Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6289600 Napisano: 24.11.2016 11:17:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
emotka  AVANTI- Tablecik z Cheetos z Żabki emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6287842 Napisano: 21.11.2016 16:27:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

proszę o pomoc! znalazłam w końcu kupca na pufę lays, bardzo się ucieszyłam, bo zajmowała miejsce w domu. Na allegro podałam cenę 16 zł za kuriera, bo takie ceny widziałam we wcześniejszych aukcjach. No i klops! Jak niektórzy z Was uporali się z przesyłką???
Myślałam, że tak jak przyszła, tak się ją odeśle, ale nie chcą w worku przyjąć. Próbowałam jakoś zawijać to w kartony i owijać taśmą, ale się nie udaje, ślizga się:( Dpd odmówiło bez kartonu, dhl też, a jakby udało się ją jakoś zapakować, to ok 100 zł przesyłka:( No żesz! więcej niż warta! Doradźcie jak to wysłać, bo tak dużego kartonu nie znajdę;(

Piszesz o kurierach a to chyba dostarczała Poczta albo kurier Pocztex, spróbuj może tam skoro raz przeszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6287630 Napisano: 21.11.2016 11:41:36 w Czy informują/ informowali?
gienekzkotlowni napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy W.A.B z Empikiem już się z kimś kontaktował?

U mnie cisza.

nie spieszy im się, u mnie też cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6287270 Napisano: 20.11.2016 00:50:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andziulka21 napisał(a):

Czy w konkursie Elseve włosy moich marzeń, jest ograniczenie nagrod na osobe? Chcialam wyslac drugie zgloszenie i nie wiem, a w regulaminie nie moge znalezc takowego zapisu.. Oczywiscie jakby sie udalo cos ugrac emotka

Raczej nie ma z tym, że musisz mieć 2 paragony w przypadku wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6286932 Napisano: 18.11.2016 23:30:11 w Lay's
malgosia74 napisał(a):

scrabble napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

scrabble napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

To pewnie teraz to co Wam wpiszę będzie dla Was nowością... osoba która wygrała jest na liscie zwycięzców dziennych dostała jedynie maila takiej treści:
 "Szanowna Pani w celu potwierdzenia zgodności danych uprzejmie prosimy podanie numeru telefonu oraz hasła, które było zgłoszone dokonkursu."...
Czyli jak się nie zapisało hasła, to posprzątane... ani, piłki, a tym samym konsoli, a co najgorsze głównej, o ile hasło było tak dobre... 
Nie wiem co powiedzieć, zatkało mnie zupełnie... 
Ktoś miał podobną sytuację w Avanti? 

A wiesz co ja myślę? Możliwe, że w formularzu zgłaszanego hasła podała inny numer telefonu (tym bardziej jeśli to konkursowicz emotka  ). Przy wypełnianiu oświadczenia wpisała inne i teraz agencja boi się, że zwyczajnie, ktoś mógł wejść na jej maila i próbuje odebrać nagrodę. To jest najprostsze wyjaśnienie.

problem w tym, że zamiast info o wygranej za dany dzień jak to być powinno z formularzem.... przyszło tylko takie info i nr telefonu i haśle, to dla mnie dziwna sprawa... Nr telefonu był podany jedynie w zgłoszeniu , to była jednorazowa próba gry i 1 wysłane hasło przez osobę niekonkursową ... 

To może "zjadła" jedną cyfrę z numeru telefonu i powstało im coś na kształt numeru telefonu stacjonarnego z dziwacznym kierunkowym?  emotka  Gdybam, bo np. numer 698-xxx-xxx wytnij jedną cyfrę i wychodzi kierunkowy do innego kraju (pewnie, nie sprawdzałam emotka  )  Moim zdaniem w formularzu zgłoszeniowym coś poszło nie tak i dlatego weryfikują. 

ciekawi mnie co jej odpiszą na dłuuugi list, bo w regulaminie nie ma nic wspomniane o pamiętaniu hasła w celu weryfikacji danych, a do zweryfikowania nr telefonu powinien pasować do zgłoszenia, pewnie w poniedziałek sie dowiemy dopiero 

Pewnie wszystko będzie ok, hasło było dobre i chcą nagrodzić ale prewencyjnie, chcą żeby w papierach wszystko się zgadzało, bo jeśli sam numer jest trefny (wskazuje np. miejsce zamieszkania w innym kraju), to nie mogą wydać. 
Napisz potem co z tego wynikło emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6286927 Napisano: 18.11.2016 23:19:26 w Lay's
malgosia74 napisał(a):

scrabble napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

To pewnie teraz to co Wam wpiszę będzie dla Was nowością... osoba która wygrała jest na liscie zwycięzców dziennych dostała jedynie maila takiej treści:
 "Szanowna Pani w celu potwierdzenia zgodności danych uprzejmie prosimy podanie numeru telefonu oraz hasła, które było zgłoszone dokonkursu."...
Czyli jak się nie zapisało hasła, to posprzątane... ani, piłki, a tym samym konsoli, a co najgorsze głównej, o ile hasło było tak dobre... 

A wiesz co ja myślę? Możliwe, że w formularzu zgłaszanego hasła podała inny numer telefonu (tym bardziej jeśli to konkursowicz emotka  ). Przy wypełnianiu oświadczenia wpisała inne i teraz agencja boi się, że zwyczajnie, ktoś mógł wejść na jej maila i próbuje odebrać nagrodę. To jest najprostsze wyjaśnienie.

problem w tym, że zamiast info o wygranej za dany dzień jak to być powinno z formularzem.... przyszło tylko takie info i nr telefonu i haśle, to dla mnie dziwna sprawa... Nr telefonu był podany jedynie w zgłoszeniu , to była jednorazowa próba gry i 1 wysłane hasło przez osobę niekonkursową ... 

To może "zjadła" jedną cyfrę z numeru telefonu i powstało im coś na kształt numeru telefonu stacjonarnego z dziwacznym kierunkowym? emotka  Gdybam, bo np. numer 698-xxx-xxx wytnij jedną cyfrę i wychodzi kierunkowy do innego kraju (pewnie, nie sprawdzałam emotka  )  Moim zdaniem w formularzu zgłoszeniowym coś poszło nie tak i dlatego weryfikują.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6286914 Napisano: 18.11.2016 23:09:23 w Lay's
malgosia74 napisał(a):

A wiesz co ja myślę? Możliwe, że w formularzu zgłaszanego hasła podała inny numer telefonu (tym bardziej jeśli to konkursowicz emotka  ). Przy wypełnianiu oświadczenia wpisała inny i teraz agencja boi się, że zwyczajnie, ktoś mógł wejść na jej maila i próbuje odebrać nagrodę. To jest najprostsze wyjaśnienie.
Tyle osób już wygrało i nikt nie miał takich problemów, bo może problemu nie ma? Spekulacje się mnożą a nikt nie pomyśli, że Avanti w ten sposób pilnuje Naszych interesów.... Ilu z Was ma wklepane automatyczne hasło do maila? Sami możecie sobie odpowiedzieć czy to możliwe. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

scrabble

#6286410 Napisano: 18.11.2016 09:51:23 w Lay's
shell napisał(a):

kumulacja napisał(a):

shell napisał(a):

Czy orientujecie sie ile jest warta pilka? ceny w sieci sa tak rozne... na stronie Adidas widzialam ją za 500-600zl a gdzie indziej za 100zl. Jest jakas roznica miedzy nimi? 

W sklepie kosztuje 139,99 zł
http://www.r-gol....p0379-rozmiar-5.html

Dziekuje!
Teraz to juz nic nie wiem emotka
50 a 140 to "drobna"roznica

Na piłce jest napis "replika" a to obniża wartość. Tak słyszałam emotka

edit: emotka  na tej też jest, teraz już nic nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6286408 Napisano: 18.11.2016 09:50:27 w Lay's
paula9891 napisał(a):

dang21 napisał(a):

shell napisał(a):

Czy orientujecie sie ile jest warta pilka? ceny w sieci sa tak rozne... na stronie Adidas widzialam ją za 500-600zl a gdzie indziej za 100zl. Jest jakas roznica miedzy nimi? 

To jest replika za ok. 50-70zl.

Ja sprzedałam za 30 zł plus przesyłka, bo chciałam się pozbyć po prostu. emotka  Ale warta jest więcej, wiadomo.

Właśnie miałam pisać, że za około 30 zł idą jak ciepłe bułeczki, dlatego ja już wolę oddać chrześniakowi i jego znajomym. Szczęśliwi, że co konkurs to nowa piłka na Orliku.  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6286398 Napisano: 18.11.2016 09:37:33 w Lay's
trebor1 napisał(a):

mixik napisał(a):

dang21 napisał(a):

szala napisał(a):

Hej emotka Chciałabym ugrać konsolę, a nie potrafię. Zainspiruje mnie ktoś?

Czary mary, inspiruję Cię  emotka

to i ja od córki dołączę: caly maly, pokus pokus, abla blablabla emotka

idź przy pełni nad rozlewsko,
na zeszłoroczne kartoflisko,
tam paczkę solonych skrusz,
ze słowami recytowanymi co rusz:
Z kartofla powstałeś i w kartofla się obrócisz,
I spluń 3 razy za nim do dom wrócisz...
ps.
na konsole na bank starcza:)

emotka  popłakałam się ze śmiechu  emotka  dzięki za dobry początek dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6286108 Napisano: 17.11.2016 18:05:13 w Czy informują/ informowali?
termitek99 napisał(a):

Czy W.A.B Empik wysyłał już maile lub może dzwonili?

nadal cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6285617 Napisano: 17.11.2016 09:04:50 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy DUREX Tesco albo Wedel Top Market rozpoczęły już informowanie?

też mnie Durex nurtuje emotka

czekam i ja emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

scrabble

#6285113 Napisano: 16.11.2016 12:17:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
Z konkursu W.A.B. dostał ktoś może maila z informacją jak odebrać nagrody? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6285073 Napisano: 16.11.2016 11:28:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Doczekałam się! 4 Żele Palmolive "Moc odświeżenia Tesco"  emotka  Kurier GLS
Za to fajne, 3x 500 ml i jeden 750 z pompką.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6284491 Napisano: 15.11.2016 12:09:44 w Czy informują/ informowali?
huda83 napisał(a):

Coś wiadomo o wynikach z w.a.b.?

chyba nie, dziś miały być maile Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

scrabble

#6284397 Napisano: 15.11.2016 10:09:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie bransoletka Apart emotka Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

scrabble

#6284216 Napisano: 14.11.2016 18:43:51 w Pomocy!!!!
jackk76 napisał(a):

natis87 napisał(a):

natis87 napisał(a):

jackk76 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

natis87 napisał(a):

bardzo proszę o podpowiedz, z forum dowiedzialam sie ze dzis z numeru 508...118 dzwonili z pralkami calgon, mialam 1 polaczenie nieodebrane po g.16.00, czy oni jeszcze do mnie zadzwonią????;(

tak emotka
zapewne w poniedziałek emotka

Albo wyślą smsa o wygranej i prośbę o kontakt,  ale to dopiero jak napisała edzia w poniedziałek

czekam do poniedzialku, nie bede ich bombardować emotka

To znowu ja:( No i nie zadzwonili emotka a mialam caly czas telefon przy d...e, p,  ktos dzis sie chwalil ze dzwonili z wygrana po 16-ej, to co jest ze nie ponawiaja kontaktu ze mną ;( co radzicie zrobic?

Dzwoń jutro do nich

Według regulaminu, organizator podejmie 3 próby połączenia. Spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6284212 Napisano: 14.11.2016 18:41:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

scrabble napisał(a):

violka88 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

marzenier napisał(a):

No to Pani Agnieszko...kiedy możemy gromadnie wbijać na parapetówkę do tego domku w górach emotka T

Pani Agnieszka to konkursowiczka z forum?
Gratuluje!
Dla mnei cala ta loteria okazała się niewypałem, mimo tylu zjedzonych serkow i wyslanych kodow emotka

ja kupiłam ponad 50 serków do tej pory męczę się z ich zjedzeniem  emotka  a i tak nic nie wygrałam emotka

ja też a wczoraj odkryłam, że prawie 10 serków ma datę ważności do 8.11 (w sensie miało) emotka  

to już nie musisz się męczyć z ich konsumpcją  emotka

Za późno, loteria trwała tak długo, że uzależniłam się od chrzanowych! Jak bez nich żyć? emotka  tym bardziej, że drogie a nawet karta nie wpadła emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6284205 Napisano: 14.11.2016 18:30:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

marzenier napisał(a):

No to Pani Agnieszko...kiedy możemy gromadnie wbijać na parapetówkę do tego domku w górach emotka T

Pani Agnieszka to konkursowiczka z forum?
Gratuluje!
Dla mnei cala ta loteria okazała się niewypałem, mimo tylu zjedzonych serkow i wyslanych kodow emotka

ja kupiłam ponad 50 serków do tej pory męczę się z ich zjedzeniem  emotka  a i tak nic nie wygrałam emotka

ja też a wczoraj odkryłam, że prawie 10 serków ma datę ważności do 8.11 (w sensie miało) emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6284102 Napisano: 14.11.2016 15:39:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

scrabble napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie, że wkradł się błąd za który bardzo przepraszają i pierwotnie nie miało być żadnego numeru paragonu.

Kogo i w jaki sposób przeprosili ?  Ciebie na ucho, bo zadzwoniłaś ?
Regulamin nie jest sprostowany !

Tak mnie emotka
Po czym zapewnili mnie, że moje zgłoszenie z numerem paragonu (bo takie wysłałam) będzie wzięte pod uwagę  emotka

Wydaje mi się, że to rzeczywiście pomyłka w regulaminie, bo InCubi robiło np. Tchibo w ITM, ten sam numer, koszt 1,23 zł i bez numeru paragonu. Chcą nadgonić na kosztach wiadomości, dlatego numeru miało nie być z założenia. 

Można domniemywać, owszem. Tylko dlaczego oficjalnie nie sprostują blędu ?

Nie mam pojęcia. Nie chcą żeby to się rozeszło, wiadomość, że są niekompetentni?  Wyświetl w wątku >>
0 0