Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

loteryjny

#7247092 Napisano: dzisiaj o 11:24:34
Zaraz będzie koniec marca a ciekawych konkursów i loterii mało. Smolar robi loterie z biletami wartymi 40 zł czy przeglądami stomatologicznymi wartymi 20 zł. Tragedia emotka
1 MDL 0

atyde25

#7247152 Napisano: dzisiaj o 14:07:39
Przez jedną sekundę pomyślałam, że kupię Chupa Chups za 10 zeta.
Ale sobie przypomniałam o zafoliowanych  10 letnich Chupa Chupsach wygranych pewnie z 10 lat temu.
To moja chwila wstydu ale jakoś je schowałam i lat sobie spokojnie leżakowały.
Koszmar czasami jak o tym myślę to mam dość.
0 0

Jestemnowa

#7247155 Napisano: dzisiaj o 14:16:14
loteryjny napisał(a):

Zaraz będzie koniec marca a ciekawych konkursów i loterii mało. Smolar robi loterie z biletami wartymi 40 zł czy przeglądami stomatologicznymi wartymi 20 zł. Tragedia emotka

Ten od dziś co jest w Lidlu Schweppes wydaje się być spoko konkursem 😉
0 0

visserarthur

#7247156 Napisano: dzisiaj o 14:19:46
Trochę mnie to wkurza, bo to nieudolność agencji, a nie moja wina, na szczęście nagroda nieduża- ten bilet Wedla. Chciałem wypełnić w ostatni dzień przed północą formularz Zwycięzcy, ale nie przepuszczało, a oni twierdzą, że było po czasie i to dlatego  emotka . Kurna, nie wiem, z jakiego zegara korzystają (jeśli są około 3 minuty różnicy), ale wieloletni konkursowicz nie patrzy na zegarek, który ma na ręku...
0 0

edzia21

#7247159 Napisano: dzisiaj o 14:25:28
Jestemnowa napisał(a):

loteryjny napisał(a):

A masz może regulamin tego konkursu albo znasz zasady? Strona podana w gazetce lidl pokazuje inną zawartość.
0 0

pusheen

#7247160 Napisano: dzisiaj o 14:28:09
edzia21 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

loteryjny napisał(a):

A masz może regulamin tego konkursu albo znasz zasady? Strona podana w gazetce lidl pokazuje inną zawartość.

Schweppes
0 0