Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7282
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z Nutelli nie będzie raczej listy rezerwowej - nawet w regulaminie nic na ten temat nie pisze.
A pozatym i z Nutelli i z Knorra zapewne wszyscy znajdą paragonik.
Więc może lepiej sprzedać i chociaż cosik z tego mieć Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też przyznam, że czasem tak robię, ale wysyłam max 3 zgłoszenia...
I w sumie tylko raz zdarzyło mi się, że wygrałam dwie maski weneckie z Cleara.
Dogadałam się z MKrzysiem, który miał paragon i wspólnie zrobiliśmy prezent Chochliczce
I wszystkie strony były zadowolone
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie próbowałabym zrobić kopie.
A teraz chętnie wymieniam paragon, ale tylko między osabami, które naprawdę kupiły nie to, co trzeba i osobami, które wiem, że kiedyś mi też w potrzebie pomogą.
A kilka osób na forum oddzywa się dopiero jak coś potrzebuje... Pierwszy ich post to szukam paragonu Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jestem za tym, że ktoś wysyła sms-y nie kupując produktów, ale rozumiem, że czasem zdarza się komuś, że kupi nie to, co trzeba. Przykładowo Nutella - kilka osób kupiło mniejsze słoiczki - rozumiem bo tylko w regulaminie pisało ile trzeba kupić gram.
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już jest lekka przesada...
Ja bym jej nie zapłaciła napewno Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eh... dokładnie Mnie też to bardzo wkurza, dlatego wiem też, że list rezerwowych nie będzie - każdy sobie załatwi paragon.
Ja już swojego paragonu nie mam. Ale nie dałam go osobie, która nie kupiła Nutelli, tylko osobie, która kupiła (potwierdzając paragonem) za małe słoiczki.
Nawet za tysiaka nie sprzedałabym go osobie, która nie posiada ani jednego paragonu... Jak wygrała więcej nagród niż ma paragonów to niech odda komuś, kto ma paragon - proste.
A nie jeszcze chce na tym zarobić...
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aniu jesteś Kochana, aż mi się tak milutko na sercu zrobiło
I ja Tobie też dziękuję za wszystko - za to, że zawsze mogę liczyć na dobre słowo z Twojej strony, za wsparcie, za zrozumienie, za pomoc... za to, że poprostu jesteś
Dziękuję za piękną przyjaźń bo choć jesteśmy od siebie daleko to jest ona naprawdę silna. I wierzę, że kiedyś w końcu się spotkamy
Moja Kochana
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zdążyłeś zauważyć większość osób z forum właśnie tak robi
Ja już nie mam siły nic na ten temat pisać... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To doślij
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko pewnie nie z Knorra Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa no fakt mówiłaś
ja zrobiłam tak samo, więc wierze Ci
z tym,że przed wysłaniem zgłoszeń się zoorientowałam
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poprostu ludzie są ostrożni i uprzedzeni
a co się stało z Twoim paragonem?
czy poprostu wysłałaś kilka zgłoszeń i wygrałaś więcej razy niż się tego spodziewałaś? Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie... Ktoś wydaje pieniądze, a inny wysyła sobie od tak - myśląc, że i tak paragon zdobędzie
Ja może i bym oddała go, ale tylko osobie zaufanej z tego forum, ale z drugiej strony może zostanie coś na rezerwe - chociaż wątpie.
W każdym razie osoba, która chce paragon powinna zaproponować dogodne rozwiązanie dla obu stron - jak już.
A nie - daj mi za darmo
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eh... zauważyłam Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7282
Punkty karne 0