Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7283
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, wszystkie dane podane na tacy łącznie z podpisem, dobrze że jeszcze nie chcą skanu dowodu Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety u mnie numer nie wystarczył... nagroda przepadła i nie było zmiłuj Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie chyba nie, bo w poprzedniej ciąży za każdym razem dawka leków była modyfikowana, teraz już też 2 razy miałam podwyższaną, bo teraz i ja potrzebuję hormonu i dziecko.
przynajmniej tak mi lekarz tłumaczył, że zawsze dawka musi być zwiększana/zmniejszana tak żeby wyniki były w normie.
w każdym razie pożyjemy, zobaczymy, zastanawia mnie ten jod tylko, ale póki co jem dużo ryb hehe
dzięki! Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no, ale póki co to fasolka nie ma swojej tarczycy, więc ja muszę utrzymać wyniki w normie, co by dzidzia była zdrowa
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale widzisz 4 tygodnie temu ft4 miałam super, teraz mam powyżej normy, więc wolę dla świętego spokoju badać tylko ft4 co 3-4 tyg Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżli masz gdziekolwiek napis VISA to problemu żadnego nie będzie, u mnie nigdzie takiego napisu niestety nie ma Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w czwartek mam wizytę, ale u ginekologa, bo endokrynologa mam dopiero w połowie czerwca mimo wszystko wspomnę o tym lekarzowi
w ciąży badam tarczycę średnio co 3 tygodnie, bo hormony potrafią nieźle szaleć, teraz znowu mam lekko za wysokie ft4, za tydzień powtórzę wyniki, jeśli dalej będzie wysokie to spróbuję dostać się jakoś do lekarza
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam cały czas, biorę już zwiększoną dawkę, tylko w poprzedniej ciąży (leczyłam się wtedy u innego lekarza) dostałam jodid, teraz lekarz nic o tym nie wspominał, biorę tylko euthyrox. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jutro zaczynam 10 tydzień, a w czwartek mam wizytę u gina, nawet się nie denerwuję, jestem dobrej myśli, przetłumaczyłam sobie jakoś, że nerwy i tak niczego nie zmienią
Czy któraś z Was ma niedoczynność tarczycy i brała w ciąży jod? Ja póki co nic nie dostałam, a wizytę mam dopiero w czerwcu, czytałam różne opinie, niektórzy lekarze mówią, że jod jest wskazany, inni że przy niedoczynności nie wolno go przyjmować.
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mogę potwierdzić, że jeżeli nie ma słowa VISA na wydruku takim z konta internetowego to nie uwzględnią wygranej
moja karta jest w PKO BP, zarejestrowana na daną osobę, jest to karta płatnicza do konta, na wydruku z internetu nie ma słowa VISA, takie potwierdzenie u nich niestety nie przeszło.... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już widzę Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to mnie uspokoiłaś, dziękuję Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wcześniej miałam puls w normie, w tej chwili mierzyłam i mam 82, ale odkąd jestem w ciąży bywało, że miałam 100 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
model w jednym regulaminie był podany - SPS53E08EU, tylko że u mnie na sklepie stała całkiem inna zmywarka, czarna. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u Was w sklepie jakie stały? Wyświetl w wątku >>