Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ludzka_istota

ludzka_istota

#3357705 Napisano: 06.05.2010 04:52:14 w Rossmann
misiak66 napisał(a):

snowflake napisał(a):

tak Was czytam i w szoku jestem emotka co się tak napalacie na te próbki? Tak jakby co najmniej telewizory rozdawali...masakra emotka

sprzedaz próbki = kupisz telewizor ... czy jakos tak emotka emotka

sprzedasz telewizor= kupisz zmywarkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3356860 Napisano: 06.05.2010 12:32:25 w Rossmann
znów mnie Rossnet olał... już sama nie wiem, który raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3354877 Napisano: 05.05.2010 07:35:35 w Inne mniejsze markety
loczeq napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

loczeq napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

loczeq napisał(a):

a ja sprzedam zmywarke emotka moj numer i moje paragony ;] 1000 zl ;] nie interesuje mnie wymiana ;]

no to ja sprzedam za 950 emotka wazne do jutra rana.PW

900 z ;>

omatkoicórkoisynurazemznimi.... a mnie się nie udało tegoż cuda wygrać

A jakiego to producenta? I z jaką gwarancją?

Bosch, cena z regulaminu 2249 zl ;] modelu nie podali

Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3354841 Napisano: 05.05.2010 07:28:59 w Inne mniejsze markety
loczeq napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

loczeq napisał(a):

a ja sprzedam zmywarke emotka moj numer i moje paragony ;] 1000 zl ;] nie interesuje mnie wymiana ;]

no to ja sprzedam za 950 emotka wazne do jutra rana.PW

900 z ;>

A jakiego to producenta? I z jaką gwarancją? Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3353523 Napisano: 05.05.2010 01:41:00 w Inne mniejsze markety
0 0

ludzka_istota

#3353429 Napisano: 05.05.2010 01:09:59 w Oddam za darmo

Pojedynczą wejściówkę na wszystkie projekcje ze Stopklatki z konkursu: Tarnowska Nagroda Filmowa - karnety na festiwal

Zainteresowani zapraszam na pw

oddane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3353366 Napisano: 05.05.2010 12:53:51 w Oddam za darmo
Pojedynczą wejściówkę na wszystkie projekcje ze Stopklatki z konkursu: Tarnowska Nagroda Filmowa - karnety na festiwal

Zainteresowani zapraszam na pw

Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3347135 Napisano: 03.05.2010 03:06:07 w Dziś cieszę się z.....
wyszedł mi makowiec (w sensie, że się upiekł i jest jadalny) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3338711 Napisano: 29.04.2010 03:16:31 w Popraw sobie humor...
haribox napisał(a):

*JAK ZAAPLIKOWAÆ KOTU TABLETKÊ?*

1.Weź kota na ręce i otocz go lewym ramieniem tak, jak się trzyma niemowlę. Umieść palec wskazujący i kciuk prawej ręki po obu stronach pyska i naciśnij lekko trzymając tabletkę w pozostałych palcach prawej ręki. Gdy kot otworzy pysk wpuść tabletkę, pozwól kotu zamknąć pysk i przełknąć.

2. Podnieś tabletkę z podłogi i wyciągnij kota spod tapczanu. Ponownie otocz kota lewym ramieniem i powtórz cały proces jeszcze raz.

3. Wyciągnij kota z sypialni i wyrzuć rozmamłaną już tabletkę.

4. Wyjmij nową tabletkę z opakowania, otocz kota lewym ramieniem jednocześnie trzymając lewą ręką wierzgające tylne nogi. Rozewrzyj pysk kota i palcem wskazującym prawej głęboko jak się da. Przytrzymaj kotu zamknięty pysk i policz do dziesięciu.

5. Wyciągnij tabletkę z akwarium, a kota z garderoby. Zawołaj żonę do pomocy.

6. Przyduś kota do podłogi klinując go miedzy kolanami jednocześnie trzymając wierzgające przednie i tylne łapy. Nie zwracaj uwagi na niskie warczące odgłosy wydawane w tym czasie przez kota. Niech żona przytrzyma głowę kota jednocześnie wpychając mu drewniana linijkę między zęby. Następnie wsuń tabletkę wzdłuż linijki miedzy rozwarte zęby i intensywnie pogłaszcz kota po gardle co skłoni go do przełknięcia.

7. Zdejmij kota z karnisza i rozpakuj nowa tabletkę. Zanotuj sobie, żeby wymienić firanki. Pozbieraj kawałki porcelany z potłuczonej wazy, możesz je posklejać później.

8. Owiń kota w ręcznik kąpielowy, a następnie niech żona położy się na kocie tak, żeby tylko jego głowa wystawała spod jej pachy. Umieść tabletkę w środku plastikowej rurki do napojów. Przy pomocy ołówka otwórz temu draniowi pysk i wcisnąwszy rurkę miedzy rozwarte zęby mocno wdmuchnij tabletkę do środka.

9. Sprawdź na opakowaniu, czy tabletki nie są szkodliwe dla ludzi, a następnie wypij jedna butelkę piwa, żeby pozbyć się nieprzyjemnego smaku w ustach. Zabandażuj żonie rozdrapane ramie, a następnie przy pomocy ciepłej wody z mydłem usuń plamy krwi z dywanu.

10. Przynieś cholernego kota z altanki sąsiada. Rozpakuj następną tabletkę. Przygotuj następną butelkę piwa. Umieść kota w drzwiczkach od kredensu tak, żeby przez szczelinę wystawała tylko jego głowa. Rozewrzyj mu pysk łyżeczka od herbaty i przy pomocy gumki recepturki strzel tabletką miedzy rozwarte zęby.

11. Przy pomocy śrubokrętu przykręć wyrwane zawiasy z drzwiczek na swoje miejsce. Wypij piwo. Przynieś butelkę wódki, nalej do kieliszka i wypij. Przyłóż zimny kompres do policzka i sprawdź, kiedy ostatnio byłeś szczepiony na tężec. Przemyj policzek wódką w celu
zdezynfekowania rany i wypij kolejny kieliszek aby ukoić ból. Podartą koszulę możesz już wyrzucić.

12. Zadzwoń po straż pożarną, żeby ściągnęli tego pie*dolonego kota z drzewa. Przeproś sąsiada, który wjechał samochodem w płot próbując ominąć kota przebiegającego przez ulicę. Wyjmij kolejną tabletkę z opakowania.

13. Skrępuj tego sku***syna przy pomocy sznurka od bielizny związując razem przednie i tylne łapy, a następnie przywiąż go do nogi od stołu. Weź grube skórzane rękawice ogrodnicze. Wciśnij tabletkę kotu do gardła popychając dużym kawałkiem polędwicy wieprzowej. Już nie musisz być delikatny.
Przytrzymaj głowę kota pionowo i wlej mu dwie szklanki wody wprost do gardła żeby spłukać tabletkę.

14. Wypij pozostałą wódkę z butelki. Pozwól żonie zawieźć się na pogotowie. Siedź spokojnie, żeby doktor mógł zaszyć ci ramię i wyjąć resztki tabletki z oka. Po drodze do domu wstąp do sklepu meblowego i kup nowy stół.

15. Zadzwoń do schroniska dla zwierząt, żeby zabrali tego je**nego mutanta z piekła rodem i sprawdź, czy w pobliskim sklepie zoologicznym nie mają chomików.

*JAK ZAAPLIKOWAC PSU TABLETKE?*
1. Zawiń tabletkę w plaster szynki i zawołaj psa...

bossssskie i prawdziwe:) Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3338700 Napisano: 29.04.2010 03:12:47 w Popraw sobie humor...
- Do wybuchu wulkanu na Islandii przyznała się Al Kaida.
- Zarząd PKP przyznał wulkanowi tytuł Zasłużony dla kolejnictwa.
- W języku islandzkim Eyjafjallajökull to - Będziesz spać na lotnisku.
- Podobno jak zostawić 30 mld EUR w śmietniku dowolnej ambasady Islandii, to wyłączą wulkan.
- Islandzkie wulkany noszą nazwę: Eyjafjallajökull, Hvannadalshnúkur, Grímsvötn, Katla, Snaefelsjökull. Na świecie nazywane są: wulkan, wulkan, wulkan, Katla, wulkan.
- Islandia właśnie wyczerpała tegoroczny limit emisji dwutlenku węgla.
- Jedno Europa zawdzięcza islandzkiemu wulkanowi: zdecydowany spadek ilości rosyjskich turystów.
- Islandia złożyła Europie propozycję nie do odrzucenia w zakresie wspólnego systemu obrony przeciwlotniczej.
- Podobno ostatnim życzeniem islandzkiej gospodarki było, aby jej prochy zostały rozsypane nad Europą.
- W odpowiedzi na islandzkie bestialstwa, Grenlandia zaczęła spychać lodowce do oceanu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3338450 Napisano: 29.04.2010 01:20:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dwa PALMOLIVE za MMSy:) Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3329334 Napisano: 27.04.2010 09:12:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kurier OPEK dowiózł megapakę z Kauflandu:)
- kremy luzem z mleczkiem minigratisowym,
- kilka zestawów ( w tym dla cery dojrzałej, dwa dla 15+, jeden dla 25+, do ciała żółty, do ciała różowy)
- szampon i odzywka Fructis
- 2x 2 farby (blond i czerń emotka )

I coś jeszcze, ale musze się dokładnie z paką zapoznać:) emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3317058 Napisano: 22.04.2010 08:11:06 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

m3107 napisał(a):

polec napisał(a):

arta napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

martu18 napisał(a):

wkurza mnie, że zamiast siedzieć na e - konkach powinnam pracę mgr pisać, ale tak mi się nie chce zebrać, że masakra...
i na nic mi nie pomaga świadomość, że obrona coraz bliżej, a ja jestem w lesie z pracą emotka emotka emotka emotka

Nie jesteś sama, ja przedłużyłam już termin złożenia do 17 września emotka jestem wściekła na siebie, bo wmawiam sobie, że mam małe dziecko i to dlatego, a tak naprawdę lenistwo przeze mnie przemawia. Ale obiecuję sobie, że od maja się zabieram ostro za pisanie emotka

łączę się z wami, w klubie leniwców. Ja oszukuję się, mówiąc, że teraz ciężko pracuję nad tężyzną fizyczną i nie mam siły na pisanie, bo sport mnie wykańcza emotka obrona - sierpień (o ile dobrze pójdzie) emotka
ale nie mogę zbytdługo marudzić, bo zaraz idę na piwko emotka

Witam, witam,
ja po prostu ciągle mam coś, co mi to uniemożliwia. ehhh emotka emotka emotka

taaa, mnie juz wywalili ze studiow, skreslili z listy studentow emotka udalo mi sie to odkrecic,
a rektor kazal sie obronic do konca kwietnia emotka
mamy koniec kwietnia a praca nie skonczona emotka

Głowa do góry!!!
Wszystko <maniana> , jak mawiają studenci.
najlepsze z nas magistery i inżyniery będą, albo to i to emotka

Przyłączam się do klubu. Właśnie weszłam tu, zeby ponarzekać na lenia, który mnie dopadł- w lipcu prawdopodobnie obron (licencjat tylko, ale zawsze), a praca w polu. Jutro egzamin z psychologii społecznej, a mnie się uczyć nie chce. Biorę stare indeksy w nadziei, ze Pan doktor wyczyta w nich, ze już kilka psychologii w życiu miałam i może coś... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3312947 Napisano: 21.04.2010 06:34:02 w Paragony
szukam wciąż rozpaczliwie paragonu z abc Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

ludzka_istota

#3308922 Napisano: 20.04.2010 02:40:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karta sodexo z L'oreal, z Carrefura emotka
emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3308917 Napisano: 20.04.2010 02:39:09 w Paragony
szukam paragonu abc Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3308897 Napisano: 20.04.2010 02:29:45 w Carrefour konkursy
enia2007 napisał(a):

zucchini napisał(a):

przyszedł mail w sprawie karty 500 zł z Zakupów...

do mnie wcześniej karta dotarła niż mail emotka

to tak, jak u mnie:) jupiiiii karta dojechała, ważna do marca 2012 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3305908 Napisano: 19.04.2010 02:38:12 w Carrefour konkursy
beciala napisał(a):

deva napisał(a):

czarnaporzeczka2 napisał(a):

dysia napisał(a):

radosna napisał(a):

Karty przedpłacone 500 zł z Zakupów Marzeń będą wysyłane w poniedziałek. O wszystkim poinformują każdego w e-mailu.

też fajnie

ciekawe tylko w który poniedziałek

słuszna uwaga, znając ich tempo i ostatnie wciąż nowe daty i przesuwane terminy

dostał ktoś dzis tego maila? ja nie...

podobnie jak ja emotka

u mnie też cisza... moze do 24 się wyrobią? Wyświetl w wątku >>
0 0

ludzka_istota

#3305893 Napisano: 19.04.2010 02:33:44 w Carrefour konkursy
beciala napisał(a):

deva napisał(a):

czarnaporzeczka2 napisał(a):

dysia napisał(a):

radosna napisał(a):

Karty przedpłacone 500 zł z Zakupów Marzeń będą wysyłane w poniedziałek. O wszystkim poinformują każdego w e-mailu.

też fajnie

ciekawe tylko w który poniedziałek

słuszna uwaga, znając ich tempo i ostatnie wciąż nowe daty i przesuwane terminy

dostał ktoś dzis tego maila? ja nie...

podobnie jak ja emotka

u mnie też cisza... moze do 24 się wyrobią? Wyświetl w wątku >>
0 0