Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7283
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale fakt faktem pisało na nich tylko Toddies, nie wiem czy były postacie disneya, ale były na ulotce konkursowej. Może faktycznie tych postaci tam nie było. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze chusteczki mają Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie da się tego obciąć? zawsze obcinałam metkę tak żeby nie było widać ceny bo kurde nie mogli dać tej biżuterii z metkami Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aktualne, itm może być później Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To, że wmuszają to byłam pewna, bo nawet one się z tym nie kryły Zresztą byłam sama świadkiem takiej sytuacji, gdy przyszłam go wypisać (tak, już nie jest przedszkolakiem pójdzie do innego przedszkola) . Obiad mają o 12, była godzina 13.30, wszystkie dzieci się bawiły oprócz jednego chłopca. Siedział przy 2 daniu i jadł (a raczej próbował), babka jak mnie zobaczyła to mówi nagle do niego, że już nie musi jeść, a on biedny pyta się jej czy jak tyle zostawi to na pewno dostanie pieczątkę? Więc dla mnie to w jakimś stopniu zmuszanie, bo dla dzieci taka pieczątka to cały świat.
Tak jak mówisz, zaufałam sobie i zaczęłam działać, bo już szkoda było mi mojego dziecka.
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aż mi się łezka w oku zakręciła Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lista się uzupełnia automatycznie po wpisaniu danych z linku z maila Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety z tego co wiem to jedna wygrana przepadnie Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie coś im system nawalił i nie wyświetlała się informacja o wygranej... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysyłają maile, a lista się uzupełnia po wypełnieniu formularza, więc niestety to nie Ty Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cały czas dodają osoby, ale w żółwim tempie... obecnie jest 36 osób... w tysiakach też jeszcze 2 brakuje. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki mylisz się, było nas wtedy też bardzo dużo, ale byliśmy mega zgraną ekipą, większość z nas znała się osobiście i kilometry nie były problemem Może to nie jest odpowiednie miejsce na tego typu dyskusje, ale sam przykład Under20, gdzie choć impreza nie powalała większość osób przyjechała nawet z daleka. Ja sama przyszłam mimo, że miałam porażenie nerwu twarzowego, kto był ten pamięta jaka byłam powykrzywiana i nie chętna do "wywiadów" Pominę już fakt ile razem nocy przesiedzieliśmy żeby do tej imprezy w ogóle doszło To były na prawdę fajne czasy Jak zmarła Domi nikt nawet się nie zastanawiał tylko dorzucił się do kwiatów. Jeśli był jakiś konkurs i komuś udawało się wygrać to chętnie dzielił się z resztą. I wcale nie wygrywaliśmy mniej niż teraz, raczej bym powiedziała że odwrotnie. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283