Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6300852 Napisano: 15.12.2016 15:04:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przy okazji, nawet jej nie rejestrowałam. Widać działa na identycznych zasadach jak SODEXO.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300846 Napisano: 15.12.2016 15:00:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Płatność kartą z Elseve przeszła normalnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

scrabble

#6300718 Napisano: 15.12.2016 12:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

scrabble napisał(a):

Moim zdaniem to jest normalna karta płatnicza, którą można płacić w każdym sklepie a ta lista sklepów która jest na stronie to tylko sklepy w których można zyskać dodatkowy bonus, rabat. Tak przynajmniej myślę.

No właśnie, SODEXO też miały oferty na stronie a płaciłam nimi w każdym sklepie bez ograniczeń  emotka

Obyś miała rację.

wyślę mojego chłopa po pizzę to sprawdzimy emotka  a w bonusie nie będę musiała gotować emotka  
Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

scrabble

#6300710 Napisano: 15.12.2016 12:48:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosiagosia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

aniago81: Nie można. To jest karta do wykorzystania wyłącznie na usługi i do sklepów, których lista jest na stronie openbenefit.pl.

a gdzie tam jest ta lista?
ja myślałam ze to do wszystkich sklepów

Po wejściu na stronę openbenefit.pl i zalogowaniu wyświetlają się różne kategorie sklepów i usług. Jest np. Zalando, Douglas.

Moim zdaniem to jest normalna karta płatnicza, którą można płacić w każdym sklepie a ta lista sklepów która jest na stronie to tylko sklepy w których można zyskać dodatkowy bonus, rabat. Tak przynajmniej myślę.

No właśnie, SODEXO też miały oferty na stronie a płaciłam nimi w każdym sklepie bez ograniczeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300700 Napisano: 15.12.2016 12:39:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jesteście pewni, że tymi kartami z Elseve nie można normalnie zapłacić za zakupy? Noszzz kurde emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300641 Napisano: 15.12.2016 11:33:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

Smolar informował kogoś z RedBulla na Orlenie? Bo już zgłupiałem, czy informowali, czy nie ...

Mnie nie ale może komuś innemu się udało ? Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300640 Napisano: 15.12.2016 11:32:09 w Intermarche
Agnes napisał(a):

scrabble napisał(a):

Agnes napisał(a):

czy Nestle juz było rozwiązane?

A nie chodzi Ci o Bobovitę przypadkiem?

nie o to mi chodzi https://www.e-kon...he.html#.WFJu5VyfeNI

Pomyliłam, sorki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300623 Napisano: 15.12.2016 11:17:57 w Intermarche
Agnes napisał(a):

czy Nestle juz było rozwiązane?

A nie chodzi Ci o Bobovitę przypadkiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300610 Napisano: 15.12.2016 11:02:50 w Biedronka
paula9891 napisał(a):

scrabble napisał(a):

rafi323raf napisał(a): Samochody rozdają a Wam nie pasuje, no lepiej, żeby w każdym konkursie rozdawali podkładki pod kubki, słoiki czy kubki - tam jakoś ludzie nie narzekają emotka

Nie zrozumiałeś aluzji, nie podoba się tylko to, że (dla mnie) to było totalna, konkursowa porażka. Poszło sporo zgłoszeń, nie wygrałam nawet tabletu a nagrody ZBYT kuszące żeby odpuścić emotka  Dlatego niech sobie darują, bo znów bym kupiła ciastka, których nawet nie mogę jeść, bo mam nietolerancję pokarmową na gluten. Ale z dwojga złego, przynajmniej nie wtrząchnęłam dwudziestu paczek ciastek- tu aluzja do Lays. emotka  
Nie bierz wszystkiego tak dosłownie, nikt nie jest zmuszany do brania udziału w danym konkursie, a to, że sobie marudzimy, to po prostu zmęczenie materiału . 

Mam to samo, ale niestety mogę jeść ciastka (chipsy też emotka ). Aż boję się stanąć na wagę...
Żałuję, że nie oddałam więcej opakowań na zbiórki żywności.
Ciasteczka DrGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo gdy widzę wyniki na forum i brak tam mojego numeru, to sięgam po nie i jem aż mi niedobrze emotka  Potem żałuję, ale jest już za późno.
Najgorsze jest to, że w czerwcu biorę ślub i kupiłam już sukienkę. Jak ja się w nią zmieszczę?!

Przecież kochanego ciałka nigdy za wiele a sukienkę się przerobi, krawiec też musi z czegoś żyć emotka   Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

scrabble

#6300588 Napisano: 15.12.2016 10:34:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

scrabble napisał(a):

Co jest z tym konkursem w ABC? Na plakacie: kup Milkę, Delicje, Lubisie... a w regulaminie tylko Prince Polo i Lubisie  emotka

moze zapomnieli wpisac?

Możliwe ale żeby się potem nie okazało, że wykorzystali jakiś stary plakat a obowiązywał regulamin. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300579 Napisano: 15.12.2016 10:18:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co jest z tym konkursem w ABC? Na plakacie: kup Milkę, Delicje, Lubisie... a w regulaminie tylko Prince Polo i Lubisie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300553 Napisano: 15.12.2016 09:30:30 w Biedronka
krseta napisał(a):

A wyniki powinny być dziś czy coś źle kojarzę?

Raczej tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300552 Napisano: 15.12.2016 09:29:16 w Biedronka
katrin1 napisał(a):

arya napisał(a):

luko922 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

bethan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

bo takie hasła preferuje zazwyczaj Dr Gerard

Robili już jakiś konkurs  emotka ?

Było kilka na fb i na ich stronie internetowej do wygrania były chyba ciastka i ekspresy do kawy . Zazwyczaj wygrywały takie teksty o spędzaniu chwil z bliskimi, wierszyki w których były podane różne rodzaje ciastek np. mafiljne jem w poniedziałki a we wtorki pryncypałki emotka  :P  oraz kilka tekstów Pzychodzi Baba do lekarza a lekarz to doktor gererd emotka  

O jaaa, a ja nawet nie pomyślałem, żeby powiązać Dr Gerard z lekarzem...  emotka

Eeeee tam, moje hasła z doktorem i leczeniem przeszły bez echa  emotka

A ja tablet trafiłam hasłem, gdzie były podane różne nazwy ciastek, więc coś w tym musi być emotka

Ja nie znalazłam recepty na Gerarda. Wymieniałam też nazwy ciastek ale w moim przypadku nie chwyciło.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300550 Napisano: 15.12.2016 09:24:14 w Biedronka
rafi323raf napisał(a):

Samochody rozdają a Wam nie pasuje, no lepiej, żeby w każdym konkursie rozdawali podkładki pod kubki, słoiki czy kubki - tam jakoś ludzie nie narzekają emotka

Nie zrozumiałeś aluzji, nie podoba się tylko to, że (dla mnie) to było totalna, konkursowa porażka. Poszło sporo zgłoszeń, nie wygrałam nawet tabletu a nagrody ZBYT kuszące żeby odpuścić emotka  Dlatego niech sobie darują, bo znów bym kupiła ciastka, których nawet nie mogę jeść, bo mam nietolerancję pokarmową na gluten. Ale z dwojga złego, przynajmniej nie wtrząchnęłam dwudziestu paczek ciastek- tu aluzja do Lays. emotka  
Nie bierz wszystkiego tak dosłownie, nikt nie jest zmuszany do brania udziału w danym konkursie, a to, że sobie marudzimy, to po prostu zmęczenie materiału .  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6300514 Napisano: 15.12.2016 00:08:31 w Biedronka
Wreszcie koniec  emotka  Niech już niczego nie organizują emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300493 Napisano: 14.12.2016 22:54:15 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

Początek musi być w zgłoszeniu ? emotka  

Nie, byle koniec był dobry emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

scrabble

#6300490 Napisano: 14.12.2016 22:48:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Nie wiem czy ktoś pisał, dotarły karty do SP z konkursu Lactacyd. Kurier TNT zdaje się.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300437 Napisano: 14.12.2016 20:39:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy? 

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo 

Tak i nie.  W loterii Coli w Biedrze trochę tego nastukałam i było jak piszesz, ale sporo czasu już minęło. W przeciągu ostatniego miesiąca wysłałam może 5 paragonów i za każdym razem weryfikacja
Może ma ktoś patent aby to wyłączyć albo jakoś obejść? Niby to tylko chwila ale też mnie wkurza.

mnie też to wkurza... ale chyba nic nie poradzimy, a SMOLAR ma chyba to już na stałe ustawione, więc sprawdź czy to nie u nich się pojawia emotka

emotka  Poloteria! Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300434 Napisano: 14.12.2016 20:36:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ikki napisał(a):

Moja odpowiedz w orlenie kawa co przegrałem.
mój idealny poranek z kawą to taki przy babcinym piecu kaflowym z kubkiem pysznej kawy świeżo zmielonej .Obserwuje jak na wsi wolno płynie
czas i nikt nigdzie się nie spieszy.Proszę sobie wyobrazić taką sytuacje , za oknem pada śnieg który jak co roku
zaskoczył polskich drogowców a ja mam ochotę na pyszną kawę z Stacji
Orlen .Myślę sobie co tu robić zamontować pług na zderzak? aby móc
spokojnie jechać -po krótkim namyśle  ten pomysł powoli umiera w moich
myślach .Jest też druga opcja wyciągam De'Longhi model PrimaDonna S i ze
stoickim spokojem tankuje w siebie  wyjątkowo pyszną kawę w myślach
dziękując Orlenowi za to że mnie nigdy nie zawiódł.

W jakim celu publikujesz swoją odpowiedź? emotka  Chcesz dostać pochwałę, że "cud i miód", a organizator to burak, bo się nie zna?
Tak na przyszłość...znaki interpunkcyjne stawia się po wyrazie, a nie po spacji...i to by było na tyle emotka

to już są nadinterpretacje i domysły. równie dobrze człowiek może chcieć, żeby lud rzetelnie powiedział, co myśli albo... publikuje to, co nie wygrało, by inni wiedzieli, jak nie pisać. w każdym razie darowałabym sobie złośliwości.

aczkolwiek, w ramach recenzji, też muszę wspomnieć o interpunkcji. sama treść też mnie nie powaliła, jest zbyt chaotyczna. pługi, babcia, drogowcy - ale na poczucie chaosu pewnie i ta interpunkcja ma wpływ. choć nadal nie wiem, w jaki sposób nie zawiódł Orlen, do którego nie można było dojechać. 

aha. o umieraniu czegokolwiek też jednak bym w odpowiedziach nie pisała.  ;p

Coś jest ze mną nie tak, bo widzę, że tylko mi, tekst o "tankowaniu w siebie ze stoickim spokojem..." skojarzył się z alkoholizmem. 
emotka  Wam, nie, poważnie? Wiem, że to miał być podtekst do tankowania paliwa ale kiedy czytam tekst odnoszący się do "tankowania" człowieka, jeszcze "ze stoickim spokojem", od razu przychodzi mi na myśl osobnik z butelką napoju wyskokowego w dłoni, przechyloną do góry i wypitą na raz. I ten spokój jaki pojawia się wtedy na owej twarzy  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ikki 0

scrabble

#6300426 Napisano: 14.12.2016 20:20:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy? 

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo 

Tak i nie.  W loterii Coli w Biedrze trochę tego nastukałam i było jak piszesz, ale sporo czasu już minęło. W przeciągu ostatniego miesiąca wysłałam może 5 paragonów i za każdym razem weryfikacja
Może ma ktoś patent aby to wyłączyć albo jakoś obejść? Niby to tylko chwila ale też mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>
0 0