Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6459878 Napisano: 05.02.2018 13:35:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy z Albedo dzwonią od początku, czy od końca konkursu? Ktoś wygrał z innego dnia niż 29.01?

Pewnie znów wzięli 3 ostatnie dni emotka

U mnie tel z 25 stycznia emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6459845 Napisano: 05.02.2018 13:00:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Albedziaki nie odbierają jak oddzwaniam, oni zawsze puszczają esy na nieodebrane, czy jak Karlsbad przepada? Bo już mam ciśnienie od rana podniesione przez to dzwonienie. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6459705 Napisano: 05.02.2018 08:40:37 w Paragony na trwające konkursy
Będę dziś w C4 mogę kupić paragon na loterię Wedel ://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-spelniamy-slodkie-marzenia-carrefour.html

W zamian za 2 paragony Actimel Biedronka (1 szt Wedla 20 zł, 1 szt Actimel 10 zł)

Lub za równowartość 20 zł w paragonach Fantasia POLOmarket Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6459528 Napisano: 04.02.2018 13:45:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sloikzcukrem napisał(a):

kunlunija napisał(a):

tak z ciekawości zapytam - w mdw mnóstwo wpisów o wygranych termosach z Milki. do wygrania sa tylko termosy i ciekawi mnie, czy gracie o nie, bo 1) potrzebujecie termosu, 2 ) chcecie wygrany termos komuś podarować, 3) macie gdzieś ten termos, ale lubicie wygrywanie? 4) inne- jakie ?:)) i czy kupujecie produkty specjalnie na ten konkurs, czy po prostu i tak byście kupili milkę, więc przy okazji gracie?:)

tez mnie to dziwi. Ale może dlatego że gram o troszkę większe rzeczy z założeniem, że nie chce rozdrabniac mi jej energii i tracić czasu. o ile jeden termos ok bo może się przyda. Ale ja widzę że ludzie po kilka wygrywaja...i potem rozdajecie takie logowane termosy? Na prezent tez głupio bo wiadomo że to jakiś gratis/wygrana...no ale to tylko moja opinia.

Może ktoś w rodzinie potrzebuje, przecież to nie musi być od razu prezent na urodziny. Poza tym jak się ma męża czy żonę i np. 2 dzieci, to już przydadzą się 4 termosy. A tu jeszcze rodzice, a to teściowie, a to siostra, a to szwagierka. Widocznie komuś się przydają takie termosy, niektórzy sprzedają nawet takie sygnowane logo marki. Co kto lubi.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6459505 Napisano: 04.02.2018 12:47:07 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na loterię Wedel w C4 (wartość 20 zł) wymienią na dwa paragony Actimel Biedronka (konkurs od 5, jeden paragon 10 zł)

Paragon na konkurs Wedel w ITM (zaczyna się od 8, wartość 20 zł) wymienię na dwa paragony Actimel Biedronka (konkurs od 5, jeden paragon 10 zł)

:) Mogę kupić kilka paragonów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6459359 Napisano: 03.02.2018 15:21:43 w Paragony na trwające konkursy
Szukam osoby, która kupiłaby mi kilka paragonów na Actimel w Biedronce (konkurs od 5) w zamian za moje paragony na loterię Wedel w Carrefour https://www.e-kon...ur.html#.WnXFEajibIU
Za 1 mój paragon Wedel (20 zł) 2 paragony Actimel (jeden 10 zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6457431 Napisano: 29.01.2018 20:04:14 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Dokładnie. Ledwo jeden nóż z pleców wyjęłam, a już drugi mi wbiła inna osoba... I weź tu ufaj komuś emotka

Czasem trzeba umieć chodzić z paroma równocześnie.  emotka emotka

Smutne, ale jakże prawdziwe... emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6457420 Napisano: 29.01.2018 19:32:44 w Albedo Marketing
niewyspanamama napisał(a):

Pytanie do tych którzy wygrywają czesto w Albedo emotka  Czy zdarzyło Wam sie tak że np.trwają 4 konki ich i we wszystkich bierzecie udział to wygrywacie tylko w 1 a żeby nawet 400 nagród było w tamtych to nic nie dostajecie ? Czy to tylko ja mam takie dziwne gdybanie emotka  

Nope. Mam jeden numer na który nigdy nic nie wygrałam u nich. A na nr prywatny regularnie coś tam wpada, może nie główne za każdym razem, ale nie zauważyłam, żeby jakoś pomijali ten numer.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6457319 Napisano: 29.01.2018 13:54:36 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

Wkurza mnie, że jak się wali, to się pali... I że jedna wiadomość może w jednej chwili zburzyć człowiekowi cały spokój... i w dodatku pokazać drugą, gorszą twarz osoby, której się ufało... emotka

ja też ostatnio zawiodłam się na "dobrej" koleżance, masakra z tymi ludźmi...

Dokładnie. Ledwo jeden nóż z pleców wyjęłam, a już drugi mi wbiła inna osoba... I weź tu ufaj komuś emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6457313 Napisano: 29.01.2018 13:44:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jak się wali, to się pali... I że jedna wiadomość może w jednej chwili zburzyć człowiekowi cały spokój... i w dodatku pokazać drugą, gorszą twarz osoby, której się ufało... emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6457021 Napisano: 28.01.2018 01:21:59 w WC - rozmowy o wszystkim

Akcja ratunkowa zakończy się więc wraz z przylotem helikoptera, który zabierze czwórkę ratowników oraz Revol. Tomasz Mackiewicz na zawsze już pozostanie pod Nanga Parbat

Ale mi przykro emotka  Tak trzymałam kciuki i śledziłam relację emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6456996 Napisano: 27.01.2018 21:41:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś płacił kartą podarunkową do TESCO z konkursy Tyskiego? Bo tam nie ma żadnego pinu, to wystarczy paskiem po terminalu przeciągnąć, czy daje się Pani do zeskanowania kod kreskowy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6456813 Napisano: 26.01.2018 21:14:20 w Pomocy!!!!
Czy jest tutaj jakiś farmaceuta albo ktoś w ten deseń emotka  ? Jakiś czas temu suplementowałam się balsamem krzemowym na włosy i paznokcie. Ostatnio sobie o nim przypomniałam i kupiłam nowy słoiczek. Dopiero w domu zauważyłam, że zmieniła się jego szata graficzna. I ma na etykiecie napis "kosmetyk" i brak informacji o dawkowaniu doustnym. Na stronie sklepu widnieje jeszcze stara wersja graficzna i jest podana informacja o dawkowaniu wewnętrznym. Niestety, nie mogę skontaktować się z producentem ani ze sklepem, żeby dojść do tego, czy dalej można to spożywać. Spróbuję jeszcze podzwonić po nich po weekendzie, ale chciałabym zasięgnąć porady czy taki skład może być jadalny: aqua, sodium silicate, citric acid. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6456809 Napisano: 26.01.2018 21:09:37 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie olx i ich "zmiany" w limitach ogłoszeń od 1 lutego (kategoria Dom i ogród). 
Ogólnie wielkie G***O się sprzedaje przez to całe olx...a teraz jeszcze opłaty będą siorbać za ilość dodawanych ogłoszeń.  emotka

A co to za zmiany i opłaty? Bo nie mogę tego znaleźć. Kurde, mi po Allegro, gdzie liczą sobie mega prowizję i facebooku, gdzie wszystkie posty sprzedażowe uznają mi za spam, to tylko OLX zostało, a teraz wygląda, że i to dopadnie...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6456550 Napisano: 26.01.2018 11:54:45 w Kaufland konkursy
lager napisał(a):

elotta napisał(a):

Również nie mam zwrotki, a wysyłałam wczoraj wieczorem

Piszecie do nich czy lepiej poczekać?

Pisałam przed 9:00, ale nikt nie odpowiedział. Nie mam teraz jak zadzwonić do nich, może ktoś się skusi? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6456481 Napisano: 26.01.2018 09:23:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Konkurs "Jaki styl najlepiej oddaje Twój charakter" Kaufland. Macie zwrotki?

Dziś nadal brak... chciałam napisać do Albedo, to nawet błędnie swój adres e-mail w regulaminie podali emotka  Chyba na kolanie robiony ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6456472 Napisano: 26.01.2018 08:45:14 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Nawiedziła mnie przed chwilą teściowa i mega mnie wkurzyła. Wtrąca się tam, gdzie nie trzeba. Już takie problemy wymyśla, że ręce opadają. Jestem taką spokojną osobą, a ona jako jedyna wyprowadza mnie z równowagi.

Ja też mam problemy z teściową, pomimo faktu, że nie mieszka w sąsiedztwie tylko jakieś tysiąc km ode mnie. Nikt mi tak ciśnienia nie podnosi jak ona - częściowo robi to specjalnie (sama się nawet kiedyś przyznała, w czasie rozmowy sam na sam), częściowo przypadkowo. Gdy moja córka skończyła rok, a ja zastanawiałam się czy wracać na rynek pracy, czy nie, każdego dnia słyszałam, jaką to jestem wyrodną matką, że własne dziecko poświęcam. Teraz mnie do pracy sama wygania, ale postawiła warunek, że z momentem podpisania mojej umowy, ona przeprowadza się do nas, bo ktoś w końcu musi o to dziecko zadbać (mieszkamy póki co z drugą babcią, a mąż pracuje w domu). Mąż jest z nią bardzo emocjonalnie związany, ale mimo to po każdym takim stwierdzeniu z jej strony, próbuje jej wybić ten pomysł z głowy. 

Gdyby je wysłać w kosmos, to nawet stamtąd by nas dręczyły.  emotka  Myślałam, że tylko ja mam tak źle, nie żebym się cieszyła z Twoich problemów, ale jakoś mi raźniej. Nie ma to jak "wspólny" wróg. Ja od mojej damy usłyszałam dziś "Niby tyle szkół pokończyłaś, a taka głupia jesteś". No i weź tu żyj w zgodzie. A jeszcze ona ma swoją kochaną córeczkę, to już całkiem ma na jej podstawie taki ideał, do którego ja oczywiście nie dorastam... 

Ja się z moją nie odzywam od miesiąca emotka  dlatego, że jej córeczka chciała mieszkanie kupić na spółkę z nowym facetem a to mieszanie miało być tylko na niego przepisane (i oni nie widzieli w tym żadnego problemu, bo ona mu przecież ufa) emotka  i my z mężem się wtrącaliśmy, że to jest chore i ona zostanie z niczym emotka  i my (a w szczególności ja) jesteśmy teraz najgorsi  emotka  ale dobrze mi z tym emotka

Teściowa z ukochaną córcią to najgorsze połączenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6456470 Napisano: 26.01.2018 08:42:18 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

Nawiedziła mnie przed chwilą teściowa i mega mnie wkurzyła. Wtrąca się tam, gdzie nie trzeba. Już takie problemy wymyśla, że ręce opadają. Jestem taką spokojną osobą, a ona jako jedyna wyprowadza mnie z równowagi. Dziś wielki dramat, że listonosz awizo zostawił... i że ona musiała mi je przynieść do domu. No, ale kto jej kazał? A zobaczyła, że coś wsadza w furtkę i po to poleciała... Nawet brak słów, by to komentować, jakie ta kobieta ma jazdy. Już mi dziś nerwy puściły i trzasnęłam za nią drzwiami  emotka  Dobrze, że tylko tyle, bo ledwo się w język ugryzłam, żeby jej nie powiedzieć "dobra, idź mi stąd", bo byłaby obraza boska, choć i tak pewnie będzie  emotka  Odliczam dni do wyprowadzi z dala od jej sąsiedztwa  emotka  

wiesz, czasami nie ma sensu się gryźć, tylko rzec, co się myśli. niektóre osoby wtedy nieco odpuszczają. przynajmniej ja mam względny spokój odkąd przestałam udawać, że irytuje mnie, gdy "teściowa" się wtrąca i wszędzie widzi problem. ^^

Chyba też muszę pozbyć się sentymentów i przyjąć taką taktykę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6456370 Napisano: 25.01.2018 19:13:26 w Udane wymiany - polecane nicki:)
bridget
Solidna marka emotka Transakcje zawsze udane i na najwyższym poziomie. Niezawodnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0

Niebieska_Laguna

#6456369 Napisano: 25.01.2018 19:11:59 w Udane wymiany - polecane nicki:)
sosna
Miło i kulturalnie - polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0