Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

mietowa

#7233999 Napisano: dzisiaj o 11:16:39
anialistopad napisał(a):

Mój 18 latek ma ospę i marudzi gorzej niż młodsze dzieci . Wszystko go boli ,nie ma siły. Skóra głowy pokryta pęcherzami i piecze go . Macie jakieś sprawdzone preparaty na te pieczenie? Idę właśnie do apteki i nie wiem co mu kupić

To już młody mężczyzna, a wszak wiadomo, jak ciężko mężczyźni przechodzą choćby przeziębienia emotka . A tak serio, współczuję, to bardzo upierdliwa choroba. Są teraz różne pudry i pianki łagodzące swędzenie, dobrze byłoby też podać Hascovir (zwłaszcza na początku zachorowania). Myślę, że najlepiej doradzi Ci farmaceuta w dobrej aptece.
0 0

kaprysek30

#7234001 Napisano: dzisiaj o 11:21:23
Wkurza mnie gmina. Żałuje kasy na odśnieżanie dróg. Mało tego - preferuje wyjeżdżanie śniegu co w praktyce oznacza,że trze się podwoziem o zbity śnieg. W ubiegłym roku 5 razy autobus szkolny lądował w rowie. A dzisiaj spadło pół metra śniegu, autobusy nie dojechały, ludzie poutykali w domach i od rana wydzwaniają do męża z błaganiem o pomoc. Skończyło się na tym,że jak puścili w końcu pług, to utknął w rowie i mąż jedzie spróbować go wyciągnąć koparką.  Czarna komedia - tyle,że dzieci zachwycone,bo mają wolne.
0 0

onazielona86

#7234006 Napisano: dzisiaj o 11:56:08
Wkurza mnie przedłużanie konkursów przez organizatora .
0 0

isiulka

#7234008 Napisano: dzisiaj o 11:59:22
kaprysek30 napisał(a):

Wkurza mnie gmina. Żałuje kasy na odśnieżanie dróg. Mało tego - preferuje wyjeżdżanie śniegu co w praktyce oznacza,że trze się podwoziem o zbity śnieg. W ubiegłym roku 5 razy autobus szkolny lądował w rowie. A dzisiaj spadło pół metra śniegu, autobusy nie dojechały, ludzie poutykali w domach i od rana wydzwaniają do męża z błaganiem o pomoc. Skończyło się na tym,że jak puścili w końcu pług, to utknął w rowie i mąż jedzie spróbować go wyciągnąć koparką.  Czarna komedia - tyle,że dzieci zachwycone,bo mają wolne.

a z ciekawości gdzie mieszkasz, że aż tyle śniegu macie? Dla mnie mogłoby być śniegu po pas emotka Uwielbiam śnieg, pod warunkiem, że nie muszę jechać do pracy emotka
0 0

anaesth

#7234015 Napisano: dzisiaj o 12:15:54
mietowa napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mój 18 latek ma ospę i marudzi gorzej niż młodsze dzieci . Wszystko go boli ,nie ma siły. Skóra głowy pokryta pęcherzami i piecze go . Macie jakieś sprawdzone preparaty na te pieczenie? Idę właśnie do apteki i nie wiem co mu kupić

To już młody mężczyzna, a wszak wiadomo, jak ciężko mężczyźni przechodzą choćby przeziębienia emotka . A tak serio, współczuję, to bardzo upierdliwa choroba. Są teraz różne pudry i pianki łagodzące swędzenie, dobrze byłoby też podać Hascovir (zwłaszcza na początku zachorowania). Myślę, że najlepiej doradzi Ci farmaceuta w dobrej aptece.

Puder w płynie oficjalnie nie jest zalecany, ale z własnego doświadczenia muszę powiedzieć (a chorowałam w wieku 20 lat), że przynosi niesamowitą ulgę.
1 mietowa 0

kaprysek30

#7234016 Napisano: dzisiaj o 12:16:23
isiulka napisał(a):

kaprysek30 napisał(a):

a z ciekawości gdzie mieszkasz, że aż tyle śniegu macie? Dla mnie mogłoby być śniegu po pas emotka Uwielbiam śnieg, pod warunkiem, że nie muszę jechać do pracy emotka

Okolice Polanowa - Miastka. Już nawet zasięg ginie, śnieg nadal nie odpuszcza.

1 isiulka 0

snowflake

#7234018 Napisano: dzisiaj o 12:18:23
vazzz napisał(a):

Wkurza mnie Payback, chociaż "wkurza" to mało powiedziane. Wchodzę dziś na konto, przeglądam historię a tam: w październiku -500 punktów za zakup w sklepie online, w listopadzie 2 razy odjęte punkty za zakupy na Allegro, w grudniu dwa razy odjęte punkty za zakupy na Morele. Więc siedzę i robię "doktorat" i nic a nic z tego nie rozumiem. Chociażby zakup na Morele- opłacony tego samego dnia, odebrany następnego, rzecz w użyciu. Ani nie zgłaszana była żadna reklamacja ani nic. A punkty zabrane. Pomijam fakt, że za zakupy na Allegro to mało kiedy normalnie doliczają punkty i trzeba wypełniać specjalny formularz. Miesiąc temu były też robione zakupy na Rtv za prawie 700 zł i punktów też brak. Każdą jedną transakcję trzeba tam sprawdzać, bo wiecznie są problemy.

Zawsze możesz zadzwonić na infolinię, wszystko wytłumaczą. U mnie było tak, że przy zakupie online wybrałam płatność przy odbiorze osobistym - i to zdyskwalifikowano jako zakup online. Najpierw mi naliczyli punkty a po kilku m-cach odebrali emotka
0 0