Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

rufus

#7201965 Napisano: 27.08.2024 12:59:58
Majkii napisał(a):

Jak mnie denerwują te nieczytelne długie kody w loterii Knoppers... Co jeden to gorszy.

Oo tak. Trzeba sie postarac zeby dobrze przepisac emotka
1 Majkii 0

kimberly

#7201973 Napisano: 27.08.2024 13:07:43
zielonaszpilka napisał(a):

notta napisał(a):

notta napisał(a):

ACTION loteria! Wybrałam się dzisiaj na duże zakupy przy okazji informacji o loterii..  trwa ona od 21.08 a w moim sklepie gdzie byłam Pani mi powiedziała że oni już rozdali wszystkie zdrapki i więcej nie mają. Świetnie mają "zaopatrzone" te sklepy emotka

U mnie to samo. Nie omieszkam napisać do Nofszy z pytaniem o co w tym chodzi.

może zdrapki nie są przypisane do paragonów i można było je rozdać po "swoich" lub też nie było ograniczeń zdrapek na osobę więc jak wjechał ktoś i miał 100 produktów  w wózku to kasował po jednej sztuce..

Dziwna sytuacja, będę drążyć. Ekspedient zapytany dzisiaj o zdrapkę był zaskoczony, ze o to zapytałam i po chwili wahania powiedział, że zdrapki już się skończyły. Pytałam dalej, jak to się skończyły, skoro loteria dopiero wystartowało i trwa do któregoś tam września to mocno zmieszany powiedział, że zdrapek nie było dużo no i nie mają. Generalnie raczej wyglądał na kogoś kto coś ukrywa emotka  niż na kogoś komu głupio, bo musi świecić oczami za agencję, która wymyśliła taką loterię a dała za mało zdrapek. Może w zamyśle agencji było rozdawanie zdrapek dopiero gdy ktoś się k nią upomni a oni rozdawali do wszystkich zakupów jak leci? No nie wiem, sytuacja śmieszna, bo nagrody nie są pod zdrapkami tylko w bramkach, a te są rozpisane przecież do końca trwania loterii.

W ogóle wkurzające są te loterie z zdrapkami, jakby nie mogli po prostu rejestracji paragonu zrobić 🫣 a Nofsza akurat była zawsze w porządku, więc może jakoś odpowiednio zareagują, wygrałam u nich jakieś drobne nagrody na początku mojego konkursowania i trułam im tyłek mailowo niemiłosiernie czy na pewno wszystko ok wypełniłam i czy nagroda dotrze (tak wiem, do dziś mi głupio haha), zawsze szybko i milutko odpisywaliemotka

notta

#7201991 Napisano: 27.08.2024 13:38:42

notta napisał(a):

notta napisał(a):

ACTION loteria! Wybrałam się dzisiaj na duże zakupy przy okazji informacji o loterii..  trwa ona od 21.08 a w moim sklepie gdzie byłam Pani mi powiedziała że oni już rozdali wszystkie zdrapki i więcej nie mają. Świetnie mają "zaopatrzone" te sklepy emotka

może zdrapki nie są przypisane do paragonów i można było je rozdać po "swoich" lub też nie było ograniczeń zdrapek na osobę więc jak wjechał ktoś i miał 100 produktów  w wózku to kasował po jednej sztuce..

Dziwna sytuacja, będę drążyć. Ekspedient zapytany dzisiaj o zdrapkę był zaskoczony, ze o to zapytałam i po chwili wahania powiedział, że zdrapki już się skończyły. Pytałam dalej, jak to się skończyły, skoro loteria dopiero wystartowało i trwa do któregoś tam września to mocno zmieszany powiedział, że zdrapek nie było dużo no i nie mają. Generalnie raczej wyglądał na kogoś kto coś ukrywa emotka  niż na kogoś komu głupio, bo musi świecić oczami za agencję, która wymyśliła taką loterię a dała za mało zdrapek. Może w zamyśle agencji było rozdawanie zdrapek dopiero gdy ktoś się k nią upomni a oni rozdawali do wszystkich zakupów jak leci? No nie wiem, sytuacja śmieszna, bo nagrody nie są pod zdrapkami tylko w bramkach, a te są rozpisane przecież do końca trwania loterii.

ale u mnie to samo.. Pani w kasie z uśmiechem na twarzy mi powiedziało że nie mają bo się skończyły, a każde moje kolejne pytanie to było nie wiem.. Więc wydało mi się to zupełnie dziwne. Ale mi tylko powiedziała że jeden klient, jedna zdrapka jak chciałam na starcie dzielić mój cały wózek na kolejne paragony.. to mówię że nas jest 3 więc chociaż na 3. To mówi i tak to nic nie da, bo zdrapek nie ma.

zielonaszpilka

#7202013 Napisano: 27.08.2024 14:45:37
PPPet-er napisał(a):

notta napisał(a):

notta napisał(a):

notta napisał(a):

ale u mnie to samo.. Pani w kasie z uśmiechem na twarzy mi powiedziało że nie mają bo się skończyły, a każde moje kolejne pytanie to było nie wiem.. Więc wydało mi się to zupełnie dziwne. Ale mi tylko powiedziała że jeden klient, jedna zdrapka jak chciałam na starcie dzielić mój cały wózek na kolejne paragony.. to mówię że nas jest 3 więc chociaż na 3. To mówi i tak to nic nie da, bo zdrapek nie ma.

A co mówi regulamin, na temat ilosci wydrukowanych zdrapek?

Zupełnie nic. Regulamin tej loterii jest nad wyraz oszczędny. Nie ma ani słowa o tym, żeby zdrapki były limitowane albo że będą rozdawane do wyczerpania zapasów.
0 0

zielonaszpilka

#7202039 Napisano: 27.08.2024 16:43:35
notta napisał(a):

Nofsza odpisała z prośbą o podanie adresu sklepu. Mają to weryfikować. Zobaczymy:)
0 0

notta

#7202050 Napisano: 27.08.2024 18:01:35

notta napisał(a):

Nofsza odpisała z prośbą o podanie adresu sklepu. Mają to weryfikować. Zobaczymy:)

mi też odpisali że mam taką samą wiadomość wysłać do action . Tam się zdrapki nie drukują tylko odbierasz przy kasie gotowca do zdrapania.
0 0

zielonaszpilka

#7202064 Napisano: 27.08.2024 19:17:04
PPPet-er napisał(a):

notta napisał(a):

notta napisał(a):

mi też odpisali że mam taką samą wiadomość wysłać do action . Tam się zdrapki nie drukują tylko odbierasz przy kasie gotowca do zdrapania.

A po sprawdzeniu odpisza pewnie, ze zainteresowanie duuuuuuuuuuze bylo.

15K rozdane zostanie prawdopowobnie wsrod pracownikow skoro dla klientow zdrapek brakło
Jakby paragon nie wystarczył do rejestracji

Niech sobie żartów nie robią. Doskonale wiedzą, ilu klientów dziennie średnio mają. Jeśli loteria trwa x dni to powinni mieć zdrapek x razy średnia ilość klientów plus spory zapas, a nie że w 5 dniu trwania loterii (do końca jest chyba jeszcze 20 dni) brakuje zdrapek. Zrozumiałabym braki w dwóch, trzech ostatnich dniach, ale nie po pierwszych pięciu. Tak czy tak liczę na to, że agencja podrąży temat, bo negatywna opinia spada też na nich. Jeśli zdrapek było wystarczająco dużo to niech cisną ekspedientów co się z nimi stało i gdzie wyparowały.
1 kimberly 0

wiolka252

#7202069 Napisano: 27.08.2024 19:33:20
Dopadł nas krztusiec wkurza mnie męczarnia u dziecka i to że brak na to lekarstwa! 2 doba w szpitalu 🥺
0 0

sks900

#7202076 Napisano: 27.08.2024 20:10:37
wiolka252 napisał(a):

Dopadł nas krztusiec wkurza mnie męczarnia u dziecka i to że brak na to lekarstwa! 2 doba w szpitalu 🥺

Dziecko było szczepione?
0 0

agicho

#7202087 Napisano: 27.08.2024 20:38:23
notta napisał(a):

U mnie to samo . 🤬

WkurAbiw na maksa Kozel. Co robię nie tak.ze nie wgrywa zdjęcia i ciągle przerzuca do punktu wyjścia (skanowania )
1 notta 0

wiolka252

#7202099 Napisano: 27.08.2024 21:41:33
sks900 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dziecko było szczepione?

Oczywiście,że tak . 2 miesiąc kaszle ,dopiero teraz zdecydowali się dać go do szpitala
0 0

agicho

#7202102 Napisano: 27.08.2024 21:47:23
sks900 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dziecko było szczepione?

Szczepienie nie chroni 100% przed zachorowaniem , jedynie zmniejsza ryzyko zachorowania i ewentualne łagodniej przechodzi się chorobę. 

Wkurza mnie, że tak szybko minął urlop.
0 0

notta

#7202105 Napisano: 27.08.2024 21:50:14
wiolka252 napisał(a):

sks900 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dziecko było szczepione?

Oczywiście,że tak . 2 miesiąc kaszle ,dopiero teraz zdecydowali się dać go do szpitala

objawy to był tylko kaszel? czy coś jeszcze..?
0 0

Orenda

#7202114 Napisano: 27.08.2024 22:17:21
wiolka252 napisał(a):

u nas podejrzenie u młodego - po "typie" kaszlu w gabinecie lekarz stwierdził, ponoć tego cała masa teraz, nasz też szczepiony (pełen cykl) i uparłam się na testy z krwi - finalnie wykluczyli, ale antybiotyk i tak wjechał (naprawdę niefajny był ten kaszel)
Współczuję Wam bardzo, bo mnie zmroziło kiedy usłyszałam diagnozę (wyniki testu i tak po 5 dniach dopiero więc siedzieliśmy non stop całą rodziną w chacie, żeby nikogo dalej nie zarazić). Ale w sumie też jestem wkurzona, bo końcówkę wakacji syna (i nasza tym samym też) nieciekawa. Na szczęście już ok.

Dużo, dużo zdrowia dla Was! Najważniejsze, że jesteście pod kontrolą, bezpieczni...
1 wiolka252 0

nanajka81

#7202149 Napisano: 28.08.2024 07:45:45
notta napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sks900 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dziecko było szczepione?

moje dzieci tak w 2021 całe wakacje kaszlały. Wiem, czasy pandemii ale lekarz tylko ręce rozłożył bo nie wychodziło nic. Po 2 miesiącach, inhalowaniu, podawaniu wit c i d, przestały. Ale całe wakacje to koszmar był. Tak więc ... Trzymaj się!
0 0

wiolka252

#7202163 Napisano: 28.08.2024 08:59:47
notta napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sks900 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dziecko było szczepione?

Kaszel taki mocno ,że syn robił się siny
1 notta 0

Yazpik

#7202165 Napisano: 28.08.2024 09:09:02
wiolka252 napisał(a):

notta napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sks900 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dziecko było szczepione?

Ja miałam kiedyś krztusiec w liceum, była to pierwsza choroba, która mnie realnie wystraszyła i bałam się, że umrę. Męczył mnie taki beznadziejny podduszający kaszel, a najgorsze było, jak mocniej odkaszlnęłam - wtedy mnie zupełnie zatykało i przez dobre kilka/kilkanaście sekund w ogóle nie mogłam nabrać powietrza. Ani w te, ani we wte. Łykałam w panice powietrze do żołądka, mama panikowała, tata krzyczał, żebym się nie wygłupiała tylko oddychała normalnie... nikt nie wiedział początkowo , co mi jest, a lekarka przepisała coś na uspokojenie, bo uznała, że bezdechy to z nerwów. Dopiero druga się poznała... Masakra. Zdrówka dla wszystkich!

wiolka252

#7202191 Napisano: 28.08.2024 10:21:33
Yazpik napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

notta napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sks900 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dziecko było szczepione?

Ja miałam kiedyś krztusiec w liceum, była to pierwsza choroba, która mnie realnie wystraszyła i bałam się, że umrę. Męczył mnie taki beznadziejny podduszający kaszel, a najgorsze było, jak mocniej odkaszlnęłam - wtedy mnie zupełnie zatykało i przez dobre kilka/kilkanaście sekund w ogóle nie mogłam nabrać powietrza. Ani w te, ani we wte. Łykałam w panice powietrze do żołądka, mama panikowała, tata krzyczał, żebym się nie wygłupiała tylko oddychała normalnie... nikt nie wiedział początkowo , co mi jest, a lekarka przepisała coś na uspokojenie, bo uznała, że bezdechy to z nerwów. Dopiero druga się poznała... Masakra. Zdrówka dla wszystkich!

Tak właśnie syn ma z tym nabieraniem powietrza ,teraz już lepiej trochę ,ale początki to była masakra w domu .Nie życzę największemu wrogowi tego co my przechodzimy .Partner z kaszlu dostał już wylew podspojowkowy. 2 tyg po Synu miał pierwszy kaszel i testy potwierdziły też krztusca
0 0

anialistopad

#7202199 Napisano: 28.08.2024 10:40:46
Na tem kaszel pomaga zimne powietrze . Przeszliśmy to przed wakacjami i taka starą lekarka kazała mi otwierać zamrażalnik i łykać te zimne powietrze . I naprawdę pomagało, kaszel nie dusił i ułatwiało oddychanie.
0 0

zielonaszpilka

#7202203 Napisano: 28.08.2024 10:46:32
anialistopad napisał(a):

Na tem kaszel pomaga zimne powietrze . Przeszliśmy to przed wakacjami i taka starą lekarka kazała mi otwierać zamrażalnik i łykać te zimne powietrze . I naprawdę pomagało, kaszel nie dusił i ułatwiało oddychanie.

Na pewno to była rada przy krztuścu? Czy przy zapaleniu krtani?
1 bethan 0