Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6438567 Napisano: 07.12.2017 13:56:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ace napisał(a):

Pepsi znów nic, Lidka ciągle na mnie obrażona (gracie na "nowe" nazwiska? czy teoria z "niepowtarzalnością" nazwisk upadła?). Dobrze, że paragony znaleźne emotka

U mnie cały czas te same emotka  Nawet jak nie odsyłam danych na piłki, szaliki, czy inne zbędne rzeczy, to potem coś wpada jak stówka czy bony czy inne takie emotka  
W temacie: skusiłam się na Nescafe z C4 i oczywiście pudło emotka Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

Niebieska_Laguna

#6438538 Napisano: 07.12.2017 13:21:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziękuję Lidkowym Elfom za stówkę od Pepsi emotka emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6438201 Napisano: 06.12.2017 21:46:08 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie Radna i te ciągłe zmiany regulaminu. Aż mam ochotę wysmarować obszerne pismo do sponsora opisujące te ich praktyki... tylko po co? Skoro sponsor i tak będzie miał to w nosie i rzuci im kolejne zlecenia.

A po co sponsor?
Konkursy oraz Loterie sa prawnie regulowane. Zmiany wprowadzana w trakcie - które sa na szkode konkursowiczów,  sa karalne. Ale nikomu sie nie chce...

Niestety kiepsko znam się na prawie... Gdybym była bardziej w tym temacie ogarnięta, to bym uderzyła od tej strony. Mogłam chociaż screeny porobić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6438176 Napisano: 06.12.2017 21:14:05 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Radna i te ciągłe zmiany regulaminu. Aż mam ochotę wysmarować obszerne pismo do sponsora opisujące te ich praktyki... tylko po co? Skoro sponsor i tak będzie miał to w nosie i rzuci im kolejne zlecenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6438046 Napisano: 06.12.2017 18:14:40 w Paragony na trwające konkursy
Wedel z L.Eclerc wymienię na Milkę Polo + Fantasie z Żabki mam gdzieś Radną... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6438004 Napisano: 06.12.2017 17:19:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podajecie PESEL Pani Mysiorek na Melvit? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6437943 Napisano: 06.12.2017 16:11:18 w moje dzisiejsze wygrane :)

Niebieska_Laguna

#6437923 Napisano: 06.12.2017 15:44:25 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na konkurs Kawa czy Herbata wymienię na 5 paragonów Fantasia z Żabki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6437874 Napisano: 06.12.2017 14:48:13 w Informują

Niebieska_Laguna

#6437689 Napisano: 06.12.2017 12:12:49 w Połączenia nieodebrane

Niebieska_Laguna

#6437432 Napisano: 05.12.2017 19:10:50 w Paragony na trwające konkursy
Wymienię paragon Wedel L.eclerc za zakupy Colgate w Drogerii Natura. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6437271 Napisano: 05.12.2017 13:38:02 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na Kawa czy herbata z ITM wymienię na inne paragony:
emotka 1 kawa czy herbata (10zł) za 3 Hoopy (da się kupić taniej niż 10 zł)
emotka 1 kawa czy herbata za 1 Milka z Leclerc (tu 10 zł i tu 10 zł)
emotka 1 kawa czy herbata za jeden velvet c4 (tu i tu 10 zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6437161 Napisano: 05.12.2017 11:08:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

szczupak napisał(a):

szczupak napisał(a):

defed napisał(a):

mrmax napisał(a):

a po cichaczu konkurs wedla w lewiatanie został przedłużony do 10 grudnia... niepoważna jest ta agencja

emotka  Faktycznie, wrzucili poprawiony regulamin. I nie że z aneksem, tylko zgumowali datę i wpisali sobie nową  emotka  O takich zmianach powinni informować na bieżąco wszystkich uczestników co najmniej smsem!  emotka

A co z ta sprawą ze dubluje się prefiks i numer smsa lewiatan i leclerc?
Coś się wyjaśniło? 

wygląda na to że nic i obowiązują te same numery, pewnie dlatego że materiały promocyjne drukowane mają ten właśnie numer podany, szczerze mówiąc nie wiem jak oni zamierzają to ogarnąć

Twierdzą, że mają na to sposób emotka :

System wysyłkowy weryfikuje zgłoszenia na poziomie wewnętrznym systemu.
Jeśli wysłała Pani zgłoszenie – jest ono zarejestrowane prawidłowo.
Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6436824 Napisano: 04.12.2017 16:45:08 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się z wizyty w lokalnym domu dziecka emotka  Zawiozłam karton ze słodyczami, a na nich karteczki z pozytywnymi sentencjami dla dzieci - że warto pomagać. Żeby pomimo trudnych warunków dać im jakieś światełko, że nie są same, a dobro istnieje i warto je czynić, bo wraca! Tylko tyle mogłam dla nich zrobić, ale chciałam chociaż to. Cieszę się tym bardziej, że zainspirowała mnie to tego osoba z forum... Radość w domu dziecka była ogromna, tak to te słodycze stały w kącie i się kurzyły... A teraz część nawet w świat pójdzie emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6436240 Napisano: 02.12.2017 17:53:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rafi323raf napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Zgubiłam pin do karty z Wedla w ABC... Już przepadło czy da się odkręci? Nie wiem co z tym zrobić.

Nie wiem co to za karta, ale zwykła visa/mastercard? Jeśli tak, to możesz płacić nią w internecie, nie potrzebujesz wtedy PINu.

Karta prepaid Visa, dzięki za info, spróbuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6436202 Napisano: 02.12.2017 16:11:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zgubiłam pin do karty z Wedla w ABC... Już przepadło czy da się odkręci? Nie wiem co z tym zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6435968 Napisano: 01.12.2017 20:13:33 w Informują
Dbaj i wygrywaj zestaw kosmetyków ... Sami nie wiedzą, co rozdają. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6435404 Napisano: 30.11.2017 19:35:13 w Czy informują/ informowali?
Versus Dbaj i wygrywaj? Było chyba do dziś. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6434755 Napisano: 29.11.2017 17:05:45 w Paragony na trwające konkursy
5 paragonów na Lays C4 oddam za 2 Velvet z C4. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6434575 Napisano: 29.11.2017 11:29:39 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie podejście niektórych lekarzy do swoich pacjentów.
Dla przykładu. Chodzę do dentysty prywatnie, bo jestem tak bogata, że nie wystarcza mi płacenie składek na fundusz zdrowia i marzę o tym, żeby wydać kolejne miliony monet... Ale za te niemałe pieniądze mam minimum wymagań. Byłam zapisana wczoraj na 16. Wiedziałam, że pani doktor miała przede mną pół godziny wolnego, bo pytali mnie czy mogę przyjść chwilę wcześniej. Leciałam więc z wyciągniętym ozorem żeby zdążyć. A tu doopa. Namalował się inny pacjent na nie wiadomo jaką godziną. No i weszłam na misiaa o 17, na co pani doktor mówi mi, że musimy się śpieszyć, bo tu pacjent sobie o innej godzinie przyszedł. Krew mnie zalała. Rozumiem, że to fachowiec, że lekarz... ale zapłaciłam za pół godzinną wizytę ponad 300 zł i życzyłabym sobie żeby lekarz miał dla mnie czas. Wiem, wiem... powinnam zmienić dentystę. Ale jak na razie nie natrafiłam na takiego, co by spełniał moje oczekiwania.
Dla odmiany inna pani doktor (z innej dziedziny medycyny) do której chodzę potrafi się dobrze zorganizować. Dla każdego pacjenta ma 15 minut. Osoby spóźnione nie są przyjmowane. Oczywiście z odpowiednim marginesem wyrozumiałości. Kiedyś zapytałam jej dlaczego tak robi. Powiedziała wtedy że osoba, która przychodzi i płaci 200 zł za 15 minut wizyty powinna otrzymać odpowiednią do tych pieniędzy ilość szacunku. 
...
Chyba musiałam się wyżalić. Już mi lepiej. 

Ja co prawda mniej poważnie, bo w salonie medycyny estetycznej, ale miałam podobną sytuację. Podobno "najlepszy" salon w naszym mieście, profesjonaliści, itp... Oczywiście ceny wysokie, terminy pozajmowane, ale jakoś się udało. Wchodzę tam ostatnio pierwszy raz: wystrój piękny, w tle kojąca muzyka i jakiś piękny aromat, wygodne fotele w poczekalni, ciekawe czasopisma, cukierki, próbki drogich kosmetyków... No, ale na tym się skończyło. Czekam i czekam i nikt do mnie nie przychodzi. jakaś Pani mignęła na recepcji, ale mnie olała. Mija moja godzina, więc się trochę wkurzam, bo nie ma kogo o coś zapytać. Siedzę tak jak kołek, bo nie wiem, co ze sobą zrobić. Na recepcji pusto, a nie chcę wchodzić do gabinetu, żeby nie przerywać zabiegu. Ale w końcu decyduję się iść tam, gdzie otwarte drzwi... pukam, przepraszam, mówię, że tyle czekam. A tam szefowa zajęta samą sobą chamsko odburkuje, że zaraz po mnie przyjdzie. Oczywiście czekam jeszcze z pół godziny. Potem z łaską "zaprasza" mnie do gabinetu. Pani przyjmuje mnie jedząc jakiś fast food w styropianowym czy jakim tam pudełku, chyba jakiś na wynos. No spoko... Rozumiem. Cały dzień w pracy, to musi zjeść. Ale tak przy kliencie? Ja sobie siedziałam przy biurku, a ona spacerowała między swoim gabinetem, a pokojem gospodarczym, który był obok. Oczywiście z tym posiłkiem w ręku emotka No, ale kto właścicielce zabroni? Dobrze, że to była tylko konsultacja, bo cały czas miałam wizję, jak tymi tłustymi łapami od jakiegoś kebaba, dotyka mojej twarzy i urządzeń, które powinny być sterylne. Na szczęście skończyło się tylko na krótkiej rozmowie, oczywiście nie mogłaby wykonać wybranych zabiegów na mojej twarzy, bo to i siamto. Zero zaangażowania. Jedynie sporo skosiła za tę konsultację. Strasznie się zniesmaczyłam. Bo jednak konkurencja jest duża i jak tyle płacę, to oczekuję profesjonalnego podejścia i zainteresowania moją osobą w czasie konsultacji czy zabiegu. Ale w końcu poszłam do innego, lepszego salonu emotka Tam pani była bardziej kompetentna i okazało się, ze jednak można rozwiązać mój problem. A sprzęt, na którym pracowali w poprzednim salonie był po prostu za kiepski, bo z tą nową zrobiłyśmy śledztwo.  Jak widać promocja, nagrody i wysokie ceny nie swiadczą o jakości usług emotka Wyświetl w wątku >>