Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

atyde25

#7230902 Napisano: dzisiaj o 17:53:39
Tak wiem to nudne jest.
Ale jeszcze bardziej mnie wkurza, że jakbym miała w majtkach co innego czyli była mężczyzną.
Ani pani by nie robiła focha ani nie dawała chamskich komentarzy, ani by oczami nie przewracała.
A kobieta dla kobiety jak wróg i nie to ,że to moje obserwacja dzisiejsza w wynikająca z 50 lat przeżytych już.
Skarga napisana .Nikt mi nie będzie wmawiał ,że czarne jest białe a białe jest czarne.

bezaczek7

#7230906 Napisano: dzisiaj o 18:40:23
atyde25 napisał(a):

Zachciało mi się do Lydla iść tak ostatni dzień Loterii będzie fajnie.
Źle rolkę do drukarki musiała pracownica włożyć i mi się wydrukowało tylko kilka pierwszych produktów bez kwoty końcowej nic. Zacięty paragon emotka
A kobieta mi wmawi ,że mi z pamięcipodręcznej wydrukuje.
To tłumaczę jak krowie na rowie ,że mi paragon z pamięci podręcznej nie jest potrzebny bo to nie paragon fiskalny.
Ta dalej swoje z tekstem ,że jestem niegrzeczna.
Bo ja zablokowała paragon lub źle włożyłam rolkę do drukarki no oczywiste to jest.
I po kierowniczkę dzwoniły. A tak mi przynosi A4 z wydrukiem twierdząc ,że to paragon fiskalny.
Tz do loterii to pewnie może być z aplikacji e- paragon czy coś ale tymbark kupiłam i colę i wszystko psu na budę.
Dobrze ,że nic więcej ale ja mam farta.
Jeszcze opowiadam staremu a on nie wie czy ja gadam po chińsku czy po turecku:(

Ja po takiej akcji dostałam wydruk z kasy fiskalnej, wygląda prawie tak samo, jak paragon fiskalny. Jeszcze nie pisałam do organizatorów kilku akcji czy taki mogę zgłosić, ale zawsze to lepsze, niż wydruk z komputera. Numer paragonu dolny (ten do lidloterii) jest taki sam, górny też. Do lidloterii go zgłoszę, chociażby przez wzgląd na paragon z aplikacji, jakby co.

Wkurza mnie, że idą święta, a ja kultywuję tradycję chorowania. Do tego dziecko z lekką gorączką też, także fajniutko. emotka
0 0

PPPet-er

#7230927 Napisano: dzisiaj o 21:17:16
atyde25 napisał(a):

Zachciało mi się do Lydla iść tak ostatni dzień Loterii będzie fajnie.
Źle rolkę do drukarki musiała pracownica włożyć i mi się wydrukowało tylko kilka pierwszych produktów bez kwoty końcowej nic. Zacięty paragon emotka
A kobieta mi wmawi ,że mi z pamięcipodręcznej wydrukuje.
To tłumaczę jak krowie na rowie ,że mi paragon z pamięci podręcznej nie jest potrzebny bo to nie paragon fiskalny.
Ta dalej swoje z tekstem ,że jestem niegrzeczna.
Bo ja zablokowała paragon lub źle włożyłam rolkę do drukarki no oczywiste to jest.
I po kierowniczkę dzwoniły. A tak mi przynosi A4 z wydrukiem twierdząc ,że to paragon fiskalny.
Tz do loterii to pewnie może być z aplikacji e- paragon czy coś ale tymbark kupiłam i colę i wszystko psu na budę.
Dobrze ,że nic więcej ale ja mam farta.
Jeszcze opowiadam staremu a on nie wie czy ja gadam po chińsku czy po turecku:(

Skoro Ci przyniosla A4 - dla niej paragon fiskalny, to moglas zwrocic cale zakupy i nabic od nowa emotka
Mozna tez zrobic caly zwrot z paragonem z apki
0 0