Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6469942 Napisano: 05.03.2018 18:14:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

zaczarowanka napisał(a):

E z Biedronki są zwrotki?

no właśnie też się zastanawiam, bo nic nie dostałam emotka

Ahhh czyli powtórka z rozrywki u Albedo?  Że brak zwrotek, bo awaria skrzynki? Szkoda tylko, że tu są dzienne  emotka

Skąd ta pewność? W regulaminie słowem się nie zająknęli o dziennych... emotka

A tak mnie plakat zmylił emotka  Ale zwrotki nadal brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6469936 Napisano: 05.03.2018 18:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczarowanka napisał(a):

E z Biedronki są zwrotki?

no właśnie też się zastanawiam, bo nic nie dostałam emotka

Ahhh czyli powtórka z rozrywki u Albedo?  Że brak zwrotek, bo awaria skrzynki? Szkoda tylko, że tu są dzienne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6469934 Napisano: 05.03.2018 17:55:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
E z Biedronki są zwrotki? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6469707 Napisano: 05.03.2018 08:48:10 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że ostatnio dla niektórych "kupię w atrakcyjnej cenie" oznacza "kupię za 1/10 ceny" emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6469576 Napisano: 04.03.2018 15:21:00 w Paragony na trwające konkursy
Wymienię doładowanie do dowolnej sieci za 10 zł, na 2 paragony Danio C4 lub 3 pragaony sos Łowicz C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6469280 Napisano: 03.03.2018 10:10:41 w Wkurza mnie...
Czekając na dworcu na pociąg, zatrzymałam się, żeby coś zjeść. Siedząc przy stoliku, zaczepiły mnie już 4 osoby z prośbą o kupienie czegoś do jedzenia... Dwóm pierwszym kupiłam, a potem musiałam już odmówić. I bardzo mi przykro z tego powodu, ale będę tu czekać na pociąg jeszcze 2 godziny, gdybym miała każdej osobie coś kupować, to naprawdę bym zbankrutowała emotka  Czuję się jak zły człowiek, który odmawia głodnemu i teraz mam wyrzuty sumienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6468147 Napisano: 28.02.2018 12:17:28 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

Halo Kraków emotka  Kto mi podpowie gdzie z ulicy Reduta znajdę najbliższą cukiernię albo sklep, w którym kupię tort? Wiem, że w okolicy tylko Żabka i Lewiatan, a szukam i szukam w internecie i nie ogarniam tych map.

Pracownia cukiernicza "Ptyś" - wypieki okolicznościowe, ciasta, osiedle Tysiąclecia 81, 30-001 Kraków

10 minut spacerkiem...

Dzięki, jak to wyszukujesz emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6468145 Napisano: 28.02.2018 12:10:21 w SZUKAM....
Halo Kraków emotka  Kto mi podpowie gdzie z ulicy Reduta znajdę najbliższą cukiernię albo sklep, w którym kupię tort? Wiem, że w okolicy tylko Żabka i Lewiatan, a szukam i szukam w internecie i nie ogarniam tych map. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6467152 Napisano: 25.02.2018 15:10:00 w Popraw sobie humor...
ivanotta napisał(a):

Z innej beczki zdardzę Wam hit z pierwszej ręki  emotka . Może też kogoś rozbawi tak samo, jak mnie  emotka
Miałam okazję rozmawiać ostatnio osobiście z przedstawicielką konkursowej agencji reklamowej. Podpytałam trochę z ciekawości o historię związane z konkursami. I sporo się dowiedziałam emotka . Jednak dla nich największym hitem są osoby, które do nich dzwonią po zakończeniu konkursu, żeby sprawdzili jeszcze raz listę laureatów, bo dana osoba nie dostała smsa, a to jest niemożliwe  emotka .

Czaicie to? Ludzie nie przyjmują do wiadomości, że mogą po prostu nic nie wygrać.. Tylko dzwonią oburzeni do agencji, że się pomylili  emotka . Dla mnie to jest już trochę "choroba", a nie zabawa  emotka .

Kiedyś jak pochwaliłam się wygraną, to dostałam prywatną wiadomość, że na pewno losowali skoro ja dostałam jedną z nagród pierwszego stopnia, bo ta osoba rozmawiała z koleżankami, które ZAWSZE wygrywają, a tym razem nawet nagrody pocieszenia. Więc na pewno było losowanie emotka  Jak widać nie zawsze wygrywają emotka  Ale bawi mnie taka postawa, że ktoś uważa, że nagroda się zawsze jemu należy i jak ktoś okazał się lepszy to OSZUSTWO i trzeba skargi pisać na agencję, gracza i jeszcze sponsora emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6467148 Napisano: 25.02.2018 14:41:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
shineoff napisał(a):

kreatia napisał(a):

shineoff napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem, że kupujecie zbędne rzeczy na konkursy promo? To się nie dziwię, że mąż się denerwuje- rozumiem kupić proszek do prania, czy pastę do zebów (nawet w zapasie, przecież takie rzeczy mogą stać i stać). Ale kupowcć 1000 opakowań raffaello czy innego paskudztwa, którego się później nie je, to głupota emotka

ps. A w temacie- u mnie jak nic nie było tak nic nie ma, ale w sumie to nie dziwne, bo pech to moje drugie imię emotka  

Głupota? Inność (od Twoich nawyków zakupowych) nazywasz głupotą? No ładnie  emotka  A ja bym powiedziała, że to INWESTYCJA  emotka  
Przecież to, że się nie potrzebuje danego produktu, nie znaczy, że się na nim śpi i patrzy aż się popsuje  emotka
Z takim produktem można zrobić tryliard pożytecznych rzeczy.

Ale zbędny wydatek. Wiem, że np słodycze można rozdać ubogim dzieciakom. Chemię mozna również podarować biednym rodzinom, z pewnością się ucieszą. Ale już np napoje energetyzujące komu oddać? Przecież to jest niezdrowe jak nie wiem co!

Mam w otoczeniu kilka osób, które lubią zaglądać mi do portfela. Komentować i zamartwiać się moimi wydatkami. Np. dlaczego kupuję czekoladę za 14 złotych... dla nich to realny problem, bo przecież można za 2 złote kupić, bo ta moja na pewno nie jest zdrowsza, a ja jestem głupia, że wierzę, że ona jest bez cukru i z lepszej jakości surowców... Mnie te ich uwagi nie dotykają, ale widzę, że oni na poważnie się tym przejmują. No umówmy się każdy ma swoje problemy, po co sobie cudze dokładać i o czyjś budżet zamartwiać? Nikt do nikogo po chleb nie zastuka (no chyba, że to jakaś bliska rodzina emotka ). Ale tak na serio, uważam, że nie powinno się nawet próbować zrozumieć cudzych wydatków. Każdy ma swoje priorytety. Jeden będzie ciułał grosz do grosza, a drugi żył chwilą. To taka skromna uwaga, żaden atak emotka  Lepiej się śpi, kiedy nie przejmuje się tak bardzo innymi. Wiadomo - każdy ma swój styl życia i nie będzie go zmieniał, bo my byśmy tak nie postąpili. A i my nie mamy się co zadręczać, że ktoś postępuje inaczej, chociażby ze swoimi wydatkami. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6467014 Napisano: 24.02.2018 15:10:59 w Paragony na trwające konkursy
Będę dziś w Kauflandzie, mogę kupić komuś paragon na Jedź z rodziną szukać wiosny - w zamian za:
- Paragon Listerine C4 i 2 paragony Star
- Za dwa paragony na Palmolive C4 (jest w zapowiedziach, na paragon 2 x żel Palmolive 500 ml) Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6466990 Napisano: 24.02.2018 13:00:17 w Nasze kochane zwierzątka
babariba napisał(a):

do zobaczenia Piesku, kiedyś jeszcze razem pójdziemy na spacer...

emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6466976 Napisano: 24.02.2018 11:55:23 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

Wkurza mnie sytuacja na allegro.
Nie rozumiem ludzi, którzy oceniają sprzedającego w następujący sposób "Czas dostawy miał wynosić max 14 dni, przesyłka doszła po 40 dniach, co do oryginalności towaru również mam zastrzeżenia, chyba podróbki." po czym dają POZYTYWNY. I w ten sposób gdy znajdę sobie odpowiednie buty, sprawdzam opinię o sprzedającym i widzę, że ma 200 pozytywnych komentarzy i 5 negatywnych decyduję się na zakup. A później po miesiącu czekania na przesyłkę zaglądam na ten profil jeszcze raz i dopiero po przeczytaniu tych wszystkich POZYTYWNYCH opinii (teoretycznie) ZADOWOLONYCH z zakupów klientów widzę jaka jest sytuacja. 

Postanowiłam wystawić tej osobie opinię NEGATYWNĄ bo nie zgadzał się czas dostawy ani sam towar (zależało mi na całych czarnych butach bez żadnych wstawek w innych odcieniach - na zdjęciach buty były "soczyście" czarne - otrzymałam wyblakłe, matowe, bardziej szare niż czarne). Sam towar pomijam, kupię drugie. Chodzi mi o czas dostawy. Po przeczytaniu regulaminu zdecydowałam się na zakup odpowiednio wcześniej bo chciałam aby buty na pewno dotarły przed planowanym wyjazdem na urlop. Dotarły dwa tygodnie później.

Tak jak wspomniałam wystawiłam negatywny komentarz bo byłam niezadowolona z zakupów. Następniedostałam od sprzedającego 7 maili z obelgami a na koniec z prośbą o usunięcie. Wszystkie zignorowałam, komentarza oczywiście nie usunęłam. 

Być może z tego powodu ludzie wolą zakupy ocenić jako pozytywne a w opisie napisać, że w zasadzie wszystko się nie zgadza ale moim zdaniem takie postępowanie tylko wprowadza innych w błąd. Szkoda.

Ja bym te e-maile zgłosiła do Allegro, może by zablokowali tego sprzedawcę, a nawet posunęła się z tym dalej, jeśli naprawdę był to mocne obelgi. Np. skonsultowała z policją, choć wiadomo, że nie każdy ma na to czas i różnie to bywa ze zgłaszaniem takich spraw. Ale osobiście uważam, że nie powinno się dawać przyzwolenia na takie agresywne zachowanie. Dziś to e-mail w internecie, a jutro? Zaatakuje ta osoba kogoś w kolejce do kasy albo kasjerkę? Niestety, nie raz byłam świadkiem takich okropnych zachowań, aż ochrona musiała interweniować. Niektórym się wydaje, że mogą być bezkarnie agresywni emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6466968 Napisano: 24.02.2018 11:13:36 w Żegnamy zmarłych
apoccalipsa napisał(a):

Agnieszka Kotulanka  emotka
http://viva.pl/lu...ny-lubicz-112841-r1/

Jestem w szoku...  emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

Niebieska_Laguna

#6466828 Napisano: 23.02.2018 16:09:57 w Informują
Albedo wysyła sms-y z informacją, kiedy zostanie dostarczona zmywarka z konkursy Somat emotka  Oraz proszą o informację, jeśli ktoś nie będzie mógł tego dnia odebrać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6466816 Napisano: 23.02.2018 15:09:25 w Kupię...
Kupię bony/karty/kody do Douglas na 400-500 zł do wykorzystanie online emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6466459 Napisano: 22.02.2018 16:33:50 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

Czy faceci jedzą skarpetki? Kupiłam 3 tygodnie mojemu 10 par i już nie ma żadnej do pary o.O Muszę zacząć kupować identyczne... chociaż i tak by ginęły. 

A jak można wytłumaczyć to zdjęcie?

Niestety moja pralka jest oczyszczona z zarzutów emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6466409 Napisano: 22.02.2018 15:14:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mietowa napisał(a):

Powiem tak: pierwsze pytanie mojej dentystki brzmi zawsze: "I co tam pani wygrała?" (no tak wyszło, że wie). Kolejną wizytę mam za trzy dni, a nie mam się czym chwalić, więc yhym... czekam coraz to mniej cierpliwie. Druga sprawa, że jeśli w końcu nie wygram czegoś sensownego i nie opchnę, to nie będzie mnie na tę dentystkę stać, bo kosi jak za złoto. 

Może tak ją zainspirowałaś, że teraz nie tylko za wizyty Cię kosi, ale też nagrody sprzed nosa Ci kosi emotka

A w temacie: loteria Kamis mnie olewa emotka  A już pikantniej nie da się gotować, żeby to zużywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6466223 Napisano: 22.02.2018 11:59:08 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Zly maz a co to takiego? Moj jest taki ze ja sobie moge kupic co mi sie podoba i cena nie wazna,ale jak dla niego cos kupuje to za każdym razem slysze czemu takie drogie mi kupilas ?  A wkurza mnie dzis sasiad od samego rana wierci cos 

Kiedyś się zezłościł, że wydałam bony do empiku na mydło i olejek do twarzy po 200 zł za sztukę, bo dla niego drogie kosmetyki to głupota emotka  Ale żeby nie było, te jego wkurzanie się, to mi jednym uchem wlatuje, a drugim wylatuje emotka   Wyświetl w wątku >>