Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysz-s

mysz-s

#6289883 Napisano: 24.11.2016 15:48:06 w Smolar
pioge7 napisał(a):

aerdna napisał(a):

To nie baza z DC, raczej z Henkela C4 + coś jeszcze emotka

Raczej z dc bo w henkel nie grałem a też mam smsa emotka  

a ja nie grałam w ITM i C4 henkel ale za to grałam w C4 coca-cola emotka  i też mam sms Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6289810 Napisano: 24.11.2016 15:11:50 w Informują
na stronie smolara są wyniki do konkursu tetley w ITM
http://www.smolar...tetley-w-intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6287739 Napisano: 21.11.2016 13:50:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jogav napisał(a):

jedna rękawiczka z Actimela  emotka  chyba do nich napiszę  emotka

hehe  też właśnie dostałam ale obie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6285595 Napisano: 17.11.2016 07:53:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
właśnie karta z mlekovity na 77 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6283306 Napisano: 11.11.2016 21:08:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł nestle kaufland jakies 15 min temu Wyświetl w wątku >>
1 siasiolka 0

mysz-s

#6283076 Napisano: 11.11.2016 01:10:35 w Czy informują/ informowali?
Czy nescafe w zabce już informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6283075 Napisano: 11.11.2016 00:59:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aljagus napisał(a):

Odnośnie WYPASIONEGO- po analizie wysłałam do nich zapytanie czy mogę kupić więcej sztuk mleka na jeden paragon skoro UDZIAŁ W LOTERII BIERZE KOD z opakowania a nie paragonu! i oto odp : Ja to rozumiem na Polski - Jasne,możesz kupić 100 mlek na jeden paragon i wszystkie sto kodów zgłosić,jednakże w momencie wygranej oczekujemy 100 paragonów. ps- nie wiem dlaczego takie maleńkie! cytuję :
Witamy!  Jak najbardziej można zakupić większą ilość produktów promocyjnych na jeden
paragon i później je wszystkie zgłosić na ten sam numer paragonu. Nie
można jednak zgłosić ich więcej, ponieważ wtedy w razie wygranej i
weryfikacji wszystkich zgłoszeń, uczestnik zostanie zdyskwalifikowany emotka Życzymy powodzenia!

Ja to rozumiem inaczej. Nie że oczekują sto paragonow tylko skoro masz na paragonie 100 sztuk wypasionego a zglosisz 105 kodów to musisz mieć na te dodatkowe 5 sztuk paragon/y.
Wyświetl w wątku >>

mysz-s

#6282670 Napisano: 10.11.2016 11:19:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

mysz-s napisał(a):

olunka napisał(a):

mysz-s napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

ja dostałam 3 na maila za 4 pack, wygrałam kubek i co im teraz wgrać jak kod z maila?

Może screena . Ja napisałam kod na kartce i inf że otrzymałam @ . Bo bez zdjęcia nie przepuści. 

tez tak zrobie, dzieki:)

to ile tych kodów ma być na opakowaniu 4-paka?

4

to jak miałam tylko jeden to mam napisac do nich?

jak dzisiaj wysłałam ten jeden kod i zaznaczyłam, ze z 4 paka to zaraz przyszedł mail z 3 kodami

jak zgłaszałam kod nie było zaznaczania jaki actimel kupiłam  emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6282665 Napisano: 10.11.2016 11:11:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

mysz-s napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

ja dostałam 3 na maila za 4 pack, wygrałam kubek i co im teraz wgrać jak kod z maila?

Może screena . Ja napisałam kod na kartce i inf że otrzymałam @ . Bo bez zdjęcia nie przepuści. 

to ile tych kodów ma być na opakowaniu 4-paka?

4

to jak miałam tylko jeden to mam napisac do nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6282661 Napisano: 10.11.2016 11:08:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

to ile tych kodów ma być na opakowaniu 4-paka? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6281263 Napisano: 08.11.2016 11:56:52 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Mam pytanie odnośnie los mentos.Czy na nagrody od IV-VIII trzeba odesłać kod z oświadczeniem pocztą?Czy tylko  na nagrody od I-V,bo już zgłupiałam emotka

Ponawiam pytanie,proszę emotka

tylko do tych lepszych nagród Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6281192 Napisano: 08.11.2016 10:34:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

mysz-s napisał(a):

toolip123 napisał(a):

monisss napisał(a):

rachel napisał(a):

ktoś wie gdzie kupię wypasione w promocji?? i podpowie jak tam system działa?

Auchan, wpisujesz dane którę są z góry kartonu i losujesz kawałek tortu - wygrywasz lub nie emotka  

Rowniez w Biedronce są zapasy emotka  

ale tam nie musi być mleko promocyjne emotka
a ja mam pytanie czy można wygrać więcej niż jedną nagrodę bo nie mogę doczytać

musi bo musi byc specjalny kod

wygrałąm kubek na mleko nie promocyjne to nie jest specjalny kod on jest na kazdym opakowaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6281178 Napisano: 08.11.2016 10:16:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
rękawiczki od actimela i kubek z wypasionego Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6281176 Napisano: 08.11.2016 10:16:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toolip123 napisał(a):

monisss napisał(a):

rachel napisał(a):

ktoś wie gdzie kupię wypasione w promocji?? i podpowie jak tam system działa?

Auchan, wpisujesz dane którę są z góry kartonu i losujesz kawałek tortu - wygrywasz lub nie emotka  

Rowniez w Biedronce są zapasy emotka  

ale tam nie musi być mleko promocyjne emotka
a ja mam pytanie czy można wygrać więcej niż jedną nagrodę bo nie mogę doczytać Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6279843 Napisano: 04.11.2016 19:04:44 w Biedronka
ultrixx napisał(a):

Z którego etapu informowało dziś Albedo/ Winiary?

ostatni, tylko nie pamietam jaki on trwal  Wyświetl w wątku >>
1 ultrixx 0

mysz-s

#6275321 Napisano: 26.10.2016 13:05:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honoris napisał(a):

W jakim sklepie można kupić rozpuszczalną Wosebę? emotka
Wszędzie mielona albo w ziarenkach, a na stronie producenta widzę, że produkują również rozpuszczalną, aczkolwiek nie ma jej ani w Auchan ani Carrefour.

w intermarche kiedys kupowałam Wyświetl w wątku >>
1 honoris 0

mysz-s

#6274764 Napisano: 25.10.2016 13:10:48 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

Ktoś tu pisał że wystawiając fakturę powinienem otrzymać z fakturą także oryginał paragonu, czy ktoś może podać nr paragrafu który o tym mówi? Bo w internecie wszędzie czytam że wystawiając fakturę, sprzedawca zabiera paragon.

Nigdy w życiu. Paragon zawsze zostaje u wystawcy faktury Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6272716 Napisano: 20.10.2016 16:28:29 w SZUKAM....
izak1000 napisał(a):

dang21 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

izkak napisał(a):

Który numer wpisujemy do loterii zakupybezgotowki w polu "Numer rachunku (dowodu sprzedaży)"? 1, 2, 3? 

Moim zdaniem 2, ale niech ktoś jeszcze potwierdzi emotka

Numer 2 emotka

Numer 1 (tak mi odpisali z Agencji). Też miałam wpisany ten  nr  z 2 i moje zgłoszenie wycofali i mam wprowadzić jeszcze raz z poprawnym nr rachunku,który mi zaznaczyli na odesłanym skanie paragonu.

też mi się wydaje że 1 Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6272659 Napisano: 20.10.2016 15:03:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

A jak pobierałam też gotówkę (cash back) to mam wpisać całą sumę czy tylko sumę zakupów emotka

sumę zakupów tylko
cash back się nie wlicza Wyświetl w wątku >>
0 0

mysz-s

#6272656 Napisano: 20.10.2016 15:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

paula9891 napisał(a):

monisss napisał(a):

paula9891 napisał(a):

monisss napisał(a):

ale jak mam jak wół napisane rachunek nr.. to jest ten numer ? przepraszam za durne pytania:P

A masz paragon? Na paragonie gdzieś musi się znajdować identyczny numer  emotka  Jak tam jest, to jest ten numer.

no mam i własnie mam numer na paragonie fiskanlnym 84xxx przy dacie, na dole nr syst 45xxx a na tym z płatnosci karta rachunek nr. 0054xxx ; pos id;mid;aid kod autoryzacji, arqc i ŻADEN nie powtarza się ... Natomiast na Leklerkowym faktycznie nr syst i paragonu się zgadzają ale nie ma AIDu emotka

emotka  Ten przy dacie - nie,
na moim paragonie to numer systemowy - a na potwierdzeniu transakcji to numer dowodu sprzedaży i są takie same.
Ale praktycznie każdy paragon wygląda inaczej, więc ciężko powiedzieć, który to będzie u Ciebie emotka

Ten konkurs/loteria jest totalnie niedopracowany.
wyslalam zapytanie o platnosci online karta co wpisywac w numer transakcji bo wbk na potwierdzeniu transakcji online nie ma takich info.
To odp ze to nie jest platnosc online, tylko platnosc karta w sklepie i prosze wpisywac numery z wydruku z terminala emotka
Zarty jakies.... nie wzieli pod uwage takiej roznorodnosci, co wydruk inaczej wyglada, co bank inne potwierdzenie...

nie jest do konca tak gdyż większość sklepów nie ma terminali połączonych z kasą i np. jeżeli ktoś na kasie ma 35 transakcji gotówka i co 36 transakcje tylko kartą to wiadomo że nie będzie taki sam ani nawet podobny nr transakcji z numerem dowodu zakupu Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0