Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6295404 Napisano: 03.12.2016 12:48:10 w Ambasadorinnowacji - Philips
luko922 napisał(a):

ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

tusienka napisał(a):

A ktoś wie co z punktami dalej? Przechodzą na następny rok???

Dobre pytanie...

Ja czekam, aż kiedykolwiek będzie mnie stać na to urządzenie do mikrodermabrazji emotka  

A warto to próbować licytować? emotka
Może ktoś coś powie na temat tego urządzenia? Jakieś opinie? emotka

Ja już tu kiedys pisałem z pytaniem i kilka osób odezwało się, że używało i były zadowolone (bo to panie). Ja mam cerę trądzikową (w sumie miałem), a to jest dobre do takich problemów emotka   

Chodziłam na mikrodermabrazję do gabinetu medycyny estetycznej, tam zabieg jest silniejszy niż urządzeniem domowym a efekt jest tymczasowy. Bardzo fajny ale tymczasowy emotka  Jeżeli masz trwałe uszkodzenia skóry po problemach trądzikowych to powinieneś pójść na laser frakcyjny. Wyłączy Cię to z życia na kilka dni (cera musi się zagoić) ale efekty będą trwałe. 

A w temacie, też się zastanawiam czy cokolwiek licytować, bo nie mam wielu punktów. Nie wiem, wydaje mi się, że przejdą na kolejny rok. Chyba odpuszczę żeby potem coś sensownego trafić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6294685 Napisano: 02.12.2016 00:26:29 w Wkurza mnie...
1mariusz napisał(a):

mia napisał(a):

Sztorm + pół nocy nieprzespane. Mam wrażenie, że wiatr za chwilę rozpirzy mi chałupę. emotka
Fajnie się tydzień zaczyna. emotka

Kurczę,aja powiem ,że zazdroszczę Ci tego sztormu!!!!(może też dlatego ,że mam BAARDZO rzadko okazję to  zobaczyć-a  UWIELBIAM!!!!)

Zazdroszczę i ja! Coś niesamowitego, przy pierwszej okazji się zrywamy i jedziemy nad morze emotka

A w temacie, wkurza mnie, że bursztyniarze zawsze wszystko wybiorą i znajduję samą drobnicę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6294683 Napisano: 02.12.2016 00:22:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

U mnie pley nie wiem jak u innych emotka A wróżęk nie blokuję... jak zapipczy tel przez chwilkę się łudzę że właśnie mój byt materialny się poprawił emotka

Mój Tata zrobił numer na PLAYa. Kiedyś wysyłałam od niego zgłoszenia, rzadko ale jednak. Sam psioczył, że jest takim nieszczęśnikiem, że w życiu nic nie wygra... Jakoś po wakacjach, rozmawialiśmy o spamie, konkretnie ja o ofertach i pakietach z Orange a mój Tata na to "eee, ja nic takiego nie mam, znalazłem na stronie PLAYa, wysyła się STOP na numer XXX i mam spokój!"
No, taki właśnie nieszczęśnik . Nawet nie chcę wiedzieć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6293936 Napisano: 01.12.2016 09:55:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

W elseve jest ograniczenie nagród na osobę lub gospodarstwo domowe?

Nie widziałam takiego zapisu, trzeba tylko pilnować ilości zgłoszeń i paragonów. Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6293900 Napisano: 01.12.2016 09:12:32 w Kaufland konkursy
monisss napisał(a):

ej

joan napisał(a):

Na Fejsie jak zwykle ciekawa dyskusja się toczy emotka

Żadnych konkretów, żadnych linków, żadnych dowodów, bicie piany przez wróżki i wróżbitów z fejkowych kont, kontrreakcje dziwaków z kont równie nieprawdziwych, nic nie wynika z tego i tyle.

Wg to w ogóle dziwny konkurs był, skoro max 2 laureatów z forum jest kojarzonych, co daje ledwo 20% ze wszystkich, przy poprzednich 100% emotka

serio? a może jednak są te osoby na forum ale nie kojarzycie? weźcie no.. ja ryczałam przez te Audi aż do smsów od Elseve,już się pogodziłam z porażką, a tu znów nadzieje robicie .. emotka

Jaką nadzieję? Czy ktoś daje wiarę, że Kauf odbierze przyznaną nagrodę, nawet jeśli wygrał film? 

Widzę Elseve wprowadziło ład i harmonię w niejednym domu  emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

scrabble

#6293897 Napisano: 01.12.2016 09:01:01 w Paragony na trwające konkursy
rkvi napisał(a):

joan napisał(a):

rkvi napisał(a):

Kupię paragon na ten konkurs:
http://www.e-konk...aj.html#.WD670OjdjxA
gdyż mój sklep nie bierze nim udziału emotka  

Ar ju siur, że w ogóle chcesz wziąć udział? Jeden paragon wychodzi ok. 25 zł emotka

Kto nie ryzykuje,  ten nie pije szampana emotka  szukam BAM Carrefour:)

Może dziś zajadę to daj znać jeśli chcesz. W Rosku był ten sam konkurs i paragon wychodził równo 20 zł. Drogo w tym C4 ... Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6293893 Napisano: 01.12.2016 08:53:55 w Biedronka
carissma napisał(a):

tusienka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

carissma napisał(a):

w dr Gerard piszecie początek zdania, czy tylko dokończenie? nie bardzo potrafię się rozeznac z reg.

wystarczy dokończenie...

,,wpisując oryginalne hasło reklamowe, poprzez uzupełnienie poniższego zdania, dotyczące ciasteczek dr Gerard wg schematu:
DrGerard.numer paragonu.Ciasteczka drGerard są najlepsze na zimowe wieczory,
bo…."
Nie jest napisane dokończ tylko uzupełnij- mi się wydaje,że musi być początek zdania, inaczej schemat byłby podany jak w innych konkursach w stylu drGerard.nrparagonu.ODPOWIEDŹ

Dlatego też mam mieszane uczucia emotka Czyli, skoro nie ma ograniczenia znaków z tego co kojarzę, lepiej dla czystego sumienia wpisać też początek.

To nie ma znaczenia, piszcie jak się mieści albo jak Wam pasuje. "poprzez uzupełnienie" czyli zakładają, że początek jest emotka  Ja wysłałam tak i tak. Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6293796 Napisano: 30.11.2016 22:35:17 w Biedronka
rettib napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że w konkursie Duracell zakup promocyjny jest do dziś, ale zgłoszenia można słać do 13 grudnia? emotka

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6293794 Napisano: 30.11.2016 22:32:18 w Biedronka
rafi323raf napisał(a):

Już tyle o produktach było, aleee...

Kupiłem kiedyś WafleRurkiKak. 280g za 3.89
dzisiaj chciałem kupić rurki w innej Biedronce, a tu patrzę, nie wyprodukował ich DrGerard emotka
Wtedy kojarzę, że każdy produkt oglądałem kilka razy i już sam nie wiem - są takie rurki wyprodukowane przez Gerarda, czy coś mi się pomieszało zupełnie? Opakowań z poprzednich zakupów nie mam...

Są na 100%, opakowanie mam przed sobą. Rurki waflowe z kremem (wybranym) 280 gram... bla, bla wyprodukowano dla Jeronimo przez DrGerard. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6293791 Napisano: 30.11.2016 22:30:09 w Biedronka
aga67 napisał(a):

Wchodzą Wam teraz smsy  do DrGerard w orange?Mam zwrotkę,by wysłac jeszcze raz zgodnie ze schematem a schemat poprawny emotka

Dziś mi weszła ale wcześniej na Orange. Coś pewnie jest nie tak, nie masz spacji między Gerardem a numerem, a może kropki brak? Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6293348 Napisano: 30.11.2016 14:46:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję Wam tych ślicznych samochodzików emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6293346 Napisano: 30.11.2016 14:45:04 w Czy informują/ informowali?
laluniam napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

laluniam napisał(a):

scrabble napisał(a):

W.A.B. napisał mi na FB, że wkrótce roześlą maile do laureatów. 

nie widzę tej wiadomości na fb

Bo to chyba wiadomość prywatna była emotka

gapa ze mnie emotka

emotka  tak, napisałam do nich i odpowiedzieli prywatnie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6292782 Napisano: 29.11.2016 19:29:44 w Czy informują/ informowali?
W.A.B. napisał mi na FB, że wkrótce roześlą maile do laureatów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6292673 Napisano: 29.11.2016 17:05:57 w Lay's
claudia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

monisss napisał(a):

scrabble napisał(a):

mixik napisał(a):

monisss napisał(a):

estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

Pitach napisał(a):

Jestem zaskoczona - w Tesco nagrodę główną zgarnęła osoba,która nie wygrała nagrody tygodniowej emotka
Bardzo bym się cieszyła,gdyby to nie była jednorazowa akcja Avanti emotka

nawet dniowej nie wygrała!!!! jakaś ściema!

dniową wygrała - jest ostatnia na liście i znam tę osobę emotka

faktycznie. chyba trochę to nie fair ze tak zrobili?!

Ze tak powiem... por que?

Myślę, że organizatorzy się walnęli i to Gąsiorek wygrał główną... popatrzcie, że jest w tej samej dniowej 

No bo skoro ten tekst nie byl tak dobry zeby wygrac tygodniowa to czemu wygral glowna? Tez mysle ze to pomylka....

Jeżeli regulamin tego nie zabrania i nie precyzuje sposoby wyboru, to komisja jak najbardziej może tak zrobić. Mi chodziło raczej o to, że było by to pierwszy raz w wykonaniu Avanti.
Zdarzyło mi się kiedyś tak nie "fear" wygrać główną, przy braku nagrody pośredniej (inny konkurs, inna agencja). I co się okazało - komisja wybierająca główną miała inny (wieloosobowy) skład i przypadło im do gustu coś, co innym nie podobało się aż tak bardzo (dostałam nagrodę niższego stopnia). W strachu zaglądałam do regulaminu i okazało się, że brak było obostrzeń. Ale co się tu naczytałam, to moje emotka

Mi się wydaje, że już tak Avanti robiło, we wcześniejszym Tescowym wygrałam projekotor bez dziennej, i chyba w Kaufie kiedyś też tak było.

W TESCOWYM nie było dziennej, też mam projektor i to była główna a nagrody pocieszenia to chyba były bony? W każdym razie 2 etapy i projektory to były główne bez dziennych .

Ja nie kojarzę aby Avanti tak kiedykolwiek zrobiło i na zdrowy rozum, skoro są 4 Najlepsze hasła....  Jak dla mnie to ktoś z pracowników miał wstawić do głównej ostatniego laureata, i tak wstawił tylko nie z etapowych a dziennych. Ostatni? Ostatni .
Może Avanti ruszy jakiś fundusz alimentacyjny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6292652 Napisano: 29.11.2016 16:32:12 w Lay's
cc_investigator napisał(a):

scrabble napisał(a):

mixik napisał(a):

monisss napisał(a):

estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

Pitach napisał(a):

Jestem zaskoczona - w Tesco nagrodę główną zgarnęła osoba,która nie wygrała nagrody tygodniowej emotka

Myślę, że organizatorzy się walnęli i to Gąsiorek wygrał główną... popatrzcie, że jest w tej samej dniowej 

Dokładnie o tym samym pomyślałam. To by było chyba 1 raz, gdy Avanti wybrał główną z nie-tygodniowych. Ale myślę, że teraz już tak zostawią emotka

Też tak myślę, bo przecież dziewczynie nie zabiorą nagrody... chociaż? SMOLAR zabrał połowie forum ostatnie zestawy z Tetley emotka

Może się podzielą albo pojadą razem na wakacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

scrabble

#6292643 Napisano: 29.11.2016 16:23:33 w Lay's
mixik napisał(a):

monisss napisał(a):

estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

Pitach napisał(a):

Myślę, że organizatorzy się walnęli i to Gąsiorek wygrał główną... popatrzcie, że jest w tej samej dniowej  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6292182 Napisano: 28.11.2016 22:57:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

Czy W.A.B z Empikiem w końcu się do kogoś odezwał?

Nadal cisza. Nie wiem czy do nich pisać? Co oni robią?  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6292176 Napisano: 28.11.2016 22:45:56 w Czy informują/ informowali?
termitek99 napisał(a):

Czy W.A.B z Empikiem w końcu się do kogoś odezwał?

emotka  tyle powiem  Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

scrabble

#6290636 Napisano: 25.11.2016 11:00:39 w Czy informują/ informowali?
Dzwoni ktoś dziś z zastrzeżonego? Nie zdążyłam odebrać i nie wiem czy na coś liczyć czy pomyłka? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6290631 Napisano: 25.11.2016 10:56:53 w Czy informują/ informowali?
termitek99 napisał(a):

Czy ktoś już dostał jakąś informację z konkursu W.A.B w Empik?

u mnie cisza Wyświetl w wątku >>
0 0