Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Maczupikczu

#7252607 Napisano: 09.04.2025 10:19:45
Wkurza mnie, że ostatnio nic mi nie wychodzi, problemy wyrastają jak grzyb po deszczu i jakoś coraz rzadziej udaje mi się znaleść to światełko w tunelu.
0 0

kumulacja

#7252621 Napisano: 09.04.2025 10:30:19
Maczupikczu napisał(a):

Wkurza mnie, że ostatnio nic mi nie wychodzi, problemy wyrastają jak grzyb po deszczu i jakoś coraz rzadziej udaje mi się znaleźć to światełko w tunelu.

emotka
0 0

atyde25

#7252707 Napisano: 09.04.2025 12:55:00
Jestem starej daty ale sprzedawanie wizerunku dziecka w mediach od pierwszych godzin po narodzeniu mnie obrzydza.
I jeszcze jedna celebrytka to tłumaczy, ze to kasa na ich przyszłość. A ktoś te nowonarodzone  pytał o zgodę emotka
I mają te owe dzieci miliony obserwujących i duże majątki hahahhahah no nie wiem ,może tylko ja głupia jestem i tyle w temacie.

zezowaty_kot

#7253150 Napisano: 10.04.2025 20:33:49
Głupie kleszcze, co one chcą od moich piesiów, najpierw Czemkowi wbił się na linii rzęs, teraz Pikselowi jego kumpel uczepił się karku. emotka
1 ZetZ 0

lasiglasty

#7253153 Napisano: 10.04.2025 20:49:31
Ostatnie dwa tygodnie zleciały mi jak jeden dzień, nie mogę uwierzyć, ze za chwilę minie już połowa nowego roku, bo ja mentalnie tkwię na przełomie grudnia i stycznia emotka mam wrażenie, że świat przyspieszył.
0 0

ktosiek1

#7253168 Napisano: 10.04.2025 21:40:02
lasiglasty napisał(a):

Ostatnie dwa tygodnie zleciały mi jak jeden dzień, nie mogę uwierzyć, ze za chwilę minie już połowa nowego roku, bo ja mentalnie tkwię na przełomie grudnia i stycznia emotka mam wrażenie, że świat przyspieszył.

Mam podobnie, tyle na głowie, że nie zauważam jak zmieniają się miesiące. Dopiero był grudzień, dziwię się ze już wiosna.  Za szybko to wszystko pędzi....
0 0

snowflake

#7253175 Napisano: 10.04.2025 22:11:44
Wkurza mnie, że 3 dni po jednej H7, spaliła się druga emotka  taaa wiem, wymienia się parami emotka
1 cb656 0

atyde25

#7253197 Napisano: 11.04.2025 06:37:34
Jakim trzeba być  nieogarem kup 2 produkty Revoss w Rossmannie kupiłam 1 i już zabierałam się z zapałem do brania udziału i wypocenia odpowiedzi taaaaaaaaa
Ale to nic wygraj 3 - 90 z Turka i obudź się z ręką w ,że 1 nagroda możliwa na osobę .
No cała ja.
0 0

cb656

#7253222 Napisano: 11.04.2025 10:49:24
atyde25 napisał(a):

Jestem starej daty, ale sprzedawanie wizerunku dziecka w mediach od pierwszych godzin po narodzeniu mnie obrzydza. emotka
I jeszcze jedna celebrytka to tłumaczy, ze to kasa na ich przyszłość. A ktoś te nowonarodzone  pytał o zgodę emotka

Jestem jeszcze starszej daty i od dawna zastanawiam się nad takim zjawiskiem - jak to jest, gdy to matka jest dajmy na to jakąś patocelebrytką za młodu, panieną eksponującą swoje wdzięki bez żenady publicznie, czy to w wieczornych programach tiwi, czy to w czasopismach dla panów, albo po prostu w internecie... Wróć! WSZYSTKO prędzej czy później trafi do sieci, więc skupmy się na tym. Sieć jest pełna zdjęć mniej lub bardziej gołej mamusi, do których to fotek może dotrzeć każdy bez trudu no i pojawia się taki dzień, w którym ktoś życzliwy emotka pokaże je takiemu potomkowi... Co wtedy? Jak zareaguje psychika dziecka? emotka Czy mamusia pomyślała o tym wcześniej? Jak to wytłumaczy potomkowi/potomce emotka że mamusia rozkładała nogi po to, by dziecko miało za co żyć? emotka Szalenie mnie to intryguje. Czasem myślę o tym w kategorii wkurzu, ale w zasadzie przeważa ciekawość socjologiczna. emotka

atyde25

#7253528 Napisano: 12.04.2025 10:43:03
Ale mnie Wedel wkurzył. Nie dość ,że w formularzu przy zgłoszeniu dodaje się zdjęcie czy tam skan paragonu to potem znowu to chcą w formularzu zwycięzcy. I serio jak kupiłam Pawełka to jedyny baton o tej nazwie firmy właśnie Wedel to niby będę mykać po pieczątkę.
Jeszcze ten opis dopisek pracownika WEDEL i pieczątka. Ale mi się wiązanka ciśnie na usta ale policzę do 100.
Jak lubię Pawełki to je odstawię na wieki WEDEL.
0 0

rufus

#7253531 Napisano: 12.04.2025 10:51:22
atyde25 napisał(a):

Ale mnie Wedel wkurzył. Nie dość ,że w formularzu przy zgłoszeniu dodaje się zdjęcie czy tam skan paragonu to potem znowu to chcą w formularzu zwycięzcy. I serio jak kupiłam Pawełka to jedyny baton o tej nazwie firmy właśnie Wedel to niby będę mykać po pieczątkę.
Jeszcze ten opis dopisek pracownika WEDEL i pieczątka. Ale mi się wiązanka ciśnie na usta ale policzę do 100.
Jak lubię Pawełki to je odstawię na wieki WEDEL.

Ale czemu mialabys isc po pieczatke? Nazwa pawelek na paragonie przechodzi normalnie weryfikacje.
0 0

lasiglasty

#7253538 Napisano: 12.04.2025 11:31:21
cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Jestem starej daty, ale sprzedawanie wizerunku dziecka w mediach od pierwszych godzin po narodzeniu mnie obrzydza. emotka

Jestem jeszcze starszej daty i od dawna zastanawiam się nad takim zjawiskiem - jak to jest, gdy to matka jest dajmy na to jakąś patocelebrytką za młodu, panieną eksponującą swoje wdzięki bez żenady publicznie, czy to w wieczornych programach tiwi, czy to w czasopismach dla panów, albo po prostu w internecie... Wróć! WSZYSTKO prędzej czy później trafi do sieci, więc skupmy się na tym. Sieć jest pełna zdjęć mniej lub bardziej gołej mamusi, do których to fotek może dotrzeć każdy bez trudu no i pojawia się taki dzień, w którym ktoś życzliwy emotka pokaże je takiemu potomkowi... Co wtedy? Jak zareaguje psychika dziecka? emotka Czy mamusia pomyślała o tym wcześniej? Jak to wytłumaczy potomkowi/potomce emotka że mamusia rozkładała nogi po to, by dziecko miało za co żyć? emotka Szalenie mnie to intryguje. Czasem myślę o tym w kategorii wkurzu, ale w zasadzie przeważa ciekawość socjologiczna. emotka

A skąd pomysł, że taka mama będzie to ukrywała emotka w czasach dzieci wychowanych na Tik Toku i piosenkach Fagaty, to raczej będą chciały iść w ślady rodzicielki. Np. córka Katie Price nie jest jeszcze pełnoletnia, a już od dawna podąża w social mediach ścieżką matki i dumnie się z nią pokazuje, robiąc na tym "zasięgi". I kiedy my tu płaczemy, że znowu nie udało się wygrać 50 zł z bramki, to ona zgarnia kolejne tysiące funtów za reklamę pasty wybielającej zęby, bo mamusia przetarła szlaki "rozkładając nogi w internecie" jak to napisałeś emotka dzisiaj dzieci nie chcą być już nauczycielami, weterynarzami, dentystami, tylko influencerami.

A gdybyś nie wiedział kim jest Fagata, której słuchają teraz dzieciaki, których matki same je podstawiają do zdjęć z tą Panią:

0 0

donia7

#7253542 Napisano: 12.04.2025 11:46:34
Matko jak ja się cieszę, że moja niespełna 16-latka jest starej daty i brzydzi się takim czymś emotka

to jest straszne emotka

rudzixon

#7253543 Napisano: 12.04.2025 11:50:56
Ja mam dwie małe córeczki i jestem tym internetowym światem przerażona emotka

lasiglasty

#7253546 Napisano: 12.04.2025 12:03:32
No kiedyś na wycieczkach szkolnych w autobusie śpiewało się "Stokrotkę polną" i "Konika na biegunach", dzisiaj 12-latki śpiewają "twój facet ma mnie zapisaną w telefonie mama, na ch*j się patrzysz s*ko": https://www.tikto.../7363307250087202081

Ale co się dziwić, jak dyrekcje szkół zapraszają takie "gwiazdki", żeby z okazji rozpoczęcia roku szkolnego twerkowały przed dziećmi, a jedyne konsekwencje to pouczenie emotka liczysz, że szkoła przekaże dziecku jakieś wartości, a oni fundują pokaz wywijania tyłkiem przez celebrytkę.

1 cb656 0

nanajka81

#7253547 Napisano: 12.04.2025 12:07:15
radziosny napisał(a):

Zgłosiłem ok. 60 paragonów na różne loterie w tym roku i nic nie wygrałem.. nawet głupich 20zł. Nie wiem czy loterie mają obecnie jakikolwiek sens. Kiedyś szło coś ugrać, a obecnie mam wrażenie, że głównie wygrywają osoby co hurtowo kupują lub mają dostęp do wyrzuconych sklepowych paragonów. Szkoda, że organizatorzy tego nie widzą, bo dałoby się coś wymyślić..

dlatego ja na siłę w bramkach nie gram, bardziej skupiam się na kreatywnych bo tam zawsze coś mi się uda.
0 0

nanajka81

#7253548 Napisano: 12.04.2025 12:10:35
donia7 napisał(a):

Matko jak ja się cieszę, że moja niespełna 16-latka jest starej daty i brzydzi się takim czymś emotka

to jest straszne emotka

mi ostatnio córka powiedziała że u niej w klasie słuchają głównie Cypisa. Jak tego posłuchałam to mi się słabo zrobiło. Przekleństwa i seks w wulgarnym wydaniu.
1 cb656 0

cb656

#7253570 Napisano: 12.04.2025 13:58:48
lasiglasty napisał(a):

cb656 napisał(a):

...od dawna zastanawiam się nad takim zjawiskiem - jak to jest, gdy to matka jest dajmy na to jakąś patocelebrytką za młodu, panieną eksponującą swoje wdzięki bez żenady publicznie, czy to w wieczornych programach tiwi, czy to w czasopismach dla panów, albo po prostu w internecie... Wróć! WSZYSTKO prędzej czy później trafi do sieci, więc skupmy się na tym. Sieć jest pełna zdjęć mniej lub bardziej gołej mamusi, do których to fotek może dotrzeć każdy bez trudu no i pojawia się taki dzień, w którym ktoś życzliwy emotka pokaże je takiemu potomkowi... Co wtedy? Jak zareaguje psychika dziecka? emotka (...)

A skąd pomysł, że taka mama będzie to ukrywała emotka w czasach dzieci wychowanych na Tik Toku i piosenkach Fagaty, to raczej będą chciały iść w ślady rodzicielki. Np. córka Katie Price nie jest jeszcze pełnoletnia, a już od dawna podąża w social mediach ścieżką matki i dumnie się z nią pokazuje, robiąc na tym "zasięgi". I kiedy my tu płaczemy, że znowu nie udało się wygrać 50 zł z bramki, to ona zgarnia kolejne tysiące funtów za reklamę pasty wybielającej zęby, bo mamusia przetarła szlaki "rozkładając nogi w internecie" jak to napisałeś emotka dzisiaj dzieci nie chcą być już nauczycielami, weterynarzami, dentystami, tylko influencerami.

Fakt. Zapomniałem, że to rzeczywistość kreuje tak zwane "normy społeczne". Dziecko wychowane na takich wzorcach będzie dumne z mamusi, a ona nie będzie miała zamiaru niczego ukrywać. Smutno mi, że doczekałem takich czasów. emotka
1 serberta 0

cb656

#7253579 Napisano: 12.04.2025 15:12:50
Wkurza mnie bezsens argumentacji karania punktami karnymi. Głupszego uzasadnienia nie widziałem lata całe!
W ten sposób to można się przyczepić do KAŻDEGO!!! emotka
No bo co szkodzi, hę??
Nick cb656 jest jest JESZCZE GŁUPSZY, bo nic nie oznacza! emotka emotka :P

nanajka81

#7253587 Napisano: 12.04.2025 16:11:13
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie bezsens argumentacji karania punktami karnymi. Głupszego uzasadnienia nie widziałem lata całe!
W ten sposób to można się przyczepić do KAŻDEGO!!! emotka
No bo co szkodzi, hę??
Nick cb656 jest jest JESZCZE GŁUPSZY, bo nic nie oznacza! emotka emotka :P

A ja popieram karniaka dla tego kogoś kto sobie takie kretyńskie nicki wymyśla tylko po to aby innym dokuczyć.