Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6303000 Napisano: 20.12.2016 12:28:39 w Czy informują/ informowali?
czeko napisał(a):

czeko napisał(a):

Milka z Stokrotki?:D

ponawiam;)

jeszcze nie  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6302517 Napisano: 19.12.2016 14:22:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie też Elf z Pepsi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6302469 Napisano: 19.12.2016 13:31:29 w Lay's
michal5 napisał(a):

orientujecie się może jak to jest z konkursami Lay's i rezerwą, czy we wcześniejszych konkursach było trochę nagród z rezerwy (to mój 1szy konkurs z Lidią) emotka

Pufy były w rezerwie, 1 mi się trafiła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6302295 Napisano: 19.12.2016 08:55:03 w Lay's
marionzzz napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

mia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

BezKanału dzisiaj i wczoraj zgłosiło w sumie 500 haseł z Lay`s (kupili 1000 paczek)...w ramach YOUtubowego eksperymentu. Filmik będzie po świętach. Współczuję grającym  emotka

Ja tam współczuję IM, jeśli wymyślali 500 haseł, i w dodatku pójdzie im tak dobrze, jak zwykle... emotka

Tak się zastanawiam
- czy oni w ogóle przeczytali regulamin? grać w ostatni dzień emotka
- kupowali duże opakowania. No cóż.
Chyba to ma ładnie na filmikach wyglądać i tyle, lajki się zgadzają i to jest najważniejsze.

mogli wysłać i pięć tysięcy -i tak tylko jedna piłka i jedna konsola im się należy emotka
w sumie i tak znaleźli sobie niezły patent -sponsorzy fundują im nagrody...  emotka  pod marną przykrywką dobroczynności...sztuczne zupki to i ja bym mogła oddać -ale byłoby mi wstyd oddać sztuczną żywność, której sama nie ruszę innym i jeszcze się chełpić dobroczynnością  emotka  pomyłka i żenada a ludzie się na to łapią i sponsorują... nie wiem, może inaczej myślę ale nie rozumiem tego...

emotka  no tak, przecież nie powiedzą, że grali nieregulaminowo na całą rodzinę. Ciekawa jestem tego podsumowania.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6302137 Napisano: 18.12.2016 17:24:27 w Lay's
claudia napisał(a):

czy ktoś wysyłał coś napisane bez spacji i nagrodzili? mam ostatnie hasełko, ale bez sensu się robi bez jednego wyrazu a pisane bez spacji wchodzi emotka  

Bez żadnej? emotka  Brak jednej powinien przejść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6302132 Napisano: 18.12.2016 17:13:03 w Lay's
trebor1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

Mężczyźni? emotka  Doceniają co prawda i kobiece wdzięki...
nie pojmując fenomenu różnicy- spódnicy i sukienki !

bo jak traktuje szarmanckości szkoła,
powierzchowność nie liczy się zgoła...:)
(oceńcie sami, czy nie czytamy między wierszami)

Szarmanckości szkoła to internetowy blef,
w realiach, górę bierze natury zew...
Piłka, spalony to dla Nas farsa, chwile ulotne,
Kobiety łamią głowy nad tym co istotne!  Wyświetl w wątku >>
2 mia, viviean 0

scrabble

#6302085 Napisano: 18.12.2016 13:47:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A jak Wam poszło w Paczce Sprzątaczce? Ja pierwszy raz nic nie ustrzeliłam, zgłoszeń chyba 6 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6302083 Napisano: 18.12.2016 13:41:53 w Lay's
Mężczyźni? emotka  Doceniają co prawda i kobiece wdzięki...
nie pojmując fenomenu różnicy- spódnicy i sukienki ! Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6301989 Napisano: 17.12.2016 23:51:43 w SZUKAM....
ktoskcies napisał(a):

Nie mam dostępu do wątku ABC - czy przychodzą dzisiaj zwrotki z tego nowego konkursu Mondelez?

Tak, na Orange przeszła, Play ma chyba problemy. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6301928 Napisano: 17.12.2016 21:13:05 w Konkursy ABC
Na Orange właśnie weszła. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6301903 Napisano: 17.12.2016 20:19:42 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Czy jak się płaci bonami sodexo to kasjerka daje na nie jakąś pieczątkę?Wczoraj płaciłam w ITM bonem sodexo- 100 zł i nie wiem czy nie dałam babce dwóch złączonych (nie rozdzieliłam ich chyba w domu), bo nie mogę znaleźć jeszcze jednego. Wrrr emotka  wszystko przeszukane...

Są jakieś bony Sodexo do ITM? Mówisz o tych tradycyjnych czy kartach Sodexo? Czy są jeszcze jakieś?
Płaciłam bonem w ITM i kasjerka je po prostu zabiera, nie ma pieczątek, nie wydają z nich reszty dlatego trzeba zrobić zakupy za 100 zł.  Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

scrabble

#6301241 Napisano: 16.12.2016 11:53:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

scrabble napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

donia7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

Podobno można wypłacić pieniądz z kart Elseve z bankomatu  emotka

można, ja też wybrałam, z tym, że 480 zł... emotka czemu

czemu 480 zł?

jakaś prowizja za wypłatę jest.

to jest karta bez chipu, ona wchodzi też do bankomatu bez problemu? przepraszam, że pytam, ale na co dzień posługuję się tylko chipową i nie bardzo wiem:)

Tak, po prostu wstukujesz pin i zatwierdzasz wypłatę. Koleżanka dziś wypłacała z bankomatu  a mój chłop płacił wczoraj w restauracji także każda forma jest uznawana emotka   
Też dziś wypłacę tylko ciekawe czy prowizja w każdym bankomacie jest taka sama?  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6301195 Napisano: 16.12.2016 11:11:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

donia7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

Podobno można wypłacić pieniądz z kart Elseve z bankomatu  emotka

można, ja też wybrałam, z tym, że 480 zł... emotka czemu

czemu 480 zł?

jakaś prowizja za wypłatę jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6301168 Napisano: 16.12.2016 10:07:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podobno można wypłacić pieniądz z kart Elseve z bankomatu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6301084 Napisano: 15.12.2016 23:33:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

scrabble napisał(a):

Przy okazji, nawet jej nie rejestrowałam. Widać działa na identycznych zasadach jak SODEXO. 

A dostałaś smsa, że jest już aktywna? U mnie smsa brak

Nie, miałam tylko te smsy co wszyscy, że jutrzejszego dnia zostanie aktywowana. Dziś nic nie przyszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6301056 Napisano: 15.12.2016 22:11:46 w Biedronka
memos napisał(a):

scrabble napisał(a):

memos napisał(a):

taalvikki napisał(a):

memos napisał(a):

Czy ktoś się orientuje jak ta agencja podchodzi do "laurek". Bo sama nie wiem czy pisać regulaminowe zgłoszenie, czy lepiej sobie darować ten konkurs. Patrząc na sposób "wysyłki" zgłoszenia - obstawiam dużo grających świecidełek.

ja odpuszczam. już parę razy wysyłałam zapytania do innych agencji. zapewniali, że biorą tylko tekst, a później widziałam linki do jutubów. nie zamierzam kolejny raz takich akcji widzieć. ciekawe, ile linków poszło w smsach do ciastek emotka

Nagrody w tefalu kuszą, ale nie fajnie jest przegrać z "gadającą laurką", bo przegrana z uczciwym zgłoszeniem jakoś mniej boli  emotka  Tym bardziej, ze konkurs dość drogi...

Trzeba do nich napisać i zapytać jak się zapatrują na "inną formę" zgłoszeń. Przynajmniej będzie wiadomo na czym się stoi. 

Nawet jak odpiszą, ze przyjmują tylko regulaminowe zgłoszenia, to myślisz, że przy wyborze nie skuszą się na "dotknij mnie"  emotka  ?

Dobre pytanie. Ale co możesz innego zrobić? Zagrać albo nie. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

scrabble

#6301051 Napisano: 15.12.2016 22:02:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

scrabble

#6301043 Napisano: 15.12.2016 21:37:05 w Biedronka
memos napisał(a):

taalvikki napisał(a):

memos napisał(a):

Czy ktoś się orientuje jak ta agencja podchodzi do "laurek". Bo sama nie wiem czy pisać regulaminowe zgłoszenie, czy lepiej sobie darować ten konkurs. Patrząc na sposób "wysyłki" zgłoszenia - obstawiam dużo grających świecidełek.

ja odpuszczam. już parę razy wysyłałam zapytania do innych agencji. zapewniali, że biorą tylko tekst, a później widziałam linki do jutubów. nie zamierzam kolejny raz takich akcji widzieć. ciekawe, ile linków poszło w smsach do ciastek emotka

Nagrody w tefalu kuszą, ale nie fajnie jest przegrać z "gadającą laurką", bo przegrana z uczciwym zgłoszeniem jakoś mniej boli  emotka  Tym bardziej, ze konkurs dość drogi...

Trzeba do nich napisać i zapytać jak się zapatrują na "inną formę" zgłoszeń. Przynajmniej będzie wiadomo na czym się stoi.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300993 Napisano: 15.12.2016 19:13:40 w Biedronka
estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

mia napisał(a):

monisss napisał(a):

(...) Bierzecie udzial w Tefalu czy odpuszczacie? Kupilam zelazko bo moje ledwo zipie, ale maz zadowolony nie byl bo model dziwny... na polskim rynku brak... (...)

Nie wiem co to za model, ale:
Primo - Tefal żelazka generalnie akurat ma dobre. emotka
Secundo - co ma mąż do żelazka? Prasować będzie? emotka

A to takie dziwne? On sobie sam koszule prasuje. Czesciej go uzywa niz ja:D

Ło Matko Kobieto gdzieś Ty takiego znalazła. Mój nawet nie wie co to żelazko emotka

Gdzieś Ty takiego znalazła? U nas to ja nie wiem co to żelazko, mój prasuje i wynosi śmieci jak profesjonalista emotka

Co ten Gerard, zapomniał o Nas czy ciacha piecze, bo wszystkie wykupione?  Wyświetl w wątku >>
2 mysia, monisss 0

scrabble

#6300868 Napisano: 15.12.2016 15:21:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Płatność kartą z Elseve przeszła normalnie  emotka

A ja teraz chciałam zapłacić i chciało pin emotka

Pin tak, przecież jest dołączony w jakimś celu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0