Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6446249 Napisano: 27.12.2017 23:21:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Czeka ktos jeszcze na bony euro agd z milka stokrotka?

Niestety ja...

Cos dlugo czekamy na nie. Dzwonic z pytaniem co jest czy czekac?

Niby według regulaminu mają czas, ale dziwne, że niektórzy dawno już dostali emotka   

Nagrody zostaną wysłane do Laureatów przesyłką kurierską lub pocztową, w terminie do 28.02.2018r. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6446245 Napisano: 27.12.2017 23:14:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Czeka ktos jeszcze na bony euro agd z milka stokrotka?

Niestety ja... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6445965 Napisano: 27.12.2017 13:09:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

miałam nie naładowany telefon, a teraz znalazłam połączenie od Karlsbad z Milką, mam nadzieję, że oddzwonią? Czy lepiej samemu dzwonić? Ciekawe, czy wciąż dzwonią, czy już skończyli, bo mam jeszcze inne zgłoszenie, ale tamten tel milczy emotka

Dzwonią nadal i pewnie jutro do Ciebie oddzwonią. Tak miałam w Stokrotce z nimi, oddzwonili na drugi dzień.  Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

Niebieska_Laguna

#6445755 Napisano: 25.12.2017 19:36:53 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

i znów w natłoku spraw przedświątecznych i rodzinnych nie dałam rady ogarnąć kilku konkursów emotka  zostało mi aż kilkanaście paragonów na colę w lidl ( a specjalnie jeździłam tam przez kilka dni), 2 na colę w biedronce, kilka na hoop  emotka

Mam to samo. I jeszcze po świątecznych ucztach nie mam siły wziąć się do pisania zgłoszeń. Goście poszli, a ja zamiast tworzyć na konkursy, to sobie dokroiłam sernika... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6445612 Napisano: 23.12.2017 23:52:58 w Wkurza mnie...
Po męczącym dniu świątecznych przygotowań chciałam się zrelaksować przy filmie... Niefortunnie wybrałam Titanica. Okazała się, że nadal wzrusza mnie tak samo, jak wtedy, gdy byłam nastolatką emotka  I zamiast cieszyć się świętami, to się poryczałam na filmie i mi smutno... emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

Niebieska_Laguna

#6445504 Napisano: 23.12.2017 09:02:24 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

niestety tak jest... nie dają to jak to im źle, dają to źle bo dają to a nie to emotka  masakra... 

Taka uwaga na marginesie mi się nasunęła...
Mało to się naczytasz choćby na tym forum narzekań, że user dostał nagrodę, której nie chciał? emotka
"I co ja teraz z tym zrobię, buuu, jakie to mnie wielkie nieszczęście spotkało!"  emotka

Ludziom nigdy nie dogodzisz, choćbyś robił pod siebie emotka  i to dotyczy praktycznie każdego środowiska, nie tylko patologii :J:

Jest pewna różnica, kiedy ktoś wyda dużo pieniędzy na produkty konkursowe, pojedzie po nie nawet na drugi koniec miasta, poświęci wiele czasu i wysiłku na zadanie konkursowe, a potem zamiast wymarzonej nagrody dostanie breloczek czy długopis.  Chociaż tak to bywa w konkursach, to człowiek ma prawo poczuć się zawiedziony.

A co innego jak ktoś nic nie robi (poza dziećmi) i oczekuje, że wszyscy będą go utrzymywać na wysokim poziomie. Nie każdy biedny jest taki, ale dla wielu to sposób na życie. Uważają, że im się należy. Tylko z jakiej racji, skoro tej pomocy nawet nie uszanują?  Czego nie dostaną to wiecznie im mało. Narzekają, że nie mają darmowego utrzymania. Cóż, każdy by tak chciał... Powinni być wdzięczni za każdą pomoc albo nie wyciągać po nią rąk.  Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

Niebieska_Laguna

#6445335 Napisano: 22.12.2017 13:59:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Poczta przyniosła gwarancję na aparat Instax Mini z konkursu słodycz wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6445315 Napisano: 22.12.2017 12:55:28 w Wkurza mnie...
Trzymajcie mnie w sto, bo jeden nie ma co... Właśnie dostałam sms, że nie odesłałam danych na nagrodę... tylko, że wcześniej nie dostałam wiadomości o wygranej... Dzięki Ci PLAY  emotka  Dobrze, że agencja się przypomniała w ostatni dzień... bo by mi przepadło...

edit: jakby coś to konkurs Żywca Spraw sobie prezent na święta Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6444827 Napisano: 21.12.2017 10:59:21 w Informują
Ikea Pudliszki chyba rezerwa, bo zgłoszenie sprzed miesiąca prawie. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6444261 Napisano: 20.12.2017 08:43:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na Somersby z Tesco w okazyjnej cenie https://www.e-kon...18.html#.WjoUUundjqA Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6444120 Napisano: 19.12.2017 19:36:32 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Opłacone zamówienie z 13 grudnia sklep ma zamiar dostarczyć mi 3 stycznia... a przy zamawianiu miało dojść na 15...  emotka

Z H&M-u dopiero docierają zamówienia z czarnego piątku także luzik. Magia świąt emotka

Wiem, wiem... ale jakoś w innym sklepie się zorganizowali i paczka w domu była po 3 dniach... Wkurza mnie, że tak oszukują, jak zamawiałam to była "gwarancja", że paczkę otrzymam 15, a teraz się okazało, że jednak 3 stycznia... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6444098 Napisano: 19.12.2017 18:48:43 w Wkurza mnie...
Opłacone zamówienie z 13 grudnia sklep ma zamiar dostarczyć mi 3 stycznia... a przy zamawianiu miało dojść na 15... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6443620 Napisano: 18.12.2017 19:45:07 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony w atrakcyjnej cenie na konkurs Somersby w Tesco. Konkurs od 20 https://www.e-kon...18.html#.WjgMWEribIU Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6443606 Napisano: 18.12.2017 19:29:04 w Dziś cieszę się z.....
W naszej wiosce szaro i nie czuć świąt... a dziś, gdy zrobiło się ciemno, po całodniowych staraniach teściów, nasz dom z zewnątrz zamigotał 7 tysiącami lampek. Mąż znalazł je za grosze na Allegro, a efekt niesamowity emotka  Może nie jest to jakaś oszałamiająca iluminacja świąteczna jak z amerykańskich filmów, ale wygląda bardzo ładnie - cała ściana domu oświetlona. I już słychać od mieszkańców, że im się podoba, że teraz weselej w wiosce emotka  Ludzie podchodzą, oglądają - od razu milej emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6443597 Napisano: 18.12.2017 19:18:09 w Paragony na trwające konkursy
Mój paragon na konkurs Odpocznij z rodziną przed świętami + doładowanie tel za 5 zł wymienię na paragon na ten konkurs: https://www.e-kon...be.html#.WjgFtkribIU Wyświetl w wątku >>
0 1 andii

Niebieska_Laguna

#6443424 Napisano: 18.12.2017 13:10:42 w SZUKAM....
Katar, wstrętny katar... jak się go pozbyć? Że dziś muszę z nim robić prezentacje to jeszcze... Ale jutro będę ją wygłaszać emotka  I jak tu smarkając? Muszę się go pozbyć jakimś domowym sposobem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6443304 Napisano: 18.12.2017 07:49:00 w Udane wymiany - polecane nicki:)
maryja70
Również dziękuję za kolejną udaną i sympatyczną wymianę. I oczywiście polecam wszystkim. Wyświetl w wątku >>
1 maryja70 0

Niebieska_Laguna

#6443216 Napisano: 17.12.2017 16:39:19 w Polecam
Fajny alternatywny kawałek emotka  I bardzo klimatyczny teledysk - trochę nostalgiczny. Dobrze się przy tym robi świąteczne porządki emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6443146 Napisano: 17.12.2017 11:39:40 w Kupię...
Kupię nowy parowar w okazyjnej cenie emotka  Jeśli ktoś ma na sprzedaż, to proszę na pw model oraz cenę z wysyłką. Mogę zapłacić gotówką lub wymienić na coś z moich rzeczy o tej samej wartości.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6442903 Napisano: 15.12.2017 22:49:23 w Wkurza mnie...
justfine napisał(a):

justfine napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taka oszczędna i szkoda mi pieniędzy nawet na potrzebne rzeczy... Od dawna marzy mi się blender z prawdziwego zdarzenia. I znalazłam fajną okazję, przeceniony na 999 zł, plus dostałabym za niego 25% zwrotu, czyli wyszedłby jakieś 750 zł... Taki akurat na moje potrzeby do robienie maseł orzechowych, sorbetów i koktajli. Ale oczywiście szkoda mi kasy. Już miałam zamawiać, ale zaraz sobie pomyślałam, a czy potrzebuję tego? A czy to rozsądne? A może dalej męczyć się ze starym blenderem? W końcu orzechy mogę zjeść w całości, sorbet wymęczyć ręcznym blenderem, koktajl zrobić w starym kielichowym (co z tego, że co jakiś czas wszystko się z niego wylewa  emotka  i jak chcę dorzucić mrożoną truskawkę, to muszę poczekać aż się rozmrozi). I ostatecznie pożałowałam sobie tego blendera, bo przecież kasę trzeba na czarną godzinę odkładać. Nie wiem, czy to jeszcze rozsądek czy już przesadne chomikowanie oszczędności. 

Mam to samo, jakbym to ja napisała  emotka

Albo ja.. 
Nową sokowirówke już trzeci rok kupuje emotka

Uff, ulżyło mi, że nie tylko ja tak mam emotka

Jeśli myślisz o wysokoobrotowym, to mam ten sam dylemat emotka Na blogu, który czytam, znalazłam recenzję takiego:
https://www.olgas...wy-gallet-hs703.html
Kosztuje ok. 400 zł, czyli połowę kwoty, którą chciałaś przeznaczyć. Dla mnie też jest to suma do zaakceptowania, ale nadal się namyślam emotka

Ciekawy model... Ma 1800 mocy, a ten mój z Tefala tylko 1500 https://www.euro....speed-bl936e38.bhtml Z tym, że Tefal ma 30000 obrotów, a Gallet 27000, ale to chyba nie robi różnicy emotka  Znalazłam ten Gallet za 370 zł i z darmową wysyłką emotka  Tyle przeboleje emotka  Bo według recenzji spełni moje oczekiwania - lody, koktajle i masła orzechowe emotka   emotka  Dzięki, że go podpowiedziałaś, bo zamawiam emotka

Mam nadzieję, że się sprawdzi i że zrecenzujesz mi go niemal tak szczegółowo jak Olga - wtedy wreszcie i ja go kupię emotka

21 mają dostarczyć emotka  A ja już kupiłam orzechy na masło i mrożone owoce na sorbety emotka  Będę testować. Jak się sprawdzi to polecę Wam go w wątku "Polecam" emotka   Wyświetl w wątku >>
2 lager, bridget 0