Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

atyde25

#7246650 Napisano: 14.03.2025 14:11:59
Dajcie mi leżaki i skarpety to zacznę serio się wkurzać jeszcze bardziej.
0 0

banka-manka

#7246748 Napisano: 14.03.2025 18:10:17
Zżarłam już jedną kostkę serka topionego Sertop (smak mojego dzieciństwa), a oni chcą zdjęcie 3 etykiet emotka emotka emotka
0 0

ZetZ

#7246749 Napisano: 14.03.2025 18:19:05
cb656 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Wkurza mnie moj lekarz, ktory na chorobe przewlekła przepisuje mi tlyko 1 opakowanie leku i mam umawiac wizyte/teleporade co miesiac tylko i wylacznie po to, żeby dostać lek.

Dziwne rzeczy prawisz, ech... Ja e-recepty na leki na choroby przewlekłe (nadciśnienie) dostaję esemesem, po uprzedniej pięciominutowej wizycie w przychodni i zostawieniu U REJESTRATORKI  karteczki-zlecenia, zawierającej podstawowe dane, typu imię, nazwisko, pesel, nr telefonu i rodzaj leku. Nie muszę nawet widzieć się z lekarzem. Na drugi dzień przychodzi wiadomość z kodem do apteki. emotka
P.S. Tak się składa, że opakowanie zawiera 30 tabletek, więc też jest to jedna wizyta na miesiąc. i już!

Z moim druidem (na kasę chorych) mam jeszcze lepiej, bo zamawiam e-recepty i miesiącami się nie widzimy emotka , ale wkurzają mnie apteki z tymi limitami na tabletki, że np.3 opakowania i tyle nawet jak lekarz zapisze więcej, ech.
0 0

krakowskispleen

#7246777 Napisano: 14.03.2025 20:38:17
atyde25 napisał(a):

Tu odpowiem  dlaczego mnie nie cieszą skarpetki czy torba.
Gram od ponad 25 lat i nie miejsca w klitce w bloku na trzymanie tego całego szajsu.
Oddałam full wszystkiego a nadal jestem zawalona emotka
Dziś mi listonosz przyszedł ale pani teraz mało przesyłek dostaje pamiętam te bluzy Lecha.
Mówię mu to było wiele lat temu ,on chyba tylko 2 lata haahhah
Poczto sama sobie zgotowałaś taki los, że kurierzy przejęli przesyłki jak lecieliście w ciula.
Aż mi w oczach pociemniało z  wkurzenia ,że niby niewdzięczna jestem o skarpety numer 10000000000.

A kto powiedział, że jesteś niewdzięczna? Wiele tych nagród jest po prostu do bani, czasami to są prawie że śmieci, bo na co komu fafnasta smyczka czy torba albo pisak do napełnienia keczupem? Teraz właśnie parsknęłam widząc konkurs Żubra:
"Pokaż swój radosny podskok na widok Dwóch Szybkich Żubrów w komentarzu.

Nagrody50x zestaw: kufel 0,5l i otwieracz"

No naprawdę, wrzucasz publicznie swoje zdjęcie, na którym robisz z siebie pajaca, żeby dostać kufel i otwieracz,  których to rzeczy z reguły człowiek ma nawet za dużo... Żeby nie było, mogę zrobić z siebie pajaca wrzucając jakieś śmieszne zdjęcie, ale niech nagroda będzie tego warta

rainbowdash

#7246787 Napisano: 14.03.2025 21:58:49
rainbowdash napisał(a):

Dziura w pamięci 👀 tak schowałam kartę prezentową (naładowaną) że nijak nie mogę znaleźć.. dom przekopany i nic.. obawiam się że znajdę jak termin ważności straci 🤯🤯😤 czy ma ktoś pomysł jak sobie przypomnieć?? 😩😩

Update:) dziś odnaleziona emotka trochę wstyd się przyznać ale w najgłębszych czeluściach SAMOCHODU emotka

FBsebastian3

#7246788 Napisano: 14.03.2025 22:01:18
Wkurzają mnie wygrane bluzy. Czy nie m9gą choć raz na jakiś czas dać rozpinanych? Wszystkie przez głowe.....te co ja wygrywam.
1 iwona0103 0

nanajka81

#7246794 Napisano: 14.03.2025 22:52:16
FBsebastian3 napisał(a):

Wkurzają mnie wygrane bluzy. Czy nie m9gą choć raz na jakiś czas dać rozpinanych? Wszystkie przez głowe.....te co ja wygrywam.

tez o tym myślałam bo o rozpinane bluzy bym grała, a tych przez głowę to mam już za dużo.
1 montezuma 0

krakowskispleen

#7246796 Napisano: 14.03.2025 23:33:28
FBsebastian3 napisał(a):

Wiele agencji nawet wyboru rozmiaru nie daje, a my marzymy o rozpinanych 🤣 W zeszłym roku mąż wygrał bluzę Neboa. Chciał wziąć dla mnie i napisał w odpowiedzi pytanie jak z rozmiarami, bo prosi o XS, ew. S, a agencja odpisała, że mają tylko rozmiary L.

Robienie konkursu z nagrodą odzieżową i zamówienie tylko jednego rozmiaru jest tak słabe, że brak słów. Nie wspominając o tym, że to konkurs kosmetyczny, więc w teorii bardziej targetowany pod kobiety, nagrodą jest bluza w oczojebnym niebieskim, który pewnie niewielu facetów będzie nosić, a geniusze zamawiają same bluzy wielkości męskiej elki.

escada

#7246866 Napisano: 15.03.2025 15:58:34
Naszukałam sie w C4 serków Sertop na konkurs, znalazłam, kupiłam 3 jak trzeba, po czym w domu doczytałam że maja być w kostkach a jedyne ktore były to takie "serdelki". I opis tez przepiękny -serdelek topiony. Znaczy paragon do kosza. W Biedronce tego wynalazku nie ma a innych sklepów w poblizu brak, wrr
i w dodatku zapomniałam podejśc do regału z papierami po Reginę.

tereniagno

#7246870 Napisano: 15.03.2025 16:10:44
Aaaa,wkurzyłam się.Byłam w Twoim Markecie i kupowałam śliwki w czekoladzie  po 28,99 w promocji, na paragonie 39,99kgemotka
Potem w Dino kupowałam schab z kością po 13...
teraz patrzę, a na mięsnym nabite żeberka po 22,99emotka
No, na wszystko musisz uważać i wszystko sprawdzać.emotka
Nie wiem, czy mam dziś pecha emotka
Tu 5, tam 5 i do tyłu emotka
No i do tego nie wierzę, przed chwilą wysłałam zgłoszenie na Kubusia,którego dziś kupiłam i co?
,,Niestety,zgłoszenie było już wysłane"emotka emotka emotka !!!!!!
A na koniec dziś same pudła z wysłanych zgłoszeń DZIĘKUJEemotka

ktosiek1

#7246871 Napisano: 15.03.2025 16:14:02
krakowskispleen napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Wiele agencji nawet wyboru rozmiaru nie daje, a my marzymy o rozpinanych 🤣 W zeszłym roku mąż wygrał bluzę Neboa. Chciał wziąć dla mnie i napisał w odpowiedzi pytanie jak z rozmiarami, bo prosi o XS, ew. S, a agencja odpisała, że mają tylko rozmiary L.

Robienie konkursu z nagrodą odzieżową i zamówienie tylko jednego rozmiaru jest tak słabe, że brak słów. Nie wspominając o tym, że to konkurs kosmetyczny, więc w teorii bardziej targetowany pod kobiety, nagrodą jest bluza w oczojebnym niebieskim, który pewnie niewielu facetów będzie nosić, a geniusze zamawiają same bluzy wielkości męskiej elki.

Pewnie były tańsze 😆

cherry21

#7246920 Napisano: 15.03.2025 23:25:26
Słodka loteria... nie doczytałam tegorocznych zasad i kupiłam na 17 zł, dziś przy zgloszeniu dowiedziałam się że powinno być na 20 i jestem strasznie wkurzonaemotka . Na zakup inflację uwzględnili, natomiast na nagrody nie...
1 filemonek 0

elemelex

#7246976 Napisano: 16.03.2025 13:46:54
Wkurza mnie pytanie z serka topionego. Nie wiem co za poezyję mam tworzyć, bo tak naprawdę serek z wiosną nie ma wiele wspólnego. Trzeba się wspinać na nie wiadomo jakie wyżyny żeby cos naściemniać na taki temat. A ja go nawet lubię, tylko za cholerę z wiosną mi się nie kojarzy emotka
Żeby nie już tak nie marudzić to podoba mi się pytanie smolara o sąsiada.

filemonek

#7246986 Napisano: 16.03.2025 14:35:22
20 zł do Lidla dziś trafilam.
0 0

zezowaty_kot

#7246987 Napisano: 16.03.2025 14:52:43
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie pytanie z serka topionego. Nie wiem co za poezyję mam tworzyć, bo tak naprawdę serek z wiosną nie ma wiele wspólnego. Trzeba się wspinać na nie wiadomo jakie wyżyny żeby cos naściemniać na taki temat. A ja go nawet lubię, tylko za cholerę z wiosną mi się nie kojarzy emotka

A wiosnę lubisz? Jak lubisz wiosnę i lubisz serek, to już jest coś łączy emotka
1 niunio 0

elemelex

#7246990 Napisano: 16.03.2025 15:21:39
zezowaty_kot napisał(a):

elemelex napisał(a):

A wiosnę lubisz? Jak lubisz wiosnę i lubisz serek, to już jest coś łączy emotka

Chyba napiszę, że ser topiony jest dla mnie pyszny jak stokrotki  i mlecze emotka  
Fajnie czasem ponarzekać na to jakie wygibasy w głowie trzeba robić by cos wygrać.

snowflake

#7247002 Napisano: 16.03.2025 17:23:20
elemelex napisał(a):

Chyba napiszę, że ser topiony jest dla mnie pyszny jak stokrotki  i mlecze emotka  
Fajnie czasem ponarzekać na to jakie wygibasy w głowie trzeba robić by cos wygrać.

Mlecze są lekko trujące - lepiej tak im nie pisz emotka  chociaż w sumie... zawsze to mniejsza konkurencja - pisz, to genialny pomysł 😛
Wkurza mnie, że mam podobne dylematy 😣 i jutro znowu wstaję o 5 😶
1 elemelex 0

notta

#7247022 Napisano: 16.03.2025 21:17:11
fungenerator - ta gra na kompie to jakiś koszmar emotka
0 0

anaesth

#7247023 Napisano: 16.03.2025 21:24:22
elemelex napisał(a):

Może coś, że jesz ich tak dużo, że niedługo zaczniesz wąchać kwiatki od spodu? emotka emotka emotka

Kiciunia21

#7247032 Napisano: 16.03.2025 22:50:39
krakowskispleen napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Jeśli macie problem z konkursowymi bluzami to chętnie przygarnę te w rozmiarze L 😁 Mój nastoletni brat je uwielbia  emotka  Mam wrażenie, że im bardziej szalona tym lepiej emotka
0 0