Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6514106 Napisano: 28.07.2018 22:39:41 w Paragony na trwające konkursy
Najlepszy wybór Mam, Tesco Bobovita sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6514094 Napisano: 28.07.2018 21:01:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy jak w Winiary wysyłało się zgłoszenie, ale zapomniało się usunąć polskie znaki, to będzie traktowane jako zbyt długie? Miało 158 znaków, ale niestety plus polskie, które są liczone... myślicie, ze paragon w ten sposób przepadł i nie ma co wysyłać na niego ponownie bez polskich znaków?

Podbijam 

Ja bym wysłała ponownie. Nie raz takie cyrki robiłam, że albo zwrotki nie było to posłałam jeszcze raz, a potem się okazało, że przeszło 2 x to samo. Z wygraną nie było problemu, musiałam tylko wytłumaczyć, że hasła były identyczne. Nagroda dotarła. To chyba nie było Albedo, ale ogólnie nie przejmuję się takimi wtopami, tam też pracują ludzie emotka   Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6513444 Napisano: 26.07.2018 17:39:00 w Paragony na trwające konkursy
Tesco Nivea Baby/Bobovita, najlepszy wybór mam. Sprzedam kilka paragonów
1szt. 15 zł
2 szt.promocja 25 zł ;)  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6513299 Napisano: 26.07.2018 12:28:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

scrabble

#6513157 Napisano: 25.07.2018 23:23:31 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

kupiłąm dziś 4Move w Lidlu na konkurs... a w domu oprócz tego czekał jeszcze jeden paragon na wysyłkę hasełka... Przynajmniej zmarnują się razem emotka W grupie raźniej emotka

Może w loterii się zwróci?  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6513156 Napisano: 25.07.2018 23:22:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Jaki jest Twój sposób na złotą stylizację?
Czy ktoś mógłby mi odblokować szare komórki - co złota (czy jakakolwiek) stylizacja ma wspólnego z E? emotka
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to tekst, że jeśli wypiorę ciuchy w E, to zacznę świecić  jak po Czernobylu... Ale wątpię, żeby to hasło dawało szanse wygranej. emotka

Eeeee emotka  Bogactwo zapachu, luksusowego płynu E do Ciebie nie trafia? Serio? 
Do mnie też nie, niestety kupiłam inną wersję, taka szkoda.  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

scrabble

#6512897 Napisano: 25.07.2018 12:45:21 w Informują
Albedo dzwoni z huśtawkami 19.07, końcówka nr. 430  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6512892 Napisano: 25.07.2018 12:39:27 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

dostałam smsa o przesyłce od saatchi&saatchi, co to za nagroda?

ja też...

Szczoteczki Oral-b? Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6512864 Napisano: 25.07.2018 11:57:05 w Smolar
loteryjki napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

scrabble, pytasz kto tego nie odbierał(MDW)? Nie od dziś wiadomo, że nie wszystkie SMS-y do Laureatów docierają, a nie każdy sprawdza na stronie z wynikami.

Jak nie sprawdza na stronie to jego strata emotka Smolar to jedyna agencja gdzie można sobie sprawdzić w każdej innej jak sms nie przyjdzie to wygrana przepada.

Ja nie sprawdzam, bo miałam akurat odwrotnie. Weszłam kiedyś, był komunikat "przykro Nam, nie wygrałeś", a sms z gratulacjami się doczłapał. Nagroda też dotarła.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6512842 Napisano: 25.07.2018 11:31:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rezerwa od Smolara, bon 500 zł do sklepu sportowego. Ja się zapytuję, kto tego nie odebrał?  emotka
emotka  Loteria Red Bull, Dołącz do ekipy Neymara. Sms. Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6512786 Napisano: 25.07.2018 09:15:35 w Konkursy dla emigrantów
cb656 napisał(a):

scrabble napisał(a):

Ossssz kurczaki emotka  To jest aby legalne? 
Pomysł na biznes, genialny. Wartość 5 mln. Udział weźmie milion osób i zarobek potrójny. 

Is this competition legal?
Yes. This has been overlooked by solicitors, who have confirmed that prize competition is legal, and that no license is required to operate it in Great Britain due to the level of skill involved.
What happens if not enough tickets are sold?
If the target value as stated in the terms and conditions is not met by the competition deadline, the competition promoter reserves the right to substitute the prize with a cash alternative which will be equal to the total amount of payments received minus reasonable administrative costs, not to exceed 25% of net payments received.
Will the winner have to pay stamp duty or a mortgage?
No.

Prawnicy potwierdzili, że konkurs z nagrodami jest legalny i że nie jest wymagana żadna licencja na jego prowadzenie w
Wielkiej Brytanii ze względu na poziom umiejętności. Jeżeli wartość docelowa, zgodnie z warunkami określonymi w regulaminie, nie zostanie dotrzymana w wyznaczonym terminie, promotor konkursu zastrzega sobie prawo do zastąpienia nagrody alternatywą pieniężną, która będzie równa całkowitej kwocie otrzymanych płatności minus rozsądne koszty administracyjne, nie przekroczyć 25% otrzymanych płatności netto.

Nieźle, u nas by przeszło na rzecz organizatora emotka   Wyświetl w wątku >>
2 venix, darog 0

scrabble

#6512782 Napisano: 25.07.2018 09:03:21 w Konkursy dla emigrantów
pionas napisał(a):

scrabble napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

(The competition is open to residents of the UK over the age of 18.)

Jak polecę na weekend to też mam szansę? emotka

Ja tam do paszportu nikomu nie zaglądam, ale jak spełniasz warunki, to czemu nie emotka emotka

Pomysł na biznes, genialny. Wartość 5 mln. Udział weźmie milion osób i zarobek potrójny. 

Kiedyś coś podobnego było w Polsce, a dokładnie w okolicach Lublina, domek za 500 000zł wpisowe 100zł, ciekawie czy zarobili emotka

Jeżeli dobrze opisali regulamin to nie stracili. Warunek udziału jakiejś minimalnej ilości zgłoszeń i są kryci.
Brat ma 20 minut samochodem do tego miejsca, a niech stracę (nie swoje) 14 funtów  emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

scrabble

#6512779 Napisano: 25.07.2018 08:54:17 w Konkursy dla emigrantów
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

(The competition is open to residents of the UK over the age of 18.)

Jak polecę na weekend to też mam szansę? emotka

Ja tam do paszportu nikomu nie zaglądam, ale jak spełniasz warunki, to czemu nie emotka emotka

Pomysł na biznes, genialny. Wartość 5 mln. Udział weźmie milion osób i zarobek potrójny.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6512509 Napisano: 24.07.2018 12:38:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Czy wszyscy także czekają na przelew 100 zł z gorączki złota Nescafe? Konkurs sprzed 3 miesięcy,  na początku kwietnia wysłany paragon, a nagrody mają wydać maks. do 20 sierpnia, więc pewnie czekają z wykonaniem przelewu do ostatniego dnia.... Obracają sobie środkami przekazanymi na nagrody przez Zleceniodawcę na lokacie bankowej pewnie emotka

Ja czekam na przekaz pocztowy z kwietnia emotka

Przekaz chyba ani 1 nie wyszedł,przynajmniej nie słyszałam o tym. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6512453 Napisano: 24.07.2018 10:44:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

Czy wszyscy także czekają na przelew 100 zł z gorączki złota Nescafe? Konkurs sprzed 3 miesięcy,  na początku kwietnia wysłany paragon, a nagrody mają wydać maks. do 20 sierpnia, więc pewnie czekają z wykonaniem przelewu do ostatniego dnia.... Obracają sobie środkami przekazanymi na nagrody przez Zleceniodawcę na lokacie bankowej pewnie emotka

Dziwne, że nie masz z kwietnia. Przelewy szły etapami, ale datami od początku. Napisz maila, może gdzieś się zabłąkało Twoje oświadczenie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6512271 Napisano: 23.07.2018 17:38:36 w Biedronka
Ja się pytam, gdzie jest ta moderacja?  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6512010 Napisano: 22.07.2018 23:11:28 w Biedronka
stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

maryam napisał(a):

luko922 napisał(a):

Kurcze, dodałem zgłoszenie w Red Bull i czeka na akceptację moderatora, a ten etap trwa do niedzieli. Ciekawe czy zgłoszenie wpadnie do nowego etapu emotka  

No przestań, gadasz jak mugol.... emotka

Dodane dziś, panika okazała się niepotrzebna emotka  

chyba jednak trzeba panikować-wygrać z takim hasłem niepodobna emotka emotka emotka emotka

Moim zdaniem, sztuczny tłok. Nie wgrywa się skanu paragonu to posyłają bzdury za darmo. Hasło o piciu Red Bula w oborze... jak to szło? To mój faworyt! emotka  Coś w stylu: każdy pić Red Bulla może, nawet w oborze i o każdej porze. 
Co tam, kopalnia czy obora, jeden syf.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6511831 Napisano: 21.07.2018 21:51:11 w Biedronka
maryam napisał(a):

luko922 napisał(a):

Kurcze, dodałem zgłoszenie w Red Bull i czeka na akceptację moderatora, a ten etap trwa do niedzieli. Ciekawe czy zgłoszenie wpadnie do nowego etapu emotka  

No przestań, gadasz jak mugol.... emotka

emotka  dyplomacja haha Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6511830 Napisano: 21.07.2018 21:49:51 w Biedronka
luko922 napisał(a):

E tam, wolny weekend i tyle. W poniedziałek dodadzą. Inaczej by to ujęli w regulaminie, że etap trwa do poniedziałku do piątku a zgłoszenia weekendowe wpadają do puli na przyszły tydzień.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6511675 Napisano: 20.07.2018 23:00:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

mia napisał(a):

Czy mogę na chwilkę zmienić temat z Czerwonego Byka na inny? Proszę stokrotnie o wybaczenie. emotka
Zatem:
1) Czy rowery GoshGirl mają jakąś gwarancję, a jeśli to na jakich zasadach? emotka
2) Jak jest w tym roku z gwarancją na wygrane z Brico (Konkurs Mundialowy), bo zapomniałam dziś zapytać odbierając pralkę, tak mnie zauroczyły jej gabaryty...?

2) Też mam właśnie problem z gwarancją na pralkę. Moje Brico było na tyle miłe, że pralkę przywieźli mi do domu (sami zaproponowali, gdy przyprułam do nich Corsą B) i nawet mi ją wnieśli. Więc ja byłam już zauroczona tak kompletnie i bez reszty, że umknęły mi sprawy formalne...

Moje z zeszłego roku jeszcze nie dotarły. Kierownik poszedł na urlop. Chyba jednak kierowniczka, na macierzyński. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0