Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6429306 Napisano: 16.11.2017 15:04:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Kto ma doświadczenie z Versusem? Jak mam jeden produkt opisany normalnie jako Nivea, a drugi tylko Bal D/C NIV NAW400 to przejdzie u nich?

Przecież masz Niv, jak mogłoby nie przejść?
Przynajmniej mam taką nadzieję, bo sama wysyłam ze skrótem Niv.

Wygrałam u nich pierwszy raz, więc nie wiem jakie mają preferencje emotka  Kiedyś w innej agencji miałam też skrót od marki i kazali mi iść po pieczątkę, bo dla nich taki skrót mógł wszystko oznaczać. Więc wolę dopytać emotka  Ale skoro doświadczeni mówią, że może być, to poślę taki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6429296 Napisano: 16.11.2017 14:48:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto ma doświadczenie z Versusem? Jak mam jeden produkt opisany normalnie jako Nivea, a drugi tylko Bal D/C NIV NAW400 to przejdzie u nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6429266 Napisano: 16.11.2017 13:53:06 w Informują
Wakacje z Orange słuchawki, tel przed chwilą emotka  5852.... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6428756 Napisano: 15.11.2017 15:49:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

elmo napisał(a):

shell napisał(a):

Konkurs Lewiatan 2000 zł
Myśleliście co "wyniesiecie" ze sklepu, jeśli wygracie? emotka
Pod moje gusta, lista marek jest "taka se" emotka
Tymbark, Kubuś, Tiger, Caprio, Dr Witt, Tarczyn, Lubella, Puchatek, Malma, Decomoreno, LaFesta, Łowicz, Kotlin, Plussssz, Cremona, Ekland, Mlekołaki, Krakus
Kolorowych napojów i tak nie pijam(y), więc sporo odpada. Wszystko kojarzy mi się z chemią...
Które z tych marek mają ciekawsze produkty, w sensie składu? Może ktoś coś poleci emotka

Ja polecam najpierw wygrać, czego Tobie i sobie życzę emotka  

No właśnie nie wiem czy sama sobie tego życzyć emotka
Stąd moje powyższe pytanie emotka

Ja odpuszczam ten konkurs.  Interesowałoby mnie tylko dżemy Łowicz 100℅, ale u mnie brak... Makaronów z Malmy kilka paczek. Soki wolę sama wyciskać. A keczupy, itp... Mam z innych konkursów. Mogli zrobić 2 tyś na cały asortyment sklepu.

Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6428748 Napisano: 15.11.2017 15:38:54 w Czy informują/ informowali?
Świeżaki z Kropki pozamiatane? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6428276 Napisano: 14.11.2017 14:09:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
A mi dzisiaj znikają posty i wiadomości. Napisałam post na forum, potem strona się zawiesiła, a jak wróciła do życia, to postu już nie było. Tak sam z wiadomością na pw. Odczytałam nieodebraną, odpisałam, wiadomość pojawiła się w konwersacji. A po jakimś czasie znowu miałam nieodczytaną wiadomość, ale to była, ta którą wcześniej odebrałam i odpisałam na nią. Tylko, że to, co odpisałam i wcześniej wysłałam - zniknęło. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6428244 Napisano: 14.11.2017 13:22:14 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na Lays C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6427791 Napisano: 13.11.2017 16:22:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Smolar L.Eclerc puścił wszystko na raz? Czy idzie jakoś sklepami?  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6426034 Napisano: 08.11.2017 20:20:32 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że ktoś kiedyś na tym forum oświecił mnie, że jednego dnia można zjeść bardzo dużo słodyczy, bo organizm i tak nie przyswoi takiej dużej dawki cukru... czy jakoś tak. Ale wyszło mi na to, że mogę zjeść dzisiaj 2 paczki ciastek Familijnych i czekoladę emotka  Przecież od jutra dieta, dziś to tak na pożegnanie z cukrem emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6425979 Napisano: 08.11.2017 17:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Mąż miał dziś nieodebrane z Wedla, ale z tego dnia, co wysyłał zgłoszenie ktoś się chwalił 100 na forum, czyżby jakaś rezerwa?

Ale tych dziennych jest pięć emotka

A to już zagadka rozwiązana emotka  dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6425973 Napisano: 08.11.2017 17:14:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Mąż miał dziś nieodebrane z Wedla, ale z tego dnia, co wysyłał zgłoszenie ktoś się chwalił 100 na forum, czyżby jakaś rezerwa?

A czy tam były nagrody dzienne? emotka

W regulaminie tak, chyba że ostatecznie nie szli tym tropem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6425969 Napisano: 08.11.2017 17:05:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mąż miał dziś nieodebrane z Wedla, ale z tego dnia, co wysyłał zgłoszenie ktoś się chwalił 100 na forum, czyżby jakaś rezerwa? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6425809 Napisano: 08.11.2017 12:32:54 w SZUKAM....
Wiem, że wybiegam w przyszłość, ale ile daje się teraz w kopercie dzieciom na komunię? Właśnie się dowiedziałam, że czeka mnie komunia córki mojej bliskiej kuzynki. I chcę wiedzieć na ile się przygotować? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6425431 Napisano: 07.11.2017 13:37:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na papier do drukarek z Tesco lub Selgros
https://www.e-kon...os.html#.WgGovundjqB Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6425302 Napisano: 07.11.2017 10:44:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
julia1264 napisał(a):

Oczywiście podniosą się głosy, że to hejt ale promować produkt spożywczy siedząc na kibelku to ohydne. Pani kartonowa https://www.faceb...com/sekonafalismaku/

"Nie myślę o życiowym stresie kiedy siedzę sobie na wygodnym sedesie" emotka  to musi być jakiś troll konkursowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6425158 Napisano: 06.11.2017 21:35:36 w Czy informują/ informowali?
coccinelle napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

Nescafe Zabka cisza emotka   

Wie ktoś co powinno być dalej? Dzwonią z głownymi czy e-maile wysyłają...? 

W innym konkursie napisali e-mail z prośbą o podanie numeru konta. Ale napisali ok. 3 tygodnie po wysłaniu powiadomień o wygranej. Wcześniej jeszcze rezerwę ogarnęli, i dopiero po tym mejle. Więc myślę, że tu będzie podobnie. Jak już wszystko dopną na ostatni guzik, to wyślą mejle z prośbą o nr kont.

8. Nagroda zostanie wysłana laureatowi / laureatowi rezerwowemu w formie przesyłki poleconej na adres przez niego wskazany maksymalnie w ciągu 3 dni roboczych od otrzymania przez Organizatora dokumentów wskazanych w ust. 2, pod warunkiem przejścia pozytywnej weryfikacji spełnienia przez laureata i/lub laureata rezerwowego warunków formalnych.
Biorąc pod uwagę Twoją odpowiedź, to ich praca mija się z celem regulaminu. emotka

Nie gwarantuję, że tak postąpią - napisałam tylko w jaki sposób działali ostatnio emotka  Były do wygrania karty, a przysłali e-mail z pytaniem, czy zgadzam się na przelew bankowy emotka  Może teraz zrobią tak samo - wyślą e-mail, czy zgadzasz się na przelew czy chcesz od listonosza kasę emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6425152 Napisano: 06.11.2017 21:18:42 w Czy informują/ informowali?
apoccalipsa napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

Nescafe Zabka cisza emotka   

Wie ktoś co powinno być dalej? Dzwonią z głownymi czy e-maile wysyłają...? 

W innym konkursie napisali e-mail z prośbą o podanie numeru konta. Ale napisali ok. 3 tygodnie po wysłaniu powiadomień o wygranej. Wcześniej jeszcze rezerwę ogarnęli, i dopiero po tym mejle. Więc myślę, że tu będzie podobnie. Jak już wszystko dopną na ostatni guzik, to wyślą mejle z prośbą o nr kont. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6425108 Napisano: 06.11.2017 18:58:26 w Czy informują/ informowali?
kermit napisał(a):

Jedna osoba się pochwaliła, ale to nie znaczy, że tylko jedna wygrała. Może nie każdy ma ochotę chwalić się telewizorem emotka  Ja od święta pochwalę się tutaj nagrodą i znam wiele osób, które wcale na forum publicznym się nie chwalą. Mi wystarczy cynk, że już informują. A potem nie liczę ile nagród padło na forum emotka  Już nie raz spotkałam się z oburzeniem ludzi, że jakiś konkurs to ściema, a osobiście doświadczyłam w nim nagrody i na forum było info, że się z tego konkursu odzywają emotka  Po prostu nie zawsze ludzie się chwalą i tyle emotka  Ja czasem nie na ostatnią chwilę odsyłam dane, a co dopiero pamiętać, żeby pisać na forum, że wygrałam. I nie rozumiem tego "niby" telefonem. Myślisz, że to "fake" wpis opłacony przez Media Expert, żeby zatuszować brak rozdania nagród emotka  Wbrew pozorom 100 nagród na taki zasięg loterii to jest malutko. 

A ja myślę, że tu akurat nie o "niechęć do chwalenia się" chodzi. Telewizory mieszczą się jeszcze w cenowym przedziale nagród, którymi forumowicze chętnie się chwalą (tak, tak wiem, nie wszyscy). Myślę, że wielu z nas spodziewało się wysypu nagród na forum (tak jak np. w konkursie Calgon, gdzie pralek też było 100 i wpisów o wygranych sporo). Ja sama miałam podejrzenia, że z tym poinformowaniem to ściema, ale nie pod kątem jakiegoś oszustwa, tylko opóźnienia co do terminu z regulaminu. Z drugiej strony loteria była porządnie rozreklamowana, a do każdego paragonu dostawało się wydruk z informacją o niej, więc udział wzięło mnóstwo osób "nie-konkursowych". Choć porównując do loterii Sekrety Piękna (nagrody o wyższej wartości niż tv) to tam na 5 MacBook-ów mamy 2 wpisy w MDW (+ pamiętajmy, że nie wszyscy się chwalą emotka ).

Pewnie zależy na kogo padnie ;D Jeden się zawsze chwali, a drugi po prostu nie ma tego w zwyczaju emotka  Na pewno telewizor było trudniej zdobyć niż praleczkę, więc mnie nie dziwi, że mniej wpisów o telewizorach, być może jeszcze będę do kogoś dzwonić, ale znam jedną osobę, która się na TV załapała, więc ściema to nie jest jak to ludzie już robią burzę na facebooku emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6425099 Napisano: 06.11.2017 18:38:00 w Czy informują/ informowali?
gonzo89 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

Nescafe Zabka cisza emotka  Media Expert widze tez, chociaz w temacie informuja 1 osoba w piatek pochwalila sie niby telefonem z Media Expert ale na 100 Tv cos malo emotka  

Twierdzą na fb, że laureaci poinformowani

Ehhh właśnie widzę ten post i każdy narzeka że oszuści itd. jakaś ściema z tym konkursem żeby nawet tutaj na forum tylko 1 osoba wygrała.

Jedna osoba się pochwaliła, ale to nie znaczy, że tylko jedna wygrała. Może nie każdy ma ochotę chwalić się telewizorem emotka  Ja od święta pochwalę się tutaj nagrodą i znam wiele osób, które wcale na forum publicznym się nie chwalą. Mi wystarczy cynk, że już informują. A potem nie liczę ile nagród padło na forum emotka  Już nie raz spotkałam się z oburzeniem ludzi, że jakiś konkurs to ściema, a osobiście doświadczyłam w nim nagrody i na forum było info, że się z tego konkursu odzywają emotka  Po prostu nie zawsze ludzie się chwalą i tyle emotka  Ja czasem nie na ostatnią chwilę odsyłam dane, a co dopiero pamiętać, żeby pisać na forum, że wygrałam. I nie rozumiem tego "niby" telefonem. Myślisz, że to "fake" wpis opłacony przez Media Expert, żeby zatuszować brak rozdania nagród emotka  Wbrew pozorom 100 nagród na taki zasięg loterii to jest malutko.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6425001 Napisano: 06.11.2017 15:43:39 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że dziś nie pójdę spać, bo będę przygotowywać materiały na jutro... a jutro wyjdę z domu o 6 rano i wrócę o 9 wieczorem, żeby w środę wstać o 5 rano i wrócić do domu o 5 popołudniu... a dziś też spałam chyba z 5 godzin. Nienawidzę takich chwil w życiu, kiedy nie ma czasu na sen emotka Wyświetl w wątku >>
0 0