Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7282
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wchodze dziś na stronkę, a tu nowy konkurs
W tamtym było 500 koszy do wygrania. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd ja to znam.... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy to ma jakieś znaczenie? Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój dziś moja przyszła teściowa wyrzuciła, a wczoraj wysłałam kody pocztą
Na paragonie były 3 SMACZNE ZUPY (pieczarkowa,krem z kury i cebulowa). Może też pisać coś typu WINIARY ZUPA albo tylko ZUPA itd.
W zamian dla osoby, która mnie wspomoze mogę zaproponować:
1. 2 nowe paragony wraz z pełnowartościowymi produktami WINIAR - tymi z paragonu. Ja pokrywam wszystkie koszty wysyłki.
2. 2 Bilety na Australie do Multikina.
PW Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja o 23 latałam dziś po tesco żeby tylko zdążyć
Ps. Z orange też poszło bez problemu Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą to ten konkurs kończy się dziś czy za miesiąc...? Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj już spokój Zamknijcie temat i dajcie innym żyć spokojnie
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie... jest Nas tu masa ludzi i nie sposób z każdym świetnie się dogadywać.
I nie powinniśmy podchodzić do tego wszystkiego tak poważnie - w końcu to wszystko to zabawa
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcesz należeć, ale mimo to wchodzisz i przeglądasz? sam sobie przeczysz
A co do bazy ja wiem swoje, a Ty swoje...
Nic nie mam do ludzi, którzy grają i dobrze im się powodzi, ale nie lubie jak ktoś zmienia fakty.
Tyle... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulamin posiadamy - tak dla informacji
A pozatym Marcepan jeżeli nie obchodzi Cie ukryte forum to po co za wszelką cenę załatwiasz sobie tam dostęp? no po co...? Sam sobie przeczysz.
Ja tam jestem obiektywna, ale jak ktoś wymyśla niestworzone rzeczy to jest trochę nie fair.
Zasady ukrytego forum są prawie takie same jak tu Tyle tylko, że w gronie stałych użytkowników... może nie wszystkich bo cały czas przybywają nowe osoby... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobry jesteś
U Nas wszystkie konkursy są w bazie, więc masz złe informacje
Próbujesz tylko innym pokazać, że Ty jesteś super, a inni nie...
cóż... kto chce niech wierzy...
A swoją drogą ja nie zauważyłam na forum żadnego złego słowa o Tobie... tylko Ty biedaku użalasz się nad sobą...
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marcepan - chyba Cię jednak to interesuje skoro chcecie za wszelką cene z Isiulką mieć dostęp do ukrytego forum ... poprzez przekupstwo Widać masz dwa oblicza Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ang.pl...nie_Pilne_73517.html - tu napisałam zdanie i po polsku i po angielsku
Pewnie sporo błędów
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z wynikiami mieli czas do 4 stycznia, na maile nie odpowiadają - totalna olewka Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to był ten konkurs co trzeba było fairy?
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Choć wiem, że masz mało czasu to zawsze mi pomagasz Do końca życia Ci tego nie wynagrodze Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dogadamy się co w zamian Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane