Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sonyyy
Znalazłem Ciekawą stronkę, VoiceLab. Chodzi o to, że szukają ludzi którzy będą nagrywać tekst. Czyli, dostajemy jakieś zdanie, nagrywamy swoją wypowiedź i przesyłamy (wszystko na ich stronce) Za 60min nagrania otrzymujemy 51zł, wiec za 2h 102zł. Podobno wypłacają pieniądze, jak czytałem w opiniach. Osobiście próbuję swoich sił w tym projekcie
Link:
http://www.pracujrazemznami.pl/VLEmployee/registerUser?ref=jtomek1@o2.pl">http://www.pracuj...er?ref=jtomek1@o2.pl
Osobą polecającą jestem ja, jeśli ktoś będzie się czuł urażony z tej racji to może usunąć mój mail
Za osobę poleconą otrzymuje się 10zł, jeśli nagra ona 2h tekstu
Chyba że ktoś już tam był/jest to może się wypowiedzieć czy z tym projektem to prawda
Gość: goralecka
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
póki co nie moge sie odnaleźć na stronie....
Gość: bc14
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: izapozdro
program dopiero rusza, zatem jest szansa że zostaniemy wybrani do grona testerów
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie odnośnie tego regulaminu to ja jakaś ślepa chyba jestem, bo nie mogę znaleźć
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: koteljot
Mam prosbe. Moze nie o bycie testerem - ale odpowiedz na ankiete
Pisze prace o konkursowiczach - ankieta pozwoli mi na wysnucie ciekawych wnioskow (mam nadzieje)
Dzieki!
https://docs.goog...ZkdpQURTTXc6MQ#gid=0
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kaikae
ja rónież. Pierwszy etap przeszłam za pierwszym razem,. a z drugim męczę się
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jofe8484
Postów 563
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
majchrowski
Postów 805
Data rejestracji 08.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z lewej taki na pomarańczowo zaznaczony
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czym są dane wrażliwe?
To wszystkie dane osobowe, takie jak adres, telefon itp.
Wszystkie dane pochodzące z ankiet dla Ekspertów Streetcom
Dane na temat stanu zdrowia i nałogów
akie są kolejne etapy rekrutacji do kampanii Streetcom?
Wypełnienie ankiety rekrutacyjnej, potwierdzenie adresu do kampanii, otrzymanie wiadomości o zakwalifikowaniu się do kampanii, otrzymanie paczki ambasadorskiej z produktami do testowania
Potwierdzenie adresu do kampanii, otrzymanie wiadomości o zakwalifikowaniu się do kampanii, wypełnienie ankiety rekrutacyjnej otrzymanie paczki ambasadorskiej z produktami do testowania
Potwierdzenie adresu do kampanii, otrzymanie wiadomości o zakwalifikowaniu się do kampanii, otrzymanie paczki ambasadorskiej z produktami do testowania, wypełnienie ankiety rekrutacyjnej
Jakie są kolejne etapy udziału w kampanii rekomendacji?
Otrzymanie produktów do testowania, rozdanie próbek, wypełnienie raportu końcowego, raportowanie rozmów o produkcie
Otrzymanie produktów do testowania, rozdanie próbek, raportowanie rozmów o produkcie, wypełnienie raportu końcowego
raportowanie rozmów o produkcie, otrzymanie produktów do testowania, rozdanie próbek, wypełnienie raportu końcowego
Co powinien zawierać raport z rozmowy?
Moją opinię o produkcie
Przebieg rozmowy na temat testowanego produktu, opinię rozmówcy
Streszczenie wszystkich rozmów o produkcie przeprowadzonych podczas kampanii
Po jakim czasie od rejestracji bierze się udział w pierwszej kampanii?
Po miesiącu
Po 6 miesiącach
Nie ma określonego czasu, po którym można brać udział w kampanii
Czy ambasadorzy mogą sprzedawać produkty, które otrzymali do testowania?
Tak
Nie
Tylko w przypadku, jeśli produkt im się nie spodobał
Ile trwa zazwyczaj kampania rekomendacji?
5-6 tygodni
2-3 tygodnie
Trudno powiedzieć
Czy są prowadzone kampanie przeznaczone dla dzieci?
Tak, dziecko też może zostać Ekspertem
Nie, prowadzimy kampanie produktów przeznaczonych dla dorosłych
Są prowadzone kampanie z produktami dla dzieci. Zapraszamy do nich rodziców, którzy posiadają dzieci w odpowiednim wieku i mogą być zainteresowane określonym produktem
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: to20ja
Z tego co pamiętam, to tak zaznaczałam
gosia16
Postów 1855
Data rejestracji 21.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kampania trwa 5-6 tygodni
Najwyższa pora zrobić coś ze swoim życiem.
kundzia87
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: goralecka
olunka
Postów 7738
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
ja tez i 500 pkt:)