sieciach handlowych i wyznaczonych sklepach, ale czy ja dobrze myślę?

I miała być "chwila" z pupilem a nie zdjęcie pupila.  

A jak to odróżniasz  emotka  Jak ktoś bierze psa nad jezioro i cyka mu fotkę, to już nie jest chwila spędzona z pupilem? Albo jak kot sobie leży, a ja siedzę obok i słucham jego mruczenia, to też nie jest chwila z pupilem? Muszę koniecznie wziąć psa na tor dla zwierząt i pokazać w kadrze jak przeciskam się z nim przez tunel? To zaraz byłoby, że ktoś sprzedaje twarz i godność za suchą karmę dla psa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6413103 Napisano: 07.10.2017 12:14:28 w SZUKAM....
Szukam odpowiedzi na pytanie czemu facebook mi kasuje posty? Bo oni mi nie odpowiadają. Chciałam dodać post na grupę ze sprzedażą, ledwo opublikowałam post, a od razu info, że usunęli, bo wygląda jak spam. I to ten facebook, a nie administracja grupy. Czy przyczyną może być zbyt długa nazwa produktu po angielsku?  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6412984 Napisano: 06.10.2017 21:44:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

odzywali się z cocio żabka do kogoś?

Do mnie nie emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6412914 Napisano: 06.10.2017 18:41:06 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

Szukam konkursu/loterii, na który można/trzeba kupić jakieś żelki Haribo, czy coś.

W Auchanie chyba dowolne rzeczy można kupować na loterię. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6412784 Napisano: 06.10.2017 14:31:29 w Czy informują/ informowali?
cala-ja napisał(a):

A Hoop Tesco rozstrzygniety juz? emotka

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 cala-ja 0

Niebieska_Laguna

#6412779 Napisano: 06.10.2017 14:28:38 w Kupię...
Kupię bony do Netto, cenę już z wysyłką proszę na PW emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6412733 Napisano: 06.10.2017 13:27:49 w Dziś cieszę się z.....
olunka napisał(a):

Miałam się wpisać do wątku Wkurza mnie, że wszystko jest do niczego, bo przez wichury moja okolica nie ma prądu i najprawdopodobniej zostanie tak do niedzieli... Szkoły zamknięte, sklepy też, zakłady pracy również. Ludzie nie mają wody, pociągi nie mogą jeździć. A ja wybrałam się 40 km do sąsiedniego miasta, żeby naładować laptop, telefon, powerbanki. Oczywiście wyjazd był spontaniczny. Zapomniałam parasolki i latałam po deszczu, gdzie tu mam wydrukować oświadczenie, gdzie kupić kolejny powerbank... Teraz głodna i zmoknięta czekam do wieczora, aż "uzbieram" trochę prądu do domu. Ale po wpisie bruce, o jej koleżance, która zmarła ubiegłej nocy, stwierdziłam, że jednak powinnam się cieszyć, że nikomu z moich bliskich ta wichura żadnej krzywdy nie zrobiła  emotka

czy do ciebie dochodzą moje wiadomości? bo od wczoraj piszę a nic nie mam w wysłanych

Nie dostałam żądnej wiadomości od Ciebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6412725 Napisano: 06.10.2017 13:17:56 w Dziś cieszę się z.....
Miałam się wpisać do wątku Wkurza mnie, że wszystko jest do niczego, bo przez wichury moja okolica nie ma prądu i najprawdopodobniej zostanie tak do niedzieli... Szkoły zamknięte, sklepy też, zakłady pracy również. Ludzie nie mają wody, pociągi nie mogą jeździć. A ja wybrałam się 40 km do sąsiedniego miasta, żeby naładować laptop, telefon, powerbanki. Oczywiście wyjazd był spontaniczny. Zapomniałam parasolki i latałam po deszczu, gdzie tu mam wydrukować oświadczenie, gdzie kupić kolejny powerbank... Teraz głodna i zmoknięta czekam do wieczora, aż "uzbieram" trochę prądu do domu. Ale po wpisie bruce, o jej koleżance, która zmarła ubiegłej nocy, stwierdziłam, że jednak powinnam się cieszyć, że nikomu z moich bliskich ta wichura żadnej krzywdy nie zrobiła  emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, 29renata 0

Niebieska_Laguna

#6412703 Napisano: 06.10.2017 13:00:07 w Żegnamy zmarłych
bruce napisał(a):

Kochani, uważajcie bardzo na siebie, szczególnie na przejściach dla pieszych! emotka  Moja szkolna koleżanka z pracy przed laty na przejściu została potrącona przez pijanego kierowcę (zresztą nieco później dwie znajome dziewczyny też), straciła jedno oko, długo się leczyła, teraz miała białaczkę, znowu długo dzielnie walczyła i właśnie się dowiedziałam, że przegrała walkę - zmarła tej nocy... Szok, makabryczne odczucia, trauma... emotka emotka  Bądźcie ostrożni! emotka emotka emotka

Bardzo mi przykro. Trzymaj się bruce emotka   Wyświetl w wątku >>
[*] 1 brucee

Niebieska_Laguna

#6412667 Napisano: 06.10.2017 12:36:32 w Czy informują/ informowali?
holaaolaa napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Jest szansa, że będą dziś wyniki Żabka Cocio? A może dostał ktoś jakąś wiadomość emotka

Wyniki miały być do 6.10

Do dziś wybierają, a na rozesłanie mejli mają jeszcze dwa dni robocze emotka  Więc mogą do wtorku napisać. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6412575 Napisano: 06.10.2017 10:56:03 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

glena napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

monkakk napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

astronautka napisał(a):

Wystawiłam na Allegro rzecz za 250 złotych, zaznaczając, że to najkorzystniejsza oferta jaką znalazłam w internecie. I dostałam wiadomość od jakiegoś faceta, że to drogo, a on może kupić to ode mnie za 60 złotych, bo za tyle sprzedają na OLX. Weszłam w link do ogłoszenia, który mi podał. A tam taka sama rzecz, ale używana... Po zdjęciach widać, że jeszcze brudna, bo to do gotowania gadżet. A moja sprzedaż dotyczyła w 100% nowego produktu. Więc mu to napisałam, a ten dalej swoje, że podbija do 90 złotych, bo to i tak chińszczyzna i na AliExpress za grosze sobie kupi  emotka dob No to po co do mnie pisze, jak tam ma taniej? 

dobrze, że nie dodał że ma horom curke

u mnie za kazdym razem... np. Sprzedaje iphone a tu wiaodmosc. Za 500 zł wezmę od ręki. Marzy mi się ten telefon ale mam tylko 600 zł. Prosze o tą cenę to wezmę.Pani ma to za darmo. Nie będzie się chyba Pani dorabiała?500 zł. Ubijemy tagu, zgoda?

Zapomniałaś dodać ich ulubiony zwrot BEDE DZISIAJ! emotka

:D

Sprzedawałam słuchawki - pod koniec w licytacji (kilka osób brało udział) miały cenę prawie 500 zł, a gość mi pisze, że da 300 i oczywiście "mogę odebrać dzisiaj"... emotka  jakoś mnie nie przekonał...

ja nie wiem czy Wy macie problemy czy co, ale ja takich gosci po prostu olewam emotka -  niech jeleni szukają w lesie emotka

Ja też staram się olewać, ale potrafią być upierdliwi emotka  Wysyłają co chwilę wiadomości albo piszą sms. Samo doczytanie takiej wiadomości powoduje ból głowy i pytanie: skąd w ludziach tyle cebuli? Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

Niebieska_Laguna

#6412549 Napisano: 06.10.2017 10:18:04 w WC - rozmowy o wszystkim
moniazr napisał(a):

Czy tylko mnie wiatr prądu pozbawił?

Mnie też wiatr pozbawił prądu. A tak chciałam obejrzeć mecz. Ale na szczęście prąd już jest.

A u mnie dalej brak emotka  Musiałam 40 km do biblioteki jechać emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6412335 Napisano: 05.10.2017 19:33:13 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy tylko mnie wiatr prądu pozbawił? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6412241 Napisano: 05.10.2017 17:20:40 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

Wystawiłam na Allegro rzecz za 250 złotych, zaznaczając, że to najkorzystniejsza oferta jaką znalazłam w internecie. I dostałam wiadomość od jakiegoś faceta, że to drogo, a on może kupić to ode mnie za 60 złotych, bo za tyle sprzedają na OLX. Weszłam w link do ogłoszenia, który mi podał. A tam taka sama rzecz, ale używana... Po zdjęciach widać, że jeszcze brudna, bo to do gotowania gadżet. A moja sprzedaż dotyczyła w 100% nowego produktu. Więc mu to napisałam, a ten dalej swoje, że podbija do 90 złotych, bo to i tak chińszczyzna i na AliExpress za grosze sobie kupi  emotka dob No to po co do mnie pisze, jak tam ma taniej? 

dobrze, że nie dodał że ma horom curke

Na horom curke to bym za darmo dała emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6412227 Napisano: 05.10.2017 17:03:29 w Wkurza mnie...
jomajd86 napisał(a):

ziolko napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzam się na pogodę. Ciągle pada.

Ja też! Jeszcze jutro idziemy na ślub i wesele. Już nie wiem jak ubiorę siebie, męża i dziecko.....

Jutro też ma padać 

u mnie tak wieje, że strach głowę przez okno wystawić żeby nie urwało; /

Do mnie mama dzwoniła spanikowana, że do Polski jakiś huragan czy coś idzie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6412219 Napisano: 05.10.2017 16:50:45 w Wkurza mnie...
Wystawiłam na Allegro rzecz za 250 złotych, zaznaczając, że to najkorzystniejsza oferta jaką znalazłam w internecie. I dostałam wiadomość od jakiegoś faceta, że to drogo, a on może kupić to ode mnie za 60 złotych, bo za tyle sprzedają na OLX. Weszłam w link do ogłoszenia, który mi podał. A tam taka sama rzecz, ale używana... Po zdjęciach widać, że jeszcze brudna, bo to do gotowania gadżet. A moja sprzedaż dotyczyła w 100% nowego produktu. Więc mu to napisałam, a ten dalej swoje, że podbija do 90 złotych, bo to i tak chińszczyzna i na AliExpress za grosze sobie kupi emotka No to po co do mnie pisze, jak tam ma taniej?  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0