Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

donia7

#7187277 Napisano: 30.06.2024 10:28:11
Wkurza mnie, że zgubiłam dwa bilety do Heliosa, a ona są ważne do dziś. Wypadły mi gdzieś w garderobie (między szma.tami) i nie ma emotka
0 0

as32572

#7187316 Napisano: 30.06.2024 12:56:55
atyde25 napisał(a):

Mi wena zawsze przychodzi akurat ostatniego dnia konkursu.Może konek trwać miesiąc i mogę kupić pierwszego dnia promo i co z tego jak tak odciągam,że gong w głowie to już koniec pobudka.
Ale gorąc ale nie o tym już miałam w biedrze tramę  od poniedziałky ruszają Corona i Rexona.
Nie oczywiście,że nie kupię 30 deo i nie będę na bani po Coronie.
Absolutnie tak nie zrobię...............Czy mnie to jeszcze wkurza odrobinkę bo miejsce się do przechowywania ostatecznie kończy.
Dobrze,że te żele do mycia to szybko schodzą w to miejsce potem deo upcham.

Rexona od poniedzialku to loteria czy konkurs? nie mogę znaleźć info
w temacie wkurza mnie upał, lubię ciepło ale bez przesady emotka
0 0

fragles

#7187346 Napisano: 30.06.2024 15:09:34
niemoc w Rockstar 0/7, a miał być koncert dla siostrzenicy.
Gdyby ktoś miał sposób lub umiał wygrać PW.
0 0

pusheen

#7187382 Napisano: 30.06.2024 17:38:49
as32572 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Mi wena zawsze przychodzi akurat ostatniego dnia konkursu.Może konek trwać miesiąc i mogę kupić pierwszego dnia promo i co z tego jak tak odciągam,że gong w głowie to już koniec pobudka.
Ale gorąc ale nie o tym już miałam w biedrze tramę  od poniedziałky ruszają Corona i Rexona.
Nie oczywiście,że nie kupię 30 deo i nie będę na bani po Coronie.
Absolutnie tak nie zrobię...............Czy mnie to jeszcze wkurza odrobinkę bo miejsce się do przechowywania ostatecznie kończy.
Dobrze,że te żele do mycia to szybko schodzą w to miejsce potem deo upcham.

Rexona od poniedzialku to loteria czy konkurs? nie mogę znaleźć info
w temacie wkurza mnie upał, lubię ciepło ale bez przesady emotka

Wyciągnij ręce po nagrody! (promocjeunilever.pl)

maverick

#7187785 Napisano: 01.07.2024 21:53:37
Wkuw.ia mnie Smolar emotka  ciągle obok tarczy, celuje dobrze, a leci fatalnie emotka

sylzab2294

#7187811 Napisano: 01.07.2024 23:04:27
maverick napisał(a):

Wkuw.ia mnie Smolar emotka  ciągle obok tarczy, celuje dobrze, a leci fatalnie emotka

chyba razem tak celujemy emotka
ta niemoc wkurza niezmiernie...
1 maverick 0

atlantydek

#7187830 Napisano: 02.07.2024 00:07:51
Formularze Fortisa mnie wkur...  Co chwila błędy, niezależnie od przeglądarki, urządzenia czy nawet adresu ip
0 0

moskala22

#7188216 Napisano: 02.07.2024 20:02:31
Jutro wyniki egzaminów ósmoklasisty - dzisiaj nie jestem w stanie na niczym się skupić. Stresuję się i wkurzam na siebie jednoczesnie, bo przecież nie mam na to już żadnego wpływu.
0 0

Catcat

#7188262 Napisano: 03.07.2024 01:54:16
maverick napisał(a):

Mi w Smolarze nie idzie zdecydowanie ;/
0 0

atyde25

#7188263 Napisano: 03.07.2024 04:15:37
Brak empatii do drugiego człowieka co przeżywa dramat:(
Trudno zrozumieć,że nie masz gdzie wcisnąć leżaka w blokowisku serio.
Co mam się cieszyć z następnej zawalidrogi,nie nie będę tego sprzedawać bo to za ciężkie i za wielkie i za dużo z tym kłopotu.Jak mi nie zamienią na  ręcznik wystawię pod blok ( podam adres dla tych co marzą o leżaku) i się bijcie o leżak przy śmietniku.No sorry ale jestem brakiem zrozumienia rozczarowana.Nie każdy ma domek z wielkim ogrodem,garażem,strychem itp,itd.
Tak mogłam wcale nie grać jak wiedziałam ,że jedną z nagród jest leżak proszę sobie żarciki w pw darować.
0 0

atyde25

#7188264 Napisano: 03.07.2024 04:23:30
By nie było,że jestem jakaś kłótliwa i roszczeniowa, wybrzydzam.Leżak Gate cd.Kilka leżaków rozdałam na przestrzeni lat po rodzinie.Jeden mam na pseudo balkonie (suszę na nim coś przy okazji),o drugi ( pamiętny Martini) się potykam,raz nawet o mało nogi nie złamałam bo się o drewnianą ramę uderzyłam.Nie wierzę co ja piszę.Dobrze mi chłop mówił po co się meczysz wynieś to pod blok.To chyba ten moment.Jacyś chętni na lezak marzeń,nigdy o niczym tak nie marzyłam całe życie o 100 leżakach.
0 0

picola1

#7188307 Napisano: 03.07.2024 09:36:49
atyde25 napisał(a):

By nie było,że jestem jakaś kłótliwa i roszczeniowa, wybrzydzam.Leżak Gate cd.Kilka leżaków rozdałam na przestrzeni lat po rodzinie.Jeden mam na pseudo balkonie (suszę na nim coś przy okazji),o drugi ( pamiętny Martini) się potykam,raz nawet o mało nogi nie złamałam bo się o drewnianą ramę uderzyłam.Nie wierzę co ja piszę.Dobrze mi chłop mówił po co się meczysz wynieś to pod blok.To chyba ten moment.Jacyś chętni na lezak marzeń,nigdy o niczym tak nie marzyłam całe życie o 100 leżakach.

Proste rozwiązania są najlepsze. Nie odsyłaj danych na leżak i problem solved.
Wkurza mnie, że czas do urlopu bardzo mi się dłuży.
1 cb656 0

tormenta77

#7188526 Napisano: 03.07.2024 18:54:38
moskala22 napisał(a):

Jutro wyniki egzaminów ósmoklasisty - dzisiaj nie jestem w stanie na niczym się skupić. Stresuję się i wkurzam na siebie jednoczesnie, bo przecież nie mam na to już żadnego wpływu.

I jak wyniki? Mój syn już będzie szedł do 3 klasy LO więc całkiem niedawno to też przeżywałam. Za to córa dopiero do 4 klasy SP... Jeszcze trochę nerwów przede mną. 
W każdym razie jeżeli Twoje dziecko nie dostanie się do wymarzonej szkoły to pisz od razu podanie. Po różnych zmianach, przesunięciach dzieciaki podostawały się po takich podaniach jeszcze przed rekrutacją uzupełniającą.
1 cb656 0

moskala22

#7188533 Napisano: 03.07.2024 19:04:42
tormenta77 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

I jak wyniki? Mój syn już będzie szedł do 3 klasy LO więc całkiem niedawno to też przeżywałam. Za to córa dopiero do 4 klasy SP... Jeszcze trochę nerwów przede mną. 
W każdym razie jeżeli Twoje dziecko nie dostanie się do wymarzonej szkoły to pisz od razu podanie. Po różnych zmianach, przesunięciach dzieciaki podostawały się po takich podaniach jeszcze przed rekrutacją uzupełniającą.

Angielski super - 96%, polski i matma powyżej 70 %. Jestem zadowolona, choć zobaczymy czy wystarczy to do tej szkoły, do której syn chciałby się dostać.

panna_joanna

#7188572 Napisano: 03.07.2024 21:38:50
atyde25 napisał(a):

Brak empatii do drugiego człowieka co przeżywa dramat:(
Trudno zrozumieć,że nie masz gdzie wcisnąć leżaka w blokowisku serio.
Co mam się cieszyć z następnej zawalidrogi,nie nie będę tego sprzedawać bo to za ciężkie i za wielkie i za dużo z tym kłopotu.Jak mi nie zamienią na  ręcznik wystawię pod blok ( podam adres dla tych co marzą o leżaku) i się bijcie o leżak przy śmietniku.No sorry ale jestem brakiem zrozumienia rozczarowana.Nie każdy ma domek z wielkim ogrodem,garażem,strychem itp,itd.
Tak mogłam wcale nie grać jak wiedziałam ,że jedną z nagród jest leżak proszę sobie żarciki w pw darować.

Gdzie się ustawiać pod śmietnikiem po ten leżak? 😅

anaesth

#7188579 Napisano: 03.07.2024 22:10:00
tormenta77 napisał(a):

Za to córa dopiero do 4 klasy SP... Jeszcze trochę nerwów przede mną.

Może przez ten czas przygotuje się do startu w olimpiadzie przedmiotowej? Siostrzeniec - miłośnik informatyki startował w zeszłym roku i co prawda wtedy nie udało się, ale zdobył doświadczenie, oswoił się, wyciągnął wnioski, podszlifował te działy, które mu wówczas poszły najgorzej i efektem był tytuł laureata w tym roku emotka Wybrał sobie najlepsze liceum w mieście wojewódzkim. Wiem, że taki start w olimpiadzie to też stres, ale tu jeśli się nie uda, to nie jest to koniec świata, a zawsze to jakaś dodatkowa szansa na spełnienie marzeń o pójściu do dobrej szkoły no i oczywiście bezcenna wiedza, która zostaje w głowie. emotka

A mnie wkurza to, że niektórzy myślą, że prowadzenie sklepu internetowego polega na liczeniu zysków, a jak trzeba klientowi oddać kasę za zwrócony przedmiot, to robią problem emotka

masza

#7188583 Napisano: 03.07.2024 22:40:01
atyde25 napisał(a):

wystaw na OLX z odbiorem osobistym
0 0

@gnieszk@

#7188687 Napisano: 04.07.2024 10:39:28
masza napisał(a):

atyde25 napisał(a):

wystaw na OLX z odbiorem osobistym

Dokładnie. Leżaki akurat super się sprzedają. Ja w zeszłym roku miałam ich ogromną ilość z konkursu Somersby i schodziły jak świeże bułeczki.
1 anaesth 0

panna_joanna

#7188974 Napisano: 04.07.2024 22:09:17
Nie ma maila z Łaciatej 😢😢😢😢 a tak czekałam na tego kitchen aida... no nie mogę wygrać żadnej fajnej nagrody, ostatni raz z 5 lat temu grill i to by było na tyle...

atyde25

#7189090 Napisano: 05.07.2024 10:47:01
Boję się już chodzić na zakupy do Biedry bo mam 3 miejsce na Paryż a i tak bym nie mogła lecieć a buuuuuuuu:(:(:(
Walczcie z mojego rejonu bo jeść muszę a Lidl mnie nie kusi zakupowo hahahhah:P:P:P