Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6434230 Napisano: 28.11.2017 16:14:20 w Paragony na trwające konkursy
2 paragony na Milke w ITM (są po 15 zł) wymienię na 3 Milki z Leclrec (są po 10 zł).

Jutro będę też w Carrefour, mogę kupić Nescafe w zamian za paragony na Milkę z Leclrec. Jeden za jeden, bo oba po 10 zł.

Moje Nescafe z C4 mogę też wymienić na paragony Hoop za 10 zł, lub 3 Nescafe za 2 Wedle Lewiatana. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6433982 Napisano: 28.11.2017 10:49:02 w Połączenia nieodebrane

Niebieska_Laguna

#6433739 Napisano: 27.11.2017 19:07:52 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na Durex w Żabce wymienię na 2 paragony Milki z Leclerc (konkurs zaczyna się od 28, trzeba kupić produkty Milki za 10 zł, 2 takie paragony równoważą się z wartością paragonu z Żabki). Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6433720 Napisano: 27.11.2017 18:38:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

deva napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nescafe zabka byla juz rezerwa?

rezerwa juz dawno była, bonu do empiku nie mam, ponoc ktoś dostał maila, czy moga wysłac na maila a u mnie cisza...

To odezwij się do nich, bo raczej wszystkie mejle rozesłali.

czy ma ktos do nich telefon do nich? ZEG? bo na mailu oczywiście cisza...

Oni chyba nie podają nigdy telefonu do siebie. Może spróbuj przez formularz na ich stronie: https://www.addicters.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6433634 Napisano: 27.11.2017 15:56:48 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Przychodzą do mnie ostatnio jakieś listy, a w środku różańce, pocztówki malowane przez osoby bez rąk, itp... A w tym wszystkim oczywiście druczki na przelewy za te rzeczy. Tylko, że ja tego nie zamawiałam. I jeszcze te informacje "nie działamy charytatywnie, żyjemy z tego, za darmo nie damy, trzeba zapłacić"  emotka  No rozumiem, ale może nie róbcie tego w taki sposób, że wysyłacie to ludziom po domach i zmuszacie do zakupu. 

Zawsze ignoruję tego rodzaju prośby, pomagam tylko tym osobom i instytucjom, kiedy uważam to za słuszne emotka

Ja też, bo nawet nie wiem, czy to nie oszuści. Ale wkurza mnie, że zapychają mi tym skrzynkę emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

Niebieska_Laguna

#6433622 Napisano: 27.11.2017 15:45:06 w Wkurza mnie...
Przychodzą do mnie ostatnio jakieś listy, a w środku różańce, pocztówki malowane przez osoby bez rąk, itp... A w tym wszystkim oczywiście druczki na przelewy za te rzeczy. Tylko, że ja tego nie zamawiałam. I jeszcze te informacje "nie działamy charytatywnie, żyjemy z tego, za darmo nie damy, trzeba zapłacić"  emotka  No rozumiem, ale może nie róbcie tego w taki sposób, że wysyłacie to ludziom po domach i zmuszacie do zakupu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6433588 Napisano: 27.11.2017 14:16:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nescafe zabka byla juz rezerwa?

rezerwa juz dawno była, bonu do empiku nie mam, ponoc ktoś dostał maila, czy moga wysłac na maila a u mnie cisza...

To odezwij się do nich, bo raczej wszystkie mejle rozesłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6433578 Napisano: 27.11.2017 13:55:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Aparat ze Słodkiego umilania, a ktoś ma bon od nich?  emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6433573 Napisano: 27.11.2017 13:38:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słodkie umilanie już rozdane wszystko? Bo właśnie Panie mejle rozesłała.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6433564 Napisano: 27.11.2017 13:23:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pioge7 napisał(a):

Heineken w zeszłym roku 40:0 
w tym juz 21:0  emotka emotka

A ja się martwiłam, że u mnie 2:0 emotka  To jeszcze wszystko przede mną emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

Niebieska_Laguna

#6433469 Napisano: 27.11.2017 11:19:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masakra, w Żabce było 10 nagród po 5 tysięcy. Żabka to popularniejszy sklep od ITM i ten konkurs był dobrze rozreklamowany. Nawet w mojej prowincjonalnej Żabce. I tyle było info na forum o wygranych, w mniej popularnym konkursie ITM, gdzie nagród było kilkadziesiąt, to nikt z forum by nie trafił? Dzwonią od kilku dni i nie mogą uporać się z rozdaniem 45 nagród? Co dzwonią codziennie do jednej osoby? I tak przez trzy dni aż się dodzwonią? Takie rozmowy trwają krótko, czasem nawet mniej niż minutę. A jeszcze krócej jak ktoś nie odbiera. Więc od 20 mieli 5 dni, mogli się spokojnie nawet z rezerwą uwinąć. Ktoś na forum na pewno miałby info. A tak albo nie wybrali jeszcze nikogo, albo zwlekają z informowaniem, bo mają mało czasu. Albo nagrody fruwają w kosmosie.  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6433290 Napisano: 26.11.2017 20:37:41 w Wkurza mnie...
Czy tylko ja mam tak beznadziejną siłę woli, że zaczynam od jednej kostki czekolady, a kończę na całej tabliczce? emotka A potem z żalu zjadam drugą emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6433077 Napisano: 25.11.2017 13:37:02 w Czy informują/ informowali?
rubik napisał(a):

Czy informowali z Piotra i Pawła.                                                                                                                            https://www.e-kon...html#.WhlhHUribIUa  z Hilcona .Nie widziałam żeby ktoś sie chwalił.

Tak, poszło wszystko emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6433044 Napisano: 25.11.2017 12:05:38 w PLAGIATY
astronautka napisał(a):

http://ufamynatur...net.pl//konkurs.html

i wcale nie gratuluję pani Katarzynie Sz. która zerżnęła zdjęcia z sieci.
P.S. złożyłam już reklamację na wyniki konkursu. 

Haha, ktoś ryzykuje kradnąc cudze zdjęcia, żeby zdobyć kilka opakowań tanich suplementów emotka  Co Ci ludzie mają w głowach emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6432685 Napisano: 24.11.2017 12:57:11 w Czy informują/ informowali?
Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś? Wyświetl w wątku >>
2 nkba, pablo75 0

Niebieska_Laguna

#6432684 Napisano: 24.11.2017 12:55:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygrałam Świeżaka - czuję się spełniona w życiu emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6432576 Napisano: 24.11.2017 10:55:19 w Czy informują/ informowali?
trissm napisał(a):

Może tamte świeżaki były z tego konkursu "Teatrzykowego"? Na stronie Kropki nie ma laureatów, a w Regulaminei wyczytałam, że owszem, wyłonić mieli do 21.11, ale dają sobie 21 dni na poinformowanie laureatów...

trissm napisał(a):

Czy ktoś dostał już jakies info o Świeżakach z Kropka TV? Skoro było ich 600, to zakładam, że na forum ktoś przygarnie emotka

Już ktoś pisał, że go informowali, ale faktycznie to mało jak na tyle nagród. Może jeszcze nie wszystko. 

A możliwe emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6432369 Napisano: 23.11.2017 18:48:35 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem, co takiego Mysiorek wykręciła, że cb656 zawsze pod jej konkursami dziwi się, że nie w więzieniu emotka  Ktoś oświeci?
(...)

Taka bajeczka: pewna Pani Kasia rozdawała samochody znajomym, w tym min. swojemu kuzynowi. Gdy świat konkursowy skumał, że coś jest nie tak z promocją, odwiedziła tę panią tv. W tv Pani Kasia twierdziła, że przecież ona za bardzo to z tym kuzynem kontaktu nie ma. Ale screeny z nk mówiły co innego (wiem, bo sama zebrałam sporą dokumentację). Myśleliśmy, że Pani Kasia się przebranżowi, ale ostro trwa w konkach - niemniej chyba niczyje akcje nie są przez nas tak skanowane, jak te jej właśnie. Ale to tylko bajka, można wierzyć albo i nie.

PS: Ostatnie autko trafiło na nasze forum, wygrała je pani, co ma w awatarze dziecko bawiące się w basenie z piłeczkami. Czy dobrze pamiętam?

Dzięki za wyjaśnienie emotka  Nie słyszałam tej historii. Pierwszy raz u niej gram, więc zobaczę jak to będzie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6432361 Napisano: 23.11.2017 18:31:09 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nie wiem, co takiego Mysiorek wykręciła, że cb656 zawsze pod jej konkursami dziwi się, że nie w więzieniu emotka  Ktoś oświeci?

I jeszcze mnie wkurza, że mój mąż poszedł do ITM po Milkę i kupił za 12 zł, chociaż wiedział, że za 15 ma być. Dlaczego tak postąpił? Sam nie wie... Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

Niebieska_Laguna

#6432233 Napisano: 23.11.2017 14:39:38 w Czy informują/ informowali?
trissm napisał(a):

Czy ktoś dostał już jakies info o Świeżakach z Kropka TV? Skoro było ich 600, to zakładam, że na forum ktoś przygarnie emotka

Już ktoś pisał, że go informowali, ale faktycznie to mało jak na tyle nagród. Może jeszcze nie wszystko.  Wyświetl w wątku >>
0 0