Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6532384 Napisano: 27.09.2018 10:08:50 w Informują
15 minut temu mejl od Wiejskich Ziemniaczków z chipsami emotka  A miała być dieta... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6532367 Napisano: 27.09.2018 09:02:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

Netto, Biedronka i jeszcze Wiejskie Ziemniaczki. Masakra

Ten sam zestaw mnie olał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6532238 Napisano: 26.09.2018 19:14:09 w Popraw sobie humor...
Takie telewizory mogliby rozdawać w konkursach emotka
Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6532214 Napisano: 26.09.2018 18:38:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

soulfly napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

soulfly napisał(a):

Dostał ktos maila z tMobile z prosbą o pesel i potwierdzenie danych?

Ja...co tam były za nagrody?

Fajne,znowu będzie jazda z tą agencją.

Ale było widzę dużo też doładowan. Tylko numer pesel chyba wtedy nie potrzebny? Oj przydałyby się wakacje

U mnie też mail. Czy wysyłali do wszystkich? Czy tylko lepsze nagrody?

Obawiam się iż do wszystkich ...nawet tych co nei wygrali? Znając swoje szczęście i  to najwyżej doładowanie dostane a chciałabym bardzo wakacje..oj chciała

Nie wszyscy dostali mejle emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6532123 Napisano: 26.09.2018 15:46:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
Bo Brandcomme to wizjonerzy. Dziś to zdjęcie to abstrakcja, a za jakiś czas będzie wisieć w Luwrze obok Mona Lisy jako dzieło sztuki współczesnej. Brandcomme zgarnie za to wielką kasę i (ku uciesze wielu) nie będą już musieli od niechcenia organizować konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
2 masza, benasia 0

Niebieska_Laguna

#6532001 Napisano: 26.09.2018 12:59:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
A kot z cukinii czy bakłażana to dzieło kogoś z forum? Bo jest uroczy emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Vivacia 0

Niebieska_Laguna

#6531932 Napisano: 26.09.2018 11:23:10 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Kupiłam dzisiaj świeżego kalafiora na obiad i był tak świeży, że aż mi biały robal wypadł przy czyszczeniu  emotka  Aż mną trzęsie na samą myśl, że więcej ich tam może być... Oj, kalafiora już długo teraz nie zjem.

moczyć, Pani, moczyć emotka  
https://akademias...zkow-w-kalafiorze,97

Hehe, ja i tak już potem nie tknę, jak wiem, że robaczysko tam było emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6531921 Napisano: 26.09.2018 11:18:25 w Wkurza mnie...
Kupiłam dzisiaj świeżego kalafiora na obiad i był tak świeży, że aż mi biały robal wypadł przy czyszczeniu  emotka  Aż mną trzęsie na samą myśl, że więcej ich tam może być... Oj, kalafiora już długo teraz nie zjem. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6531238 Napisano: 24.09.2018 12:23:13 w Czy informują/ informowali?
Wiejskie Ziemniaczki Lewiatan - ktoś dostał odpowiedź, co w końcu z tymi wynikami? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6530709 Napisano: 21.09.2018 21:09:10 w Wkurza mnie...
Jeden większy podmuch wiatru i Enea całe województwo prądu pozbawia... Dzwonię na infolinię pytać co się dzieje, a oni, że awaria i prądu nie ma... Jakbym nie zauważyła, że się światło nie świeci...0 konkretów co się stało i kiedy naprawią emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6530510 Napisano: 21.09.2018 11:45:17 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że są jeszcze mili kurierzy emotka  Dzisiaj zadzwonił do mnie Pan, że ma przesyłkę, poprosiłam czy może zostawić pod drzwiami, bo akurat nie mogę wyjść z mokrymi włosami. Pan powiedział, że w takim razie zaczeka, bo coś trzeba podpisać. No i bez żadnego marudzenia zaczekał sobie aż wysuszyłam i ułożyłam włosy emotka  Oczywiście przeprosiłam, bo głupio mi było, że tak musiał czekać, ale Panu to nie przeszkadzało, palił sobie papieroska i bezstresowo oczekiwał  emotka   Cieszę się, że padło akurat na niego, a nie na jakiegoś narwańca, który by zaraz wyzywał emotka  Od razu zaznaczam, że zrozumiałabym gdyby Pan odjechał, bo przecież nie ma obowiązku na mnie czekać... ale i tak cieszę się, że też zwyczajnie odnosił się miło i bez żadnej opryskliwości. Bo czasem niektórzy dzwonią, mówię, że nikogo w domu nie ma, a oni od razu jakieś chamskie odzywki... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6530110 Napisano: 19.09.2018 20:58:21 w Paragony na trwające konkursy
Kupię jutro paragony na Pudliszki z Auchan Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6530045 Napisano: 19.09.2018 16:50:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
sasaaabp napisał(a):

mrs-mg napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

ten Tomasz na zwycięskim zdjęciu to nie ten sam co na 1 zdjęciu Joanny? Mam wrażenie, że ta para cały czas zgarnia główne nagrody na podobną stylistkę zdjęć. 

Ja nie wiem tego, ale tak naprawdę, to co to za różnica? W regulaminie jest wyraźnie napisane, że jedna osoba może wygrać dowolną ilość nagród. Jeśli regulamin coś takiego dopuszcza, to po co drążyć? A nawet jeśli to mąż/chłopak/brat, to jednak są to dwie "niezależne" osoby i w zasadzie w prawie każdym konkursie mogą wygrać obie, choćby i dwie główne nagrody!

tak oczywiście, moga brać udziału i nie ma to znaczenia, ale jednak można sie wkurzyć jak cała rodzinka zgarnia główne nagrody. prawda??

A nie lepiej się cieszyć cudzym sukcesem? Serio ktoś by miał z tego poczucie jakiejś satysfakcji, gdyby to faktycznie była rodzina i przez to odebraliby im jednak tę nagrodę? Wiem, że to w tym konkursie niemożliwe, ale czasami mam wrażenie, że niektórzy czerpią większą radość z pozbawienia kogoś nagrody niż z własnego zwycięstwa. Rozumiem zgłaszanie plagiatów, itp... ale takie nerwy, bo ktoś wygrał dużo... To naprawdę smutne, że niektórzy dowiadując się o czyjejś wygranej nie potrafią szczerze pogratulować, tylko czerwieniąc się z zazdrości, studiują regulamin i usiłują znaleźć jakąś dziurę w całym, bo a nuż komisja zebrała się za wcześnie i może uda się pozbawić kogoś auta lub wycieczki... Ja kiedyś wygrałam bon wakacyjny na 5 tysięcy, bardzo się cieszyłam, aż do momentu, kiedy okazało się, że bliska mi osoba obraziła się na mnie z tego powodu, zaczęła mnie obgadywać i przestała się ze mną kontaktować... bo zobaczyłam u mnie ten bon... Szczerze mówiąc do dziś mi z tego powodu przykro i od tamtej pory zastanawiam się gdzie u niektórych kończy się tolerancja cudzego szczęścia? Na takiej wycieczce? Na samochodzie? Pomijając kwestie plagiatorów, to bardzo smutne, że czasami gra się z ludźmi, którzy nie potrafią przegrywać, którzy powiedzą Ci, że twoja pracy jest do niczego, byleby tylko odebrać Ci radość z tej wygranej.  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6530016 Napisano: 19.09.2018 15:35:51 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że ludzie zajmują stanowiska, których nie powinni zajmować. Że wykonują pracę, o której nie mają pojęcia. Że klient wie więcej od nich. W mojej Biedrze babki nie potrafią obsługiwać kart podarunkowych i jeszcze próbują mi wmówić, że one nie przyjmują takich... a kierowniczka też stwierdziła, że pierwsze słyszy. No po prostu szok, jak można obejmować stanowisko kierownika sklepu i nie wiedzieć nic na temat kart podarunkowych... Od czego są Ci ludzie? Biorą ich z ulicy czy jak? Zero zaangażowania... To sama na poczcie, wielce zdziwione, że można paczkę opłacić przez internet i przyjść tylko nadać. Wołają jedną, drugą, trzecią, potem kierowniczkę i debatują nad tym jak jakieś filozofki. Żeby tak być do tyłu z usługami i sposobami działania własnej firmy? Najgorsze, że zgłaszanie takich uwag nic nie daje, i te osoby dalej zajmują te swoje stanowiska i dalej guzik wiedzą. Nie wiem czy to ja mam pecha do takich osób czy to po prostu urok małego miasteczka, że ktoś raz na ruski rok przyjdzie z kartą podarunkową albo z paczką opłaconą online... Nie wiem jakim cudem ludzie dostają te stanowiska, bo jak przeglądam oferty pracy, to wymagania mają jak z kosmosu, a potem trafiają się takie kwiatki. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6529934 Napisano: 19.09.2018 13:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lidl Kiora - tam wystarczy dane przez stronę wysłać? A co z oświadczeniem z regulaminu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6529533 Napisano: 18.09.2018 14:25:57 w Informują
Wspólnie dbamy o czystość sms Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6529208 Napisano: 17.09.2018 19:17:25 w Paragony na trwające konkursy

Niebieska_Laguna

#6528746 Napisano: 15.09.2018 20:21:04 w Paragony na trwające konkursy
Kupię dziś paragon na Shebe w Biedronce za doładowanie 10 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6528379 Napisano: 14.09.2018 12:52:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Dostałam przed chwilą smsa z Media Markt o tresci"Gratulacje (moje imię). jesteś jednym z pięciu zwycięzców z losowania dla kodu pocztowego (kod pocztowy mojego media markt). szczegóły -link.".
wirus? ktos tez takie cos dostal?

https://www.legal...aga-na-falszywe-smsy Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Niebieska_Laguna

#6528341 Napisano: 14.09.2018 11:47:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

mahuska napisał(a):

Były już maile z Auchana??

Nie było  emotka

A o jakim konkursie mowa? O Miss i Mister Tornister? Bo ja tam nie widzę wyników z 2 rundy, chyba że to inny konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0