Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
scrabble
Postów 1041
Data rejestracji 10.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, tak! Mężczyźni jednak wciąż są rycerscy... ukochany poleciał do Żabki
Ale nie o tym miałam pisać. ZAWSZE sobie obiecuję, że nigdy więcej nie zostawię zgłoszeń na ostatnią chwilę Wyświetl w wątku >>
Ze świata tego każdy ma tyle, ile sobie weźmie- Giovanni Boccaccio
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cuda na Ziemi Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam mu kupić dużą kawę ale Ferrero też chyba będzie pasowało Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też trzymam wszystkie do upadłego ale te bramki mnie zmyliły. Myślałam, że jak ja nie trafiłam to ma ktoś inny i oczywiście odbierze...
Przy okazji pozdrawiam wszytstkie księgowe! Może moja się zlituje i załatwi ten skan Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w temacie głośnik JBL z Milki _brak paragonu
PS4 z Lay's takiego szczęścia nigdy bym się nie spodziewała! Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W imieniuTesco, serdecznie gratulujemy wygranej nagrody w konkursie „Zmień swój look ze Schwarzkopf” - Metamorfozy pod okiem profesjonalnych stylistów Schwarzkopf. Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja akurat ich nie zbieram ale zainteresowani niech zwrócą uwagę przy kasie. Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz żal do ludzi, że nie podali Ci gotowca na PS4, bo nie oszukujmy się, nikt nie ma chyba zamiaru otworzyć sklepu sportowego i do końca życia sprzedawać tego 1000 piłek, które im życzysz?
Sprawa jest chyba oczywista, że ten kto zgłasza, chce dostać grę, a mając piłkę, ma już jakąś na to szansę.
Druga kwestia, podałeś konkretnej osobie dialogi w poprzednim konkursie- teraz inni nie chcę się podzielić swoimi, więc ich tu "pozdrawiasz"?
Wiesz co, chyba nie tędy droga... Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na Audi zgłaszam 1 paragon tygodniowo ale na cuda nie liczę Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na warsztaty trzeba było umawiać się telefonicznie, bo "liczba miejsc ze względu na duże zainteresowanie- ograniczona"
Pojechałam z siostrą, było ok. 8 dziewczyn. Wszystko fajnie, miła atmosfera. Na początku pogadanka, przedstawienie bogatej oferty kosmetycznej... Słabo mi się zrobiło dopiero, kiedy Profesjonalna Makijażystka postawiła na stoliku stand na pędzle. Wstrętne, powykręcane włosie, brudne. Nie chciałam sobie wyobrażać ile twarzy już się niemi wymalowało.
Wszystkie już miałyśmy zmyte makijaże, Nasza Profesjonalistka rozłożyła kosmetyki i kolejno, etapami tłumaczyła jak i co nakładać. Tak... "podkład którym pędzlem? A to jak Wam wygodnie (tu dziewczyny łapały za co popadnie, pędzel do różu czy pudru...)- potem i tak najlepiej wklepać paluszkami, bo ciepło skóry pomaga wtopić się kosmetykowi..."
Nie wiem co mnie tknęło, że zabrałam ze sobą krem BB i tusz? Szósty zmysł? Niczego nie tknęłam a już naprawdę niedobrze mi się zrobiło kiedy przeszłyśmy do malowania ust! Pomadki wędrowały z rąk do rąk, dziewczyny sprawdzały w którym kolorze im dobrze. Po kilku minutach Profesjonalistka wspomniała, że do nakładania szminki używa się specjalnego pędzelka, który jak się okazało "jest gdzieś na stanie". Wygrzebała go jedna z uczestniczek warsztatów, wytarła w chusteczkę nadmiar koloru (używanego pewnie przez inną uczestniczkę tych że warsztatów ze 2 miesiące temu...) i profesjonalnie, ponownie nałożyła szminkę na usta.
Zamknęłam oczy, bo miałam już wizję jej ust za miesiąc z paskudną opryszczką. Pewnie do końca życia będzie się zastanawiała gdzie ją złapała?
Daigee Pieczonki Ci szczerze zazdroszczę. Nawet nie wiesz jak bardzo
Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.