Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6453388 Napisano: 17.01.2018 10:50:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
belVita - to w końcu sam kod na zakup czy wysyłają walizkę? Bo chcą adres do wysyłki. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6453010 Napisano: 16.01.2018 14:26:59 w Karlsbad
Ja się już pożegnałam z tym bonem z Milki z ITM emotka Wyświetl w wątku >>
1 kinzao 0

Niebieska_Laguna

#6452946 Napisano: 16.01.2018 12:34:43 w Paragony na trwające konkursy
Mogę kupić dzisiaj Wawelw ITM na wymianę za równowartość w paragonach na: https://www.e-kon...gii-gora-nagrod.html

Również paragon na Wawel z ITM mogę wymienić na 3 paragony Colgate z Biedry (wartość się pokrywa). Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6452113 Napisano: 12.01.2018 21:46:21 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

(...) Ale jak macie bony do Empiku lub Douglasa albo was stać, to inwestujcie w nie emotka  

Przeczytałam skład, obejrzałam opakowanie... nie przekonali mnie do swoich produktów emotka Ale uważam, że każdy laureat może zrobić z nagrodą to, co mu się podoba emotka

To prawda skład może nie jest eko, ale przyznam szczerze, że działanie mnie urzeka emotka  Po niczym nie mam tak gładkiej skóry  emotka  Więc mimo wszystko inwestuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6452061 Napisano: 12.01.2018 19:32:07 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

Dlaczego to mężczyźni nie rozumieją ile kobieta jest w stanie zrobić dla urody? Za wygrane bony do Empiku postanowiłam kupić sobie kosmetyki Sensai... Poprosiłam męża o odebranie zamówienia, bo ma bliżej z pracy. I już wrócił do domu z nerwami, co to za lekka paczka za 400 zł... a jak mu pokazałam, że to mydło i olejek do demakijażu twarzy po 200 zł za sztukę to wpadł w szał na co ja wydaję tyle pieniędzy emotka   I że można było karty sprzedać za 300 złotych, a nie bzdury kupować. No, a do krytykowania konkursów to pierwszy jest, a wygranymi chce rządzić. No i chodzi tak naburmuszony, wypomina mi te kosmetyki i dostaje białej gorączki. Nawet się nie mogę nacieszyć wymarzonym zakupem...

a mówiłam ze  nie tylko mój miał niestrawnosci po zakupach swiatecznych:)) i  2 tygodnie chodził struty:)

A i znowu ja się przyczyniłam do niestrawności Twego męża, dobrze, że mi nie odesłał tej paczki emotka Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0

Niebieska_Laguna

#6452060 Napisano: 12.01.2018 19:30:44 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Dlaczego to mężczyźni nie rozumieją ile kobieta jest w stanie zrobić dla urody? Za wygrane bony do Empiku postanowiłam kupić sobie kosmetyki Sensai... Poprosiłam męża o odebranie zamówienia, bo ma bliżej z pracy. I już wrócił do domu z nerwami, co to za lekka paczka za 400 zł... a jak mu pokazałam, że to mydło i olejek do demakijażu twarzy po 200 zł za sztukę to wpadł w szał na co ja wydaję tyle pieniędzy emotka   I że można było karty sprzedać za 300 złotych, a nie bzdury kupować. No, a do krytykowania konkursów to pierwszy jest, a wygranymi chce rządzić. No i chodzi tak naburmuszony, wypomina mi te kosmetyki i dostaje białej gorączki. Nawet się nie mogę nacieszyć wymarzonym zakupem...

Ja bym powiedziała, że ide do łazienki., ostentacyjnie wzieła paczuszkę i siedziałą w tej łazience z godzinę emotka
Ps: ostatnio dostałam próbke kremu w sephorze, w takim ichniejszym tyci pudełeczku.
Móz złapał i mówi, a co to, ja mówię, że krem za 300zeta. Krzyknał tylko... za takie coś! ... i zemdlał.......no dobra z tym zemdlał to ubarwiłam emotka     na serio to odłożył i tyle  było gadania emotka

I tak zrobię, postawię je obok jego kremu do golenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

Niebieska_Laguna

#6452058 Napisano: 12.01.2018 19:29:39 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mam nadzieje, że to produkty warte swej ceny emotka

Z innej perspektywy: a gdybyś wygrała nie bon, a właśnie to mydło + olejek, to by Ci to kazał sprzedać? Czy łaskawie pozwoliłby używać? Bo gdybyś użyć mogła, to co za różnica, czy wygrałaś zestaw kosmetyków, czy bon? emotka

Pewnie by chciał, żebym sprzedała i na samochód dała, bo na to nie szkoda ciągle coś tam wymieniać, choć niepotrzebna. Na szczęście mi jego gadanie jednym uchem wlatuje, a drugim wylatuje.
Do tej pory miałam tylko próbki i miniaturki, ale kocham i polecam... Pięknie pachną, a skóra po nich jest miękka jak jedwab, bo właśnie mają w sobie japoński jedwab emotka  Ich kremy i sera to prawdziwy sztos, ale to już ceny z kosmosu nawet ponad 1000 zł... na razie mnie nie stać. Ale jak macie bony do Empiku lub Douglasa albo was stać, to inwestujcie w nie emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6452044 Napisano: 12.01.2018 19:06:39 w Wkurza mnie...
Dlaczego to mężczyźni nie rozumieją ile kobieta jest w stanie zrobić dla urody? Za wygrane bony do Empiku postanowiłam kupić sobie kosmetyki Sensai... Poprosiłam męża o odebranie zamówienia, bo ma bliżej z pracy. I już wrócił do domu z nerwami, co to za lekka paczka za 400 zł... a jak mu pokazałam, że to mydło i olejek do demakijażu twarzy po 200 zł za sztukę to wpadł w szał na co ja wydaję tyle pieniędzy emotka   I że można było karty sprzedać za 300 złotych, a nie bzdury kupować. No, a do krytykowania konkursów to pierwszy jest, a wygranymi chce rządzić. No i chodzi tak naburmuszony, wypomina mi te kosmetyki i dostaje białej gorączki. Nawet się nie mogę nacieszyć wymarzonym zakupem... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6451847 Napisano: 12.01.2018 11:15:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe czy oni zdają sobie z tego sprawę? Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

Niebieska_Laguna

#6451841 Napisano: 12.01.2018 10:58:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

ewunia napisał(a):

Kurde, dzwonił do mnie Karlsbad i tylko posk jakiś w słuchawce, a dzwonię na inne numery z tego tel i wszystko dobrze...

...u mnie to samo, tylko szum słyszałam i po chwili się rozłączyli emotka

Więc to jednak u nich coś... Kurde, nie doczekam się tego bonu.

A to już z ITM czy jeszcze z Polo? 

Polo emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6451838 Napisano: 12.01.2018 10:52:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewunia napisał(a):

Kurde, dzwonił do mnie Karlsbad i tylko posk jakiś w słuchawce, a dzwonię na inne numery z tego tel i wszystko dobrze...

...u mnie to samo, tylko szum słyszałam i po chwili się rozłączyli emotka

Więc to jednak u nich coś... Kurde, nie doczekam się tego bonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451834 Napisano: 12.01.2018 10:45:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kurde, dzwonił do mnie Karlsbad i tylko posk jakiś w słuchawce, a dzwonię na inne numery z tego tel i wszystko dobrze... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451747 Napisano: 12.01.2018 02:56:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po wysłaniu danych przez formularz na Vegete, pojawiła mi się tylko biała strona, bez żadnej informacji, że dane przeszły. Czy to normalne u nich, czy coś poszło źle, np za duża wielkość zdjęcia paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451646 Napisano: 11.01.2018 18:39:28 w Popraw sobie humor...
defed napisał(a):

zorientowałam, się, że przecież to ja do siebie dzwoniłam i ze sobą rozmawiałam...

Parę dni temu miałam podobnie  emotka  Zdążyłam nawet umieścić na forum zapytanie czyj to numer, zanim się zorientowałam, że to przecież mój konkursowy numer dzwonił sobie na jeszcze inny konkursowy numer... emotka

Mamy chyba jakąś konkursową manię z tymi telefonami emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6451638 Napisano: 11.01.2018 18:21:32 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Szukam przepisu na lekki i zdrowy obiad lub jakieś sycące danie emotka  Wszystkie blogi kulinarne, które obserwuję już mi się opatrzyły,a  google mi ciągle to samo wyszukuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451636 Napisano: 11.01.2018 18:16:09 w Popraw sobie humor...
Miałam dzisiaj jakieś problemy z Orange... Więc postanowiłam zadzwonić z jednego swojego telefonu na drugi, żeby sprawdzić, czy można się ze mną połączyć. Wybrałam więc swój numer, drugi telefon zadzwonił, a ja go odebrałam i mówię: halo... w słuchawce poszło echo i wybrzmiało drugie: halo. Więc pomyślałam, że ktoś mi odpowiedział, ale słabo mnie słyszy... I nadal jak uparta do telefonu: halo, kto mówi? I echo znów mi odpowiedziało tym samym. Zakończyłam połączenie i uznałam, że to żarty z OLX i ktoś mnie przedrzeźnia, po czym zorientowałam, się, że przecież to ja do siebie dzwoniłam i ze sobą rozmawiałam... Czasem wątpię w swoją inteligencję emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6451520 Napisano: 11.01.2018 14:18:03 w Karlsbad
awe napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

bethan napisał(a):

A na nieodebrane dalej cisza... ciekawe czy jeszcze zadzwonią, czy wybrali nowych zwycięzców

No właśnie, ja czekam na nieodebrany ITM.

Też czekam na nieodebrany ITM emotka

ja też nadal czekam- dzwonili do mnie tylko raz...może Pani od konkursu na urlopie?

Nie emotka  Znam jej głos emotka  Pani, która dzwoni z POLO to ta sama od ITM i Stokrotki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451519 Napisano: 11.01.2018 14:16:48 w SZUKAM....
grzybekmalutki napisał(a):

Szukam informacji, co to może być... znalazłam dziś awizo, sprawdza numer przesyłki, a ona z Chin... i to jakiś list chyba, bo przesyłka polecona. Tylko, że ja z Chinami nie mam nic wspólnego, nigdy nic stamtąd nie zamawiałam. Nigdy nie korzystałam z Ali, a przesyłka nadana ponad miesiąc temu... dziś już nie odbiorę tego na poczcie i zastanawiam się, czy w ogóle to odbierać? Może to jakieś oszustwo?

Wygląda jak typowa przesyłka z Ali, miesiąc przeważnie idą, i są jako polecone, może adres jest pomylony, idź odbierz normalnie może dane będą innej osoby (sąsiada??) jeśli nie pobranie to żadne oszustwo nie grozi.

A to odbiorę emotka  Chociaż wątpię, żeby to do sąsiada, bo nazwiska zupełnie inne emotka  A ja na 100% nic nie zamawiałam ani mąż. No pozostaje mi tylko zobaczyć na poczcie, bomba to chyba nie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451518 Napisano: 11.01.2018 14:15:04 w SZUKAM....
slonko365 napisał(a):

Czy wysyłaliście czymś rower? Chcę wystawić do sprzedaży i określić koszt przesyłki - zadzwoniłam do Sendit i mi w DPD wycenili na 86 zł  emotka  Że niby przesyłka niestandardowa - normalnie w karton zapakowany rower  emotka , a że w UPS to by nawet jako przesyłka paletowa szedł...

Wejdź na epaka.pl tam jak masz zmierzone i poważone wszystko, to ci pokaże ceny od najróżniejszych kurierów emotka  Ja u nich wysyłałam rowery. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6451470 Napisano: 11.01.2018 13:19:27 w SZUKAM....
Szukam informacji, co to może być... znalazłam dziś awizo, sprawdza numer przesyłki, a ona z Chin... i to jakiś list chyba, bo przesyłka polecona. Tylko, że ja z Chinami nie mam nic wspólnego, nigdy nic stamtąd nie zamawiałam. Nigdy nie korzystałam z Ali, a przesyłka nadana ponad miesiąc temu... dziś już nie odbiorę tego na poczcie i zastanawiam się, czy w ogóle to odbierać? Może to jakieś oszustwo? Wyświetl w wątku >>
0 0