Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kachakacha
Postów 947
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rufus
Postów 3857
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 2
Konkursy dodane
A mnie wkurza cocacola..
atyde25
Postów 2601
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Dziękuję za urodzenie w kraju raju .
magdalena-chili
Postów 1071
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sks900
Postów 495
Data rejestracji 16.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Sprzedawała umywalkę. Straciła na tym 500 tys. zł
Kobieta kliknęła w przesłany link. Straciła ponad 500 tys. złotychKobieta, która podczas transakcji sprzedaży w sieci umywalki otrzymała link do przelewu, straciła 500 tys. złotych. Sprawą zajmują się policjanci z Wejherowa.
Oficer prasowa Komendy Powiatowej Policji w Wejherowie Anetta Potrykus poinformowała, że mieszkanka powiatu wejherowskiego wystawiła na jednym z portali sprzedażowych umywalkę. — Kupujący zamiast przez portal sprzedażowy, na którym widniała oferta, skontaktował się prywatnie z pokrzywdzoną poprzez komunikator internetowy — dodała wejherowska funkcjonariuszka.
Kobieta sprzedawała umywalkę. Straciła ponad pół miliona złotychPodczas czatu na komunikatorze przesłał do sprzedającej link. Pokrzywdzona kliknęła ten link i zalogowała się do swojego konta. Wtedy też zadzwonił do niej nieznany mężczyzna i poinformował, że jest pracownikiem banku i że ktoś próbuje wypłacić pieniądze z jej konta.
— Mężczyzna przekonał kobietę, że aby zabezpieczyć konto, ma mu podać kod autoryzacyjny blik. Kobieta przekazała mu kod, a potem kolejne. Od oszusta usłyszała, że pieniądze będą przeniesione z jej konta na konto techniczne. W ten sposób doszło do różnych transakcji i przelewów z jej konta. Kobieta utraciła przeszło 500 tys. zł — tłumaczyła Anetta Potrykus.
https://www.onet....ych/msq33ex,79cfc278
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
radziosny
Postów 473
Data rejestracji 27.07.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A dbałem żeby ciepło się ubierać itp. Wykończą nas tymi wirusami.
sks900
Postów 495
Data rejestracji 16.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jokan
Postów 8554
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Zrobię zakupy:
ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
Zyskaj zwrot za zakupy online
https://www.tipli.pl/p/3798747
nanajka81
Postów 4445
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
lirianka
Postów 248
Data rejestracji 01.11.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś mi to umknęło, że wartość zakupu miała być wartością netto...
Pamiętajcie, żeby zwracać na to uwagę.
majonez1992
Postów 1009
Data rejestracji 10.11.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
słodziaczek
play stupid games, win stupid prizes
nanajka81
Postów 4445
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
majonez1992
Postów 1009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no to ciekawa jestem jaki to konkurs, bo jak na moje wieloletnie granie to robiłam zakupy na 15 zł czy tam ile chcą, i każdą nagrodę otrzymywałam
Co mnie jakiś VAT obchodzi, nikt nie wnika co na jakim vacie jest.. bo my nie odprowadzamy sobie tego podatku dokądś, tylko płacimy z vatem. Więc jak czekolada kosztuje 3.49 z vat to dla mnie kosztuje cenę brutto, a nie cene netto.
Zdziwiona jestem bardzo i czekam na odpowiedź co to za konkurs był
(chyba że to był konkurs dla FIRM, to inna bajka;p)
lirianka
Postów 248
Data rejestracji 01.11.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłam jeszcze to wyjaśnić, ale dostałam odpowiedź, że regulaminy się zmieniają w konkursach, trzeba zwracać uwagę, a w przypadku tego chodziło o wartość netto.
majonez1992
Postów 1009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mogli wpisać kwotę brutto! Dla mnie żenada.
zezowaty_kot
Postów 2243
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
majonez1992
Postów 1009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie słyszałam o takich akcjach wcześniej, jak kwoty netto.
nikos
Postów 1214
Data rejestracji 08.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
majonez1992
Postów 1009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A w Auchanach i innych Leclercach jakoś konkursów na kwoty netto nie widziałam, bo jak mówię, VAT w Polsce na takie produkty jest jednakowy, i ja jako osoba fizyczna z tym vatem nic już nie zrobię, nie odprowadzę go sobie, ani nie wezmę TAX FREE przy okienku. Całą kwotę zostawiam kasjerce i tyle. Chyba sklep nie będzie miał mi ochoty sprzedać za cenę netto swoich towarów.
nanajka81
Postów 4445
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7