Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6416926 Napisano: 16.10.2017 18:49:19 w Wkurza mnie...
Nie ma to jak lecieć przez pół miasta specjalnie po produkt konkursowy, a potem nie wziąć paragonu emotka  Stoisko z zagraniczną żywnością mnie zaciekawiło, wybrałam jakąś głupotę, a potem przy kasie myślałam, że tylko po to przyszłam i paragon mi przecież niepotrzebny. Oczywiście był na nim jeszcze produkt konkursowy i... guzik... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6416399 Napisano: 15.10.2017 18:16:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

Czy wiecie może do kiedy mają czas żeby informować z konkursu pralkowego CALGON?

Termin jest w wątku Na co czekamy, nie pamiętam dokładnie, ale coś pod koniec miesiąca.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6416354 Napisano: 15.10.2017 12:23:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na ten nowy konkurs Pudliszek, gdzie są karty IKEA zakupy można robić tylko w Makro? Bo nie kumam tego zapisu w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6416030 Napisano: 13.10.2017 18:47:06 w Wkurza mnie...
Biurokracja  emotka  Nie mam już do tego siły. Zaświadczenia, wnioski, ciągle coś źle, ciągle czegoś brakuje, coś się nie zgadza... Nie mogę już przez to spać i jeść. Dziś dobiło mnie to już ostatecznie. Mam ochotę się poddać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6415980 Napisano: 13.10.2017 16:17:38 w Informują
Velvet Frisco sms emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6415953 Napisano: 13.10.2017 15:18:50 w Paragony na trwające konkursy
Mam paragon na Wedel ABC, bardzo dobrze opisany, wymienię na paragony Knorra.

Lub kupię dziś za doładowanie Knorry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6415446 Napisano: 12.10.2017 13:35:42 w PODZIĘKOWANIA
agakaz2
Jak zawsze miło i sprawnie. Polecam - bardzo uczciwa osoba emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

Niebieska_Laguna

#6415443 Napisano: 12.10.2017 13:31:36 w Pomocy!!!!
Jak składam wniosek o stypendium socjalne i zaznaczam, że nie prowadzę gospodarstwa z rodzicami, to nie muszę ich podawać we wniosku jako członków rodziny, prawda? Ich zaświadczeń o dochodach, itp...? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6415436 Napisano: 12.10.2017 13:13:53 w PODZIĘKOWANIA
agusiamajusia
Również dziękuję za sympatyczną wymianę emotka Oby więcej takich osób na forum! Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6415032 Napisano: 11.10.2017 17:07:05 w Wkurza mnie...
Poprosiłam sąsiadkę o pilnowanie kuriera, bo nie było nikogo w domu, a ten jej nie wydał paczki i jeszcze nie zostawił awizo ani nic... Uznał, że paczka mi nie będzie potrzebna (wartość 3 tysiące). Dzwonię na infolinię tego kuriera, a tam operator mi mówi, że paczka widnieje jako doręczona. Więc tłumaczę mu jak było. Ten wykonuje kilka telefonów i po chwili przeprasza za błąd... Obiecal, że kurier jeszcze dziś się do mnie wróci. No zobaczymy... Masakra z tymi kurierami.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6415022 Napisano: 11.10.2017 16:42:53 w Połączenia nieodebrane
apoccalipsa napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

661333118przed chwilą, nie odbiera jak oddzwaniam.

I u mnie przed chwilą 661333118odebrany późno, cisza, a przy oddzwanianiu jest poczta głosowa  

To Wedel ABC,itp... Do mnie nie dzwonili drugi raz, nie odbierają. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6414614 Napisano: 10.10.2017 19:01:19 w Czy informują/ informowali?
babska napisał(a):

Nikt się nie przyzna do Velvet Frisco? Czy jeszcze jakimś cudem nie dzwonili?

Żadnym cudem, mają jeszcze sporo czasu. Wyświetl w wątku >>
1 babska 0

Niebieska_Laguna

#6414533 Napisano: 10.10.2017 16:45:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mary18 napisał(a):

southlander napisał(a):

mary18 napisał(a):

czy jesli mam awizo i dwód osobowy to mogę odebrać paczke napoczcie ktora nie jest na mnie ? czy potrzeba jakieś upoważnienia pisać? 

Najprościej by było gdyby był dokument z adresem zameldowania tym samym co adresat na przesyłce, wtedy powinno być OK. Inaczej jak pani z okienka się uprze to może nie wydać, zależy od humoru i podejścia do przepisów emotka

ok, dziekuje emotka  

Ma obowiązek wydać, ale one nie znają prawa pocztowego i często robią problemy. Warto więc się z nim zapoznać i w razie czego jej o tym powiedzieć. Tu fragment: 3) osobie pełnoletniej zamieszkałej razem z adresatem, jeżeli adresat nie złożył w placówce operatora zastrzeżenia w zakresie doręczenia przesyłki rejestrowanej lub przekazu pocztowego: Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6414399 Napisano: 10.10.2017 14:12:16 w Wkurza mnie...
Przegapiłam telefon od Wedla ABC emotka Kurde nooo... Akurat w tej minucie, gdy nie mogłam rozmawiać dzwonili. A teraz nikt nie odbiera. Jak ja nie lubię tego dzwonienia z wynikami. Ludzie przecież pracują... wygodniejsze są esemesy. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6414369 Napisano: 10.10.2017 13:25:20 w Informują

Niebieska_Laguna

#6414303 Napisano: 10.10.2017 12:16:38 w Wkurza mnie...
Byłam członkiem na jednej z największej grup na facebooku dotyczącej kosmetyków. Niestety, ale ktoś włamał się na konto dziewczyny, która była moderatorem i ukradł grupę. Zrobił tam prawdziwy syf. Jakieś głupie obrazki obrażające uczucia religijne, innych ludzi, itp... Masakra co się tam wyprawia - wulgarne i chamskie wpisy, wyśmiewanie innych. Oczywiście administracja facebooka w żaden sposób nie reaguje emotka Żadne zgłoszenia nic nie dają. Bo jest tylko odpowiedź zwrotna, że nie narusza nikt tych ich praw czy czego tam. Zdjęcie związanej figurki matki boskiej z nożem przystawionym do gardła na tle flagi ZSRR dla facebooka nie łamie standardów korzystania z portalu emotka No śmiech na sali. A dziewczyna, która prowadzi fundację dla kotów, dostała bana, bo za często wystawiała przedmioty na sprzedaż na grupie, gdzie trwały licytacje charytatywne. Według facebooka to już spam... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6414276 Napisano: 10.10.2017 11:40:37 w Połączenia nieodebrane
661333118
przed chwilą, nie odbiera jak oddzwaniam. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6414218 Napisano: 10.10.2017 10:09:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

rat napisał(a):

Odnośnie Pumy i ich nagradzania zdjęć bez produktu, bądź produktu Adidas... taką mam odpowiedź i jeszcze straszą  emotka 1.      Nasza Firma zrealizowała konkurs zgodnie z regulaminem , proszę przeczytać go ponownie tym razem ze zrozumieniem a potem samemu zadać sobie pytanie czy ma Pani racje ?wydaje się ze jednak nie .2.      Zwycięzców w konkursie wybierali przedstawiciele Puma Polska , nigdy żadna agencja nie wybiera ich sama – proszę zapoznać się z procesami rynkowymi i wtedy3.      Prosimy napisać reklamacje , podpisać się pod nią i wtedy Formalnie ją rozpatrzymy. O ile będzie zasadna (patrz punkt1. ) Pani zarzutu wpływają na dobre imię naszej spółki jeżeli będzie Pani konturował tę retorykę ( pomimo braku znajomości procesu , nie zrozumienia zapisów regulaminu ),wystąpimy jako spółką na drogę prawną o stosowne zadośćuczynienie . Pozostajemy z poważaniem RITF team 

Niezależnie od sprawy -> wypowiedź pracownika Ritf to bełkot pierwsza klasa, masa błędów interpunkcyjnych i ortograficznych, jakieś niepoważne zwroty typu "proszę zapoznać się z procesami rynkowymi" (że niby co?????) i cóż niby oznacza wyrażenie "konturować tę retorykę"? Zwolniłabym emotka A przynajmniej odsunęłabym od komputera i zakazałabym jakiegokolwiek oficjalnego wypowiadania się w imieniu firmy. Przekładanie segregatorów w archiwum... to jest to.

PS: To się nadaje na fejsbukowy profil Miodka. Wstyd.

Ktoś to chyba po pijaku pisał emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6413990 Napisano: 09.10.2017 18:01:00 w Polecam
Żywy chlebek Bredis emotka  Są naprawdę pyszne, a w dodatku zdrowe! Zrobione głównie z nasion lnu z różnymi dodatkami smakowymi (cebula, czosnek, kiszona kapusta, pomidory, słonecznik, buraczki, cukinia). Bezglutenowe, wegańskie i w dodatku żywe  emotka  Bo są suszone w tak niskiej temperaturze, że nie tracą żadnych właściwości, a są chrupiące (tylko kapusta trochę miękka jest).  Super alternatywa dla zwykłego chleba, wafli ryżowych czy pieczywa a'la Wasa. No i to produkt Polski emotka  Te chlebki mogą nawet zakiełkować jak się je zaleje wodą i len urośnie emotka  Stacjonarnie to można kupić w sklepach eko, a online np. w Pole na stole, tam mają najtaniej.

Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6413854 Napisano: 09.10.2017 15:14:30 w Wkurza mnie...
Jutro promocja w Rossamannie -49/55%... Człowiek by poszedł, spokojnie pooglądał, wybrał coś... Ale jak sobie pomyśle co się działo na tej promocji ostatnio, to wszystkiego się odechciewa. Ludzie jak bydło się rzucają na te kosmetyki, rozwalają, niszczą, do niczego nie dopuszczają innych. Koleżanki już jak na wojnę się na jutro szykują. Ja tym razem w to nie wchodzę emotka  Zachowam godność.  Wyświetl w wątku >>