Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6266336 Napisano: 08.10.2016 23:56:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

ilona162 napisał(a):

p.s. na maile nie odpisuja od dawna

ilona162 napisał(a):

a mnie ciekawi czy ktos wygrał w konkursie Burn prowadzonym przez.agencję fortis w konkursie 'Spotkaj sie z Busta Rhymes'. Żadnego info

też się nad tym zastanawiam już od jakiegoś czasu. nikt nic nie wie.

Była główna na forum, przegapiliście po prostu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6266306 Napisano: 08.10.2016 22:49:00 w Gratulacje! Dla wygranych!
Mysia napisał(a):

scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Dzięki dziewczyny  emotka
Tak.... mam metamorfozę  emotka  a chciałam tylko bonik do ZARY. To nie to, że jestem niewdzięcznicą ale nie uśmiecha mi się jechać 300 kilometrów. Gdyby było bliżej, jak najbardziej. Jeżeli będzie można to chętnie się dogadam z wymianą emotka  jeżeli nie to postaram się pojechać.
Szkoda, że nie ma żadnych szczegółów w regulaminie. Kto jeszcze wygrał, dziewczyny, odezwijcie się emotka

Nie masz racji - jedź. emotka Też tak kiedyś myślałam, że te metamorfozy, sesje zdjęciowe i inne, to bezsensowne imprezy, ale wcale tak nie jest. emotka Dużo fajniejsze wspomnienia, zdjęcia, filmiki i zabawa, niż te parę ciuchów do Zary.
Nie wymieniaj się, bierz i korzystaj! emotka

Dzięki za opinię emotka  Wiesz, nigdy nie byłam, nie wiem jak to wygląda ale pewnie Masz rację emotka
Można ewentualnie kogoś ze sobą zabrać? Bratanica jak usłyszała to skacze do nieba, że chce jechać. Nastolatka, wiadomo jak jest  emotka

Moim zdaniem spokojnie możesz, oczywiście na własny koszt, no i wiadomo, że metamorfozy nie będzie miała, ale co się naogląda, to jej! emotka A może i jakiś lekki makijaż jej strzelą, ot tak.
Wg mnie naprawdę warto -choćby po to, żeby się przekonać, jak to wygląda.

Tak, chodziło mi o to, że na mój koszt. Już jestem najukochańszą ciocią pod słońcem, bezcenne   emotka  Zobaczymy jak to zorganizują, jeszcze nie mam żadnej informacji. 

Wygraj sobie bilet PKP i jedź emotka gratulacje emotka

emotka  organizator pokrywa zwrot kosztów biletów PKP do 250 zł . Chyba o Kraków trzeba jeszcze zahaczyć emotka

Nadal nie ma żadnych szczegółów więc można tylko pofantazjować. Ciekawa jestem czy jednocześnie zbiorą te 10 osób czy podejdą do tego bardziej indywidualnie i jak z tą stylizacją, czy można mieć własne zdanie czy narzucą? 
No nic, pożyjemy, zobaczymy. Dzięki dziewczyny za miłe słowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6265993 Napisano: 07.10.2016 20:38:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
coccinelle napisał(a):

Orientujecie się, czy w konkursie, w którym można wygrać eko pendrive, można zakupić serek Almette też w Żabce?

Ktoś wrzucił informację, że tak i podobno jest 1 pula nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6265913 Napisano: 07.10.2016 18:07:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Tak.... mam metamorfozę  emotka  a chciałam tylko bonik do ZARY. To nie to, że jestem niewdzięcznicą ale nie uśmiecha mi się jechać 300 kilometrów. Gdyby było bliżej, jak najbardziej. Jeżeli będzie można to chętnie się dogadam z wymianą emotka  jeżeli nie to postaram się pojechać.
Szkoda, że nie ma żadnych szczegółów w regulaminie. Kto jeszcze wygrał, dziewczyny, odezwijcie się emotka

Nie masz racji - jedź. emotka Też tak kiedyś myślałam, że te metamorfozy, sesje zdjęciowe i inne, to bezsensowne imprezy, ale wcale tak nie jest. emotka Dużo fajniejsze wspomnienia, zdjęcia, filmiki i zabawa, niż te parę ciuchów do Zary.

Dzięki za opinię emotka  Wiesz, nigdy nie byłam, nie wiem jak to wygląda ale pewnie Masz rację emotka
Można ewentualnie kogoś ze sobą zabrać? Bratanica jak usłyszała to skacze do nieba, że chce jechać. Nastolatka, wiadomo jak jest  emotka

Moim zdaniem spokojnie możesz, oczywiście na własny koszt, no i wiadomo, że metamorfozy nie będzie miała, ale co się naogląda, to jej! emotka A może i jakiś lekki makijaż jej strzelą, ot tak.
Wg mnie naprawdę warto -choćby po to, żeby się przekonać, jak to wygląda.

Tak, chodziło mi o to, że na mój koszt. Już jestem najukochańszą ciocią pod słońcem, bezcenne   emotka  Zobaczymy jak to zorganizują, jeszcze nie mam żadnej informacji.  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

scrabble

#6265907 Napisano: 07.10.2016 17:56:13 w Gratulacje! Dla wygranych!
mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Można ewentualnie kogoś ze sobą zabrać? Bratanica jak usłyszała to skacze do nieba, że chce jechać. Nastolatka, wiadomo jak jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6265850 Napisano: 07.10.2016 16:27:27 w Informują
askaxxx dzi... dziennej Coca-cola/ Kropla Beskidu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6265846 Napisano: 07.10.2016 16:24:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dzięki dziewczyny emotka
Tak.... mam metamorfozę emotka  a chciałam tylko bonik do ZARY. To nie to, że jestem niewdzięcznicą ale nie uśmiecha mi się jechać 300 kilometrów. Gdyby było bliżej, jak najbardziej. Jeżeli będzie można to chętnie się dogadam z wymianą emotka  jeżeli nie to postaram się pojechać.
Szkoda, że nie ma żadnych szczegółów w regulaminie. Kto jeszcze wygrał, dziewczyny, odezwijcie się emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6265833 Napisano: 07.10.2016 16:00:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Metamorfoza z Mają Sablewską ... 
Przyznać się, która jedzie ze mną? emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6265767 Napisano: 07.10.2016 14:21:45 w Czy informują/ informowali?
DEO Chyba do dziś wyniki, tak przynajmniej sobie zapisałam...
ps: ja też nie mogę cytować. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6265759 Napisano: 07.10.2016 14:14:04 w Biedronka
Ludzie kochani... w każdym regulaminie macie podane kiedy zbiera się komisja lub jest losowanie/ wyłanianie . Sporządzają wtedy protokół i listy zwycięzców. Od tego czasu mają kilka dni roboczych na poinformowanie. To jest oczywiste, żaden przeciek czy inne przekręty emotka   Dajcie ludziom pracować... Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6265684 Napisano: 07.10.2016 12:55:43 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

Czy informowali z konkursu DEO INVISIBLE – METAMORFOZA Z SABLEWSKĄ ?

gdzie można wyniki zobaczyć? Do 7 mają być opublikowane

pewnie dziś w klubie nivea wrzucą. Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

scrabble

#6264840 Napisano: 05.10.2016 22:12:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

joan napisał(a):

xpac napisał(a):

pioge7 napisał(a):

xpac napisał(a):

może ktoś wie jaka to loteria LINDT gdzie można wygrać torby pełne słodyczy - wygrane wpisy w MDW

Skończyła się już 30.09 emotka  

to ta w C4 ?? Czemu nie ma  jej w wyszukiwarce e-konkursów i nie było na stronie C4 ??
http://www.carref.../konkursy-i-loterie/

Nie wiem, może ona była ogólnopolska, aczkolwiek ja w Carrefourze znalazłam info na kolorowej, jednostronnej ulotce.

A u nas była tutaj: http://www.e-konk...dt.html#.V_Vb6OWLSW8

I tak nic nie wygrałam emotka

ok dzięk za info ehhh tak przegapić !! Promocja kończyła się 30.09 a wpisy dopiero dzisiaj no pięknie !! ktoś tu nie chciał konkurencji chyba

Było w bazie, ja sobie zapisałam ale w końcu nie brałam udziału, tyle, że w zakładkach wisi.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6264588 Napisano: 05.10.2016 13:55:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Barimor napisał(a):

Gdzie można kupic Male opalowania Lays?

W Lewiatanach powinny być, poprzednio tylko tam widziałam i ewentualnie w małych sklepikach. U mnie w Kaufie, C4, Żabkach czy Biedronkach nie było, same duże. Za 40 g płaciłam teraz 1,80 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6264350 Napisano: 05.10.2016 08:51:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

scrabble napisał(a):

Z Laysów dot. trybun, dostajecie potwierdzenie zgłoszenia na maila? 

Nie, chyba że nie wpisałaś kodów z opakowań, to tak emotka

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6264347 Napisano: 05.10.2016 08:43:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Laysów dot. trybun, dostajecie potwierdzenie zgłoszenia na maila?  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6264178 Napisano: 04.10.2016 18:54:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
oleg napisał(a):

Zestaw Palmolive z konkursu MOC ODŚWIEŻENIA w tesco (palmolive)

Też mam. Druga połówka już nie powie, że same babskie nagrody. Niech się cieszy, ta jest specjalnie dla Niego emotka Wyświetl w wątku >>
1 oleg 0

scrabble

#6264108 Napisano: 04.10.2016 17:00:23 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

moje czytanie regulaminów nie do końca emotka
naszukałam się kropli beskidu po sklepach, w koncu udalo sie kupic, oczywiscie wyslalam smsa, dziś sms ze wygralam i... oczywiscie moj sklep nie bierze udzialu w promocji emotka ale glupia jestem buuu

Odeślij i tak. Kiedyś pomyliłam sklep, konkretnie TESCO, wygrałam główną, odesłałam paragon i nagroda dotarła ale to nie było u Smolara. W każdym razie próbuj. Produkt promocyjny kupiłaś to jest jakaś nadzieja, że pójdą Ci na rękę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6263771 Napisano: 04.10.2016 09:37:40 w Ambasadorinnowacji - Philips
Miła26 napisał(a):

testuje odkurzacz i mam pytanie po jakim czasie moderator na media expert dodaje opinie na stronie?

Nie pamiętaj już ale możesz dodać na stronie Philips. Do multicookera jeszcze tego samego dnia mi zaakceptowali a za test dostałam 30 filipsów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6263601 Napisano: 03.10.2016 21:07:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Bym miał milion paragonów z princepolo  i tak nie trafie w tą dziadowską bramkę ...cholerne IQM emotka jak u nich loteria to jak zawsze tylko dla drukarzy....

No co Ty opowiadasz? Przecież jest ograniczona liczba zgłoszeń na osobę dziennie. 20 sztuk, nic poza tym! Dlatego każdy ma szansę!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6263433 Napisano: 03.10.2016 17:07:07 w Ambasadorinnowacji - Philips
katrin22 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Może znów modelami ślą  emotka  Pochwalicie się jakie wam wpadły?  Dajcie nam cień nadziei jeszcze  emotka

nadzieja umiera ostatnia emotka

I dobrze ! Do Multicookera dostałam się chyba za 3 rzutem także nadzieja powinna umrzeć ostatnia emotka Wyświetl w wątku >>
1 katrin22 0