Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

PPPet-er

#7248311 Napisano: 21.03.2025 12:47:33
Wkurza mnie Coca-cola z tymi ich kodami na czerwonych nakretkach, ktorych zwyczajnie nie widac emotka
I Fortis tez mnie wkurza, bo zrobił durną aplikacje gdzie nie mozna sobie spokojnie dodawac kodów by sie kumulowaly emotka  tylko wymyslaja tak akcje, by kody tracily waznosc emotka
1 miketyson 0

Maczupikczu

#7248321 Napisano: 21.03.2025 13:13:46
Wkurza mnie Joy z restaurant week, dzis zerknęłam z ciekawości i wyniki do 28 marca a od miesiąca trwa restaurant week i zostanie 2 tygodnie na wykorzystanie nagrody, gdzie wszystkie fajniejsze miejsca są prorezerwowane z 2 tygodniowym wyprzedzeniem. Jednak coca cola lepiej podchodziła do tematu i dawali nagrody miesiąc przed rozpoczęciem restaurant week. Duży minus dla Pepsi.
1 miketyson 0

Maczupikczu

#7248322 Napisano: 21.03.2025 13:15:31
PPPet-er napisał(a):

Wkurza mnie Coca-cola z tymi ich kodami na czerwonych nakretkach, ktorych zwyczajnie nie widac emotka
I Fortis tez mnie wkurza, bo zrobił durną aplikacje gdzie nie mozna sobie spokojnie dodawac kodów by sie kumulowaly emotka  tylko wymyslaja tak akcje, by kody tracily waznosc emotka

ja zawsze kładę nakrętkę na aplikacji , wtedy ten biały mi podświetla i ładnie widać kod, ale zgadzam się do tego przeterminowania. Mam cale wiaderko kodów sprite, których nie mogę wpisać...
0 0

PPPet-er

#7248406 Napisano: 21.03.2025 15:09:42
Maczupikczu napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

ja zawsze kładę nakrętkę na aplikacji , wtedy ten biały mi podświetla i ładnie widać kod, ale zgadzam się do tego przeterminowania. Mam cale wiaderko kodów sprite, których nie mogę wpisać...

Dziwne, ze na czarnych, bez cukru, to moga wyrazne kody drukowac emotka
Moje kody Kinley poszly w siną dal razem z Coca-Cola emotka  expired 
 Dzieki Fortis to na Pepsi przejde, bo kodow nie maja wiec nic nie przepadnie emotka
1 catcat 0