Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

atyde25

#7246650 Napisano: 14.03.2025 14:11:59
Dajcie mi leżaki i skarpety to zacznę serio się wkurzać jeszcze bardziej.
0 0

banka-manka

#7246748 Napisano: 14.03.2025 18:10:17
Zżarłam już jedną kostkę serka topionego Sertop (smak mojego dzieciństwa), a oni chcą zdjęcie 3 etykiet emotka emotka emotka
0 0

ZetZ

#7246749 Napisano: 14.03.2025 18:19:05
cb656 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Wkurza mnie moj lekarz, ktory na chorobe przewlekła przepisuje mi tlyko 1 opakowanie leku i mam umawiac wizyte/teleporade co miesiac tylko i wylacznie po to, żeby dostać lek.

Dziwne rzeczy prawisz, ech... Ja e-recepty na leki na choroby przewlekłe (nadciśnienie) dostaję esemesem, po uprzedniej pięciominutowej wizycie w przychodni i zostawieniu U REJESTRATORKI  karteczki-zlecenia, zawierającej podstawowe dane, typu imię, nazwisko, pesel, nr telefonu i rodzaj leku. Nie muszę nawet widzieć się z lekarzem. Na drugi dzień przychodzi wiadomość z kodem do apteki. emotka
P.S. Tak się składa, że opakowanie zawiera 30 tabletek, więc też jest to jedna wizyta na miesiąc. i już!

Z moim druidem (na kasę chorych) mam jeszcze lepiej, bo zamawiam e-recepty i miesiącami się nie widzimy emotka , ale wkurzają mnie apteki z tymi limitami na tabletki, że np.3 opakowania i tyle nawet jak lekarz zapisze więcej, ech.
0 0

krakowskispleen

#7246777 Napisano: 14.03.2025 20:38:17
atyde25 napisał(a):

Tu odpowiem  dlaczego mnie nie cieszą skarpetki czy torba.
Gram od ponad 25 lat i nie miejsca w klitce w bloku na trzymanie tego całego szajsu.
Oddałam full wszystkiego a nadal jestem zawalona emotka
Dziś mi listonosz przyszedł ale pani teraz mało przesyłek dostaje pamiętam te bluzy Lecha.
Mówię mu to było wiele lat temu ,on chyba tylko 2 lata haahhah
Poczto sama sobie zgotowałaś taki los, że kurierzy przejęli przesyłki jak lecieliście w ciula.
Aż mi w oczach pociemniało z  wkurzenia ,że niby niewdzięczna jestem o skarpety numer 10000000000.

A kto powiedział, że jesteś niewdzięczna? Wiele tych nagród jest po prostu do bani, czasami to są prawie że śmieci, bo na co komu fafnasta smyczka czy torba albo pisak do napełnienia keczupem? Teraz właśnie parsknęłam widząc konkurs Żubra:
"Pokaż swój radosny podskok na widok Dwóch Szybkich Żubrów w komentarzu.

Nagrody50x zestaw: kufel 0,5l i otwieracz"

No naprawdę, wrzucasz publicznie swoje zdjęcie, na którym robisz z siebie pajaca, żeby dostać kufel i otwieracz,  których to rzeczy z reguły człowiek ma nawet za dużo... Żeby nie było, mogę zrobić z siebie pajaca wrzucając jakieś śmieszne zdjęcie, ale niech nagroda będzie tego warta

rainbowdash

#7246787 Napisano: 14.03.2025 21:58:49
rainbowdash napisał(a):

Dziura w pamięci 👀 tak schowałam kartę prezentową (naładowaną) że nijak nie mogę znaleźć.. dom przekopany i nic.. obawiam się że znajdę jak termin ważności straci 🤯🤯😤 czy ma ktoś pomysł jak sobie przypomnieć?? 😩😩

Update:) dziś odnaleziona emotka trochę wstyd się przyznać ale w najgłębszych czeluściach SAMOCHODU emotka
0 0

FBsebastian3

#7246788 Napisano: 14.03.2025 22:01:18
Wkurzają mnie wygrane bluzy. Czy nie m9gą choć raz na jakiś czas dać rozpinanych? Wszystkie przez głowe.....te co ja wygrywam.
1 iwona0103 0

nanajka81

#7246794 Napisano: 14.03.2025 22:52:16
FBsebastian3 napisał(a):

Wkurzają mnie wygrane bluzy. Czy nie m9gą choć raz na jakiś czas dać rozpinanych? Wszystkie przez głowe.....te co ja wygrywam.

tez o tym myślałam bo o rozpinane bluzy bym grała, a tych przez głowę to mam już za dużo.
0 0

krakowskispleen

#7246796 Napisano: 14.03.2025 23:33:28
FBsebastian3 napisał(a):

Wiele agencji nawet wyboru rozmiaru nie daje, a my marzymy o rozpinanych 🤣 W zeszłym roku mąż wygrał bluzę Neboa. Chciał wziąć dla mnie i napisał w odpowiedzi pytanie jak z rozmiarami, bo prosi o XS, ew. S, a agencja odpisała, że mają tylko rozmiary L.

Robienie konkursu z nagrodą odzieżową i zamówienie tylko jednego rozmiaru jest tak słabe, że brak słów. Nie wspominając o tym, że to konkurs kosmetyczny, więc w teorii bardziej targetowany pod kobiety, nagrodą jest bluza w oczojebnym niebieskim, który pewnie niewielu facetów będzie nosić, a geniusze zamawiają same bluzy wielkości męskiej elki.
0 0