Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malenka89

malenka89

#2204585 Napisano: 04.03.2009 04:56:56 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Dostałam dziś... uwaga! W sumie 105 maili z konkursu SWATKA czy jakoś tak emotka

Skąd ludzie mają moje maile?

a to na różne maile?? emotka czy na jeden tyle przyszło? może im się płyta zacięła.. emotka ale tak poważnie to lekkie przegięcie.. nawet gdyby to tylko reklama miała być.. emotka

Na 3 różne meile... ale to są zaproszenia od różnych osób... nazwiska wcale nie są mi znane...
Sporo nazwisk się powtarza... Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2204572 Napisano: 04.03.2009 04:51:16 w Wkurza mnie...
Dostałam dziś... uwaga! W sumie 105 maili z konkursu SWATKA czy jakoś tak emotka

Skąd ludzie mają moje maile? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2204566 Napisano: 04.03.2009 04:46:59 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję misio666 za pomoc emotka emotka
Jestem Twoją Dłużniczką emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2204506 Napisano: 04.03.2009 04:11:18 w Pomocy!!!!
Potrzebuje krótki, ale naprawdę krótki opis różnych oblicz miłości w literaturze (miłość do ojczyzny,boga,drugiego człowieka itp.)

Przeszukałam Internet,ale nie znalazłam nic, co mogłoby mi się przydać.

Może ktoś pisał kiedyś i ma jeszcze plik na komputerze? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2202986 Napisano: 03.03.2009 09:00:52 w Dziś cieszę się z.....
Super, że powstał taki wątek emotka W sam raz dla mnie emotka Coś czuje, że będe tu stałym gościem emotka

Ciesze się, że tu jestem - poznałam wspaniałych ludzi emotka

Pozatym życie mi się cudownie układa - na dniach się zareczam, przeprowadzam się, biorę ślub - czego chcieć od życia więcej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2202666 Napisano: 03.03.2009 06:39:53 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

beataa81 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

tedance nie pracujesz bo jesteś typowym rozpieszczonym dzieckiem, któremu przydałoby się niezłe lanie emotka Dorosły człowiek nie zachowuje się tak jak Ty.
I może w dokumentach masz już jakieś tam swoje lata, ale co do rozumu to moja Chrześnica jest od Ciebie mądrzejsza emotka

Może nie powinnam zwracać na Ciebie uwagę, ale nie lubie rozwydrzonych dzieciaków i mam nadzieję, że szybko stąd wylecisz emotka

ja już chyba wymyśliłam sposób na tego cudaka...ale zobaczymy... emotka a lata może swoje mieć ...ale co komu po takim smutnym życiu...z pustą główką... i pewnie to brzydka pryszczata małolata co nie ma chłopaka i kibluje trzeci rok w gimnazjum...hehehe...żal mi ciebie słońce zwłaszcza jak pomyślę jakie ja mam fajne życie...ale co tam trzeba się nad nią litować...hehehe

ty masz fajne zycie,ale nie martw sie,to moze juz dlugo nie potrwac i przestanie byc takie fajne
emotka

To już lekkie przegięcie, ale przynajmniej utwierdziłam się w przekonaniu, że jesteś jeszcze maleńką dziewczynką, której do dorosłości jeszcze wiele brakuje emotka

Mieliśmy już kilka takich przypadków, ale długo na tym forum nie zabawiły... emotka

W temacie:
Wkurza mnie bo od rana boli mnie głowa, nie mogę się na niczym skupić, a mam mase roboty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2202627 Napisano: 03.03.2009 06:20:36 w Wkurza mnie...
tedance nie pracujesz bo jesteś typowym rozpieszczonym dzieckiem, któremu przydałoby się niezłe lanie emotka Dorosły człowiek nie zachowuje się tak jak Ty.
I może w dokumentach masz już jakieś tam swoje lata, ale co do rozumu to moja Chrześnica jest od Ciebie mądrzejsza emotka

Może nie powinnam zwracać na Ciebie uwagę, ale nie lubie rozwydrzonych dzieciaków i mam nadzieję, że szybko stąd wylecisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2201909 Napisano: 03.03.2009 12:22:22 w Paragony
Ja kiedyś poszłam do jednego z większych sklepów i poprosiłam o kopie paragonu. Pani stwierdziła, że mam do tego prawo... podałam jej co kupowałam i mniej więcej określiłam termin. Co prawda troszkę to trwało,ale się odnalazł emotka

ale wtedy to była kwestia większej wygranej... napewno nie robiłabym takiego szumu o ślizgacze i tym podobne emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2200892 Napisano: 02.03.2009 07:10:01 w Paragony
magdalenka26 napisał(a):

Witam czy ma ktoś paragon z Millera z datą 1 marca czyli z wczoraj....nie doczytałam regulaminu kupiłam w sobote a smsa wysłałam wczoraj:(...trzeba mieć z dnia w którym wysłało się smsa....proszę o pomoc...to byłaby moja pierwsza wygrana nie chcę jej stracić:(

ja w sumie mam, ale liczę na Hawaje emotka emotka

może ktoś ma i zapomniał wysłać sms-a to Ci udostępni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2200275 Napisano: 02.03.2009 01:53:13 w Wkurza mnie...
tedance próbuje naśladować Marielu, ale do tego jeszcze bardzo dużo Ci brakuje.
Twoje dowcipy nikogo nie śmieszą... tylko żal się robi takiego człowieczka jak Ty emotka

I nie zwracajcie uwagi już na nią bo pewnie o to jej tylko chodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2199173 Napisano: 01.03.2009 09:38:15 w Wkurza mnie...
dziub4 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

dziub4 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Wkurzają mnie wyimaginowane wygrane, które coraz częściej widzę w Moje dzisiejsze wygrane emotka emotka

potrafi jescze ktokolwiek sie bawic na tym forum? czy sami polonisci i hazardzisci tu siedza??

Aha czyli to ma być śmieszne jak ktoś wymyśla sobie wygrane, tak?
Oj to wybaczcie emotka Chyba nie mam poczucia humoru bo mnie to jakoś nie śmieszy emotka

a może frytki do tego?? emotka emotka

A chętnie emotka W sumie po co sobie psuć humor na koniec wieczorku emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2199164 Napisano: 01.03.2009 09:32:05 w Wkurza mnie...
dziub4 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Wkurzają mnie wyimaginowane wygrane, które coraz częściej widzę w Moje dzisiejsze wygrane emotka emotka

potrafi jescze ktokolwiek sie bawic na tym forum? czy sami polonisci i hazardzisci tu siedza??

Aha czyli to ma być śmieszne jak ktoś wymyśla sobie wygrane, tak?
Oj to wybaczcie emotka Chyba nie mam poczucia humoru bo mnie to jakoś nie śmieszy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2199134 Napisano: 01.03.2009 09:16:10 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie wyimaginowane wygrane, które coraz częściej widzę w Moje dzisiejsze wygrane emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2198295 Napisano: 01.03.2009 09:50:10 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
lojalna9 napisał(a):

ja tez jestem ciekawa artykułu podrzuci ktoś na pw?

jeszcze nikt go nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2198151 Napisano: 01.03.2009 08:16:15 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Właśnie emotka
Ja pamiętam, że też dołorzuciłam parę groszy od siebie, ale ja zadnych tajników nie zdradzałam emotka W sumie to nawet ich nie mam emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2195861 Napisano: 27.02.2009 05:35:31 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
misio666 napisał(a):

Ja znam rybolousa, może dlatego, że z nim mieszkam emotka

przecież takiej osoby nie ma na forum emotka
chyba, że jest tylko zarejestrowany to ja nie widzę żadnego posta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2194320 Napisano: 26.02.2009 08:48:28 w Paragony
fisia napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Mam paragon z Sekretów Pielęgnacji (ze starych edycji też) i z Nutelli emotka

malenka89 napisał(a):

asiam napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Jak ktoś nie ma paragonu z Nutellii to chętnie przyjmę nagrodę emotka

Takie osoby, które wysyłają zgłoszenia nia mając paragonów powinni za darmo oddawać wygrane emotka W końcu jakaś kara za nieuczciwość powinna być emotka

Co za okrucieństwo.
Ja właśnie sobie uświadomiłam,że odesłałam paragon na ślizgacz a na tym samym paragonie miałam Winiary.Czyli jak wygram i poproszę na forum o paragon to posypią się na mnie gromy???Litości.
Czy to taki problem oddać komuś paragon jeżeli sama nie wygrałam.Przecież nikt Wam nie każe rezygnować z wygranej.A paragon,który nie wygrał i tak wrzuci ktoś do kosza.
emotka

ale zawsze są jeszcze listy rezerwowe emotka
a pozatym tak jak napisałam wcześniej - są przypadki uzasadnione, ale nie wiele emotka

marielu napisał(a):

a ja wysłałam omyłkowo i wpadły mi dwie wygrane i na rezerwową nie pójdzie bo będzie się cieszyć z tej wygranej miły człowiek z tego forum ( zresztą wcale mi nie znany) emotka i nie mam zamiaru się za to karać, a ten co nigdy nie miał przypału w żadnym konkursie to niech rzuca kamieniem , jeśli mu ulży emotka

Ja rozumiem to Kochana, ale Ty napewno nie chciałaś za wygrany numer tyle ile co poniektórzy chcą...
Ja rozumiem jeszcze sprzedać paragon czy numer za coś symbolicznego, ew. drobnego, ale jak ktoś chce za wygrany numer z Nartami 450 zł to chyba już lekka przesada - a taką propozycję dostałam na PW, nikogo o nic nie pytając...
emotka

Dla tych co paragon zgulili, wyrzucili, zniszczyli itd Mariwanna bardzo dobrze napisała - można zrobić kopie.

zastanów sie w końcu, raz rzucasz sie na wszystkich jak proszą o paragony a teraz sama wciskasz je w co drugim poście ....

Tak, ale ja wiem komu mogę je dać, a komu nie emotka
Są osoby, które potrafią wysłać 50 zgłoszeń na jeden paragon albo wcale ich nie mają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2193576 Napisano: 26.02.2009 03:51:57 w Paragony
Mam paragon z Sekretów Pielęgnacji (ze starych edycji też) i z Nutelli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2192112 Napisano: 25.02.2009 07:56:09 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
Do mojej obszernej listy dołączyła Mahuska emotka

Przesympatyczna dziewczyna emotka Mam nadzieję na dalszą znajomośc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2190493 Napisano: 24.02.2009 07:06:47 w Wkurza mnie...
mahuska napisał(a):

wkurzam sie bo pewna osoba czeka na telefon
a ta co ma zadzwonić ma to w nosie
i wkurzam sie bo przez to bede miałą nudny wieczór emotka emotka emotka emotka emotka emotka

To wkurzamy się razem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0