Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
skorpionka82
Postów 665
Data rejestracji 31.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: miskak
edzia21
Postów 9675
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam narazie nic
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Julia
Postów 180
Data rejestracji 15.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agnike
Postów 419
Data rejestracji 04.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wczoraj dostałam info by potwierdzić adres
Gość: taleksander
Gość: miskak
A ogólnie ranking widzisz?
agnike
Postów 419
Data rejestracji 04.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
50 pkt dostałaś ogólnie do swej punktacji,a nie w tym konkursie kampani ja dwa zadania wykonałam tzn polubienie i udostępnienie filmu i jestem w rankingu
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Dorotka
Postów 206
Data rejestracji 01.08.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madzia34
Postów 1721
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 23
u mojej mamy ttez niby kampania a nic nie dostała:(
Dorotka
Postów 206
Data rejestracji 01.08.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: elcia4245
Gość: goralecka
mówiąc szczerze coraz mniej mi się ten streetcom podoba. Teraz wymyślili jakiś ekspertów tygodnia czy miesiąca i powoli zaczyna się z tego robić konkurs kto bardziej będzie wychwalał otrzymane produkty Niby nie punktują postów na facebooku...ale ludzie pewnie się rzucą z postami ...że czekam na paczuszkę, do mnie przyszła już paczuszka, nawet mój piesek jest zainteresowany, nawet mój kotek czyta ulotki, a dziecko śpi w pudełku po produktach chyba nie o to w marketingu rekomendacji chodzi by się podlizywać sztucznie. Ja nie mam na to ani czasu ani ochoty mam andzieje, ze nie zdecyduja sie na punkty za posty
jomajd86
Postów 2387
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: bc14
może ktoś coś polecić zarejestruje się z linku polecjaącego pw
Gość: kot_waldek
bezaczek7
Postów 3339
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
arabela79
Postów 1021
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podejrzewam, ze mój tel. dostali ze streetcomu.
Warto się bawić w wypełnianie u nich ankiet?
madziamck
Postów 366
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapisz się i dołącz do mojego Audytorium.
Oboje na tym skorzystamy!
zapraszam na PW
arabela79
Postów 1021
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Juz chyba 10 kombinacji towrzylam i mi nie przechodzi.