Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6272225 Napisano: 19.10.2016 23:20:28 w Intermarche
Właśnie wybrnęłam z Bobovity i P&G. Wysyłałam ostatnie hasło a tu klops- brak środków na karcie .
Tak, tak! Mężczyźni jednak wciąż są rycerscy... ukochany poleciał do Żabki  emotka

Ale nie o tym miałam pisać. ZAWSZE sobie obiecuję, że nigdy więcej nie zostawię zgłoszeń na ostatnią chwilę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6271675 Napisano: 18.10.2016 23:13:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

scrabble napisał(a):

Jeśli jest jeszcze taka sierotka jak ja, która wyrzuciła paragon z Milki to lećcie jutro do sklepu. Właśnie właściciel ABC przysłał mi mmsa z fotką mojej zguby  emotka  Poważnie, przywrócił mi wiarę w ludzi!

Chciałam mu kupić dużą kawę ale Ferrero też chyba będzie pasowało emotka

Szacun dla tego właściciela emotka Mało takich, oj mało.... Mogę sie założyć, że uwielbia pić Wosebę emotka A za Ferrero... pochłania oczami emotka Fajnie, że tak się to skończył emotka Super emotka

Szacunek jak nie wiem co! Chyba jakiś starszy facet, tak mi się wydawało, bo rozmawiałam tylko z ekspedientką a On potem dzwonił, ale, że mu się chciało jechać do księgowej o 23 i odwijać te rolki, bo jakaś szalona konkursowiczka wyrzuciła paragon... 
Cuda na Ziemi  emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6271668 Napisano: 18.10.2016 23:02:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli jest jeszcze taka sierotka jak ja, która wyrzuciła paragon z Milki to lećcie jutro do sklepu. Właśnie właściciel ABC przysłał mi mmsa z fotką mojej zguby emotka  Poważnie, przywrócił mi wiarę w ludzi!

Chciałam mu kupić dużą kawę ale Ferrero też chyba będzie pasowało emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6271615 Napisano: 18.10.2016 20:53:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

anula81 napisał(a):

scrabble napisał(a):

buziolek napisał(a):

scrabble napisał(a):

Co z tymi rezerwami z Milki? Byłam święcie przekonana, że tam jej nie ma  emotka

W regulaminie była zapis o dodatkowym losowaniu nagród 14.10 jeśli nie zostały przyznane wszystkie nagrody. Nagród było 450 a na liście zwycięzców jest 305 osób

emotka  pięknie. Dzięki za informację  emotka

byli tacy co system rozgryzali, więc pewnie dużo nagród wpadnie właściwym i prawdziwym osobą z rezerwy, dobrze, że paragony trzymam zawsze nawet rok emotka

myslicie, że wysłali juz wszystkie maile z rezerwy? hmm jak zobaczylam wpisy, odpaliłam poczte a tam cisza... ah te loterie..
dostaliście maile ok 15 czy poźniej też?

15:55 mail
Ja też trzymam wszystkie do upadłego ale te bramki mnie zmyliły. Myślałam, że jak ja nie trafiłam to ma ktoś inny i oczywiście odbierze... 
Przy okazji pozdrawiam wszytstkie księgowe! Może moja się zlituje i załatwi ten skan emotka Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

scrabble

#6271549 Napisano: 18.10.2016 18:59:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

scrabble napisał(a):

Co z tymi rezerwami z Milki? Byłam święcie przekonana, że tam jej nie ma  emotka

W regulaminie była zapis o dodatkowym losowaniu nagród 14.10 jeśli nie zostały przyznane wszystkie nagrody. Nagród było 450 a na liście zwycięzców jest 305 osób

emotka  pięknie. Dzięki za informację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6271533 Napisano: 18.10.2016 18:32:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co z tymi rezerwami z Milki? Byłam święcie przekonana, że tam jej nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6271528 Napisano: 18.10.2016 18:18:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
marylka771 napisał(a):

Też miałabym słuchawki  z Milki ale wyrzuciłam paragon emotka

Leć do sklepu i zrób fotkę. Oni mają dokładną kopię każdego pojedynczego paragonu a przecież masz datę zakupu i numer... Ja właśnie wróciłam z mojego ABC . Rolka u księgowej, jutro zobaczą co da się zrobić emotka

A w temacie głośnik JBL z Milki _brak paragonu

PS4 z Lay's emotka     emotka   takiego szczęścia nigdy bym się nie spodziewała!  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6271308 Napisano: 18.10.2016 12:31:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wreszcie oficjalnie emotka  
W imieniuTesco, serdecznie gratulujemy wygranej nagrody w konkursie „Zmień swój look ze Schwarzkopf” - Metamorfozy pod okiem profesjonalnych stylistów Schwarzkopf.  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6271271 Napisano: 18.10.2016 11:56:42 w Biedronka
harnas napisał(a):

monisss napisał(a):

harnas napisał(a):

monisss napisał(a):

a jak myślicie ile by trzeba było zainwestować, żeby zagrnać taki samochód? ja wiem, że to też kwestia farta ect.. ktoś szacował mniej więcej?

statystycznie? Tyle ile ten samochód był wart. 
Tzn prawie 700tys zgloszen * 1,39 zł za puszkę /21 samochodów - cos kolo 46tys emotka

czyli nie opłacalne;) 

tu były do wygrania karty po 400zł jeszcze, więc pewnie dlatego było 3 razy tyle zgłoszeń co poprzednio 

Ale jedno trzeba podkreślić, Biedra nie pochowała puszek po 1,39 zł. W konkursie Pepsi i Lays, po tygodniu nie było u mnie żadnego małego napoju i ani 1 puszki przez cały okres trwania a teraz full emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6270618 Napisano: 17.10.2016 13:33:35 w Biedronka
trojan napisał(a):

scrabble napisał(a):

shell napisał(a):

scrabble napisał(a):

dziś są drukowane kupony na dodatkową naklejkę na Świeżaka emotka

Co to za kupony i gdzie one się znajdują? Jak je zdobyć?
U mnie w Biedronkach nie ma takich cudów emotka

Tata mi przyniósł paragon na Winiary poza tym robił standardowe zakupy do domu emotka  kwota 43 zł ale nie mam pojęcia czy był jakiś wymóg? Ten kupon to ta standardowa karteczka, która się drukuje z paragonem.  Wiecie, tak jak np. niedawno były zniżki na kaczkę emotka
Ja akurat ich nie zbieram ale zainteresowani niech zwrócą uwagę przy kasie. 

Zapewne twój tata nienabił karty biedronki dlatego otrzymał paragon na kolejną naklejkę.

Możliwe, nie mam pojęcia ale kartę posiada. Z facetami nigdy niewiadomo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6270596 Napisano: 17.10.2016 13:14:32 w Biedronka
shell napisał(a):

scrabble napisał(a):

dziś są drukowane kupony na dodatkową naklejkę na Świeżaka emotka

Co to za kupony i gdzie one się znajdują? Jak je zdobyć?
U mnie w Biedronkach nie ma takich cudów emotka

Tata mi przyniósł paragon na Winiary poza tym robił standardowe zakupy do domu emotka  kwota 43 zł ale nie mam pojęcia czy był jakiś wymóg? Ten kupon to ta standardowa karteczka, która się drukuje z paragonem.  Wiecie, tak jak np. niedawno były zniżki na kaczkę emotka
Ja akurat ich nie zbieram ale zainteresowani niech zwrócą uwagę przy kasie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6270573 Napisano: 17.10.2016 12:49:43 w Biedronka
dziś są drukowane kupony na dodatkową naklejkę na Świeżaka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6268350 Napisano: 12.10.2016 14:39:27 w Informują
VEGETA dzwoni z informacją, że bony do Ryanair zastępują wpłatami na konta bankowe. Trzeba wyrazić zgodę i podać numer  emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6267936 Napisano: 11.10.2016 21:11:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Mnie coś innego zaciekawiło.
Ten konkurs: http://www.e-konk...oc.html#.V_01ZdSLSt8
Wzięło w nim udział tylko 5 osób?  emotka
O gorsze nagrody czasem niektórzy wysyłają genialne prace  emotka
Czym wszyscy byli ostatnio tak zajęcie?  emotka

Chyba wystawaniem w kolejkach w Biedrze po puszkę Coli  ;)  Wyświetl w wątku >>
1 assal 0

scrabble

#6267931 Napisano: 11.10.2016 21:06:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

shell napisał(a):

HOLLY napisał(a):

alamak napisał(a):

Może ktoś się podzieli co wygrywa w Lay's?  ;-)  Na wesoło, rymowanki, zachwalanie chipsów, coś piłkarskiego czy jeszcze coś innego? Bo pomysły mi się wyczerpują a piłki niet!

po prostu musisz się wstrzelić w odpowiednią godzinę  emotka

emotka

Też pytałem czym piłkę można u Avanti wygrać... odpowiedzi tendencyjne typu, że hasło musi się rymować, że doping chipsów bez nazwy Lay's - nosz kur... przecież to jasne, że makiety nie zrobie - jasny komunikat a nikt się nie pochwali jakim hasłem wygrał piłkę nawet na priv. To, że rymowanki, że o piłce nożnej to chyba oczywiste. Chodzi bardziej, jak ów temat rozgryźć!

Teraz przynajmniej mam nauczkę, bo mnie jak ktoś poprosił w ostatnim konkursie Lay's czym wygrałem pufę to dialogami się podzieliłem - przecież to jest jasne, że nikt nie jest idiotą i nie wyśle tego samego hasła! Z pozdrowieniami dla pomocnych emotka Życzę Wam 1000 piłek i jeszcze jedną na koniec emotka bo przecież piłek nigdy za wiele emotka

Żałuję, że Avanti nie publikuje haseł, bo byłoby ciekawie, dlatego mocno wierze, że owa godzina nadesłania hasła ma znaczenie lub po prostu musi wyrzucić nas bęben maszyny losującej będący oczami Lidki.

Tyle na temat co Lidka lubi w nowym konkursie Lay's i życzliwości kolekcjonerów piłek emotka

emotka  przedziwny wpis...

Masz żal do ludzi, że nie podali Ci gotowca na PS4, bo nie oszukujmy się, nikt nie ma chyba zamiaru otworzyć sklepu sportowego i do końca życia sprzedawać tego 1000 piłek, które im życzysz?
Sprawa jest chyba oczywista, że ten kto zgłasza, chce dostać grę, a mając piłkę, ma już jakąś na to szansę. 
Druga kwestia, podałeś konkretnej osobie dialogi w poprzednim konkursie- teraz inni nie chcę się podzielić swoimi, więc ich tu "pozdrawiasz"? 
Wiesz co, chyba nie tędy droga...  Wyświetl w wątku >>
1 dang21 0

scrabble

#6267721 Napisano: 11.10.2016 15:36:40 w Pomocy!!!!
jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

kajeczka napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

Proszę o podpowiedź:
Mialam zapisane, żeby kupić w Intermarche Adidas za 20 zł. Do tego dopisłam sobie, że konkurs w dniach 5-25 X. I co? I jak już kupiłam to nie mogę tego znaleźć!!!
Bierzecie udział? Poproszę dobrą duszę o link, bo mi coś na oczy padło chyba... 

wujek google pomógł:)

http://intermarch...kurs/konkurs-adidas/

lepiej, żeby nie pomagał, bo....
Konkurs będzie przeprowadzony w okresie od dnia12 maja 2016 roku od godziny 00:00:00 (dzień rozpoczęcia Konkursu) do dnia 25 maja 2016 roku do godziny 23:59:59 (dzień zakończenia Konkursu).  emotka

o żesz, to ja chyba slepa jestem emotka emotka sorki za zamieszanie

A ja znów zrobiłam zakup bez sensu  emotka

nie!!! Byl gdzies ten konkurs, ale faktycznie gdzies zniknal....a czy to nie bylo w tresco przypadkiem?

w google wyskakuja daty majowe, czerwcowe tego konkursu...czyzby tak szybko czas przelecial ?

Ja też go zapisałam dlatego wydaje mi się, że mógł być wrzucony gdzieś w zapowiedziach. .. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6267409 Napisano: 11.10.2016 09:02:07 w WC - rozmowy o wszystkim

scrabble

#6266365 Napisano: 09.10.2016 09:13:19 w Kaufland konkursy
U mnie nigdy nie było z nimi problemu. Odbierałam raz 10, potem 5. Pewnie w większych miastach jest duże zainteresowanie.

Ja na Audi zgłaszam 1 paragon tygodniowo ale na cuda nie liczę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

scrabble

#6266364 Napisano: 09.10.2016 09:05:52 w Gratulacje! Dla wygranych!
"dramatyczne ryzyko"...emotka  przeżyłam na lekcji makijażu organizowanej przez AVON w moim mieście.  
Na warsztaty trzeba było umawiać się telefonicznie, bo "liczba miejsc ze względu na duże zainteresowanie- ograniczona" 
Pojechałam z siostrą, było ok. 8 dziewczyn. Wszystko fajnie, miła atmosfera. Na początku pogadanka, przedstawienie bogatej oferty kosmetycznej... Słabo mi się zrobiło dopiero, kiedy Profesjonalna Makijażystka postawiła na stoliku stand na pędzle. Wstrętne, powykręcane włosie, brudne. Nie chciałam sobie wyobrażać ile twarzy już się niemi wymalowało.
Wszystkie już miałyśmy zmyte makijaże, Nasza Profesjonalistka rozłożyła kosmetyki i kolejno, etapami tłumaczyła jak i co nakładać. Tak... "podkład którym pędzlem? A to jak Wam wygodnie (tu dziewczyny łapały za co popadnie, pędzel do różu czy pudru...)- potem i tak najlepiej wklepać paluszkami, bo ciepło skóry pomaga wtopić się kosmetykowi..."

Nie wiem co mnie tknęło, że zabrałam ze sobą krem BB i tusz? Szósty zmysł? emotka  Niczego nie tknęłam a już naprawdę niedobrze mi się zrobiło kiedy przeszłyśmy do malowania ust! Pomadki wędrowały z rąk do rąk, dziewczyny sprawdzały w którym kolorze im dobrze. Po kilku minutach Profesjonalistka wspomniała, że do nakładania szminki używa się specjalnego pędzelka, który jak się okazało "jest gdzieś na stanie". Wygrzebała go jedna z uczestniczek warsztatów, wytarła w chusteczkę nadmiar koloru (używanego pewnie przez inną uczestniczkę tych że warsztatów ze 2 miesiące temu...) i profesjonalnie, ponownie nałożyła szminkę na usta.
Zamknęłam oczy, bo miałam już wizję jej ust za miesiąc z paskudną opryszczką. Pewnie do końca życia będzie się zastanawiała gdzie ją złapała?

Daigee Pieczonki Ci szczerze zazdroszczę. Nawet nie wiesz jak bardzo emotka  

Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

scrabble

#6266358 Napisano: 09.10.2016 08:17:37 w WC - rozmowy o wszystkim
rozpędziliście się 130 emotka  do kiedy głosowanie? Wyświetl w wątku >>