Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6326174 Napisano: 26.02.2017 21:52:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rpk napisał(a):

Ale marudzicie. Trzeba przyznać że ma kobita zapał karton kartonem potrzeba odwagi na takie fotki. Dodatkowo ten tekst świadczy o tm że zadała sobie dużo wysiłku co by cały dotyczył producenta tej śmierdzącej ryby włącznie z adresem. Może nie do końca estetyczne ale ma pomysł i wygrywa w końcu po to się gra dla wygranej a nie dla uczestnictwa emotka

Nie biorę udziału w konkursach foto więc ta kartonowa akcja mnie nie rusza ale wiesz co? Mam wrażenie, że organizatorzy podchodzą do tego tak jak Ty, pewnie żaden nie dobrnie do końca zgłoszenia ale myślą sobie "kobieta się napracowała, trzeba ją nagrodzić". I tak to wygląda. Teksty są przez nią wydłużane do granic możliwości (albo do granic limitu znaków), nie liczy się treść tylko ilość i żeby były zauważone- a to już gwarantuje dziwaczny karton. To nie jest fair w stosunku do innych osób, które tak samo wkładają w zgłoszenia czy fotki dużo pracy ale mają problem, bo ich zgłoszenie jest zwyczajnie dobre zamiast szokującego  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6326145 Napisano: 26.02.2017 19:34:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdamagda11 napisał(a):

To może zrobmy na forum konkurs na najlepszy karton przy okazji jakiegoś konkursu;)

No dokładnie. emotka   Czego jak czego, ale kartonów na forum pod dostatkiem, taki potencjał się marnuje!
Ale mnie ta myśl rozbawiła. Co ma karton-robot do konkursu ze śledziami? Nic. Wystarczy karton po tv czy rowerze, pomalować na srebrny kolor, dokleić płetwy i taki Szczupak czy inna Flądra zrobi swoje.  emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6326138 Napisano: 26.02.2017 19:10:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

luko922 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Chciałam wziąć udział w tym konkursie (jest w bazie) bo akurat robiłam sałatkę z tuńczykiem SEKO
http://justasalad...-bedzie-na-kolacje/#
ale na samej górze trafiłam na KARTON, zdjęcia nie komentuję w żaden sposób, przez tekst nie jestem wstanie przebrnąć, tej części co przeczytałam moja percepcja nie ogarnia, zniechęciłam się totalnie i do konkursu i do produktu...czy tylko ja tak mam?

Każdy ma prawo brać udział w konkursach, ale dla mnie te jej kartony to też straszna zmora. Żeby to chociaż estetyczne było... Zdjęcia zawsze są niewyraźne, w tle jakiś bałagan, groteskowy robot, pismo jak u małego dziecka i te "apetyczne" potrawy. W tym przypadku widzę jakieś bułki i chyba rybę wywaloną z puszki do miseczki o.O Nie wiem co to ma wspólnego z sałatką rybną. Gdybym była sponsorem konkursu, to nie chciałabym, żeby moje produkty były reklamowane przez coś takiego. A tekst to już osobna kategoria. Nie da się tego czytać. Pisze o jakichś ulicach, rodach, bez żadnej logiki, byleby się jej rymowało. Potok jakiegoś bełkotu. Wiem, że gusta są różne, ale wątpię, czy to się może komuś podobać. Nie każdy ma możliwość zrobić zdjęcie jak z gazety, ale to nawet nie jest zwykłe zdjęcie, to jest coś bardzo niechlujnego. Myślę, że każda jej nagroda to raczej z litości. Ale jej życie, jej sprawa emotka Mogłaby chociaż popracować nad estetyką zdjęć.  A Tobie radzę się nie poddawać i wziąć udział w tym konkursie emotka Nie rezygnuj z planów przez karton emotka

JEZU CHRYSTE, tego tekstu nie da się przeczytać, a co dopiero zrozumieć.  emotka  Niektóre osoby powinny mieć prawny zakaz udziału w konkursach

Jejku co też siedzi w Jej głowie -lepiej nie dociekać -te kartony wywołują u mnie swego rodzaju niepokój

Non stop dyskusja o kartonach. Nie wiecie co zrobić? Stworzyć konkurencję. emotka  Tylu jest tu ludzi obcykanych w różnego rodzaju fotkach. Zróbcie własny karton, taki z prawdziwego zdarzenia, zabawny, fotkę dobrej jakości to wiadomo kto wygra. Ta Pani jest jedyna w swoim rodzaju, wyjątkowa więc nie ma sobie równych ale gdyby ktoś dał lepszy karton? emotka
Przynajmniej będzie wesoło. Może męska wersja? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6325953 Napisano: 25.02.2017 20:41:47 w Wkurza mnie...
Gerber mnie wkurzył. emotka
Szamałam sobie ulubiony deserek, po 4 miesiącu życia "suszona śliwka". Coś mnie tknęło, że jakiś lepszy, pewnie zmienili skład. 
Zaglądam do szafki a to BoboVita nie Gerber. Sprawdzam skład i okazuje się, że w Gerber jest tylko 28% śliwki (cena koło 3,40 zł), w BoboVita 99% owoców a do tego tańsza, bo 3 zł. Człowiek jest przyzwyczajony żeby sprawdzać składy zwyczajnych produktów ale żeby kantowali na dzieciowych? Za 70% wody, płacę więcej niż za oczekiwany produkt, to dopiero korzystny wybór. emotka
Przechodzę do konkurencji emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6324957 Napisano: 23.02.2017 09:21:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

czekałam, czekałam, nadal nuta w tle  emotka i nikt się nie odezwał emotka
czy w każdym konkursie Albedo informowanie zwycięzców ma podkład melodyczny ?  emotka  

Nie musisz odbierać, dziś albo jutro dostaniesz sms, na jedno wyjdzie emotka
Nie w każdym, tylko w tych gdzie jest masa nagród.  Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

scrabble

#6324718 Napisano: 22.02.2017 15:19:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie też stojak, tylko gdzie jest paragon? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6324707 Napisano: 22.02.2017 15:05:21 w Informują
Albedo dzwoni z rezerwą za Standy Masala. Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

scrabble

#6324571 Napisano: 22.02.2017 10:37:51 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

scrabble napisał(a):

Dziś rano skończyła mi się kawa i nie ma żadnego konkursu na espresso.  Prawdopodobnie to mój ostatni wpis na forum, do wieczora nie dotrwam  emotka

https://www.e-kon...istrzowska-kawa.html

Nie chciałam grać o filiżanki, główna jedna, szanse były zerowe ale znowu do mnie wróciło. Dzięki, jednak czas na LaVazzę emotka

W temacie, bo chyba tak się zdenerwowałam, że wyparłam to ze świadomości. Kupiłam wolierę dla moich pierzastych przyjaciół i nie da rady jej skręcić. emotka  źle przewiercili i elementy do siebie nie pasują a weź to człowieku zwracaj, 20 kilogramów! 300 zł, klatka (co tam klatka, willa raczej) miała być idealna, zachwalali, że taka elegancka, że idealnie pasuje nawet do wystroju restauracji... Tak, pasuje jak nawet złożyć się nie da! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6324556 Napisano: 22.02.2017 10:19:27 w Wkurza mnie...
Dziś rano skończyła mi się kawa i nie ma żadnego konkursu na espresso.  Prawdopodobnie to mój ostatni wpis na forum, do wieczora nie dotrwam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

scrabble

#6323632 Napisano: 20.02.2017 10:20:27 w Auchan
cb656 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Nie mogłam go od razu poinformować o peselu, bo skąd miałam wiedzieć, że będzie potrzebny?? (...) Jedynym problemem jest to, że nie zgadza się na podanie peselu czytaj ze zrozumieniem!

No fajnie, odpowiadasz na mój wpis, ale nie zwróciłaś uwagi, że to cytat z cudzej wypowiedzi?
emotka emotka

Ale z Ciebie bohater emotka  Podaj Jej jeszcze mój adres, niech przyjedzie i mi wchrzani osobiście.emotka  

U mnie nie ma takiego "prawa", że co wygram na rodziców to u nich zostaje. Dajmy na to sztućce wygrała mama, mam je ja, ale dostała wygrany przeze mnie rower, bo jej wołał o pomstę do nieba. Rodzicielka dostaje to, co jest jej potrzebne i sprawia radość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6323453 Napisano: 19.02.2017 11:08:53 w Ambasadorinnowacji - Philips
mgielkaa Ktoś wklejał kopię wszystkich punktów potrzebnych do licytacji. Jak pamiętasz datę aukcji, to się cofnij o te strony na forum.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6323442 Napisano: 19.02.2017 10:24:54 w Auchan
Agnes napisał(a):

scrabble napisał(a):

Umoralnianie innych kiedy robi się to samo jest zabawne. Granie na mamę i tatę jest ok i za to na forum mnie nie ochrzanią- jestem pół uczciwa. Ona zagrała na WUJKA  emotka  To jest niewybaczalne!
Dajcie spokój. To była głupota, że od razu go nie poinformowała, teraz bon pewnie przepadnie a ktoś skakałby ze szczęścia i to jest jasne. Wujek? Czasem może być bliższą osobą niż siostra czy nawet ojciec, różnie bywa, w to nie wnikam. 
Wykorzystywanie danych innych osób jest beee albo cacy. Każdy może mieć swoje zdanie ale takie dodatkowe podziały... nawet nie wiem co to jest? Wybielanie samych siebie? Po co?

tak granie na mamę tatę jest ok bo w moim przypadku gram o rzeczy z których wiem ze się ucieszą
teraz np wygrałam bilety do teatru poinformowałam tylko tatę gdzie ma jechać i je odebrać
ale granie na wujków po to by zabrać im tą nagrode?
jeszcze biedny wujek musi iść i ją odebrać ....
no to jest wielka różnica

Uważasz, że wujek nie ucieszy się jak dostanie 3 stówki za wejście do sklepu? Już nie będzie taki biedny. emotka

Wszystko co wygrywasz na rodziców zostaje u nich? Bez wyjątku? A gdybyś wygrała na nich domek Almette, też byś nie skorzystała? Każdy ma swoje zasady, tylko czasem nagina je, jak mu wygodnie. Jak mój tata, numeru PESEL nie poda, chyba, że za samochód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6323441 Napisano: 19.02.2017 10:08:53 w Auchan
zielona123 napisał(a):

scrabble napisał(a):

Umoralnianie innych kiedy robi się to samo jest zabawne. Granie na mamę i tatę jest ok i za to na forum mnie nie ochrzanią- jestem pół uczciwa. Ona zagrała na WUJKA  emotka  To jest niewybaczalne!
Dajcie spokój. To była głupota, że od razu go nie poinformowała, teraz bon pewnie przepadnie a ktoś skakałby ze szczęścia i to jest jasne. Wujek? Czasem może być bliższą osobą niż siostra czy nawet ojciec, różnie bywa, w to nie wnikam. 
Wykorzystywanie danych innych osób jest beee albo cacy. Każdy może mieć swoje zdanie ale takie dodatkowe podziały... nawet nie wiem co to jest? Wybielanie samych siebie? Po co?

wydaje mi się, że jest różnica pomiędzy graniem na kogoś, kto o tym wie, zgadza się, chce tego itp. itd., a graniem na kogo popadnie z rodziny i znajomych byle tylko zwiększyć szansę wygranej, a później szok, że ktoś nie chce podać dokładnych danych, a na dodatek tylko po to, by druga osoba zabrała nagrodę lub ewentualnie z dobroci serca dała jakąś część... przynajmniej ja to tak rozumiem, ale może za krótko w tym siedzę.

Tak, to jest różnica ale nie mieszaj pojęć. Grała na kogoś, kto wyraził na to zgodę, nie wiedział tylko o PESELU. Nie wyłudziła podstępem danych. Granie na znajomych bez ich wiedzy to już inna bajka a w tym wypadku nie o to chodzi. Przez 50 stron wszyscy trąbili, że bony trzeba odebrać osobiście. Nie wierzę, że Wujek nie był poinformowany i nie wyraził zgody. 
Mi nie o to chodzi. Dzielicie sobie ludzi na uczciwych, pół uczciwych i nieuczciwych. W każdym regulaminie jest zapis, że uczestnik wysyła zgłoszenie jedynie w swoim imieniu. Granie na męża czy mamę uczciwe nie jest ale forum wypracowało sobie swoje zasady moralne...

Mój tata nie poda numeru PESEL, tzn. mam go ale nie wykorzystuję, bo sobie nie życzy. Śmieje się, że jak wygram mu samochodzik, to mogę wpisać PESEL, w żadnym innym wypadku. Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

scrabble

#6323428 Napisano: 18.02.2017 23:58:38 w Auchan
Kiciunia21 napisał(a):

To co wygrywam dla rodziny zostaje u nich emotka  A czasami nawet wiecej bo to mama odbiera moje paczki i tak się cieszy z wygranej, że nie mam sumienia jej tego zabierać. Tak było m.in. z telewizorem z Lay's. Tata zachwycony  :D
Jutro realizujemy bony w Auchan w Zielonej emotka  Ktoś wpada? Zablokujemy ka kasę na 2x 600 zł emotka

Rodzicielce nie odmówisz  emotka  Też tak mam.  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6323427 Napisano: 18.02.2017 23:57:18 w Auchan
Umoralnianie innych kiedy robi się to samo jest zabawne. Granie na mamę i tatę jest ok i za to na forum mnie nie ochrzanią- jestem pół uczciwa. Ona zagrała na WUJKA emotka  To jest niewybaczalne!

Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6322479 Napisano: 15.02.2017 23:48:50 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

scrabble napisał(a):

asiatko napisał(a):

Witam. Czy karty z konkursu Elseve Włosy moich marzeń były od początku zasilone wygraną kwotą czy trzeba było napisać im meila z prośbą o doładowanie? Chciałam odpalić moją stówę i nic.,.

Były doładowane od początku. Chyba nawet smsy dostawaliśmy, że karta jest już aktywna. Ja wypłaciłam bez problemu. Pisz do nich albo sprawdź dostępne saldo.

Zarejestrowałam ją na openbenefit a tam saldo zerowe, mało tego, gdy wysyłam im meila to przychodzi zwrotka że prawdopodobnie zablokowali moje meile. Problem w tym że gdy karta przyszła to pin był zalany odżywką więc poprosiłam o nową. Dostałam nową z nowym pinem i prośbą o kontakt meilowy gdy karta dojdzie. No nic, jutro będę dzwonić.

I się nie odezwałaś wtedy?  emotka  Dzwoń, dzwoń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6322468 Napisano: 15.02.2017 23:27:15 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

Witam. Czy karty z konkursu Elseve Włosy moich marzeń były od początku zasilone wygraną kwotą czy trzeba było napisać im meila z prośbą o doładowanie? Chciałam odpalić moją stówę i nic.,.

Były doładowane od początku. Chyba nawet smsy dostawaliśmy, że karta jest już aktywna. Ja wypłaciłam bez problemu. Pisz do nich albo sprawdź dostępne saldo. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6322386 Napisano: 15.02.2017 20:05:32 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

scrabble napisał(a):

Polecony Priorytet 6,80 zł. Powariowali na tej Poczcie   emotka  Ekonomiczny 5,30. 

Ja i tak jestem mile zaskoczona,  emotka  bo myślałam, że priorytet kosztuje po podwyżce 8, 20  emotka

Jeszcze miesiąc temu kosztował 5,50. Ok, rozumiem, że wszystko drożeje ale kurcze, 20, 50 groszy mogli podnieść a nie tyle! 
W Premii Kibica lepiej niech teraz dają po 100 zł, bo to już się nie kalkuluje emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

scrabble

#6322368 Napisano: 15.02.2017 19:40:51 w Wkurza mnie...
Polecony Priorytet 6,80 zł. Powariowali na tej Poczcie  emotka  Ekonomiczny 5,30.  Wyświetl w wątku >>