Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6263414 Napisano: 03.10.2016 16:31:02 w Ambasadorinnowacji - Philips
Ja niestety nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6263308 Napisano: 03.10.2016 14:06:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł "Rodzinna zabawa z Cheetos TESCO"  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6263158 Napisano: 03.10.2016 10:53:24 w Wkurza mnie...
lager napisał(a):

angie222 napisał(a):

Złodzieje rowerów. Przeprowadziłam się i... ukradziono mi jednoślad, z miejsca monitorowanego, za ponad 2 tysiące (odkładałam na niego kupę czasu). Zatrzymałam się pod centrum handlowym, aby kupić... światlo tylne, bo się zepsuło. A chciałam pozbyć się doła...

a zapięty był? emotka

Też o tym pomyślałam. Wczoraj kupiłam masywne zapięcie ale niedawno oglądałam program na ten temat i dla ogarniętego złodzieja, przecięcie trwa 5 sekund emotka

Angie222 emotka  mam nadzieję, że się znajdzie... Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

scrabble

#6263114 Napisano: 03.10.2016 09:42:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mam i ja, odkurzacz do liści Obi Sadolin  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6262811 Napisano: 02.10.2016 10:45:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

jak będą otwarte tak jak mówisz to będą do zgarnięcia 2 nagrody, więc jak nie będzie nikt się zgłaszał się od 9.05 do np. 12.00 to dwie osoby które po tej godzinie wbiją trafią nagrodę.

Ok, masz rację emotka  A trzecia i kolejne? Zresztą nie ważne, zobaczymy w praktyce ten wysyp nagród.  emotka  Szkoda tylko, że w loteriach bramkowy mnie zawsze omijają. 

Zastanawia mnie opcja zaznaczania wielkości zakupionych pralinek. Jeżeli ktoś trafi, piszcie proszę jaka gramatura.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6262798 Napisano: 02.10.2016 09:56:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:(

I pewnie jeszcze nie ma rezerwy w związku z powyższym? emotka

widzę,że jest rezerwa- informują 2 osobę jak pierwsza nie spełni warunków

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie  emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli.

Powariowali z tymi bramkami.Każda loteria to samo.
Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa

a o ktorym konkursie sa znowu bramki? Bramki polegaja na tym wlasnie ze sobie otwieraja np. na 3 minuty w danej godzinie i jak trafisz to twoje, a jak nie to musisz ponownie kupic produkt, aby wklepac kod. Tak czy inaczej Ty masz coraz mniej w portfelu, a im kupka ze sprzedazy rosnie:)

bramki są otwarte dopóki ktoś nie zdobędzie nagrody, więc jak od otwarcia nikt się nie zgłosi przez 2h to bramka będzie otwarte dalej, aż ktoś się zgłosi.
PS. A te bramki są w Ferrero

Teoretycznie o to chodzi ale nie rozpędzaj się tak. A skąd wiesz, że dajmy na to pierwsza bramka nie otwiera się o 9.05 a kolejna o 9.06? Nigdzie nie jest powiedziane, że przedziały czasowe są takie duże. Jakie wtedy masz prawdopodobieństwo trafienia ? Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6262701 Napisano: 01.10.2016 19:53:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:(

I pewnie jeszcze nie ma rezerwy w związku z powyższym? emotka

widzę,że jest rezerwa- informują 2 osobę jak pierwsza nie spełni warunków

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

scrabble

#6262588 Napisano: 01.10.2016 12:55:49 w Biedronka
aleks1983 napisał(a):

mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tak czytam i zastanawiam się jak to się ma do zapisu:
- Uczestnicy zamieszkali pod tym samym adresem mogą wygrać tylko jedną nagrodę w Loterii. Dojednej osoby przypisany jest jeden numer telefonu
(...)

Najpewniej zabrakło tam słów każdego rodzaju/stopnia. To raczej jedyne sensowne wyjaśnienie i myślę, że jak im się urwą w poniedziałek telefony oraz zablokuje skrzynka mailowa, to to poprawią. emotka

No też tak myślę, tylko teraz troche ryzyk wysyłać bo jak się wygra fartuch i okaże się, że więcej nie można to trochę lipa:(

Nie, fartuchy są dla pierwszego 1000 numerów przyznawane wg. kolejności, tu nie ma loterii.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6262586 Napisano: 01.10.2016 12:44:54 w Biedronka
mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tak czytam i zastanawiam się jak to się ma do zapisu:
- Uczestnicy zamieszkali pod tym samym adresem mogą wygrać tylko jedną nagrodę w Loterii. Dojednej osoby przypisany jest jeden numer telefonu
(...)

Najpewniej zabrakło tam słów każdego rodzaju/stopnia. To raczej jedyne sensowne wyjaśnienie i myślę, że jak im się urwą w poniedziałek telefony oraz zablokuje skrzynka mailowa, to to poprawią. emotka

odnośnie tej kwestii to 1 nagroda na ludka/ przypisanego do danego numeru telefonu. Czyli wygrasz mikser, zgłosisz się z innego numeru w kolejnym etapie  i wygrasz np. kartę to po weryfikacji danych, nagroda przepadnie.
Siet, albo 1 nagroda każdego stopnie na adres? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6262585 Napisano: 01.10.2016 12:40:42 w Biedronka
delvitto napisał(a):

scrabble napisał(a):

Ja to rozumiem w ten sposób ale niech mnie ktoś poprawi jeśli jest inaczej.  emotka

Losowanie 6.10:
- ogólnie pierwsze 1000 zgłoszeń w 1 etapie dostanie fartuch (nagroda 4 stopnia) ale los bierze udział w dalszej grze - nie ma rezerwy

Nagrody losowane są kolejno: 2 stopnia (kitchen aid), 3 (karta),:
-jeżeli los wygra robota, nie bierze dalej udziału - nie ma rezerwy
-jeżeli przypadnie karta, nie bierze dalej udziału- nie ma rezerwy

10.10 przypada losowanie samochodów (nagroda 1 stopnia) ale losowane są numery od 1-10.10 :
- biorą w nim udział fartuchy i wszystkie, które nie wygrały nagr. 2 czy 3 stopnia. (zgłoszone do 6.10 + nowe zgłoszenia od 6-10.10) - w samochodach jest rezerwa
- jeżeli zgłosiłaś/eś np. 9.10 i trafisz samochód lub rezerwę to los przepada i nie bierze udziału w losowaniu 13.10 na robota czy kartę...

nie do końca rozumiem, dość pogmatwany ten schemat by był..?
a jeśli wygram kartę, a mój mąż auto, to nie dostanie samochodu, bo 1 nagroda na 1 adres, bo już trafiło się kartę?

wydaje mi się, że możesz wygrać 1 kartę, mąż np. samochód i tyle. Dla żadnego z Was nie może wtedy przypaść robot kuchenny  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6262558 Napisano: 01.10.2016 10:46:57 w Biedronka
Ja to rozumiem w ten sposób ale niech mnie ktoś poprawi jeśli jest inaczej. emotka

Losowanie 6.10:
- ogólnie pierwsze 1000 zgłoszeń w 1 etapie dostanie fartuch (nagroda 4 stopnia) ale los bierze udział w dalszej grze - nie ma rezerwy

Nagrody losowane są kolejno: 2 stopnia (kitchen aid), 3 (karta),:
-jeżeli los wygra robota, nie bierze dalej udziału - nie ma rezerwy
-jeżeli przypadnie karta, nie bierze dalej udziału- nie ma rezerwy

10.10 przypada losowanie samochodów (nagroda 1 stopnia) ale losowane są numery od 1-10.10 :
- biorą w nim udział fartuchy i wszystkie, które nie wygrały nagr. 2 czy 3 stopnia. (zgłoszone do 6.10 + nowe zgłoszenia od 6-10.10) - w samochodach jest rezerwa
- jeżeli zgłosiłaś/eś np. 9.10 i trafisz samochód lub rezerwę to los przepada emotka  i nie bierze udziału w losowaniu 13.10 na robota czy kartę... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

scrabble

#6262288 Napisano: 30.09.2016 16:47:57 w Biedronka
kalka napisał(a):

edzia21 napisał(a):
  Wlasnie sama jestem w ciezkim szoku   jutro wbijam do biedry na wieksze zakupy 

emotka  
Nie zapomnij o róży  emotka

To Ci się udało, rozbawiłaś mnie do łez  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6262010 Napisano: 30.09.2016 11:36:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

scrabble napisał(a):

luckymen napisał(a):

Loteria DPD, imię ojca? serio??? emotka dane jak do kredytu...  :
https://www.25lat...5_lat_DPD_Polska.pdf

Nie podawałam tego, niby jest w formularzu ale nie wymagali. Tylko ogólne dane i chyba nr. dowodu?

Coraz mniej mi się to podoba, a dodatkowo przeczytałem miły punkt "Laureaci mogą wyrazić zgodę na publikację na stronie internetowej www.25latDPD.pl, a także w materiałach PR oraz materiałach marketingowych, tworzonych przez firmę DPD Polska Sp. z o.o. na potrzeby komunikacji Loterii, swojego imienia, nazwiska i nazwy miejscowości, w której mieszkają oraz dokumentacji zdjęciowej i filmowej z przekazania nagrody ze swoim wizerunkiem."
Niby mogą, ale czy przy odbiorze nagrody nie będzie to obligatoryjne by ja dostać ? Już wiem dlaczego taka rezerwa emotka

O czym Ty mówisz? Jaka dokumentacja zdjęciowa? Być może przy odbiorze nagrody głównej będzie jakaś fotka ale to jeden przypadek, wszystkie inne nagrody po prostu odbierasz. Na pewno nie z tego powodu są rezerwy. Ludzie podawali inne adresy, 1 osoba wygrała kilka razy dlatego masz rezerwy. Imię, nazwisko i miejscowość laureata podają na stronie, dlatego ten zapis. 
Kurier przynosi nagrodę, jest ten "ciekawy" formularz ale niczego nie wypisujesz. Po prostu autograf, data, miejscowość na formularzu odbioru i po wszystkim. Spokojnie, nie stresuj się, wymagania jak w każdej innej loterii . emotka Wyświetl w wątku >>
1 luckymen 0

scrabble

#6261978 Napisano: 30.09.2016 10:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Koala: Nie było w regulaminie Leclerca, ale w gazetce u nich pojawiła się zapowiedź i ktoś tu wrzucił jako konkurs z tego sklepu.
Też chwilę myślałam, że tylko tam  emotka

Zagadka rozwiązana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6261971 Napisano: 30.09.2016 10:47:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

Loteria DPD, imię ojca? serio??? emotka dane jak do kredytu...  :
https://www.25lat...5_lat_DPD_Polska.pdf

Nie podawałam tego, niby jest w formularzu ale nie wymagali. Tylko ogólne dane i chyba nr. dowodu? Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6261900 Napisano: 30.09.2016 09:19:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

nataszka napisał(a):

bluegirl napisał(a):

scrabble napisał(a):

koala33 napisał(a):

Czy ktoś z Was też miał problem z wysłaniem zgłoszenia w konkursie Curvera (Leclerc)? Widzę jaki jest limit znaków, moje zgłoszenie ma mniej, a mimo to nie przechodzi i wyskakuje informacja, że odpowiedź jest za długa... emotka

Mi dziś przeszło bez problemu.

Nie wiem czy chodzi o ten am konkurs, bo kojarzę jeden, ale nie ma tam w regulaminie o Leclercu, ale faktycznie miałam ilość znaków mniejszą niż dopuszczalna, a i tak musiałam kasować, bo niby zbyt wieke.

Z regulaminu: 1. Zakup przez Uczestnika w czasie trwania konkursu dowolnego Produktu lub Produktów marki Curver załączną kwotę 20zł na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej,

A czy po wysłaniu zgłoszenia mieliście jakieś podziękowanie, potwierdzenie, że odpowiedź poszła? U mnie wróciło do planszy głównej, tej z fotką chłopca i nagród w konkursie, żadnego potwierdzenia nie było, więc nie wiem czy odpowiedź w ogóle została wysłana

Wraca na fotkę z chłopcem i nagrodami ale formularz jest ucięty i na niebiesko "Dziękujemy za udział, Twoje zgłoszenie zostało przyjęte".
Ja bym na Twoim miejscu wysłała jeszcze raz. 

Nie wiem co mi się ubzdurało, że akurat w E.Leclerc? Regulamin nie był zmieniony? Tym bardziej, że do poprzedniego konkursu kupowałam w Tesco a tu od razu zapisałam żeby kupić w E.L.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6261855 Napisano: 29.09.2016 23:27:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koala33 napisał(a):

Czy ktoś z Was też miał problem z wysłaniem zgłoszenia w konkursie Curvera (Leclerc)? Widzę jaki jest limit znaków, moje zgłoszenie ma mniej, a mimo to nie przechodzi i wyskakuje informacja, że odpowiedź jest za długa... emotka

Mi dziś przeszło bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6261839 Napisano: 29.09.2016 22:25:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

basku napisał(a):

prosze napiszcie jak Wam sie wydaje, czy w tym konkursie nalezy wyslac odpowiedzz perspektywy rodzica czy dziecka?
https://www.e-kon...-r.html#.V-0JEFuc2lg

jak robicie? i czy ktos ma jakies doswiadczenia czy tu faktycznie nagradza teksty czy laurki (chodzi mi o to ameet)

nikt nie bierze udziału?

Ja poszłam w kierunku, że to był "nasz" wybór, mój i dziecka ale to tak na czuja, bo nigdy nie brałam udziału w ich konkursach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6261704 Napisano: 29.09.2016 16:56:09 w Biedronka
nkba napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Pierwszy raz pomyliłam paragony sklepów.
I znając życie na ten trefnie wpisany z Colą wygram auto emotka

Napisz do nich żeby anulowali emotka

W Premii pomyliłam numery paragonów. Napisała do nich żeby wiedzieli i w razie ewentualnej wygranej podmienili. Wysłałam im skan złego i poprawnego paragonu. I co? Wygrałam 50 zł, moje nazwisko wpisali na listę ale maila o wygranej już nie dostałam. Wiedzieli z góry, że kasy mi nie wypłacą. 
Takie moje doświadczenia ze zgłaszaniem pomylonych numerów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6261692 Napisano: 29.09.2016 16:33:23 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

Moje nominały to 2 x 100, ważne do grudnia 2017

Żartujesz?! Czyli wydają jak im pasuje emotka   Gdyby nie to, że przed Bożym Narodzeniem i tak wykorzystam, to bym pojechała wymienić.  Wyświetl w wątku >>
0 0